Forum RUFOn

Sectiune pentru limba româna => Noua Ordine Mondiala (NOM/NWO) => Subiect creat de: OzN_HunteR din 10 August 2007, 22:50:41

Titlu: Noua ordine mondiala
Scris de: OzN_HunteR din 10 August 2007, 22:50:41
Noua Ordine Reala

Conducatori mondiali si personalitati faimoase promoveaza Noua Ordine Mondiala si un Guvern Unic

de Wes Penre

Adevarul iese la lumina

Presedinte al SUA, Franklin D. Roosevelt, într-o scrisoare catre colonelul E. Mandell House din 21 Nov. 1933: Adevarul este ca, dupa cum bine stiti, elementul financiar din marile centre detine controlul guvernului SUA înca din zilele lui Andrew Jackson.

Tatal lui John Fitzgerald Kennedy, Joseph Kennedy, declara într-un articol din New York Times, în 26 Iul. 1936: 50 de oameni au condus America, si asta e un numar mare.

Winston Churchill, într-o declaratie de presa la Londra, în 1922: Din zilele lui Spartacus, Weishaupt, Karl Marx, Trotki, Bela Kuhn, Rosa Luxemburg si Ema Goldman, conspiratia acestei lumi a luat amploare. Aceasta conspiratie a jucat un rol recunoscut în Revolutia Franceza. A fost izvorul fiecarei miscari subversive în secolul 19. Si acum, în sfârsit, aceasta banda de personalitati extraordinare din lumea interlopa a marilor orase din Europa si America i-a tras de par pe rusi si au devenit conducatorii acelui enorm imperiu.

Judecatorul Felix Frankfurter de la Curtea Suprema a SUA: Adevaratii conducatori ai Washingtonului sunt invizibili si îsi exercita puterea din spatele scenei.

Woodrow Wilson: Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comertului si productiei, se tem de ceva. Ei stiu ca undeva exista o putere atât de organizata, atât de subtila, atât de atenta, atât de completa, de perseverenta încât nu au curajul sa o vorbeasca de rau sau sa o condamne, decât în soapta.

Senatorul George W. Malone (Nevada), vorbind în fata Congresului în 1957: Cred ca daca oamenii acestei natiuni ar fi înteles cu adevarat ceea ce le-a facut Congresul, ar porni imediat înspre Washington; nu ar mai astepta noi alegeri... Este vorba de un plan bine pus la punct de a distruge independenta economica si sociala a Statelor Unite!

Bill Clinton, în revista USA Today din 11 Mar. 1993, pag 2A: Nu trebuie sa fim chiar atât de fixati în dorinta noastra de a pastra drepturile americanilor.

Alte exemple, în ordine cronologica:

Despre Clubul Jacobin:
Dupa deconspirarea lor recenta în Bavaria, grupul Iluminatilor au ajuns îi mai departe, luându-si diverse nume, cum ar fi Clubul Revolutionar Francez. Pe masura ce numarul membrilor radicali a crescut, a fost nevoie de o sala de întruniri mai mare. Sala Conventului Jacobin a fost închiriata, astfel ca numele lor (Clubul Jacobin) vine de la aceasta sala.
Clubul Jacobin s-a întâlnit în secret si au reusit sa recruteze în randurile lor (1300 membri) pe cei mai influenti oameni din Franta. Jacobinii scandau distrugerea monarhiei, ca si a altor institutii existente, si cauta sa stabileasca ceea ce ei numesc Noua Ordine Mondiala, sau Republica Universala. Faimosul magician si ocultist, Cagliostro, a fost primit în ordinul Iluminatilor în 1783. Multi ani mai târziu, el a povestit preotilor catolici despre initierea sa în acest ordin. Initierea a avut loc într-o camera de la subsol, de langa Frankfurt, Germania.
(William T. Still, Noua Ordine Mondiala, 1700)

Nicholas Murray Butler, într-o adresa catre Liga Uniunii din Philadelphia, 27 Nov. 1915:
Vechea ordine a lumii s-a schimbat când acest razboi a început. Vechea ordine internationala a decedat atât de subit, atât de neasteptat si atât de complet, ca si cum ar fi fost stearsa, eliminata de o inundatie imensa, de o mare furtuna, sau de eruptia unui vulcan. Vechea ordine a lumii a murit odata cu apusul soarelui din acea zi si o noua ordine se naste în chiar acest moment, cu dureri atât de teribile încât pare incredibil ca din astfel de suferinte înfricosatoare si tristete sa rezulte viata.

M.C. Alexander, secretar executiv al Asociatiei Americane pentru Conciliere Internationala, într-o cerere de abonare la revista International Conciliation (1919):
Conferinta de pace s-a întrunit. Va lua cele mai importante decizii al momentului, pe care se va fundamenta stabilitatea noii ordini mondiale si pacea lumii.

Dr. Augustus O. Thomas, presedinte al World Federation of Education Associations, citat în cartea Întelegere internationala - Agentii care educa pentru o Noua Lume:
Daca exista cineva care-si imagineaza ca vom trece imediat la o noua ordine mondiala, prin întelegere mutuala si iubire frateasca, ei vor fi profund dezamagiti. Când vom fi în pragul acela, vom fi ajuns datorita unui efort perseverent si de lunga durata. Situatia internationala prezenta, bazata pe neîncredere si teama, poate fi corectata numai printr-o formula de egalitate, aplicata continuu, la fiecare faza de contacte internationale, pâna când ultimile ramasite ale vechii ordini sunt spulberate din mintea popoarelor.

Victime colaterale: generatii si popoare

H. G. Wells, în cartea sa, Noua Ordine Mondiala, tiparita în 1939:
Când lupta pare sa încline balanta în favoarea democratiei sociale mondiale, vor fi înca lungi întârzieri si dezamagiri pâna când acest nou sistem va deveni eficient. Nenumarati oameni... vor contesta si vor urâ noua ordine mondiala... si vor muri protestând împotriva ei. Când încercam sa-i evaluam promisiunile, trebuie sa fim constienti de nefericirea unei întregi generatii, sau mai multe, de oameni nemultumiti, multi dintre ei oameni buni si corecti.

Adolf Hitler, în timpul celui de-al II-lea razboi mondial:
Socialismul National se va folosi de propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale.

Albert Einstein, scrisoare deschisa catre Adunarea Generala a ONU, 1947:
Pentru a atinge scopul final - care este o singura lume, nu doua lumi ostile - un astfel de Guvern Mondial Partial nu trebuie niciodata sa actioneze ca o alianta împotriva restului lumii. Singurul pas adevarat catre un guvern mondial, este Guvernul Mondial însusi.

James Paul Warburg, declaratie în fata Senatului SUA pe 7 Feb. 1950:
Vom avea un Guvern Mondial, fie ca ne place, fie ca nu ne place. Singura întrebare este daca acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept.
James Paul Warburg este "îngerul" organizatiei United World Federalists, fiul lui Paul Moritz Warburg, nepotul lui Felix Warburg si al lui Jacob Schiff, de la banca Kuhn, Loeb & Co. care a pompat milioane de dolari în Revolutia Rusa prin Max, fratele lui James, bancher al guvernului german.

Patriotismul si Dumnezeu, arme redutabile împotriva Noii Ordini Mondiale

Bertrand Russell, 1953:
Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor... Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului... Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante... Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie... Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul... O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani:
Scopul principal al CFR (Council of Foreign Relations) este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

Guvernatorul Nelson Rockefeller (New York), într-un articol intitulat "O chemare la construirea unei noi ordini mondiale" - New York Times, Feb. 1962:
Natiunile Unite, nu au fost si nu sunt capabile sa aduca o noua ordine mondiala, ceruta de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA sa preia conducerea tuturor popoarelor si sa puna în practica conceptele si aspiratiile de suveranitate nationala printr-o viziune federala.

Papa Paul VI, 26 Mar. 1967:
Cine nu poate vedea necesitatea si importanta unei astfel de autoritati mondiale capabila de actiuni eficiente în plan juridic si politic? Delegati ai organizatiilor internationale, personalitati oficiale, oameni de presa, profesori si educatori, cu totii trebuie sa va dati seama ca aveti de jucat fiecare rolul lui în edificarea noii ordini mondiale.

Robert F. Kennedy, 1967:
Cu totii vom fi judecati dupa masura efortului de a contribui la construirea Noii Ordini Mondiale.

Richard Nixon, Oct. 1967:
Dezvoltarea unei gândiri coerente a regiunii Asiei este reflectata în dispozitia de a considera problemele în termeni regionali si de a trece apoi la necesitatile de dezvoltare a unei Noi Ordini Mondiale.

Suveranitatea Nationala este învechita

Zbigniew Brzezinski:
Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial... Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.

David Rockefeller:
Suntem într-un proces de transformare globala. Mai avem nevoie doar de o criza majora necesara si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala.

Mihail Gorbaciov, 1988:
De acum încolo, progresul global este posibil numai prin consens universal în stabilirea unei noi ordini mondiale.

George Bush, Ian. 1991:
Daca nu vom continua, vom pune în pericol pacea si democratia noii ordini mondiale pe care acum o putem vedea, aceasta realitate atât de mult visata la care ne-am adus contributia noi toti.

George Bush, 6 Mar. 1991:
Acum vedem o noua lume... O lume în care putem cladi noua ordine mondiala. O lume în care Organizatia Natiunilor Unite poate acum sa-si duca la bun sfârsit viziunea istorica a fondatorilor sai.

O criza mondiala majora forteaza Noua Ordine Mondiala

Henry Kissinger, la conferinta grupului Bilderberg din Evian, Franta, 1991:
Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine - ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.

Gen. Colin Powell, 9 Sept. 1993:
În legatura cu problema ramânerii trupelor americane în Somalia, ca parte a operatiunii Natiunilor Unite, el a declarat:
O retragere ar fi devastatoare pentru sperantele noastre într-o noua ordine mondiala si în puterea noastra de a participa în organizatii multinationale pentru a rezolva probleme ca acestea.

David Rockefeller, la Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:
Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala.

Henry Kissinger:
NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale.

Arthur Schlesinger Jr., în revista Foreign Affairs, Aug. 1995:
Nu vom obtine o noua ordine mondiala fara a plati cu sânge, ca si cu bani.

George Soros, miliardar, la Forumul Economic de la Davos, Elvetia, 27 Ian. 1995:
Lumea are nevoie de o noua ordine mondiala si va avertizez ca urmeaza o perioada de puternica dezordine în întreaga lume.

Gary Hart, la o întâlnire televizata organizata de CFR în Washington, 14 Sept. 2001:
Presedintele SUA are acum sansa de a folosi acest dezastru [11 Septembrie] pentru a instaura o noua ordine mondiala.

Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: LupinThe3rd din 10 August 2007, 23:32:53
Contextele?  :evil:
Sursa e Wes Penre... Scrie la autor...
Primul link care il intoarce google la "Noua Ordine Reala" este
http://my.opera.com/al3cse/blog/show.dml/799191 (http://my.opera.com/al3cse/blog/show.dml/799191) unde respectivul bloger in poza are o insigna cu "Noua dreapta"...
Posibil sa il gasesti cred si la www.nouadreapta.org (http://www.nouadreapta.org) adica aia cu zvasticutze pe creierash... parodii de legionari...
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Max C. din 11 August 2007, 12:51:57
Ozn_Hunter ....tine minte o vorba...cand spui un adevar si esti injurat inseamna ca e un mare adevar!
Urmeaza-ti intuitia! Adevarul tot adevar ramane!!!

http://opposingdigits.com/vlog/?p=73  ...pace  :-)
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Max C. din 11 August 2007, 15:37:54
E un fel de a spune...nu vezi ?..cand vrei sa arati un adevar mereu trebuie sa ti-l intoarca cineva pentru ca adevarul e incomod .
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: OzN_HunteR din 11 August 2007, 15:52:26
aha multumesc

Reveniti la topic va rog
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Max C. din 29 August 2007, 10:56:17
George Bush New World Order...
http://www.youtube.com/watch?v=Rc7i0wCFf8g&mode=related&search=

Crearea problemei.....reactia......gasirea solutiei! -Principiul de baza al NWO.

http://www.youtube.com/watch?v=E3biFKW_vWY&mode=related&search=

Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: OzN_HunteR din 31 August 2007, 11:03:35
Foarte interesant al 2-lea film, arata cam despre tot ce se vorbeste aia, cipuri in oameni si multe multe altele ! thx Maxx
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Cautatorul din 13 Octombrie 2009, 12:37:00
Daca tot se face un guvern mondial, n-ar fi rau o politie mondiala:

"Interpolul ºi Naþiunile Unite se pregãtesc sã creeze poliþia mondialã"

"Miniºtrii de Justiþie ºi de Externe din peste 60 de þãri, între care Statele Unite ºi China, s-au reunit ieri, în Singapore, pentru o întrevedere gãzduitã de cele douã organizaþii internaþionale. Aceasta este, potrivit ,,New York Times", prima etapã în procesul de creare a ceea ce Interpolul numeºte ,,doctrina asigurãrii ordinii globale", care va permite atât Interpolului, cât ºi Naþiunilor Unite sã îmbunãtãþeascã abilitãþile ,,forþelor poliþieneºti de menþinere a pãcii", dupã cum scrie Cotidianul.

Procesul implicã, printre altele, împãrtãºirea unei reþele de comunicaþii securizate ºi crearea unei vaste baze de date care va conþine mostre ADN, amprente digitale, fotografii ºi anunþuri de urmãrire a infractorilor.

,,Avem un model vizionar", a declarat Ronald K. Noble, secretarul general al Interpolului ºi primul american aflat la conducerea acestei organizaþii poliþieneºti internaþionale. Interpol are sediul central în oraºul Lyon (Franþa) ºi este finanþat de 187 naþiuni membre ale sale."

Mai multe la:

http://www.realitatea.net/cotidianul--interpolul-si-natiunile-unite-se-pregatesc-sa-creeze-politia-mondiala_639587.html
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: darksid3 din 13 Octombrie 2009, 12:59:13
Cu ocazia asta poate vor deschide ochii mai bine cei care considera ideea de NWO drept paranoia sau fabulatie.
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Cautatorul din 17 Martie 2010, 19:15:10
Apropo de guvernul mondial:

"UE va avea guvern economic. E inevitabil"

""Pot exista dubii asupra voinþei politice în momentul de faþã, dar ideea unui guvern economic consolidat e deja pe masa de discuþii ºi vor fi progrese. Într-un final Agenþia Europeanã a Debitelor sau ceva în genul ãsta va deveni realitate", a spus Leterme într-un interviu pentru EUobserver."

http://www.realitatea.net/ue-va-avea-guvern-economic--e-inevitabil_704981.html

Intai se fac guverne regioanale dupa care un guvern mondial...
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: abyss din 17 Martie 2010, 19:48:37
Cred cã guvernul mondial va avea cizme puturoase sovietice...
Uitați ce scrie aici:

''Experþii susþin cã piaþa metalurgicã din România este dominatã de patru companii ruse ºi ucrainene.''

''Un alt magnat rus, Mihail Prohorov, care, potrivit topului de anul acesta al Forbes, este cel mai bogat rus, a cumpãrat complexul de procesare a aurului din Baia Mare. El vrea sã înceapã extracþia de aur...''

http://www.realitatea.net/oligarhii-rusi-si-ucraineni-isi-fac-de-lucru-in-romania_704654.html
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 08 Septembrie 2010, 14:42:42
Incaltzata cu cizme... sovietice sau nu, Noua Ordine Mondiala avanseaza cu pasi implacabili, fiindca aud acum (fara sa fiu insa deloc surprins) ca una din marionetele actualului guvern (Cseke Attila, asa-zis ministru al sanatatii... mortale :-D) anuntza introducerea de la 1 ianuarie 2011 a "cardului national de sanatate" - denumire pompoasa care mascheaza, evident, extinderea operatiunilor de cipare globala. :x

Din care Romania n-avea cum sa fie exclusa. :-(
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: padme din 08 Septembrie 2010, 15:24:59
Citat din: Xanadron din  08 Septembrie 2010, 14:42:42
"cardului national de sanatate" - denumire pompoasa care mascheaza, evident, extinderea operatiunilor de cipare globala. :x

Din care Romania n-avea cum sa fie exclusa. :-(

Cardul de sanatate exista in tari din Europa de mai bine de 10 ani(din cate stiu eu, poate si mai bine de 20). Vrei sa spui ca astia au fost deja "cipati" ? Ma indoiesc foarte tare - am si eu unul- imi foloseste sa dovedesc ca platesc asigurarea medicala si pot astfel beneficia de anumite consultatii/interventii medicale (aceasta dovada oricum eu o faceam si in tara, cand nu lucram plateam asigurarea si cu bonuletzul respectiv ma prezentam la medicul de familie, sau spital) si la doctor sau farmacie ca sa-mi deconteze statul o cota parte din suma de bani totala cheltuita intr-un an pe medicamente si consultatii- la stat sau private- cele de la stat avand si ele un tarif mic. Deci... nu vad explicatia pt cipare, poate ai tu una?!
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 08 Septembrie 2010, 17:20:50
Ce-i drept, m-am cam grabit, simplificind cumva afirmatiile, padme...
Mea culpa - clar insa ca orice operatiune de amploarea "cipuirii" prezise in Apocalipsa Sf. Ioan (si nu numai) nu poate fi aplicata... abrupt si presupune o serie intreaga de manevre/masuri preliminarii, care sa convearga in sensul convingerii tuturor de utilitatea ei. Egal daca-i vorba de pasapoarte biometrice, bani exclusiv "din plastic" (fiat money) sau alte carduri si cartele ce contin date a caror confidentialitate devine, treptat, inexistenta pentru "controlorii absoluti". :-(
Motivatiile pervers regizate ale PTB (tip "Patriot Act") sint o alta fatzeta a temei asteia complexe.
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 08 Septembrie 2010, 20:24:59
Indiferent ce oride mondiala ar veni,sau ce guvern mondial s-ar impune,exista totusi un curent foarte puternic de care se va lovi mereu: nationalismul si implicit rivalitatea dintre popoare!
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 29 Aprilie 2011, 16:12:58
Baietii NWO pregatesc totusi ceva concret, se pare...
Fiindca putini americani (de altii nu mai vb) au "detectat" o licitatie publica cu termen de finalizare apropiat (29 aprilie) - si f. scurt de altfel - lansata de guvernul SUA, pentru.... ghiciti ce anume? :roll:

Un numar de 350,934 de National Detainee Pamphlets - adica un gen de brosura de 24 de pagini ce contine date privitoare la "detinutii nationali". 8-)

http://cryptogon.com/?p=21864

Interesant e faptul ca Jesse Ventura vorbea nu demult despre cele 350.000 de locuri pregatite in presupusele lagare FEMA pentru "dizidenti"... :roll:
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: andrei din 29 Aprilie 2011, 20:10:18
Iata ce ni se promite de catre ,,baietii destepti"
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: acme din 03 Mai 2011, 16:38:57
"The world has gotten much more complicated"
(http://farm6.static.flickr.com/5145/5683710920_07bd2d1898_o.png)

:)
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 03 Mai 2011, 17:11:23
:D - Am mai postat si eu diagrame d-astea complexe, Siberia - in care, desi in gluma cumva, se spun destule adevaruri.
Si care demonstreaza cu ce mintzi diabolice :evil: avem de fapt de-a face - evident ca imposibil de contracarat fie si de catre oameni uniti, dar care n-au depasit inca, din pacate, stadiul de GLOATE. :|

P.S. Interesant (printre multe altele) e ca simbolul pentru Illuminazi si CIA e identic... 8-)
(Becul Negru sa fie echivalentul Soarelui Negru oare?! ;))
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: andrei din 03 Mai 2011, 19:06:40
     Schema asta clar ca  nu e buna! :?
Pai au facut-o astia fara noi? :-D :? Fara,, aliatii de toata isprava" ?-cum ne mangaia pe crestet astazi doamna Ellan Taucher secretarul de stat al S.U.A. pt.controlul armamentelor si securitate internationala. :-D
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: SLEAH19 din 03 Mai 2011, 20:07:02
   Da ,da, da ,da ,da ...... e clar .. adicã .. lumea e mai complicatã .. viagra, hamburgher, cacao, cheeseburger .... te cuprinde  ,,booze''..  ... da ce pisicii lu' Tutankamon scrie lângã capul de extraterestru?
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: AndreiASM din 03 Mai 2011, 20:25:28
Disclaimer: nu vreau ca aceasta postare sa fie tratata ca fiind propaganda muzicala sau de orice alt fel. Am postat deoarece are legatura cu subiectul topicului, NWO.

