Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Frumusetea Naturii!

Creat de jackie28t, 18 Iunie 2006, 15:07:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

darkness

waw,superb,ms mult priestess :lol: :roll:

uite,pt ca mi-ai dat ink o fotografie cu dendera,iti dau 2 pisoi,daca esti tu inebunita dupa ei
calendarul il ai?sau zodiacul?pls,sper sa nu cer prea multe

PS: nu e mita :wink:

focusXX

o iarna cu adevarat frumoasa... :lol:

focusXX

pri3st3ss

zodiacul,da...am sa il pun la a8a minune
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Dreamy

Dedicatie pentru Jackie..... :wink:

stiu ca acest castel exista in Germania, ai avut ocazia sa-l vizitezi??...daca da ai fotografii mai multe de acolo???
Parca s-a facut si un film in locatia respectiva...parodia dupa Razboiul Stelelor...daca nu ma insel..

focusXX

*dreamy
Acest Castel a fost locatie si pentru un film ce a avut ca scenariu cartea "Acolo unde doar vulturii se avanta" care a fost facut cu mult inainte de parodia de care ai amintit.
:wink:

Dreamy

thanks  focusXX, daca ai sti de cand vreau sa revad filmul...bine ca mi-ai reamintit de el :lol:...sincer nu-mi aduc aminte de castel....

darkness

ba da,se chinuiau sa il escaladeze parca...dar in poza mi se pare mai frumos decat l-am perceput eu in film :-D

focusXX

*dreamy*

Castelul se numeste Neuschwanstien si este in Heidleberg.. :wink: si filmul " WHERE EAGLES DARE"....SI ITI RECOMAND WWW.TORENT.COM

focusXX

*dreamy*
uite iti trimit si coperta... :lol:

Dreamy

multam mult baieti :-)
focusXX ... diseara cum ajung acasa o sa incep cautarile si dupa vizionare o sa fac o cronica...

pana atunci va mai delectez cu ceva imagini de vis....ca doar vine weekend-ul

focusXX

multumesc in numele ochilor mei!! :-)

pri3st3ss

si eu multumesc..
in a-2-a imagine e casa lui mos craciun,nu? :roll: :wink:
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

jackie28t

Citat din: dreamy din  15 Decembrie 2006, 12:22:42
Dedicatie pentru Jackie..... :wink:

Multumesc Dreamy.Apreciez gestul.Nu am avut ocazia sa vad acel castel,dar pare minunat.Multumesc de imagine. :-)

darkness

loool.priestess :-D,casuta lui mos craciun.
   ..