Salutari tuturor,

Mai mult sau mai putin direct la subiect, iata ca exista inca trupe care isi manifeta activ (si cu mult curaj!) reticenta fata de NWO. Matt Bellamy, solistul, chitaristul si pianistul trupei Muse, pe langa versurile pline de inteles pe care le compune a facut un gest plin de inteles la un concert live, la acordarea premiilor Grammy; va rog sa fiti atenti in preajma minutului 1:29, si cum imediat sare camera de pe el altundeva. :martiansad:: http://www.youtube.com/watch?v=irf_OZ636pc

De asemenea, pentru cei curiosi si cunoscatori de limba engleza, va invit sa cititi (nu neaparat sa ascultati melodiile, probabil nu sunt pe gustul tuturor) versurilor simfoniei "Exogenesis", apartinand tot trupei Muse, toate cele 3 parti (le puteti gasi la o simpla cautare pe Google).

O seara placuta tuturor.
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: padme din 03 Mai 2011, 23:54:00
Citat din: AndreiASM din  03 Mai 2011, 20:25:28
Disclaimer: nu vreau ca aceasta postare sa fie tratata ca fiind propaganda muzicala sau de orice alt fel.

Nu e problema, s-a mai discutat despre simbolistica din melodiile Lady Gaga, Rhiana, MTV, etc.

Citat din: AndreiASM din  03 Mai 2011, 20:25:28
Matt Bellamy, solistul, chitaristul si pianistul trupei Muse, pe langa versurile pline de inteles pe care le compune a facut un gest plin de inteles la un concert live, la acordarea premiilor Grammy; va rog sa fiti atenti in preajma minutului 1:29, si cum imediat sare camera de pe el altundeva. :martiansad:: http://www.youtube.com/watch?v=irf_OZ636pc



Da, cam asa este! Cum se numeste melodia? Pt ca nu inteleg bine ce spune si nu face semnul intamplator, e in concordanta cu versurile! De cate ori am auzit melodia  m-am intrebat la cine se refera?? !!
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: AndreiASM din 04 Mai 2011, 09:42:10
Melodia se numeste "Uprising", si se traduce in "razvratire", "rascoala"; in momentul in care face semnul spune "They will not control us", "ei nu o sa ne controleze".

O zi buna tuturor
Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 04 Mai 2011, 11:34:18
Aparent off topic

http://www.thedubailife.com/images/blog/foggy_dubai_from_burj_dubai.jpg
http://republicbroadcasting.org/?p=10133
http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-astana-khazakhstan/
http://www.youtube.com/watch?v=M8_6I3JhmLE&feature=related

Babylonia ...  :planet:

http://wikitravel.org/upload/shared/1/1c/Astana.jpg
http://www.flickr.com/photos/supernova17/157737835/

http://www.ghidcabinet.ro/wp-content/uploads/2011/03/Consiglio_Ue_Bruxelles.jpg



Titlu: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: andrei din 24 Mai 2011, 21:00:34
O stire aparuta astazi despre HAARP si cutremurul din Japonia

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/haarp-cutremur-japonia-tu-si-libertatea-337113.html (http://www.libertatea.ro/detalii/articol/haarp-cutremur-japonia-tu-si-libertatea-337113.html)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: horia2008 din 14 Noiembrie 2011, 12:06:13
Ca sa nu mai deschid un topic nou, postez pe acest topic oarecum generic un interviu interesant realizat de RT (RussiaToday) cu Michael Scheuer, fost agent CIA, care a lucrat pentru agentie peste 20 de ani pana in 2004, la un moment dat chiar sef al 'Bin Laden unit', autor al lucrarii "Through our enemies' eyes"; pe scurt, vorbeste chestii interesante si oarecum de bun simt despre interesele reale ale SUA in orientul mijlociu vis  a vis de cele impuse de "sforari" si de relatia cu Israelul.

Ex-CIA Agent: America creates its own enemies (http://www.youtube.com/watch?v=cLjZoA3GaVE#)


Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: horia2008 din 14 Noiembrie 2011, 14:16:33
Si tot aici un articol interesant despre relatiile dintre India si Pakistan si interesele din zona Kashmir-ului

http://trenduri.blogspot.com/2011/11/suspecta-impacare.html (http://trenduri.blogspot.com/2011/11/suspecta-impacare.html)


Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: angellla29 din 17 Noiembrie 2011, 11:25:53

Ce nu ştiaţi despre Uniunea Europeană

"Constituţia europeană instituţionalizează un sistem care face din om un subiect economic, un sistem care generează şi mai multă sărăcie, şomaj, poluarea apei şi a aerului. Acest tratat instituie o altă dictatură pe care noi nu o vrem".

Danielle Mitterrand, soţia fostului preşedinte al Franţei, mai 2005

Astăzi, "Proiectul european" este pe cale să conducă mai mult de două treimi din statele Europei sub o formă nouă de guvernământ – o putere supranaţională. Nu trebuie însă să uităm că el a pornit ca o idee utopică şi atât de îndrăzneaţă, încât părea imposibil de acceptat de naţiunile cărora le-ar fi răpit total independenţa.

Pentru a facilita implementarea acestei idei, direcţia în care se îndreptau lucrurile a fost cu grijă ocultată, atât la începuturi, cât şi pe parcursul derulării Proiectului. Fondatorii săi ştiau că doar lucrând din umbră, într-un mod discret puteau reuşi să îşi atingă scopul – acela de a face ca Europa să fie condusă de o unică autoritate politică, economică şi militară, un organism supranaţional.

Chiar şi acum, sistemul de guvernare al UE este de o complexitate atât de labirintică, încât din cele câteva sute de milioane de cetăţeni ai uniunii doar puţini cunosc la nivel corespunzător scopul, felul cum a evoluat şi modul real de funcţionare al acestui angrenaj care le conduce vieţile.

În ultimii ani Proiectul a avansat atât de mult, încât scopul său nu a mai putut fi ascuns. Nici nu mai era necesar. S-a putut vedea astfel ceea ce s-a făcut şi se face în continuare în numele popoarelor europene, fără a fi întotdeauna şi în interesul lor.

Pentru a înţelege adevărata lui natură este necesar să îi cunoaştem istoria, să ştim cine sunt cei care au lucrat din umbră pentru ca el să se insinueze treptat în viaţa europenilor.

Adevărata faţă a "părinţilor" Europei

"Faptul că ideea care a stat la baza proiectului Europei Unite a apărut după 1945, deci după război este unul din marile mituri europene. Susţinătorii acestuia prezintă UE ca pe o nouă creaţie, o idee strălucită a lumii moderne postbelice.

În realitate este vorba despre un vis ratat care datează din 1920" scriu Christopher Booker şi Richard North în cartea lor: "The Great Deception - A Secret History of the European Union".

Proiectul a încolţit iniţial în anii douăzeci în mintea a doi oameni. Primul dintre ei - Jean Monnet, este numit astăzi părintele Europei. Numele celui de-al doilea - Arthur Salter este acum aproape uitat. Însă amândoi au jucat un rol important în punerea în practică a ceea ce părea iniţial doar o mare utopie.

Ideea unităţii şi a cooperării între state exista în mintea multor teoreticieni ai vremii. Monnet şi Salter mergeau însă mult mai departe. Ei visau la un guvern supranaţional care să conducă Statele Unite ale Europei.

http://aim.pro.tc/?a=articles&p=257 (http://aim.pro.tc/?a=articles&p=257)
Titlu: Re: Raspuns: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 26 Februarie 2012, 10:17:50
Citat din: Arhanghelul din  04 Mai 2011, 11:34:18
Aparent off topic

http://www.thedubailife.com/images/blog/foggy_dubai_from_burj_dubai.jpg (http://www.thedubailife.com/images/blog/foggy_dubai_from_burj_dubai.jpg)
http://republicbroadcasting.org/?p=10133 (http://republicbroadcasting.org/?p=10133)
http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-astana-khazakhstan/ (http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-astana-khazakhstan/)
http://www.youtube.com/watch?v=M8_6I3JhmLE&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=M8_6I3JhmLE&feature=related)

Babylonia ...  :planet:

http://wikitravel.org/upload/shared/1/1c/Astana.jpg (http://wikitravel.org/upload/shared/1/1c/Astana.jpg)
http://www.flickr.com/photos/supernova17/157737835/ (http://www.flickr.com/photos/supernova17/157737835/)

http://www.ghidcabinet.ro/wp-content/uploads/2011/03/Consiglio_Ue_Bruxelles.jpg (http://www.ghidcabinet.ro/wp-content/uploads/2011/03/Consiglio_Ue_Bruxelles.jpg)

Povestea continua dupa primul non-testament (3500 B.C )  ... urmeaza noul non-testament (1780 A.C)

Noul n-Testament ...

Noua Ordine Mondiala - Declaratii fatise (http://www.youtube.com/watch?v=2kDmDS_HNYU#)

Ne___cunoasterea legilor ... nu te absolva de vina ...
Citat:
"Nemo censetur ignorare legem"

http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_4981/Legislatia/romana/si/accesibilitatea/ei.html (http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_4981/Legislatia/romana/si/accesibilitatea/ei.html)

Sa ne traiasca ... noua romanilor ... fara numar ... nou putinel de iesi ...

Conasule ... mai baga o kerzikova ...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: rontzo din 27 Februarie 2012, 15:37:21
cred ca nu mai vedem padurea de copaci...
am dat peste un articol foarte la obiect care face o sinteza f.valabila ( nu pream rabdare cu insert-urile asa ca aveti mai jos link-ul
"CINE CONDUCE LUMEA? – PIRAMIDA PUTERII
Cine conduce de fapt lumea? Cine detine puterea absoluta pe planeta? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, U.E? Toate aceste puteri economice si militare nu sunt decat niste piese de joc, manuite din umbra de adevaratii stapani ai planetei.

Cei care conduc cu adevarat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogati, foarte bine organizati si care nu apar niciodata in vazul tuturor.

De acolo, din anonimat, ei leaga si dezleaga mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, ii numesc Oculta Mondiala sau Illuminati. Cine sunt acesti oameni? Cum sunt ei organizati? Cum conduc planeta? Ce scopuri au?
Sunt intrebari la care incercam sa dam un raspuns in cele ce urmeaza.

De la cel mai inalt nivel imaginabil al puterii, acesti Illuminati necunoscuti celor multi, guverneaza aproape nestingherit. Ei fac legi si revolutii, ei instaureaza guverne, ei hotarasc ce tari dispar pentru ca altele sa le ia locul. Ei "fabrica" noi ideologii si chiar religii. Se spune ca ei au creat oranduirea capitalista, tot ei au creat-o si pe cea comunista. Ei fauresc tratatele militare si economice internationale, ei schimba regimuri politice si presedinti de state, ca pe niste simple piese uzate ale unei masini.
Metoda lor de lucru este simpla dar eficienta si poate fi descrisa in 3 pasi: PROBLEMA, REACTIE, SOLUTIE.

1. In primul rand ei creaza o PROBLEMA (conflicte, razboaie, revolutii, dezastre, etc.) Creaza conflicte si razboaie in care cele doua parti provocate, lupta una impotriva celeilalte si nu contra adevaratului instigator. Tot ei finateaza toate partile implicate in conflict.
2. Apoi prin intermediul mass-media si a manipularii determina o REACTIE in randul populatiei, care solicita o rezolvare a PROBLEMEI aparute.
3. In final tot ei vin cu SOLUTIA care aproape intotdeauna se lasa cu efecte dure asupra populatiei (saracie, restrangerea unor drepturi si libertati, etc. – vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiara...) Ei trec intotdeauna drept instanta impaciuitoare care pune capat conflictelor.
CARE ESTE SCOPUL LOR?

Practic scopul lor este sa controleze si sa conduca intreaga planeta prin crearea unei Noi Ordini Mondiale si a unui Guvern Mondial unic. Acesti oameni nu sunt interesati sa castige bani, deoarece "fabrica de bani" este a lor. Ei pot avea oricati bani doresc. Ce isi mai poate dori cineva care are toti banii din lume? PUTERE si CONTROL ! Acesta este scopul lor.
De ce doresc ei sa stapaneasca lumea? Pentru ca avand putere si bogatie, pot face asta. Peste 90% din oamenii din prezent ar face acelasi lucru daca ar avea acces la bogatie si putere.
Pentru a detine puterea absoluta si controlul intregii planete ei intentioneaza sa realizeze urmatoarele obiective:
1. Stabilirea unui Guvern Mondial unic si a unei Noi Ordini Mondiale.
2. Distrugerea identitatii nationale a statelor lumii.
3. Distrugerea tuturor religiilor lumii (in special a crestinismului) si inlocuirea lor cu o religie unica de tip New Age.
4. Controlul total al populatiei globului si a fiecarui individ in parte precum si transformarea lor in "sclavi de tip modern".
5. Reducerea masiva a populatiei globului pana la o limita usor de sustinut de catre mediul si resursele planetei.
6. Promovarea depravarii si a obiceiurilor rele pentru indepartarea moralei crestine.
7. Distrugerea modelului actual de societate si a celulei ei de baza, familia.
8. Distrugerea libertatii de exprimare si restrangerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se intampla chiar ACUM si intr-un ritm tot mai accelerat.
GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial functioneaza pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligenta si puterea creierului este de preferat dreptului popoarelor de a-si alege propriul destin. Cine doreste mai multe detalii poate studia acest document rar (- vezi in link)

(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet...SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)
Utilizand harta se poate urmari pe ce directii si in ce zone se propaga efectele unor decizii luate de diverse structuri componente.
Sunt detaliate relatiile si zonele de influenta la nivel mondial ale principalelor dinastii si familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat in acest document ca fiind un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi să se concentreze toate mijloacele de definire si stabilire a normelor de dezvoltare a unei societati de tip nou.
Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice, de planificare de cercetare, servicii de culegere a informatiilor, inclusiv retele de tip mafiot.
De mentionat faptul ca integrarea europeana si "cedarea de suveranitate" a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial care va fi singurul suveran peste toate tarile.
Organizarea lor si modul prin care controleaza lumea este de tip piramidal. Sistemul se numeste Piramida Puterii (Pyramid of Power) si este descris mai jos:
Dupa cum se observa in varful piramidei se gaseste OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol Illuminati si reprezinta Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. De aceea acest simbol (piramida si ochiul apare si pe dolarul american).
Oculta Mondiala (de pe nivelele 1, 2 si 3 ale piramidei) se considera supusii Satanei si i se inchina. De aceea ei incearca sa controleze nivelele inferioare ale piramidei ca sa le aduca sub conducerea Ochiului Satanei.
Pare absurd in zilele noastre ca oameni atat de importanti ai planetei, atat de bogati si de influenti sa creada in puterile Satanei si sa i se inchine, dar va asigur ca exact asa stau lucrurile. Este foarte greu sa iti faci o imagine de ansamblu asupra intregului mecanism (care se desfasoara de la cele mai inalte nivele pana la noi, oamenii de rand, poporul lui Boc si al lui Basescu), dar voi incerca sa lamuresc cateva aspecte esentiale.
NIVELELE PIRAMIDEI
0. Nivelul 0 – Forta superioara reprezentata prin Ochiul Care Vede Tot.

Foarte Important : Intelegerea Fortei din varful Piramidei Puterii iti da posibilitatea sa "spargi" piramida si sa te sustragi controlului ei.
Ca sa poti intelege cu adevarat forta care se afla in varfului piramidei, trebuie in primul rand sa te intelegi pe tine insuti. Trebuie sa intelegi de unde vi, de unde ai aparut si incotro te indrepti, unde vei dispare. Raspunsurile la aceste intrebari sunt in interiorul tau, iar cheile de descifrare se gasesc peste tot in jurul tau, inclusiv in lumea materiala, palpabila. Din pacate indiciile pe care le gasesti in diverse surse de informare sunt amestecate cu o multime de minciuni. Ca sa afli raspuns la aceste intrebari trebuie sa iti urmezi nu inima si nici creierul ci pe amandoua in egala masura.
Pentru intelegerea Fortei trebuie sa existe un balans perfect intre suflet si ratiune, fara separare intre ele. Cine e ghidat doar de sentimente e usor de indus in eroare, de asemenea cine se ia doar dupa ratiune e usor sa se insele. Dar e foarte greu sa inseli pe cineva care are un perfect echilibru intre cele doua.
Pentru a intelege ce este in varful piramidei trebuie sa vezi realitatea din exterior, sa intelegi natura realitatii imediate. Numai asa vei putea intelege natura controlului pe aceasta planeta. Si tine minte: Daca nu faci parte din SOLUTIE, vei face mereu parte din PROBLEMA.
1. Nivelul 1 – Familiile regale

In varful Piramidei Puterii, pe nivelul 2 se afla familiile regale europene care toate sunt inrudite intre ele. Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu totii rude de sange, tragandu-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic.
Aici poate fi menţionat faptul că si în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi ,,democratic" prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de ,,casă regală" sau dinastie.
Conform unor surse, tot pe acest nivel al piramidei se mai situeaza un grup de oameni extrem de influenti, dar a caror identitate nu se cunoaste.
2. Nivelul 2 – Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2 se afla asa numita Aristocratie Neagra compusa din 13 familii, cele mai bogate din lume.
David Icke scrie în lucrarea ,,Secretul Suprem" că aceste 13 familii alcătuiesc ,,o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de ,,rasă în interiorul rasei". Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi în Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început."
Aceste familii sunt (in ordine alfabetica):
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupa cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află ,,deasupra legii". Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce îi interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, precum şi să îşi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlata aproape in intregime de aceste familii ne spune ca Bill Gates e cel mai bogat om din lume cu 54 miliarde dolari, sau, Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari.
De fapt acesti miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care detine incredibila suma de 500 trilioane de dolari (mai mult de jumatate din averea totala a lumii !!!). Cu averea acestei familii poate fi hranita si imbracata TOATA populatia globului.
3. Nivelul 3 – Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiti si Olimpienii) a fost fondat in 1727 de catre aristocratia britanica si este compus din cele mai puternice "sub-familii".
Acest comitet coordoneaza direct o multime de institutii si organizatii majore din intreaga lume, printre care: Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotunda, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Socialista Internationala, Francmasoneria Universala, Ordinul Magna Mater, Zionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presa, Societatea Regala Britanica, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crima si Justitie, MIT, NATO, Crucea Rosie Internationala, Universitatea Priceton, Banca Mondiala, American Express, Citibank, Credit Suisse, etc.
Lista este prea lunga pentru a fi prezentata aici, dar cine doreste sa afle toate detaliile cunoscute despre Comitetul celor 300 poate descarca acest document intocmit de Dr. John Coleman,  fost ofiter al serviciului de spionaj britanic:

THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300.

(Important: Faceti download la acest document caci nu se stie cat timp va mai fi disponibil pe internet...SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)
Pe acest nivel se gasesc cele 6 structuri care reprezinta centrul de comanda la nivel global:
- Comisia Trilaterala,
- Consiliul Relatiilor Externe (CFR),
- Grupul Bilderberg,
- Clubul de la Roma,
- Organizatia Natiunilor Unite
- Institutul Regal pentru Afaceri Internationale
Toate aceste structuri sunt unite intre ele prin intermediul Mesei Rotunde.
Masa Rotunda, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes este o structura atat de complexa, incat Dr. Coleman spunea despre ea: "Masa Rotunda insasi este alcatuita dintr-o adevarata increngatura de companii, institutii, banci si unitati de invatamant; ea le-ar ocupa timpul specialistilor de inalta calificare vreme de un an, numai pentru a o descalci si intelege".
1. Comisia Trilaterala este o "asociatie particulara" infiintata in 1973 din initiativa lui David Rockefeller cu scopul de a "intari cooperarea economica si politica intre continentele american, european si asiatic". De aceea se numeste Trilaterala. In componenta acestei comisii intra directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care si fosti presedinti ai Statelor Unite), economisti, etc. – in general cei mai influenti oameni din America de Nord, Europa si Asia. Practic aceasta organizatie privata in care se intra doar cu invitatie speciala pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. Dupa luarea unor decizii, membrii organizatiei le transmit guvernelor, iar acestea le aplica la nivelul fiecarui stat. Toate natiunile lumii sunt conduse de aceasta entitate suprastatala. In fiecare an Comisia Trilaterala are o intrunire in plenul ei si cate o intrunire zonala. In perioada 15-17 octombrie 2010 intrunirea sectiei europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la Bucuresti, intr-o discretie aproape totala. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la Bucuresti si presa abia a semnalat acest lucru. Totusi exista o inregistrare Antena 3 pe care daca o vizualizati, veti intelege ce putere imensa are aceasta Comisie.
2. Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) (din engleză Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 si este o organizație americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite și afaceri internaționale. "Consiliul pentru Relatii Externe este un organ al ceea ce C.Wright Mills numea "Elita puterii" – un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei." declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.
3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rotschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită.
Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată.
Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice, universitare, ce se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.
4. Clubul de la Roma, a fost infiintat in aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de stiinta şi afacerist italian şi Alexander King, un om de stiinta scotian. Doctrina clubului se bazeaza in special pe raportul Limitele Cresterii (The Limits to Growth) publicat in 1972. Conform acestui raport orice crestere are o limita care trebuie prevazuta si preintampinata. Cresterea economica este limitata, resursele sunt limitate si la fel, cresterea populatiei globului are o limita. De aceea trebuie luate masuri din timp pentru a preveni atingerea acestor limite. In acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populatiei globului pare a fi o masura necesara. De remarcat Ochiul Care Vede Tot care apare in spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficiala).
5. Organizatia Naţiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi au în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte si Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei - reacţie - soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.
6. Institutul Regal pentru Afaceri Internationale, cunoscut si sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie in materie de afaceri internationale, din lume, ocupând locul întâi în clasamentul ,,Non-US Think Tank" al Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse precum Energie, Mediu, Resurse Guvernamentale, Politici Economice Internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membri trebuie sa pastreze confidentiala identitatea celor care emit ideile.

Consiliul Relatiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică.Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune, ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică au în poziţii de conducere membrii acestor organizaţii.
Daca pe primele 3 nivele se gasesc doar cei care sunt inruditi cu familiile si sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum si la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces si oameni care nu sunt rude de sange cu familiile si sub-familiile conducatoare de la nivelele 1, 2 si 3.
Chiar si politicieni/demnitari romani pot fi gasiti in structurile de comanda de pe nivelul 4. De exemplu in Comisia Trilaterala tara noastra are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isarescu (Guvernatorul BNR) siMihai Tanasescu (reprezentantul Romaniei la FMI).
In acelasi timp, Mugur Isarescu este si presedintele ARCOR, filiala romana a Clubului de la Roma.
Din ARCOR fac parte printre altii: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Calin Georgescu, Daniel Daianu, Mircea Malita, Sergiu Celac. (vezi lista completa).
Asa ca putem dormi linistiti:  prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent si in tara noastra.
Centrul de Comanda de la nivelul 4, controleaza intreaga populatie a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 si 7.
5. Nivelul 5 – Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controleaza financiar populatia globului, se gasesc pe acest nivel. Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Banca Reglementarilor Internationale, Bancile Centrale precum si mecanismele de impozitare a populatiei. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populatiei conceput vreodata. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numeste si Ochiul Dracului? "Dati-mi pe mana moneda unei tari si nu ma mai intereseaza cine face legile in acea tara" este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o tara nu este condusa de un guvern sau presedinte, ci este condusa din umbra de cel care controleaza moneda tarii respective. Probabil de aceea o tara nu se poate gospodari singura ci are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai conteaza cine face legile si ce legi face, caci oricum se aplica numai directivele FMI.
6. Nivelul 6 – Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situeaza marile corporatii internationale care urmaresc controlul populatiei prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pamant sunt darul naturii (sau al lui Dumnezeu) facut tuturor oamenilor care traiesc pe fata pamantului.
Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea tuturor libertăţilor, drepturilor şi a democraţiei, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pamanturile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto care ii corup pe politicieni sa reglementeze cultivarea si comercializarea produselor.
Intentia este de a-i distruge pe mici producatori sau de ai scoate in ilegalitate, ceea ce inseamna ca nici cel mai inofensiv producator nu va mai putea sa cultive nimic in gradina proprie fara aprobarea guvernului.
Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici după care producătorii trebuie să se ghideze nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.
De la 31 decembrie 2009, Guvernul Romaniei a inceput, alaturi de alte 165 de state semnatare (reprezentand aproape 85 % din populatia planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factura nazista, introdus de AG Farben si care va stabili regulile de alimentatie ale natiunilor. Implementarea, prevazuta pe mai multe etape, porneste de la faptul ca populatia globului este mult prea numeroasa ca Terra sa poata sustine o alimentatie naturala. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, construite in laborator, aditivate si iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ulwww.codexalimentarius.com.
7. Nivelul 7 – Controlul populatiei globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populatia. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populatiei prin aceste 4 componente: Religie, Invatamant, Guverne si Media. Practic stapanii lumii se ascund in spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-si indeplini planurile. Populatia este indoctrinata prin religie, indobitocita prin sisteme de invatamant care nu sunt decat o fabrica de produs oameni pe care statul sa-i intrebuinteze apoi dupa scopurile sale, tinuta in frau de catre institutiile guvernamentale si prostita de catre massmedia.
Rezultatul este o populatie lipsită de energie şi de entuziasm, lipsită de putinţa de a acţiona şi de a reacţiona, incapabila sa isi dea seama ce se intampla cu ea, astfle incat orice banda politica se poate face stapanul ei.
8. Nivelul 8 – Populatia globului sau unitatile de munca

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflam noi popuatia globului, oamenii de rand, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost indoctrinati ca trebuie sa facem: ne nastem, facem scoala, muncim pentru stapanii nostrii, le platim taxe si impozite si apoi iesim la pensie. Chestia cu pensia s-ar putea sa dispara din acest ciclu, caci nu-i ajuta cu nimic pe cei de sus.

Interesant este ca din turma unii dintre noi pot sa se ridice temporar pe nivele superioare, sa faca parte din institutiile guvernului, sa ajunga pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondiala sau FMI sau chiar pe nivelul 4 in Clubul de la Roma. Dar cand ei devin inutili pentru stapani, sunt aruncati din nou in turma de jos.

De pe nivelele 5, 6 si 7 se produc cele mai dure atacuri si cele mai mari presiuni asupra populatiei. Este atacata siguranta financiara si alimentara a fiecaruia dintre noi, este atacat sistemul de sanatate public, invatamantul, religia, cultura, identitatea nationala.

In fata acestor forte colosale care domina planeta, guvernul nostru si conducatorii nostri "alesi de popor" nu au practic nici o sansa. Ei trebuie sa execute intocmai ordinele pe care le primesc si sa puna tara la dispozitia celor ce conduc lumea. Singura problema este ca acesti conducatori ai nostri pe langa faptul ca fura, sunt si incompetenti si nu stiu sa negocieze mai dur conditii avantajoase pentru poporul roman. Este clar ca Romania nu se poate izola si dezvolta separat in afara contextului regional si global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, si daca intreaga lume se indreapta intr-o directie, noi nu avem cum sa mergem in directie opusa. Pozitia pe care o vom avea in acest nou plan global, depinde doar de cei care ne conduc.

http://2blackjack1.wordpress.com/2012/02/26/cine-conduce-lumea-piramida-puterii/ (http://2blackjack1.wordpress.com/2012/02/26/cine-conduce-lumea-piramida-puterii/)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala: Inceputurile
Scris de: fiulploii din 13 Martie 2012, 13:16:23
Acum aproximativ 1700 de ani elementele cheie ale mostenirii noastre stravechi au fost pierdute , acestea fiind incredintate inaltilor preoti si traditiilor ezoterice ale momentului .
Cu intentia de a simplifica   traditiile istorice si religioase  slab organizate din acea perioada, la inceputul sec IV e.n. imparatul roman Constantin a format ceea ce va deveni cunoscut sub numele de Conciliul de la Niceea. Acest conciliu s-a achitat cu brio de sarcina primita si a recomandat ca cel putin 25 de documente sa fie modificate sau eliminate  din colectia de texte.
Unele manuscrise erau atat de abstracte si uneori atat de mistice incat s-a considerat ca nu au o valoare practica . In plus , alte 20 de documente au fost indepartate si pastrate   doar pentru uzul unor cercetatori privilegiati . Cartile ramase au fost comprimate si rearanjate   pentru a le da un inteles mai mare si a fi mai accesibile cititorului de rand.
In urma acestei actiuni, conciliul a elaborat un singur document , in anul 325 e.n. un document controversat al istoriei sacre cunoscut azi sub numele de Sfanta Biblie . :evil:
1.700 de ani mai tarziu , implicatiile rezultatelor Conciliului de la Niceea modeleaza in continuare politica, structura sociala, intelegerea religioasa si tehnologia vietii de zi cu zi .
Cei care au pastrat cunoasterea , nu au aceleeasi credinte ca si oamenii obisnuiti si normal , au si dispun de alta tehnologie - vezi de exemplu vestitele TR-3B , teleportarea , etc.  - ma poate contrazice cineva cu argumente ?  :evil:

Documente scoase din biblia moderna :
    - Barnabas, Clement I, Clement II, Hristos si Abgarus , Crezul apostolilor, Hermas I-Viziuni, Hermas II- Porunci , Hermas II- Similitudini , Copilarie I-II, Scrisorile lui Irod si Pilat, Paul si Seneca.

Texte rezervate specialistilor pentru a fi studiate :
    - Prima carte a lui Adam si Eva, A doua carte a lui Adam si Eva, Secretele lui Enoh, Testamentul lui Reuben, Asher, Iosif, Simon, Levi, Iuda, Issacar, Dan, Gad, etc.

Apoi, cu 500 de ani inainte de Christos , un grup de invatati a decis formarea unor comunitati care sa se conduca dupa Vechea Invatatura - care o fi fost aceea? - ale carei inceputuri se afla dincolo de Istorie, asa cum o cunoastem noi , comunitati cunoscute sub numele de esenieni . Parti din traditiile lor se regasesc in scrieri stravechi - hieroglifele sumeriene datand din aproxi. 4.000 i.e.n.
Cunoscuti sub numele de Elita sau Cei Alesi   esenienii au fost primii oameni care au condamnat sclavia, folosirea de servitori si uciderea de animale pentru hrana .
Elemente din traditiile esenienilor au fost baza de pornire pentru marile traditii ale lumii vestice cum ar fi francmasonii, gnosticii, crestinii si cabalistii insa , invatatura fiind doar fragmentata si cunoasterea este la fel .
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Siberia din 13 Martie 2012, 15:16:43
Citat din: fiulploii din  13 Martie 2012, 13:16:23
Apoi, cu 500 de ani inainte de Christos , un grup de invatati a decis formarea unor comunitati care sa se conduca dupa Vechea Invatatura - care o fi fost aceea? - ale carei inceputuri se afla dincolo de Istorie, asa cum o cunoastem noi , comunitati cunoscute sub numele de esenieni . Parti din traditiile lor se regasesc in scrieri stravechi - hieroglifele sumeriene datand din aproxi. 4.000 i.e.n.
Cunoscuti sub numele de Elita sau Cei Alesi   esenienii au fost primii oameni care au condamnat sclavia, folosirea de servitori si uciderea de animale pentru hrana .
Elemente din traditiile esenienilor au fost baza de pornire pentru marile traditii ale lumii vestice cum ar fi francmasonii, gnosticii, crestinii si cabalistii insa , invatatura fiind doar fragmentata si cunoasterea este la fel .

Sper ca nu deranjez daca contribui cu o mica adaugire:
   Esenienii au preluat invatatura de la Arhitectii Dionisieni (cunoscuti si sub numele de Artificieri Dionisieni), cel putin asa sustin gurile capetelor iluminate cu acces la colectii private, care au studiat texte de genul Manuscrisului contelui St. Germain. Mai departe, urmele se pierd in negura timpului, dar inlantuirile logice derivate din texte ascunse privirilor curiosilor de rand, duc pe poteci ce trec pe langa piramide si ajung taman la preotii atlanti scapati din ghearele potopului.
Deci Vechea Invatatura era chiar foarte veche  :wink:
Nu detaliez mai mult fiindca nu e locul si nici cazul.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala: Inceputurile
Scris de: dacian din 13 Martie 2012, 15:40:52
Citat din: fiulploii din  13 Martie 2012, 13:16:23
Cunoscuti sub numele de Elita sau Cei Alesi   esenienii au fost primii oameni care au condamnat sclavia, folosirea de servitori si uciderea de animale pentru hrana .
Asta nu o pot crede, imi insulta inteligenta. Adica elita, cei care detin puterea (prin cunostinte) renunta la puterea lor asupra oamenilor (prin sclavagism)?
Sclavagismul exista si astazi (si nu se intrevede a disparea niciodata) numai ca sub alte denumiri (nu mai e dijma e taxa pe valoarea adaugata etc).....
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: dab270277 din 13 Martie 2012, 15:58:29
In orice societate umana sau non umana exista conducatori si supusi. Asta este ordinea fireasca a lucrurilor.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala: Inceputurile
Scris de: fiulploii din 13 Martie 2012, 17:01:25
Citat din: dacian din  13 Martie 2012, 15:40:52
Asta nu o pot crede, imi insulta inteligenta. Adica elita, cei care detin puterea (prin cunostinte) renunta la puterea lor asupra oamenilor (prin sclavagism)?
Sclavagismul exista si astazi (si nu se intrevede a disparea niciodata) numai ca sub alte denumiri (nu mai e dijma e taxa pe valoarea adaugata etc).....
Imi cer scuze ca nu am fost in stare sa respect canoanele inteligentei tale  :lol:
Citat din: dab270277 din  13 Martie 2012, 15:58:29
In orice societate umana sau non umana exista conducatori si supusi. Asta este ordinea fireasca a lucrurilor.
Ti-ai raspuns singur colega aici :
Citat din: dab270277 din  13 Martie 2012, 16:04:54
Cat timp o  sa invatam din manualele de istorie ca singurul lucru care multumeste acest popor este astampararea foamei nu vom avea o identitate. Cunoscatorii stiu despre ce vorbesc.
8-)

P.S. ar trebui mutata la cosul de gunoi aceasta postare si cele 2 dinaintea ei  :lol: , cam pe maine dupa amiaza  .Parerea mea..
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Ganditorul din 13 Martie 2012, 17:49:59
Fiul Ploii :
CitatCartile ramase au fost comprimate si rearanjate   pentru a le da un inteles mai mare si a fi mai accesibile cititorului de rand.


... Mai corect ar fi fost bine spus :
Pentru a da un nou inteles - in conformitate cu noua dogma aparuta, moment care a consfintit finalizarea procesului de inlocuire a "fortei mintii" cu "forta sabiei". Iar orice referire la "stiinta straveche", la stiinta unde "forta mintii" era in prim plan a fost ingropata sub noianul de noroi al "fortei sabiei", al fricii si demonizarii vietii in armonie cu natura.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala: Inceputurile
Scris de: Xanadron din 13 Martie 2012, 19:41:15
Citat din: dacian din  13 Martie 2012, 15:40:52
Asta nu o pot crede, imi insulta inteligenta. Adica elita, cei care detin puterea (prin cunostinte) renunta la puterea lor asupra oamenilor (prin sclavagism)?
Sclavagismul exista si astazi (si nu se intrevede a disparea niciodata) numai ca sub alte denumiri (nu mai e dijma e taxa pe valoarea adaugata etc).....

Esenienii erau doar cunoscuti sub numele de "elita", colega dacian - asta nu inseamna ca ei trageau insa cumva sforile epocii - evident sclavagiste - in care traiau. Mai ales prin pesteri de fapt. :fullmoon:
Si cu atit mai putin nu inseamna ca principiile lor ar fi aplicate-n vremurile noastre, care-s de acord cu tine ca disimuleaza un sclavagism... eficientizat cumva :wink: (in care sclavii-si duc singuri de grija - la limita subzistentei pe cele mai multe meridiane).

Colegul fiulploii a citat bine Conciliul de la Niceea (325 D.C.) ca un gen de start al NWO, :evil: dar nu trebuie uitat un alt moment catastrofal pentru evolutia umanitatii... crestine cel putin - al doilea Conciliu Ecumenic din anul 553 de la Constantinopole, in care imparatul Justinian reuseste sa-l faca KO pe Origen si implicit teza reincarnarii.

Indraznesc sa postez un citat mai amplu al meticulosului Razvan Petre pe tema asta (din pacate nu-mi mai merge linkul ca sa-l pun aici - google insa "Teologia si reincarnarea" si ajungeti unde trebuie):


DE CE TEOLOGIA CREŞTINĂ RESPINGE ,,REÎNCARNAREA" ?
În religiile orientale cheia de boltă a credinţei religioase este ,,metempsihoza sufletului". Conform acestei credinţe, sufletul călătoreşte prin lumea materială, născându-se într-un corp, apoi în altul, între timp poposind înspre odihnă pe tărâmul inefabil al spiritelor. Dumnezeu este Ţinta finală a acestui voiaj astral, precum şi Farul călăuzitor pe drumul evoluţiei spirituale.

Ignorând această viziune, religia creştină are puţine de spus despre reîncarnarea sufletului. Fiind un subiect important din punct de vedere teologic, ne întrebăm de ce nu este menţionat în Biblie, de ce nu este combătut, precum alte obiceiuri şi credinţe păgâne... De ce Mântuitorul Isus nu ne-a avertizat sub nici o formă împotriva doctrinei reîncarnării, atât de răspândite în Orient de mii de ani ? Nici o nouă teorie despre nemurire nu ar fi putut face abstracţie de ea, fie şi numai pentru a o critica... Fără a încerca să răspundă la aceste ,,speculaţii", teologii creştini îşi menţin părerile rigide, avându-şi originea în istoria timpurie a creştinismului.

La începutul Erei Noastre credincioşii erau mult mai înclinaţi să dea crezare conceptului reîncarnării spiritului. Nu din naivitate, ci ascultând predicile unor mari învăţaţi ai timpului. Principalul responsabil cu răsturnarea acestui curent ideologic nu a fost un om al Bisericii, ci un împărat puternic şi plin de ambiţii lumeşti, Justinian al Bizanţului. La acea dată Imperiul Roman era divizat în două părţi, una cu capitala la Roma, cealaltă la Constantinopole. Abia se încheiase Bătălia pentru Italia, când armata împăratului bizantin distrusese Imperiul Ostrogot în lupta de la Taginae. Justinian era în culmea gloriei.

Este anul 553 D.C. Împăratul îi cere Papei Vigilius (ţinut forţat de mult timp la Constantinopole) să convoace o mare adunare a Bisericilor creştine din toate teritoriile Imperiului. Pe fondul disensiunilor mai vechi dintre Papă şi perechea imperială şi întrucât Prea-Fericitul insistă să fie chemaţi cât mai mulţi reprezentanţi ai episcopilor din Est şi Vest, amânând astfel întâlnirea, Justinian convoacă el însuşi Conciliul Ecumenic (al cincilea de la decretarea creştinismului ca religie oficială a Imperiului Bizantin, la Niceea, în anul 325 D.C. şi al doilea ţinut la Constantinopole).
Adunarea, deşi numeroasă, nu este reprezentativă. Cu excepţia Papei Vigilius, nici un episcop din Vest nu este prezent. În plus, Justinian are grijă să cheme mulţi clerici dintre cei obedienţi ai poruncilor imperiale. Ca un gest de protest, Întâi-Stătătorul Bisericii de Apus nu asistă la lucrările Conciliului. Lucrările se ţin timp de câteva săptămâni într-o atmosferă tensionată, încheindu-se cu un text votat şi semnat de cei prezenţi şi de împăratul Justinian, dar nu şi de Papă. Astfel, împăratul îşi întărea puterea politică pe care i-o da simbioza cu Biserica oficială, într-un peisaj creştin cu nenumărate secte în permanente controverse teologice.

În el este vorba de tranşarea controversei ,,celor trei capitole", prin care trei cărturari creştini sunt condamnaţi ca eretici. Dar mai este ceva foarte grav pentru evoluţia ulterioară a omenirii : condamnarea ca blasfemie a învăţăturilor lui Origen.

Origen (185 - 254 D.C.) fusese unul dintre cei mai proeminenţi Părinţi ai Bisericii Creştine originare, un prolific exeget al scripturilor biblice şi martir al credinţei. El vorbise răspicat şi în termeni inconfundabili despre pre-existenţa sufletului înainte de naştere :

,,Dumnezeu a modelat din aceeaşi esenţă spirituală, precum olarul din acelaşi lut, unele persoane onorabile şi altele neonorabile pe baza meritelor lor anterioare." (De Principiis - Cartea III, cap. I, 21)

,,...în legătură cu cei doi fraţi nu mi se pare a fi o nedreptate divină aceea că s-a spus înainte ca ei să se nască "cel mai în vârstă îl va sluji pe cel mai tânăr", dacă ne dăm seama că Iacob merita dragostea Domnului ca răsplată pentru viaţa sa anterioară... Aceeaşi măsură se aplică tuturor, pentru că dreptatea Creatorului este în toate. Deci fiecare fiinţă poartă cauzele diferenţierii în sine, dinaintea naşterii în trup." (De Principiis - Cartea II, cap. IX, 7)

,,Nu vi se pare mai de bun-simţ că fiecare suflet, din motive misterioase - şi acum vorbesc în acord cu opiniile lui Pitagora, Plato şi Empedocle - intră în corpul său uman fiind influenţat de faptele sale trecute ? " (Contra Celsum, Cap.XXXII)

La cel de-al doilea Conciliu Ecumenic de la Constantinopole se decretează ,,Anatema împotriva lui Origen" :evil: – prin vot. Iată câteva dintre punctele doctrinei lui Origen ce sunt respinse ca erezii :

Pre-existenţa sufletelor înainte de a lua trup de carne ;

Oamenii pot deveni, după moarte, îngeri sau demoni ;

Corpul înviat al lui Cristos era din materie eterică şi în formă de sferă, precum vor fi corpurile tuturor celor înviaţi după moarte ;

La Judecata de Apoi nu mai există materie grosieră, lăsând loc numai spiritului :

Pedeapsa sufletelor păcătoase după moarte nu este veşnică.

Ce mult ar fi însemnat pentru avântul spiritualităţii întregii planete ca aceste adevăruri să fie adoptate oficial de religia creştină şi nu considerate incomode ...! Ele ar fi orientat mentalitatea occidentală încă de pe atunci către înţelegerea şi acceptarea incomodei, dar justei legi cosmice a reîncarnării.

În fine, prin intrigi neelucidate de istorici, Papa Vigilius este forţat să semneze actul şi i se permite să plece. Moare pe drumul de întoarcere către Roma. Biserica acceptă validitatea anatemei, care devine o dogmă neschimbată timp de aproape 1500 ani.

Ce să mai adăugăm la această poveste tristă, dar adevărată ? Cel mult, o concluzie de bun-simţ : reprimarea învăţăturii despre pre-existenţa şi reîncarnarea sufletului nu are autoritate ecleziastică şi divină, ci este o farsă a istoriei.
Este un fapt împlinit, pe care teologia creştină nu a mai avut îndrăzneala să-l conteste făţiş. Ştim însă că timpul este cel mai dur chirurg. El extirpă fără milă toate tumorile din gândirea omenească, atunci când vine sorocul pentru regenerarea credinţei.

RĂZVAN PETRE
2002

Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 15 Martie 2012, 20:21:26
Iata aici un ,,discurs interesant ,,al   papei  actual in care  vorbeste despre Noua Ordine Mondiala  .Citisem pe ici pe colo  ca populatia  Noii Ordini Mondiale  s-ar  putea sa  fie alcatuita numai din arieni ,chiar asa sa fie??????

Benedetto XVI parla di nuovo ordine mondiale - NWO (http://www.youtube.com/watch?v=izUX0yPWt6s#)


Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 16 Martie 2012, 22:43:12
Citat din: elena78 din  15 Martie 2012, 20:21:26
[...].Citisem pe ici pe colo  ca populatia  Noii Ordini Mondiale  s-ar  putea sa  fie alcatuita numai din arieni ,chiar asa sa fie??????

Uneori (rar) cititu-i mai daunator decit fumatul, :-D colega elena78!

Mai clar: "arienii" :martiansmile: au totusi nevoie si de slugi - de obicei non-ariene.

Concret: mergi prin Germania si vezi citi gunoieri... germani intilnesti. :wink:
Ori citi fierari-betonisti evrei in Israel. :-P

Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 20 Aprilie 2012, 23:52:26
dragi forumisti va rog  frumos sa urmariti  acest uluitor video, poate cu putina  rabdare  veti urmari si celelalte parti sunt 12 in total ,in video ne vorbeste despre  Noua Ordine Mondiala ,este atat in engleza cat si in italiana,merita sa le vedeti .


NWO? Nuovo Ordine Mondiale Parte1di12 (http://www.youtube.com/watch?v=N5ES3KJJDZ0#)




Titlu: Re: Noua ordine mondiala: Inceputurile
Scris de: uforever din 21 Aprilie 2012, 14:28:17
Citat din: dacian din  13 Martie 2012, 15:40:52
Asta nu o pot crede, imi insulta inteligenta. Adica elita, cei care detin puterea (prin cunostinte) renunta la puterea lor asupra oamenilor (prin sclavagism)?
Sclavagismul exista si astazi (si nu se intrevede a disparea niciodata) numai ca sub alte denumiri (nu mai e dijma e taxa pe valoarea adaugata etc).....

Noua denumire a sclavagismului este "democratie", cu toate mecanismele statului de drept, cine crede ca este protejat, ca sistemul functioneaza, ca este liber, este cel putin naiv.Multe ar fii de spus pe tema asta.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 25 August 2012, 19:05:46
cat de curand va  iesi  in salele cinematografice  filmul ,,Noua Ordine Mondiala ,,  complotistii   au inceput sa vorbeau despre aceasta  ordine mondiala  cu aproximativ 20 de ani in urma dar nu erau  prea mult luati in considerare  ,insa acum din fericire  din ce in ce mai multa  lumea   crede in ei...filmul este facut  pentru a ne programa cu mesajele subliminale pentru  ca apoi  ca filmul sa devina realitate???? eu cred ca filmul este  profetic ...din pacate ...observ ca din ce in ce se vorbeste despre acest guvern umbra care  vrea sa manipuleze -controleze tot  ce  exista pe Pamant.... 
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 25 August 2012, 19:27:20
observ ca pe acest forum  se vorbeste din 2007  despre Noua Ordine Mondiala am o intrebare  aparent  nevinovata :care sunt tarile -statele  care au organizat aceasta noua ordine ???care sunt tarile-statele care vor sa domine-controleze  intreaga planeta ???
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 07 Octombrie 2012, 21:22:55
iat-o aici pe  doamna presedinte a Argentinei Cristina Kirchner cu echipa ei  favorita  dupa ce a tinut  o conferinta  se pare ca ,,au ciocnit paharele ,, in onoarei Argentinei  si pentru  o eventuala   Noua Ordine  Mondiala diferita  si egalitara..... :x



Cristina Kirchner y el Nuevo Orden Mundial (http://www.youtube.com/watch?v=QR06k6zUqyc#)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 07 Octombrie 2012, 22:10:11

iata-l aici pe  unul dintre domnii patroni ai Pamantului  David Rockefeller ,chiar  ii apreciez sinceritatea ,daca urmariti acest video  exact la minutul 2:27 el rostit fraza pe care o asteptau multi ... ,,NOI AVEM NEVOIE DE UN GUVERN MONDIAL PENTRU A LUCRA SI A COLABORA IMPREUNA,, ...



David Rockefeller face à Benjamin Fulford 2/4 (http://www.youtube.com/watch?v=cEfbLExL0ro#)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 15 Octombrie 2012, 18:27:40
Stia mister president   ceva atunci cand indemna romanii sa plece din tara daca nu le convine ? 
Incerca sa pastreze nealterata seva romaneasca sau e doar o aparenta ?
Des Polonais et des Roumains utilisés comme "cobayes humains" témoignent.
http://videos.arte.tv/fr/videos/pharmatests-a-l-est--6969624.html (http://videos.arte.tv/fr/videos/pharmatests-a-l-est--6969624.html)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Ganditorul din 15 Octombrie 2012, 22:42:05
Offf... Oare vom invata vre-o data sa vedem dincolo de cuvinte si sa nu facem o telenovela din tot ce se spune ?

Intr-o tara care se indrepta sigur spre imposibilitate de plata (pt ca 2010 era un varf al datoriei externe), cu un buget restrans la "sistem de avarie" ce poti sa zici - nu ca om simplu - ci ca om de stat

- Ramaneti aici, ca va dam de lucru in spitale si-i dam afara pe cei batrani, chiar daca stiu mai multa meserie ca voi, cei tineri.
sau
- Plecati afara, castigati cat puteti acum cand sunteti tineri, si lasati-i pe medicii mai in varsta sa atinga pragul pensionarii - ca sa nu-i dam afara, asa cum s-a impus din afara, prin austeritatea dictata de creditori : 1 angajat la 7 iesiri din sistemul bugetar. Va asteptam sa reveniti cu bani - acum, cat se mai poate ciuguli ceva dintr-o Europa care merge spre criza - peste 2-3 ani. (Varianta oficiala : Nu va convine in Romania...plecati in afara !).
Credeti ca se putea spune oficial "varianta lunga" a indemnului - "plecati in afara" ?
E mai bine acum - cu promisiuni siropoase care nu se pot tine ?(vezi bugetul ...incomplet pe 2012 )

Ps. Alx... stiu, iau 10 % dar nu m-am putut abtine vazand eterna telenovela romaneasca a "drobului de sare".
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 15 Octombrie 2012, 23:25:45
Inclin sa cred si de data asta ca explicatiile simple-s cele mai credibile (cu precizarea ca, asa simple cum par, nu-s usor de gasit prin ziare sau la TV - ba chiar deloc).
Lasind deci la o parte "micul" detaliu ca niciodata-n ultimul deceniu cel putin nu s-a pus problema vreunei "inghesuieli" :-D de medici in Romanica - fie ei debutanti sau dinozaurieni pre- si post-pensionari - esentza problemei rezida de fapt in necesitatea stringenta a asigurarii unei zone intracarpatice... aproape GOALE. Slab populate adica. Ca sa fie re-populata cu ALTII (vreo doua milioane), la momentul potrivit - "intrusi" care vor avea totusi nevoie de ceva sclavi, da' nu prea multi ca-s incomozi. 8-)

Fiindca evenimentele demult programate se vor precipita curind - e doar parerea mea, evident - si, desi agenda bulversarilor globale pare intirziata sau chiar anulata (dupa unii optimisti structurali), profetia unui preot vizionar mort cu 3 saptamini inaintea lui Nea Nicu imi pare de actualitate (citez din memorie: "Multi tineri vor dori atunci sa se-ntoarca in Romania, dar tzara va fi inconjurata de un cerc de foc"). :star:

Asa ca-i absolut normal si ca personajul c-o pronuntie ciudata a "L" ului (nu KGB-ista insa, ci... ghiciti de care - nomina odiosa oricum, sa nu iau si eu un 20% de la "vulturul de paza" alx :lol:) - personaj pomenit in relativa necunostintza de cauza, dar si de efect :-D de colegul Ganditor -, nu avea voie sa fie revocat din functia-i suprema sub nicio forma, fiind garantul unui acord un pic secret de gazduire sine die a celor doua milioane in caz de... :rocket: Acord semnat nu demult c-o natie "de Sus aleasa" - cica. :-P

...Si de fapt nimic nu-i chiar asa secretos, daca ne gindim un pic la straniul acord al pastrarii tuturor datelor confidentiale ale cetatenilor din intregul spatiu UE de catre aceeasi natie ...deloc europeana.
Fara vreo explicatie - dar si fara cea mai mica dezbatere publica pe vreun canal media clasic.

Dormiti deci linistiti - cineva o sa ne vegheze atent pina si somnul de veci. 8-)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 16 Octombrie 2012, 15:33:48
P.S. necesar si doar aparent offtopic: in anii '90 aveam in Germania un bun coleg de munca israelian - si bun prieten chiar - care era convins de pe-atunci ca WW-III va porni cindva din... Damasc. :-o
Omu' fusese paratrooper in tineretze, avusese de-a face cu redutabilii lunetisti sirieni, dar nu asta conteaza, ci faptul ca-mi povestea chestii carora nu prea le acordam p-atunci atentie si care acum se confirma cumva (inclusiv cele din postarea precedenta).

N-am oricum absolut niciun parti-pris vizavi de adevaratii evrei (afirmatia asta-i mai ales pentru baietii care-mi citesc cam des mailurile si intr-o ocazie, din oboseala poate, mi-au lasat adnotari in ivrit linga ele :-D), dar ignorarea realului pericol al proiectului de dominatie globala khazaro-sionist - in derulare efectiva de citeva secole de fapt - nu ma poate lasa indiferent.

(cu orice risc) ...Am zis! :lol: - drepturile de copyright sper ca romulus sa le accepte in beri, la proxima intilnire RUFOn.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 13 Noiembrie 2012, 04:48:46
Dand la vasle pe apele netului , din val in val am ajuns la  niste marturisiri ( ? ) interesante .

Tinand cont ca de fapt PPE (Partidul Popular European) este al Vaticanului si implicit este dusmanul unei Romanii puternice traditionale, pana la urma am refuzat sa le fac partid si atunci a fost acceptat PD drept partid in cadrul PPE (alaturi de alta structura tipic romaneasca- UDMR).

Incerc de cativa ani sa fac o campanie internationala impotriva coruptiei din Parlamentul European si implicit impotriva sistemului, si cu toate ca eu eram dispus sa finantez acest proiect cu cateva milioane, pana si cea mai mare firma de PR independenta (Edelmann) a refuzat sa o faca.

Este o prostie sa astepti ajutor tocmai de la cei ce au implementat acest sistem.


Oricum daca inca nu sunteti convinsi ca legile sunt facute de o grupare infractionala organizata ca sa poata ei sa fure, trebuie sa stiti ca au introdus un articol in lege care prevede clar ca daca totusi, prin absurd, se poate dovedi ca alegerile au fost fraudate grav, oricum acestea nu se anuleaza decat daca eventual nu au intrat in turul doi cei care trebuiau!

Daca vreti sa mai vedeti scandaluri din care poate sa mai intelegeti si voi cum se bat de fapt ca sa jefuiasca tara si sa vanda si viitorul copiilor si nepotilor vostri atunci poate ca vreti sa votati Basescu.

In ambele cazuri insa trebuie sa va aduceti aminte urmatoarele:

Tot ce traim noi acum face parte din acelasi Plan de "dezvoltare" a omenirii creat de acum mai bine de 200 de ani care cuprindea

- crearea statelor nationale pentru faramitarea imperiilor si diminuarea puterii  dinastiilor

- crearea comunismului pentru crearea unei lumi bipolare absolut necesare acumularii capitalului in miinile cui trebuie ( o parte cu resursele si o parte cu productia si profitul)

-crearea a trei razboaie mondiale

- primul pentru a indatora si a controla ce mai ramasese din imperii,

- al doilea pentru a genera cererea de institutii globale de "reglementare"            sociala

- al treilea pentru realizarea guvernului mondial si preluarea controlului tuturor resurselor (mai era vorba si de religii dar pentru ca nu mai sunt      vazute ca fiind foarte importante nu mai este nevoie de un razboi         traditional cu arme)

Dupa cel de al doilea razboi mondial s-a mentinut modul de guvernare al statelor bazat pe doctrina razboiului pentru ca acest mod este cel mai rapid mod prin care controlul popoarelor prin intermediul reprezentantilor trece in controlul celor care controleaza masa monetara. Astfel s-a creat "cortina de fier" dar se stia de la inceput ca undeava in 1990 se va termina pentru ca incercau in acel moment sa finalizeze prima faza a globalizarii in 2000. Nu intimplator Clubul de la Roma hotara in 1975 (pe baze extrem de dubioase ca sa nu spunem clar false) o "crestere zero" a dezvoltarii societatii globale . Asa ca se stia foarte clar ce se intimpla, deci implicit "revolutia" fusese decisa cu mult timp inainte.

Ca sa scurtez prezentarea, din tot ce s-a intamplat de la formarea statului Romania si pana acum, poporul nu a prea avut de multe ori cuvantul. Doar datorita unor oameni de exceptie, (de cele mai multe ori ramasi necunoscuti sau foarte putin cunoscuti) si prin negocieri dure si de cele mai multe ori secrete a ramas Romania cu ce aveam in 1989. Daca acesti oameni ar fi avut in spate si puterea populara, constienta si asumata, atunci am fi putut vedea adevarata putere a natiunii romane.


Restul , ca si cele de mai sus sunt aici:
http://blog.eduardmanole.com/ (http://blog.eduardmanole.com/)

:roll: Ce parere aveti despre aceste zise din 2009 ? Poate cei din Bucuresti il stiu mai bine fiind in centrul miscator al lucrurilor .
Parerea mea, evident..

P.S. de fapt, ar trebui sa subliniez aproape tot citatul ?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Ganditorul din 13 Noiembrie 2012, 13:50:52
Cam amestecate opiniile pe care le-ai prezentat - in sensul ca se face uz de o manipulare fina si schimbare a sensului - cine e alb devine negru si invers. Ca sa dau doar un exemplu ... se arunca pastila ca facatorii  de razboi sunt "porumbei ai pacii" iar cei care vor cat de cat o liniste bazata pe orice fel de cooperare, indiferent de sex, religie sau culuoare a pielii, sunt de fapt cavalerii apocalipsei razboinice.
Este evident ca orice miscare, oricat ar fi de progresista, poate fi viciata prin prezenta in interiorul ei a unor personaje care propun masuri aberante - dar de aici pana sa spui ca rolul acestei miscari unionale este nociv e cale lunga (ca pana la urma de asta vb, de UE si PPE, vezi doamne, marii dusmani ai Romaniei). Si ca orice lucru imperfect si aceasta miscare unionala europeana se poate perfecta prin implicare in cooperare - nu prin huiduieli/ciomageli stradale comandate de peste ocean.

Asta este cam la fel cu manipularea care ne face sa "cadem pe spate" consternati de un (ticalos  :evil:) diplomat rus care a lovit pe trecere de pietoni o tanara romanca, invocand mai apoi imunitatea diplomatica, act urmat apoi de excesul de zel al politistilor (sfatuiti de guvernul condus de un procuror tampit) care au oprit in trafic exclusiv numai masinile ambasadei ruse - cu urmarile care se stiu ... si rusii au oprit masina ambasadei noastre la Chisinau ( ce drak. pilangii se cunosc intre ei de la o posta si se saluta...  :martiansmile:).
Uitam insa pupincurismul care ne-a facut de ras in fata intregii Europe cand, guvernul condus de un jmecher ce s-a mutat acum la Rahova, a dat imunitate diplomatica nu numai lucratorilor ambasadei ci inclusiv militarilor americani de pe teritoriul Romaniei ( nu-i asa ca militarii americani sunt "porumbeii pacii" si au nevoie de imunitate indiferent ce actiuni fac ei pe teritoriul romanesc ?).
Sa avem curajul sa comparam aroganta americana care nu a recunoscut nici acum ca Theo Peter a murit din cauza "porumbelului pacii" american cu diplomatia rusa care a facut cat de cat un gest justitiar si omenesc in relatiile cu familia victimei ? Cand am fost mai "calcati in picioare" ? Cand ne-am simtit mai umiliti - evident fara sa uitam legile aplicate ale diplomatiei care permit astfel de exceptii.
- Eu zic ca e bine sa fi pro-american, sa fi alaturi de aceasta mare natiune a lumii - dar daca pretul este sa-ti bagi un batz un c...r ( de dragul unor interese oculte) si sa iriti toti vecinii europeni cu interpretarile tale idealist-independente sau cu viitorul vazut prin prisma "nazismului" german care se impune ca motor in Uniunea Europeana - mai bine lipsa.   Mai ales acum cand Presedintele re-ales al SUA pare sa mearga pe un nou drum chemand "porumbeii pacii" acasa, in incercarea sa de a rezolva criza prin inteligenta si cooperare, de a dezvota economia americana prin  unitate si cooperare interna, prin coeziune sociala si lipsa implicarii in acte violente in afara granitelor tarii (cat s-o putea... ca presiunile pe directia apocalipsei razboinice sunt mari si la ei).
Important este ca natiunea americana si liderul ei vor acum pace.
Parerea mea
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 13 Noiembrie 2012, 14:59:41
@filuploii: Multzam de rememorare! Sincer, si uitasem de Eduard Manole - un original catindat :-P independent cu o caposenie laudabila de-a repeta multe adevaruri, desi din pacate 100% idealist. Nu doar fiindca anti-sionismul lui pe fatza (nu-i vorba de antisemitism deci) il condamna din start la insucces in arena Zirkusului politic pervers regizat nu numai in ultimii 200 de ani, ci si fiindca notiunea de "independent" in politichie ramine doar o abstractiune inutila.

Ce-a scris el acolo pe blog e de fapt mult mai putin decit ce-am scris si eu de-a lungul anilor (sau altii - v. @Urban mai ales) aici, pe insignifianta insula de opinii libere care-i (inca) RUFOn. Nicio diferentza oricum din pdv practic ca si consecintze. :| Puteti sa-mi ziceti deci Manole si nu Xanadron de-acum - tot un drac.

Hmm, n-ar fi totusi 100% corect sa ma rebotezati, fiindca el a spus mult mai putine de fapt, subscriind patriotismul actualului Sistem strimbat de milenii (pseudo-sclavagist si-acum, chiar de-i zice altfel). Chestie de fapt normala, fiindca tocmai asa (din postura de capitalist mai precis) a reusit si el sa-si faca banu' necesar scurtei lui aventuri politice. Si n-are vad vreun gind sa-l schimbe decit la nivel de nuantze - iarasi, o pozitie fireasca in definitiv.
Pe cind eu de pilda exact de la o schimbare de Sistem radicala as incerca sa pornesc - evident, in cazul c-as fi la fel de visator ca Mesterul E. Manole.

@Ganditorul: Fara vreun gind sa te bag in clontzu' vulturului nostru de paza alx, :-D constat ca esti (iarasi si din nou) axat mai mult pe circul mioritic decit pe teme global-NWO. Crede-ma ca-mi place insa logica ta de cele mai multe ori (chiar atunci cind e strimba) si d-aia uite ca nici nu mai incerc sa-ti "desfiintzez" opiniile.

Sa nu uiti, insa, Darie, :lol: ca PPE-ul chiar este "vaticanez" in esentza, iar hoasca semi-robotica Merkel - "pretenara" de nevoie a alcoolistului nostru-sef - chiar este fiica de inalt prelat iezuit securist-DDR-ist. :evil:
Nimic nu-i deci intimplator in angrenajul asta diabolic numit UE - si implicit nici in colonia (inca) numita Romania.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Ganditorul din 13 Noiembrie 2012, 16:02:15
Citat@Ganditorul: Fara vreun gind sa te bag in clontzu' vulturului nostru de paza alx,  constat ca esti (iarasi si din nou) axat mai mult pe circul mioritic decit pe teme global-NWO. Crede-ma ca-mi place insa logica ta de cele mai multe ori (chiar atunci cind e strimba) si d-aia uite ca nici nu mai incerc sa-ti "desfiintzez" opiniile

Bag seama iar ma confunzi sau, si mai regretabil, nu accepti sub nici o forma ca Romania este pe acest Pamant si parte a unui angrenaj in desfasurare. Spre deosebire de colegul de mai sus (fiul ploii) care a spus cu subiect, predicat si nume proprii cum sta treaba pe la mioritici (pare-se numai anumite nume nu sunt considerate ca fiind nocive scrisului - si asta inseamna lipsa de obiectivitate si partizanat politic ) eu am facut doar o analiza fara nume proprii, ceea ce ma face sa ma gandesc la un banc de pe vremea lui Ceasca, cand politrucii interpretau orice opinie ca fiind anticomunista/anticeausista - si vorba bancului "ia scrie tu la ce persoane te-ai gandit cand ai "auzit" ce-am scris si ai facut reprosul"  :evil:
fara suparare - ma gandesc ca stii de gluma.
cat despre :
CitatSa nu uiti, insa, Darie,  ca PPE-ul chiar este "vaticanez" in esentza, iar hoasca semi-robotica Merkel - "pretenara" de nevoie a alcoolistului nostru-sef - chiar este fiica de inalt prelat iezuit securist-DDR-ist.
Nimic nu-i deci intimplator in angrenajul asta diabolic numit UE - si implicit nici in colonia (inca) numita Romania.Creat de: .

ma mira atitudinea din partea unui analist si sociolog bine infipt in realitatea cotidiana - asa cum te socotesc si te respect - pentru ca in situatia actuala, cu sau fara NWO, suntem in situatia sa alegem dintre 2 rele, pe cea mai putin rea. Dac-am putea sa ne mutam tara din perspectiva evenimentelor ce se pregatesc, ar fi bine - am vorbi de verzi si uscate pana maine. Din pacate suntem ca tara si ca neam in miezul unor evenimente, si presiunile mai putin sau mai mult vazute "pedaleaza" pe Romania - pentru ca de sensul in care se va inclina balanta politicii romanesti - proamericana sau proeuropeana - se vor derula si evenimentele viitoare, pe care, ca si tine, nu le vad intr-o lumina tocmai roza. Una este sa fi parte a unui angrenaj de cooperare europeana, facand eforturi sa ocupi un loc onorabil in arena si alta e sa fi calul troian care sparge un continent, cu consecinte deloc placute pentru generatiile viitoare.
Daca vrei... discutam despre "satanismul si satanizarea" UE prin prisma unui "nazism" reinventat de adversarii UE (si stii bine ca nu asta, "nazismul", e motivul si motorul UE...) dar o sa zica moderatorii ca iar ne departam de subiect.
Dar, tare as vrea ca generatiile care urmeaza sa nu reproseze cea ce eu am reprosat parintilor mei - ca au tacut, ca n-au intors realitatea pe toate fetele, ca nu s-au implicat destul, ca s-au lasat comod intr-o tacere prin care altii hotarasc pentru viitorul nostru, ca n-au incercat macar sa iasa dintr-o manipulare a adevarului care ascunde realitati dureroase.
Dar evident moderatorul e stapanul si hotareste daca se poate sau nu discuta, macar acum in al 12-lea ceas, despre perpectiva NWO cu aplicare in Romania.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 13 Noiembrie 2012, 16:59:08
Citat din: Ganditorul din  13 Noiembrie 2012, 16:02:15
Bag seama iar ma confunzi [...]
fara suparare - ma gandesc ca stii de gluma.

Dar evident moderatorul e stapanul si hotareste daca se poate sau nu discuta, macar acum in al 12-lea ceas, despre perpectiva NWO cu aplicare in Romania.
...Posibil sa te confund, colega Ganditorul. ...Esti de fapt tu, MRU deci? :-D

Serios acum, stiu ca... stii si tu de gluma (desi nu-s sociolog si nici macar [psih]analist - de fapt nu-s bun se pare de mai nimic, din moment ce-s inca somer :lol:). Clar insa ca se poate discuta de Romania ca piesa-n puzzle-ul global NWO - asta facea de fapt si pacatosu' de mine cind punctam mai sus interesele israeliene de-aici - dar intrarea prea "punctuala" in scheme tip "persecutarea" spionului-diplomat-rus tot mi se pare excesiva (mai ales dupa ce acelasi guvern era acuzat ca ar "schimba macazul" spre Est - v. declaratiile ex-ministrului de externe Marga etc).

Desi nu-s deloc de acord cu ideea ca UE n-ar merge in directia unei forme de socialism corporatist (nazist in definitiv - tema-i insa prea ampla ca s-o atac acum), recunosc si eu ca evident faptul ca sintem totusi in Europa - macar geografic, daca nu si cultural 100% - si "destinul" asta geopolitic nu mai poate fi schimbat. Si nici n-avem relativa libertate de miscare a tarilor BRICS de ex (S-ul vine mai nou de la South-Africa, adaugata-n lista cuprinzind Brazilia, Rusia, India si China).

...Si totusi, eu inca tinjesc dupa aparitia (total improbabila) a unui conducator "dement" gen Hugo Chavez si prin spatiul asta deal-vale-munte-gunoi... :-D
Nu calchiat neaparat pe profilul venezueleanului, dar cu o coloana vertebrala macar pe-aproape de dreapta VERTICALA. (later edit - sa nu se inteleaga c-as fi de dreapta...) :lol:
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 13 Noiembrie 2012, 18:45:28
Sa  fiu mai explicit : ma feresc sa discut politica romaneasca pe forum si oriunde fiindca .. n-are rost  :lol:
Les jeux sont faits , Mesdames et Messieurs , rien ne va plus !    :evil:
Am pus citate din blogul respectiv fiindca mi s-a parut o previziune valabila facuta in 2009 . Apoi, mi s-a parut putin ciudat si contradictoriu , tipul avand firme, bani, relatii, etc. incercand sa activeze  in politica romaneasca manat de un ideal pe care il striga in gura mare si in acelasi timp fiind un initiat   in treburi internationale, cel putin daca ii citesti CV-ul postat pe acel blog.
  Nu e vorba , @Xanadron , @Urban si altii de pe forum au fost mai dezvaluitori  , insa eu nu stiu pe altcineva sa fi exprimat niste realitati ca cele pomenite , din postura de om de afaceri international, de succes si ca figura publica, chiar daca meteorica  :-D

Si bag sama , meteorul fuse si se duse , adica cred ca a fost cumintit   intr-un fel sau altul , nemaigasind nimic nou pe net din 2009 .
Doar parerea mea..
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: romulus din 14 Noiembrie 2012, 13:23:10
CitatSi bag sama , meteorul fuse si se duse , adica cred ca a fost cumintit   intr-un fel sau altul , nemaigasind nimic nou pe net din 2009 .
Afirmatie corecta si am observat si eu, oarecum intrigat , "disparitia" lui de pe piata din decembrie 2009 'incoa.
L-am cunoscut  personal pe dl. Manole fiindca il remarcasem printre "cantindatii" din 2009 ca pe unul"d'ai nostri" daca intelegeti ce vreau sa zic  :-D si, desi aveam asa, un feeling ca nu va avea nici 2% din voturi, m-am oferit (dezinteresat binenteles  :-D) sa-l ajut in campanie! Am facut ce-am putut si omul a avut bunul simt se  ne convoace la o reuniune post factum, (desi pierduse lamentabil si nu-l condamna nimeni daca de atunci disparea - cum a si facut- ulterior) la Marriot in Bucuresti,  unde am mai vorbit de una, de alta, la o cafea.
Cu ocazia discutiilor purtate atunci cu el, l-am intrebat direct, daca el personal, credea ca are vreo sansa cand s-a injugat la treaba cu cadidatura. Mi-a zis sincer ca NU, ca a fost doar un test pe care l-a facut ca sa se convinga el de  neste chestii.
La despartire a promis ca tinem legatura, insa desi eu i-am scris, el a tacut malc - asa cum tace s'acuma :roll:! Io insa banuiesc ceva, ceva, da nu-i cazu' si nici locul sa ma iegsprim - vorba unui personaj de circoteca!
Am zis !
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 21 Decembrie 2012, 12:06:11
Am citit stirea intr-un ziar si am verificat. E ok, merge ; insa cum  :evil: de se intampla asa?
Poate vreun specialist in IT sa dezlege misterul?
Daca tastezi www.itanimulli.com (http://www.itanimulli.com) se deschide site-ul nsa  :roll:
illuminati scris invers este itanimulli.
Are cineva vreo parere?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: AndreiASM din 21 Decembrie 2012, 12:33:03
Citat din: fiulploii din  21 Decembrie 2012, 12:06:11
Am citit stirea intr-un ziar si am verificat. E ok, merge ; insa cum  :evil: de se intampla asa?
Poate vreun specialist in IT sa dezlege misterul?
Daca tastezi www.itanimulli.com (http://www.itanimulli.com) se deschide site-ul nsa  :roll:
illuminati scris invers este itanimulli.
Are cineva vreo parere?

Salutari,

Treaba asta ii veche si relativ simpla. Daca ne uitam cine detine domeniul respectiv (itanimulli.com), gasim urmatoarele, la un query foarte simplu:
Citat
   Domain Name: ITANIMULLI.COM
   Registrar: GODADDY.COM, LLC
   Whois Server: whois.godaddy.com
   Referral URL: http://registrar.godaddy.com (http://registrar.godaddy.com)
   Name Server: NS45.DOMAINCONTROL.COM
   Name Server: NS46.DOMAINCONTROL.COM
   Status: clientDeleteProhibited
   Status: clientRenewProhibited
   Status: clientTransferProhibited
   Status: clientUpdateProhibited
   Updated Date: 26-oct-2012
   Creation Date: 20-nov-2002
   Expiration Date: 20-nov-2013

Adica domeniul a fost inregistrat folosind godaddy.com (care ii un fel de bazar cu care se pot inregistra domenii). Am sapat mai departe folosind chiar site-ul godaddy, si am gasit urmatoarele despre domeniul itanimulli.com:

Citat
Registrant:
John Fenley
1985N 360E
Provo, Utah 84604-1803
United States

Administrative Contact:
Fenley, John Pontifier@hotmail.com
1985N 360E
Provo, Utah 84604-1803
United States
8014273274

Deci domnul John a creat acest domeniu prin 2002, si l-a facut sa redirecteze automat spre nsa.gov. Niciun fel de conspiratie sau magie neagra in spatele acestui lucru. Oricine poate crea domenii cu nume conspirationist si sa-l faca sa redirecteze oriunde. :)

In incheiere, sa aveti parte de o apocalipsa deosebita alaturi de cei dragi!  :-D
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 21 Decembrie 2012, 13:05:12
Multumesc de lamuriri.
Ce ai zis mai sus, inseamna ca pot sa fac si eu un  domeniu departamentulzero.ro si sa-l redirectionez spre sri?  :lol:
Vreau sa spun ca aia, nsa-ul nu s-a sesizat sa ia masuri ?

Multumesc si de urarea cu apocalipsa  :lol: , la fel si tie , sa ai parte de tot ceea ce iti doresti !
Insa in limite rezonabile , fiindca excesul in dragoste duce la slabirea vederii . 8-)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: AndreiASM din 21 Decembrie 2012, 13:13:57
Citat din: fiulploii din  21 Decembrie 2012, 13:05:12
Multumesc de lamuriri.
Ce ai zis mai sus, inseamna ca pot sa fac si eu un  domeniu departamentulzero.ro si sa-l redirectionez spre sri?  :lol:
Vreau sa spun ca aia, nsa-ul nu s-a sesizat sa ia masuri ?

Multumesc si de urarea cu apocalipsa  :lol: , la fel si tie , sa ai parte de tot ceea ce iti doresti !
Insa in limite rezonabile , fiindca excesul in dragoste duce la slabirea vederii . 8-)

Salut,

Da, poti sa inregistrezi practic orice domeniu sa redirecteze spre orice alt domeniu. Tehnic vorbind, nu este ilegal, ba mai mult, cauzeaza ca domeniul spre care redirectezi sa aiba mai mult trafic, ceea ce e in interesul detinatorului acestuia.  :wink:
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 21 Decembrie 2012, 13:50:57
Citat din: fiulploii din  21 Decembrie 2012, 13:05:12
Multumesc de lamuriri.
Ce ai zis mai sus, inseamna ca pot sa fac si eu un  domeniu departamentulzero.ro si sa-l redirectionez spre sri?  :lol:
Vreau sa spun ca aia, nsa-ul nu s-a sesizat sa ia masuri ?

Multumesc si de urarea cu apocalipsa  :lol: , la fel si tie , sa ai parte de tot ceea ce iti doresti !
Insa in limite rezonabile , fiindca excesul in dragoste duce la slabirea vederii . 8-)


C:\Documents and Settings\SMD>tracert www.godaddy.com (http://www.godaddy.com)

Tracing route to www.godaddy.com.geo.secureserver.net (http://www.godaddy.com.geo.secureserver.net) [97.74.104.201]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  172.121.12.1
  2     2 ms     2 ms     1 ms  10.0.0.1
  3     6 ms     2 ms     2 ms  10.30.2.1
  4     6 ms     3 ms     3 ms  cr00.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.99.21]
  5    51 ms    51 ms    51 ms  xr01.amsterdam.rdsnet.ro [213.154.124.58]
  6    46 ms    46 ms    46 ms  195.69.144.26
  7   208 ms   208 ms   208 ms  po24.ibr180-01.edg.mgmt.mesa1.gdg [208.109.112.173]
  8   208 ms   208 ms   208 ms  po24.ibr180-01.edg.mgmt.mesa1.gdg [208.109.112.173]
  9   203 ms   203 ms   203 ms  corpweb-v101.prod.mesa1.secureserver.net [97.74.104.201]
10   203 ms   203 ms   203 ms  corpweb-v101.prod.mesa1.secureserver.net [97.74.104.201]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\SMD>tracert www.itanimulli.com (http://www.itanimulli.com)

Tracing route to itanimulli.com [64.202.189.170]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  172.121.12.1
  2     1 ms     1 ms     1 ms  10.0.0.1
  3     2 ms     2 ms     2 ms  10.30.2.1
  4     6 ms    12 ms    12 ms  cr01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.128.59]
  5    50 ms    50 ms    50 ms  xr01.amsterdam.rdsnet.ro [213.154.124.58]
  6    44 ms    44 ms    44 ms  195.69.144.26
  7   207 ms   206 ms   206 ms  po24.ibr180-01.edg.mgmt.mesa1.gdg [208.109.112.173]
  8   207 ms   207 ms   207 ms  po24.ibr180-01.edg.mgmt.mesa1.gdg [208.109.112.173]
  9     *        *        *     Request timed out.
10   203 ms   201 ms   201 ms  pwfwd-v01.prod.mesa1.secureserver.net [64.202.189.170]

Trace complete.

C:\Documents and Settings\SMD>tracert www.nsa.gov (http://www.nsa.gov)

Tracing route to wac.87c5.www.nsa.gov.na.att-acdn.net (http://www.nsa.gov.na.att-acdn.net) [12.120.114.185]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  172.121.12.1
  2     2 ms     1 ms     1 ms  10.0.0.1
  3     6 ms    19 ms     7 ms  10.30.2.1
  4     3 ms     3 ms     3 ms  cr00.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.99.21]
  5     2 ms     2 ms     2 ms  br01.bucuresti.rdsnet.ro [213.154.124.7]
  6     2 ms     2 ms     2 ms  buca-b1-link.telia.net [213.248.83.169]
  7    35 ms    35 ms    35 ms  win-bb2-link.telia.net [80.91.246.154]
  8    47 ms    47 ms    47 ms  ffm-bb2-link.telia.net [80.91.246.28]
  9   148 ms   148 ms   148 ms  ash-bb4-link.telia.net [213.155.135.59]
10   144 ms   148 ms   191 ms  ash-bb1-link.telia.net [213.155.132.197]
11   149 ms   187 ms   154 ms  192.205.36.133
12   148 ms   148 ms   149 ms  cr1.wswdc.ip.att.net [12.122.220.246]
13   150 ms   146 ms   146 ms  gar18.wswdc.ip.att.net [12.122.113.101]
14   230 ms   142 ms   142 ms  12.120.9.198
15   134 ms   139 ms   135 ms  12.120.114.185


Concluzie :redirectionare ...

http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=64.202.189.170 (http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=64.202.189.170)
http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=97.74.104.201 (http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=97.74.104.201)
http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=12.120.114.185 (http://www.ip-tracker.org/locator/ip-lookup.php?ip=12.120.114.185)

P.S. Am rabdat pana la 12:21 de minute pe 21.12.2012 ... si degeaba ... acum o sa inghit un ... "porcule" ... post apocaliptic ... :ufo:
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 21 Decembrie 2012, 14:16:26
Citat din: fiulploii din  21 Decembrie 2012, 13:05:12
Multumesc de lamuriri.
Ce ai zis mai sus, inseamna ca pot sa fac si eu un  domeniu departamentulzero.ro si sa-l redirectionez spre sri?  :lol:
Vreau sa spun ca aia, nsa-ul nu s-a sesizat sa ia masuri ?

Multumesc si de urarea cu apocalipsa  :lol: , la fel si tie , sa ai parte de tot ceea ce iti doresti !
Insa in limite rezonabile , fiindca excesul in dragoste duce la slabirea vederii . 8-)
1. Multzam si eu pt lamuriri expertului nostru coleg AndreiASM.

2. Vad ca nu te gindesti si la forumistii mai bosorogi si cu dioptrii multe ca JE, :-D minimalist fiu-al-ploii ! (n.b.: In tot raul e si-un bine insa - deduc ca ma iubeste inca excesiv femeile deci).
Asa c-am fost nevoit sa te citez cu lupa :-o - altfel nu gineam neam insinuarile tale insidioase. :wink:

P.S.1: Si asta-i doar un alt punct de vedere (slaba, evident). :lol:
P.S.2: ca sa fiu si ontopic - Noua Ordine Mondiala e prea dezordonata, dom'le.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala continua ..
Scris de: fiulploii din 23 Decembrie 2012, 02:33:00
Cum ziceam in titlu , agenda este mai actuala ca oricand, la noi si aiurea :
http://www.antena3.ro/politica/ponta-pana-la-sfarsitul-lui-iunie-regionalizarea-trebuie-sa-fie-deja-adoptata-196994.html (http://www.antena3.ro/politica/ponta-pana-la-sfarsitul-lui-iunie-regionalizarea-trebuie-sa-fie-deja-adoptata-196994.html)
Daca comentez o sa iau cadou de Mos Craciun  :lol: si zau ca nu merita .
  Parerea mea..
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: mr din 23 Decembrie 2012, 12:28:57
Ca orice lucrare, trebuie sa existe si incununarea ei. Si pasii se desfasoara nestingheriti pentru a se atinge momentul final, al consacrarii.
Iar baietii astia care poarta numele de politicieni, in Romania, ne arata clar ca fac parte din aceeasi gasca. Daca gasca portocalie primise ordin direct de la Merkel pentru regionalizare si incepuse deja obisnuirea populatiei cu ideea, gasca galben-rosie nu face decat sa urmeze (si sa finalizeze) acelasi ordin, demonstrand evident ca opozitia de idei/doctrine este cat se poate de aparenta, fumigena, si ca exista un singur stapan de unde se primesc ordine. Sa nu uitam ca din combinatia galbenului cu rosu.....tot portocaliu iese. Detaliu prevazut, cred.

Si mai arata ceva: modul cum se manipuleaza populatia. Rabdarea si perseverenta sunt niste calitati care dau roade in ambele sensuri in care sunt folosite... Iar ei stiu sa le foloseasca!

Despre contextul /globalizarii regionalizarii am mai discutat aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3282.0.html (http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3282.0.html)
Iar aceasta analiza pare cumva pertinenta si la obiect, avand ca subiect central Germania:
http://www.ziaristionline.ro/2012/10/18/analiza-radu-portocala-regionalizarea-si-federalizarea-romaniei-se-regasesc-in-planurile-germaniei-naziste-de-la-al-treilea-reich-la-uniunea-europeana-dinamica-dezmembrarii/ (http://www.ziaristionline.ro/2012/10/18/analiza-radu-portocala-regionalizarea-si-federalizarea-romaniei-se-regasesc-in-planurile-germaniei-naziste-de-la-al-treilea-reich-la-uniunea-europeana-dinamica-dezmembrarii/)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 23 Decembrie 2012, 16:26:05
Am considerat ca nu este oportun sa deschid un topic asa ca l-am ales pe acesta pentru a incerca sa gasesc raspunsul la o intrebare: Oamenii s-au nascut cu nevoia subconstienta de a fi condusi de cineva sau sistemul, de-a lungul timpului le-a indus in mod deliberat aceasta stare?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: AdarM din 23 Decembrie 2012, 17:41:34
Citat din: adrian75 din  23 Decembrie 2012, 16:26:05
Oamenii s-au nascut cu nevoia subconstienta de a fi condusi de cineva sau sistemul, de-a lungul timpului le-a indus in mod deliberat aceasta stare?
Da-ul il gasesti in prima parte a intrebarii.
Analizeaza comportamentul tuturor celorlalte animale care prefera organizarea sociala si vezi ca am dreptate.
Pana la urma, oricat de evoluat ar fi omul, ramane si el tot un animal.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 23 Decembrie 2012, 20:16:02
Citat din: AdarM din  23 Decembrie 2012, 17:41:34
Da-ul il gasesti in prima parte a intrebarii.
Analizeaza comportamentul tuturor celorlalte animale care prefera organizarea sociala si vezi ca am dreptate.
Pana la urma, oricat de evoluat ar fi omul, ramane si el tot un animal.
Daca asa stau lucrurile, nu ar trebui sa ma mir de actuala stare de lucruri. Totusi... parca nu sunt 100% convins....sunt oameni care nu simt nevoia de a fi condusi, nu vor sa fie condusi de altcineva ( si nu sunt putini), este vreo problema cu "soft-ul" lor sau asa ar trebui sa fie de fapt un om....liber (respectand legile universale, insa liber in adevaratul sens al cuvantului)?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 23 Decembrie 2012, 20:39:27
Citat din: adrian75 din  23 Decembrie 2012, 16:26:05
Oamenii s-au nascut cu nevoia subconstienta de a fi condusi de cineva sau sistemul, de-a lungul timpului le-a indus in mod deliberat aceasta stare?

,,Toți oamenii se nasc liberi și egali în demnitate și drepturi ", acest lucru  il afirma clar  primul articol al Declarației Universale a Drepturilor Omului.. :wink:..dar tu vezi in vremurile noastre  nu mai avem  demnitate si drepturi egale astea   ne sunt violate suntem din ce in ce mai manipulati  de catre cei care  vor sa  transforme  planeta in un imperiu dragonian  :wink:
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: AdarM din 23 Decembrie 2012, 20:50:09
Fie ca sunt haite, fie ca sunt turme, toate au un lider, un mascul sau o femela Alfa.
Solitari exista, la fel si rebelii, insa n-au viata lunga in afara grupului.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: mr din 23 Decembrie 2012, 20:56:21
Citat din: adrian75 din  23 Decembrie 2012, 20:16:02
      Totusi... parca nu sunt 100% convins....sunt oameni care nu simt nevoia de a fi condusi, nu vor sa fie condusi de altcineva ( si nu sunt putini), este vreo problema cu "soft-ul" lor sau asa ar trebui sa fie de fapt un om....liber (respectand legile universale, insa liber in adevaratul sens al cuvantului)?
Desi aratam la fel, diferim substantial. Chiar daca, astazi, ponderea celor care simt nevoia de a fi condusi/ghidati este mult mai mare.
De aici se naste intrebarea: din ce cauza suntem atat de diferiti? "Softul" androidului/trupului este dat pe de o parte de mostenirea genetica si pe de alta de energia/vibratia/experienta sinelui superior. Cu cat sinele superior are o zestre/experienta mai elevata cu atat creste nevoia individului de a fi liber si de a-si crea singur realitatea.

Nevoia subconstienta de a fi condus este data de tineretea spiritului si de incapacitatea acestuia de a vedea matur natura lucrurilor, automat de a-si asuma creearea unei realitati proprii in conformitate cu legile universale.
La acest nivel, parti ale sistemului pot specula in mod negativ aceasta nevoie. Ceea ce se intampla azi...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 23 Decembrie 2012, 20:59:04
Citat din: AdarM din  23 Decembrie 2012, 20:50:09
Fie ca sunt haite, fie ca sunt turme, toate au un lider, un mascul sau o femela Alfa.
Solitari exista, la fel si rebelii, insa n-au viata lunga in afara grupului.

daca aceste grupuri ar avea un lider  o femela Alfa cum era pe vechiuri timpuri  atunci  planeta s-ar  putea inca  salva...intotdeauna  femela Alfa cum zici tu  domnule AdarM a guvernat pe ascuns...cu incredere si intelepciune .. vreau sa fac o paranteza aici :degeaba va dati voi masculilor mari si smecheri ca tot de femei sunteti condusi .na  ca v-am zis-o!!!tot ea guverneaza totul si la ora actuala...):wink: beh!!mult a fost putin mai este ,in ciuda barbatilor femeile sunt pe drumul cel bun... .vor ajunge ceea ce au fost candva...  de acest lucru  sunt terorizati cei care comanda planeta si nu numai.. :wink: ... :wink:
scuze off-topic
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: dab270277 din 23 Decembrie 2012, 21:13:29
Citat din: elena78 din  23 Decembrie 2012, 20:39:27
,,Toți oamenii se nasc liberi și egali în demnitate și drepturi ", acest lucru  il afirma clar  primul articol al Declarației Universale a Drepturilor Omului.. :wink:..dar tu vezi in vremurile noastre  nu mai avem  demnitate si drepturi egale astea   ne sunt violate suntem din ce in ce mai manipulati  de catre cei care  vor sa  transforme  planeta in un imperiu dragonian  :wink:


Cat timp in structura omului o sa existe acele parti animalice o sa fie nevoie de law & order. Noi alegem sa fim manipulati elena.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: darksid3 din 23 Decembrie 2012, 21:16:17
Nu cred ca Omul are nevoie sa fie condus. Problema este ca individul nu cunoaste si alta modalitate de a exista, iar pe baza indoctrinarii cu Frica, prefera sa ramana sclav. Atentie, dicutam de ignoranti, care formeaza majoritatea.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: AdarM din 23 Decembrie 2012, 21:39:34
Cum credeti ca aratau grupurile de vanatori-culegatori acum 15 000 de ani?
Ca niste indivizi solitari sau perechi singure?
Daca asta ar fi fost structura de organizare aleasa de ei, noi n-am fi existat astazi, cu siguranta!
Legat de ifosele matriarhale, ramane cum ne-am inteles deja:
- Vise, taica, vise.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 23 Decembrie 2012, 22:59:26
Citat din: AdarM din  23 Decembrie 2012, 21:39:34
Cum credeti ca aratau grupurile de vanatori-culegatori acum 15 000 de ani?
Ca niste indivizi solitari sau perechi singure?
Daca asta ar fi fost structura de organizare aleasa de ei, noi n-am fi existat astazi, cu siguranta!
Legat de ifosele matriarhale, ramane cum ne-am inteles deja:
- Vise, taica, vise.
Insa, grupurile de care vorbesti aveau si un serviciu OT (ochiul si timpanul  :-D ) care lua urma vanatului si lasa semne vizibile pentru ca TaskForce sa vina sa vaneze aninalu' .
  Aceeasi tactica a ramas inca in vigoare la triburile de prin Africa - atat la triburile albe cat si la cele negre  8-)
Si apropo de asta , o intrebare am si eu : cum de s-au ratacit cei albi prin Africa care era zona neagra ?

  Si la triburile care au supravietuit nealterate conducerea era fie matriarhala , fie patriarhala .
Eu asa stiu dar poate gresesc.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 24 Decembrie 2012, 00:09:15
Citat din: mr din  23 Decembrie 2012, 20:56:21
Desi aratam la fel, diferim substantial. Chiar daca, astazi, ponderea celor care simt nevoia de a fi condusi/ghidati este mult mai mare.
De aici se naste intrebarea: din ce cauza suntem atat de diferiti? "Softul" androidului/trupului este dat pe de o parte de mostenirea genetica si pe de alta de energia/vibratia/experienta sinelui superior. Cu cat sinele superior are o zestre/experienta mai elevata cu atat creste nevoia individului de a fi liber si de a-si crea singur realitatea.

Nevoia subconstienta de a fi condus este data de tineretea spiritului si de incapacitatea acestuia de a vedea matur natura lucrurilor, automat de a-si asuma creearea unei realitati proprii in conformitate cu legile universale.
La acest nivel, parti ale sistemului pot specula in mod negativ aceasta nevoie. Ceea ce se intampla azi...
Cred ca este cea mai corecta explicatie,insa in acest caz am impresia ca noi, rasa umana, avem o mare problema... din cate vad eu, rasa umana nu se indreapta spre revendicarea libertatii firesti ci spre o sclavie din ce in ce mai evidenta. Nu evoluam in sus...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: mr din 24 Decembrie 2012, 02:56:59
Citat din: adrian75 din  24 Decembrie 2012, 00:09:15
      Cred ca este cea mai corecta explicatie,insa in acest caz am impresia ca noi, rasa umana, avem o mare problema... din cate vad eu, rasa umana nu se indreapta spre revendicarea libertatii firesti ci spre o sclavie din ce in ce mai evidenta. Nu evoluam in sus...
Rasa umana exista, in momentul de fata, doar ca masa de manevra. Este lipsita in mod vizibil de idealuri coagulante de anvergura, de scopuri pozitive si unitare care sa-i asigure evolutia in sus. Dar ciclic, rasa umana ajunge si in astfel de puncte de involutie.
Variabila principala in determinarea maturitatii sprituale a unui individ este data de natura sinelui superior care-l (va) anima. Daca zestrea genetica se poate aproxima, mecanismul dupa care spiritele, pe tot palierul de vibratii, vin sa anime trupurile, ramane total necunoscut intelegerii omenesti. Aici este cheia care determina si ciclurile de evolutie ale umanitatii.
Rasa umana, precum individul insusi, are potential de a trai libertatea totala dar si sclavia maxima, in functie de experienta si maturitatea cumulata a spiritelor animatoare.

Cred ca pana la urma, va trebui sa intelegem (cu greu, din pacate) ca nu suntem de capul nostru si ca suntem parte dintr-un plan mult mai vast, iar parghiile de control se afla in zone pe care vom putea sa le accesam doar prin efort personal sustinut si autocunoastere. Ca sa cunosti ceea ce este mai sus, trebuie sa ajungi sa rezonezi cu ceea ce este acolo.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: AdarM din 24 Decembrie 2012, 12:35:16
Citat din: fiulploii din  23 Decembrie 2012, 22:59:26
Insa, grupurile de care vorbesti aveau si un serviciu OT (ochiul si timpanul  :-D ) care lua urma vanatului si lasa semne vizibile pentru ca TaskForce sa vina sa vaneze aninalu' .
  Aceeasi tactica a ramas inca in vigoare la triburile de prin Africa - atat la triburile albe cat si la cele negre  8-)
Si apropo de asta , o intrebare am si eu : cum de s-au ratacit cei albi prin Africa care era zona neagra ?

  Si la triburile care au supravietuit nealterate conducerea era fie matriarhala , fie patriarhala .
Eu asa stiu dar poate gresesc.
Nici primele exemplare de homo sapiens si nici cele de azi nu au fost si nu sunt dotate fizic cu ceea ce ii trebuie unui vanator, n-are colti si gheare. Inteligenta superioara l-a facut sa suplineasca lipsurile cu unelte, insa a durat mii de ani pana cand primul om a folosit o bata sau o piatra. Turmele sau haitele (ca nu-sh' cum sa le zic) primilor oameni se hraneau cu starvuri, erau necrofagi cand vine vorba de carne si prin constructia fizica ma indoiesc ca femelele aveau intaietate, e absolut firesc ca cel mai puternic sa se infrupte primul, iar asta e masculul.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: classic din 24 Decembrie 2012, 14:25:32
Citat din: elena78 din  23 Decembrie 2012, 20:59:04
Daca aceste grupuri ar avea un lider o femela Alfa, cum era pe timpuri, atunci planeta s-ar  putea inca salva...intotdeauna  femela Alfa, (...), a guvernat pe ascuns...

Traim totusi intr-o societate, la baza, matriarhala. Sa nu uitam ca suntem o generatie de barbati crescuti de femei. De unde, spunea cineva, ca decaderea mamei este inceputul decaderii unui popor. Si daca ne indreptam, voluntar sau nu spre oarecare forma de matriarhat, aceasta este caracterizata prin deplina egalitate intre femeie si barbat.

Cu referire la titlul acestui subiect, sesizez o dezvoltare a cultului anti-globalizare, masonerie si alte societati secrete, (alaturi de care, apocalipsele si invaziile cu care ne-am obisnuit deja) ca iti vine sa crezi ca noul trend este produsul unui plan din care cele mentionate sunt excluse.  :?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 24 Decembrie 2012, 17:47:59
Cu alte cuvinte...trăim ca sa trăim... Totuși, câțiva pași pe scara evoluției tehnologice am făcut. Mai prost stam la capitolul evolutiei spirituale!
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: mr din 24 Decembrie 2012, 19:50:34
Citat din: adrian75 din  24 Decembrie 2012, 17:47:59
Cu alte cuvinte...trăim ca sa trăim... Totuși, câțiva pași pe scara evoluției tehnologice am făcut. Mai prost stam la capitolul evolutiei spirituale!
Cred ca traim ca sa evoluam spiritual. Chiar daca si in jos, o perioada, pentru a cunoaste dualitatea in intregimea ei.
Evolutia tehnologica este un efect, de importanta secundara in raport cu evolutia spirituala. Este o unealta care trebuie folosita pentru a ajuta evolutia spirituala. Nu trebuie privita individual, rupta din contextul din care provine, asa cum se intampla astazi frecvent.
Parerea mea.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 27 Decembrie 2012, 10:55:52
Citat din: mr din  24 Decembrie 2012, 19:50:34
Cred ca traim ca sa evoluam spiritual. Chiar daca si in jos, o perioada, pentru a cunoaste dualitatea in intregimea ei.
Evolutia tehnologica este un efect, de importanta secundara in raport cu evolutia spirituala. Este o unealta care trebuie folosita pentru a ajuta evolutia spirituala. Nu trebuie privita individual, rupta din contextul din care provine, asa cum se intampla astazi frecvent.
Parerea mea.
NU sunt foarte sigur ca rasa umană evoluează in acest moment ( la nivel de câțiva indivizi... poate) , dar luată in ansamblu...drumul care se intrevede numai evoluție nu este. Deocamdată suntem folosiți ca masa de manevra ( așa cum spunea un coleg mai sus) ,deci nici vorba de evoluție spirituala. Ca sa evoluam spiritual ar trebui ca fiecare dintre noi sa fie capabil sa ia decizii pe baza cunostiintelor acumulate si nu pe baza unor "repere" induse de catre "cineva". Ar trebui sa evoluam spiritual,dar nu o facem. Deocamdată, rasa umană este in derivă, indepartandu-se tot mai mult de adevăratele valori spirituale - universale.   Evident...este doar o părere personală.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: darksid3 din 27 Decembrie 2012, 11:56:56
Si in trecut, tot prin intermediul anumitor indivizi, rasa a evoluat, atat tehnologic, cat si filozofic. Ironia face ca in secolul 21, ceea ce inseamna diferit ca dogma, sa fie privit cu ironie si dezaprobare, mergandu-se pe ideea de demonstrare stiintifica, asta dand dovada ca Stiinta este o religie.
Acel individ, care ignora faptul ca tocmai cei cu gandire diferita reusesc de fiecare sa gaseasca noile concepte si revelatii (exemple nesfarsite in istorie, mai ales), nu ar putea sa fie catalogat decat ca un simplu animal intelectual, ori, in in conditiile astea, e lesne de inteles de ce inca suntem primitivi din multe puncte de vedere. Poate ca dintr-un punct de vedere Cosmic, specia umana se afla intr-o etapa normala si necesara, cu tot cu Noua Ordine Mondiala.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 27 Decembrie 2012, 16:31:10
Câțiva indivizi evoluati spiritual nu pot trage după ei rasa umană , nu au făcut-o in trecut si nici nu o vor face vreodată. Cel mult pot influența (intr- o măsura mai mare sau mai mică) un numar limitat de persoane, dar atat. Fiecare individ in parte trebuie sa evolueze spiritual PENTRU EL INSUSI SI PENTRU INTREAGA COMUNITATE! Fiecare dintre noi trebuie sa-si insuseasca prin cunoastere (nu prin acceptare tacita) legile morale universale. Cunoasterea ta eu nu o pot folosi dacă nu o înțeleg si nu o completez cu cunoasterea mea... Nu se poate ca tu sa evoluezi pentru mine sau eu pentru tine, trebuie sa evoluam impreuna. Noua Ordine Mondiala nu este neaparat creată de indivizi mai evoluati ci mai degrabă de niște indivizi mai...abili, ceea ce nu este același lucru.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Urban din 27 Decembrie 2012, 19:25:05
Citat din: adrian75 din  27 Decembrie 2012, 16:31:10
Câțiva indivizi evoluati spiritual nu pot trage după ei rasa umană , nu au făcut-o in trecut si nici nu o vor face vreodată. Cel mult pot influența (intr- o măsura mai mare sau mai mică) un numar limitat de persoane, dar atat. Fiecare individ in parte trebuie sa evolueze spiritual PENTRU EL INSUSI SI PENTRU INTREAGA COMUNITATE! Fiecare dintre noi trebuie sa-si insuseasca prin cunoastere (nu prin acceptare tacita) legile morale universale. Cunoasterea ta eu nu o pot folosi dacă nu o înțeleg si nu o completez cu cunoasterea mea... Nu se poate ca tu sa evoluezi pentru mine sau eu pentru tine, trebuie sa evoluam impreuna. Noua Ordine Mondiala nu este neaparat creată de indivizi mai evoluati ci mai degrabă de niște indivizi mai...abili, ceea ce nu este același lucru.

Cativa indivizi evoluati spiritual, pot si chiar e necesar sa traga dupa ei intreaga rasa umana (care e compusa din "vite umane" cam 90%)... s-a mai intamplat in trecut si la fel se va intampla mereu, e ciclica treaba.
Acesti indivizi, influenteaza un numar nelimitat de persoane, pentru ca asa cum spuneam in prima propozitie, lumea e plina de vite... tocmai din acest motiv, pentru a parasi statutul de "vita", fiecare individ e NECESAR sa evolueze spiritual DOAR pentru el insusi si nu pentru intreaga comunitate care va ramane la statutul de "turma".
Fiecare dintre noi nu trebuie sa-si insuseasca nimic, pentru ca LEGILE, evident alea universale... sunt in ADN-ul nostru si nu in AFARA lui.
Nu putem evolua impreuna pentru simplul fapt ca inca nu am depasit nivelul de turma, poate vom evolua impreuna dar asta peste 100.000 de ani de azi inainte.
Noua Ordine Mondiala nu este inventata de indivizi mai evoluati sau mai abili ci de altii.

Merry Christmas!
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: BaDa din 27 Decembrie 2012, 20:07:00
Ordinea mondiala este legata de gradul de organizare al lumii in ansamblu.
In acelasi mod in care organizarea fizica a omului este dependenta de gradul de organizare spiritual-informationala al sufletului sau.
Un corp imperfect nu poate avea acces decat la informatii partiale (ca sa nu spun imperfecte). O gaina (luata ca exemplu) nu poate asimila informatii decat pana la un anumit nivel, oricat s-ar stradui ea.
Cred ca se poate vorbi de un fel de lege a organizarii informationale universale. Un suflet cu un anumit grad de organizare va fi supus unui fel de atractie exercitata de structuri mai inalt organizate.
Structuri inalt organizate gasim, daca ne referim la sistemul solar, in apropierea sau chiar pe soare. Daca ne referim la galaxia noastra aceste structuri le gasim in centrul galaxiei. 
Cred ca omul trebuie sa-si propuna realizarea de pasi mici dar in directia corecta. Are importanta si
coerenta actiunilor.

Sarbatori fericite !
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 27 Decembrie 2012, 20:45:39
Citat din: Urban din  27 Decembrie 2012, 19:25:05
Cativa indivizi evoluati spiritual, pot si chiar e necesar sa traga dupa ei intreaga rasa umana (care e compusa din "vite umane" cam 90%)... s-a mai intamplat in trecut si la fel se va intampla mereu, e ciclica treaba.
Acesti indivizi, influenteaza un numar nelimitat de persoane, pentru ca asa cum spuneam in prima propozitie, lumea e plina de vite... tocmai din acest motiv, pentru a parasi statutul de "vita", fiecare individ e NECESAR sa evolueze spiritual DOAR pentru el insusi si nu pentru intreaga comunitate care va ramane la statutul de "turma".
Fiecare dintre noi nu trebuie sa-si insuseasca nimic, pentru ca LEGILE, evident alea universale... sunt in ADN-ul nostru si nu in AFARA lui.
Nu putem evolua impreuna pentru simplul fapt ca inca nu am depasit nivelul de turma, poate vom evolua impreuna dar asta peste 100.000 de ani de azi inainte.
Noua Ordine Mondiala nu este inventata de indivizi mai evoluati sau mai abili ci de altii.



sunt absolut de acord cu tine!!cat despre Noua Ordine Mondiala  ea este inventata de indivizi care nu prea au origini umane, si care sunt bineinteles  unii mai evoluati fata de restul planetei ....au aterizat cu nava lor pe Pamant(vorba  printesei Diana ,planeta Terra este o ,,statie de autobuz,,pentru multi extraterestrii)...acesti indivizi  misteriosi  controleaza  destinul umanitatii si se misca  in secret  pentru a realiza New World Order  sau mai bine spus   pentru a realiza un guvern unic  mondial .-anglo-american- :wink:
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 27 Decembrie 2012, 21:24:44
Da, mereu lideri, mereu cativa care sa faca treaba. De ce nu toti? Cât despre treaba cu trasul umanitatii, se vede ca indivizii aia evoluati nu au tras prea bine umanitatea..am rămas mult in urma, ba chiar..ne indreptam in direcția gresita. Rămân la părerea mea: toți trebuie sa evoluam, ca o civilizatie nu ca o turma de vite. Suntem fiinte dotate cu liberul arbitru si un creier minunat, deci, toți putem sa evoluam. Poate nu acum,dar va veni o vreme când aceasta evoluție se va observa la fiecare individ in parte. Cât despre amestecul unor fiinte extraterestre in gresitul mers al civilizatiei umane de astăzi , stiu ca așa este si in același timp vad ca este si foarte convenabil (avem pe cine da vina). Ar trebui ca fiecare din noi sa încercăm sa evoluam spiritual, avem aceasta posibilitate - ( așa cum spunea Urban, legile universale sunt scrise in ADN-ul nostru). Deci baza o avem....atunci? De ce unii pot,iar alții nu? Nu este ceva imposibil...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: elena78 din 27 Decembrie 2012, 21:43:33
Citat din: adrian75 din  27 Decembrie 2012, 21:24:44
Da, mereu lideri, mereu cativa care sa faca treaba. De ce nu toti? Cât despre treaba cu trasul umanitatii, se vede ca indivizii aia evoluati nu au tras prea bine umanitatea..am rămas mult in urma, ba chiar..ne indreptam in direcția gresita

indivizii acei evoluati care au existat in timpurile noastre  si care au vrut sa salveze rasa umana   nu au avut prea mult timp la dispozitie din cauza ca au fost ucisi  de catre cei care vor  sa introduca Noua Ordine Mondiala...sa enumeram totusi cativa  indivizi evoluati  :OSHO,MAHATMA GANDHI ,KENNEDY ,ABRAHAM LINCOLN ,ei au vrut intr-adevar  sa salveze rasa umana ,indivizi care   chiar daca au plecat in lumea lui Nirvana  ii iubesc si ii apreciez nespus de mult ...ei vor reveni  pe Pamant intr-o lume mai buna ...

p.s. domnule adrian75,imi cer scuze !se vede ca nu esti chiar instruit asupra argumentelor, informeaza-te ,este dreptul tau din nastere !
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: darksid3 din 27 Decembrie 2012, 21:47:48
Nu suntem in masura sa decidem ce este Bine sau Rau, luand in calcul ca 90% din specie doar exista, fara a-si face probleme de natura spirituala, filozofica, metafizica, etc.
Asa cum in universitati se preda Freud, Aristotel, Teologiile diferitor persoane, Pitagora, Newton, etc, cei care asimileaza informatiile duc mai departe sistemul repetitiv. Asta inseamna ca ei iau de bun ceea ce au spus altii si asta inseamna ca lucrurile sunt impinse prin anumiti indivizi, extrapoland realitatea de acum. Fix principiul asta de "crede si nu cerceta" nu ar putea sa duca mai departe, evolutia. Mereu vor exista persoane ca Platon, Kepler, Einstein care vor materializa niste idei venite din dorinta de a cunoaste, dorinta care, sa fim seriosi, nu o poti pune pe seama turmei, iar turma nu e decat acea categorie care se complace in ignoranta.
Informatiile le avem stocate si nu trebuie sa grabim lucrurile intr-o raportare a perceptie noastre asupra timpului. Ce ar insemna ca Drosophila Melanogaster sa plece din Europa, pana in Canada, cu barca si sa mai aiba si pretentia sa ajunga in viata, la destinatie...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 27 Decembrie 2012, 22:10:24
Citat din: darksid3 din  27 Decembrie 2012, 21:47:48
Nu suntem in masura sa decidem ce este Bine sau Rau, luand in calcul ca 90% din specie doar exista, fara a-si face probleme de natura spirituala, filozofica, metafizica, etc.
Asa cum in universitati se preda Freud, Aristotel, Teologiile diferitor persoane, Pitagora, Newton, etc, cei care asimileaza informatiile duc mai departe sistemul repetitiv. Asta inseamna ca ei iau de bun ceea ce au spus altii si asta inseamna ca lucrurile sunt impinse prin anumiti indivizi, extrapoland realitatea de acum. Fix principiul asta de "crede si nu cerceta" nu ar putea sa duca mai departe, evolutia. Mereu vor exista persoane ca Platon, Kepler, Einstein care vor materializa niste idei venite din dorinta de a cunoaste, dorinta care, sa fim seriosi, nu o poti pune pe seama turmei, iar turma nu e decat acea categorie care se complace in ignoranta.
Informatiile le avem stocate si nu trebuie sa grabim lucrurile intr-o raportare a perceptie noastre asupra timpului. Ce ar insemna ca Drosophila Melanogaster sa plece din Europa, pana in Canada, cu barca si sa mai aiba si pretentia sa ajunga in viata, la destinatie... "Mai e mult pana departe? Mergi înainte si o sa vezi" - frumoasa replica. Iată o explicatie echilibrata. Nu neg cele spuse de tine. Eu susțin ca toți oamenii au ( măcar teoretic), capacitatea de a evolua. Ca o buna parte dintre noi ne complacem in ignoranta...asta este o alta poveste. Problema este ca nu vrem, deși am putea. Sunt constient ca doar câțiva indivizi împing umanitatea înainte, dar după cum se vede...nu este de ajuns. Disproportia este prea mare. Ca tot veni vorba...cunoaște cineva dintre voi vreun om evoluat spiritual?  As vrea sa stau de vorba cu un astfel de om!
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Urban din 27 Decembrie 2012, 22:19:39
Citat din: adrian75 din  27 Decembrie 2012, 22:10:24
...Eu susțin ca toți oamenii au ( măcar teoretic), capacitatea de a evolua.
Ca o buna parte dintre noi ne complacem in ignoranta...asta este o alta poveste.
Problema este ca nu vrem, deși am putea.
Sunt constient ca doar câțiva indivizi împing umanitatea înainte, dar după cum se vede...nu este de ajuns.
Disproportia este prea mare.
Ca tot veni vorba...cunoaște cineva dintre voi vreun om evoluat spiritual? 
As vrea sa stau de vorba cu un astfel de om!

Uita tot ce-ai invatat de la nastere pana acum si vei fi cel mai evoluat spiritual.
"A fi bine adaptat la o societate profund bolnava nu reprezinta un semn de sanatate" (J. Krishnamurti)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Aliosa din 27 Decembrie 2012, 22:59:31
Citat din: Urban din  27 Decembrie 2012, 22:19:39
Uita tot ce-ai invatat de la nastere pana acum si vei fi cel mai evoluat spiritual.
"A fi bine adaptat la o societate profund bolnava nu reprezinta un semn de sanatate" (J. Krishnamurti)
O intrebare simpla, conform cui, bolnava si evoluat?, concluziile se trag in grup/turma pentru ca despre grup/turma e vorba (evident nu ma refer la J. Krishnamurti si el are un izvor de inspiratie la baza).
Fara turma individul nu constientizeaza ca e evoluat (spiritiual nu se aplica) si de aici reiese toata ciorba de aprobari si contraziceri , de aici reiese importanta majora a turmei de vite .
Sincer dupa parerea mea evolutie spirituala si implicit ordine in adevaratul sens al cuvantului chiar si mondiala, o sa se vada cand omul o sa devina constient ca nu exista diferente intre indivizi (evoluati vs vite), chestie SF a la Star Trek deoarece e impotriva firii unui intelectual sa se vada egal cu un amarat maturator de strada , cum spuneai mai sus sitzi dau dreptate, e ciclica treaba ...  e bine totusi sa visam , speranta moare ultima .
Lumea e simpla, pacat ca o complica curiozitatea omului .
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: darksid3 din 27 Decembrie 2012, 23:54:11
Intelectual sau nu, ambii pot sa fie ignoranti si inculti, prin incapacitatea de a avea o viziune critica asupra perceptiei. Nu este o catalogare sociala, ci diferentierea unghiurilor. Echilibrul e un paradox. Da, toti suntem la fel, dar fiecare e unic. Depinde doar de magnifierea perspectivei. Problema e ca nu poti avea in vedere doar perspectiva mondiala din moment ce traim intr-un sistem solar cat un graunte de nisip, raportat la plaja dimensiunii universale (doar cea observabila, adica mai putin de 5% din tot ce este). Chiar micimea noastra ne face sa ne credem "la adapost" si independenti de aceleasi legi care guverneaza totul.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 27 Decembrie 2012, 23:59:43
Ceea ce am învățat si nu era important am si uitat deja, ceea ce am învățat si era important nu voi uita niciodată. Nu curiozitatea umană complică lumea ci prostia umană. Deocamdată , cei care stiu, sunt la stadiu de discuții, peste ani buni...cei care vor sti, se vor apuca de treaba. Acum este vremea ideilor, a discutiilor, a tatonarilor, a frustrarilor.....Toate la vremea lor!
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 28 Decembrie 2012, 00:10:57
Buna atingerea de catre colegul Aliosa - desi incompleta - a unora din presupusele motive ale paradoxalei "amestecari" a spiritelor involuate (alea 90%) cu altele extrem de evoluate, pe etajul asta existentzial in care dansam deocamdata. Si care nu-i deloc simplu de explicitat, din pacate.

Tema care ar merita un topic separat, chiar daca-s slabe sperantze sa deslusim noi adevaratele motivatii ale "combinatorilor" de deasupra noastra. Posibil sa existe si strategii simple, de tipul "Hai sa-i inghesuim in spatiul carpatin pe Bercea Mondialu cu Andrei Plesu, sa vedem ce idei ii stimulam ultimului, enervat de primul", :lol: dar treburile par ceva mai imbirligate. :evil:

Si eu inclin oricum sa cred ca sansele evolutive-s similare chiar pentru indivizii aflati la extremele cizelarii spirituale (hai sa zicem cuplul... comic :-D Fane Spoitoru/Krishnamurti - ca tot sint ambii "colorati"), cu o mica obiectie totusi: pina cind primul va fi atins nivelul krishnamurtez vor fi trecut nu doar citeva jdemii de reincarnari, ci chiar citeva apocalipse zdravene peste Terra.  :planet: 
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: mr din 30 Decembrie 2012, 20:57:35
Citat din: Aliosa din  27 Decembrie 2012, 22:59:31
O intrebare simpla, conform cui, bolnava si evoluat?
Conform celor care ajung sa inteleaga, dupa indelungi cicluri de experimentare a dualitatii, ca dincolo paradigma personala exista o  singura "configurare" a lucrurilor, un singur Adevar si ca toti oamenii se indreapta spre aceeasi Unitate fiecare venind pe calea sa,  precum o razele unui cerc care duc in acelasi Centru. In acest caz o deviere (temporara) a societatii, per ansamblu, pe aratura  experimentarii materiei, poate fi considerata ca fiind o stare de boala (pentru ca vine...si trece). Iar evolutie poate fi  numita aceasta tranzitie de la boala, de la atitudinea separanta si egoista, la cizelarea spiritului, la cunosterea starii  asociata Centrului.
Partea frustranta pentru cei aflati mai in tineretea evolutiei (multi astazi) este faptul ca nu inteleg de ce sunt unii (putini)  care isi permit sa vorbeasca asa pentru toata lumea. Fapt firesc si de inteles pana la un anumit punct. Dar bolnav ca esenta.

Citat din: Aliosa din  27 Decembrie 2012, 22:59:31
Lumea e simpla, pacat ca o complica curiozitatea omului .
Intradevar lumea este simpla si ....la dispozitia omului, pana la un punct.
Dar putea sa nu fie asa... Clar e un sacrificiu pe undeva pentru ca omul sa aiba posibilitatea si mediul propice de a evolua.
Deci poate fi vazuta si ca un dar, ca o fericire...
Zic si eu..
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 01 Februarie 2013, 01:10:43
Citat din: mr din  30 Decembrie 2012, 20:57:35
..Intradevar lumea este simpla si ....la dispozitia omului, pana la un punct.
Dar putea sa nu fie asa... Clar e un sacrificiu pe undeva pentru ca omul sa aiba posibilitatea si mediul propice de a evolua.
Deci poate fi vazuta si ca un dar, ca o fericire...
Zic si eu..
Si lumea furnicilor e simpla  :-D pana la un punct . Pana la punctul in care se intersecteaza cu lumea oamenilor.
Cat despre sacrificiu , tu unde crezi ca e sacrificiul si al cui ?
Turma de imbecili care nu pun multe intrebari si care stau cuminti in banca lor , socializand doar virtual, pe retelele agreate- asta zic eu ca se urmareste , incet-incet, pe nesimtite.
Exemplu:
http://www.antena3.ro/externe/la-numai-5-ani-a-fost-acuzata-de-amenin-are-terorista-dintr-un-motiv-halucinant-201538.html (http://www.antena3.ro/externe/la-numai-5-ani-a-fost-acuzata-de-amenin-are-terorista-dintr-un-motiv-halucinant-201538.html)

  La al doilea exemplu nu mai gasesc linkul si nu mai am nici ziarul insa in esenta este : un elev de 7 ani a fost arestat si dus la politie fiindca un coleg l-a reclamat deoarece respectivul aruncase dupa el cu o bomboana  :-D si nici macar nu il nimerise. Insa s-a simtit agresat , deh . Si a procedat in consecinta.
  Imi aduc aminte cand ne bateam la scoala vara cu pungi cu apa - vara sau iarna faceam cazemate si bulgari cat mai tari posibili . Sau aruncam cu creta prin clasa in pauze , unii dupa altii. Vremuri apuse.
  Azi-maine daca stranuti te acuza de terorism biologic  :|
  Parerea mea..
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: abyss din 01 Februarie 2013, 09:26:20
Pe vremea mea... iata ca vb ca bosorogii... Ne bateam la scoala in fiecare zi. Cu mitraliere cu orez sau cu tevi de pix prin care se sufla branza topita.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 01 Februarie 2013, 16:32:07
Citat din: abyss din  01 Februarie 2013, 09:26:20
Pe vremea mea... iata ca vb ca bosorogii... Ne bateam la scoala in fiecare zi. Cu mitraliere cu orez sau cu tevi de pix prin care se sufla branza topita.

Sarbacane foloseam si noi astia si mai bosorogii :-D - ba chiar cu proiectile ascutite (cu pioneze etc).
Cred ca daca eram in USA ne trimeteau pe scaunu' electric direct. 8-)

P.S. Puradeii NWO or sa aiba liber doar sa sufle prin sarbacane cu cip-uri RFID.  Ascutite, normal. :wink:
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: padme din 02 Februarie 2013, 01:25:50
Apai daca v-ati apucat sa depanati amintiri, eu ce sa mai zic? Ca iarna nu ajungeai la usa scolii fara cel putin o spalatura pe oki. Imi aduc aminte ca odata aveau profesorii sedinta. Si ce sa faca cu noi sa nu facem tampenii in scoala? Ne-au dat afara sa le facem acolo, chiar daca era iarna. Au lasat-o pe profesoara de rusa sa ne "supravegheze". Ce a urmat? Baietii s-au impartit in grupuri si atacau precum lupii. Trageau cate o fata si o spalau bine in zapada. Noi fetele ne stransesem toate  pe langa profesoara si o inghesuisem in usa. Si cand vedeam ca se apropie baietii, tipam cat ne tineau plamanii (pe vremea aia fetele de 13-14 ani erau cam prostute :))))). Profesoara, d'abia mai putea sa urle din cand in cand: "stati mai potoliti". Ciudat, in perioada aia raceam rar si nici vaccin de gripa care nici nu se pronunta ca si cuvant, nu auzise nimeni!

Dar astea sunt chestii light, sa arunci cu o bomboana ... mai ales daca e si drops ... e chiar pericol social.
Astia se uita prea mult ... si prost la tv. Exact cum am vazut intr-o emisiune cu Dr. Oz, unde au trebuit sa traga un semnal de alarma pt ca de cand aparut emisunea aia pe Mtv, "gravida la saispe ani" s-au trezit cu un liceu de fete gravide in proportie de 90%. 

Puradeii NWO n-or sa mai aibe nici o libertate. Cu paranoia de "siguranta", "atac" si mai stiu eu ce, se vor juca in acvarii de sticla, cu manusi si masca, iar de la mancarea modificata, fara vitamine si nutrienti, vor fi hraniti cu vaccinuri si pastile.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 02 Februarie 2013, 02:16:30
Citat din: padme din  02 Februarie 2013, 01:25:50
..Puradeii NWO n-or sa mai aibe nici o libertate. Cu paranoia de "siguranta", "atac" si mai stiu eu ce, se vor juca in acvarii de sticla, cu manusi si masca, iar de la mancarea modificata, fara vitamine si nutrienti, vor fi hraniti cu vaccinuri si pastile.
:-D Si concluzia te rog daca tot s-a ajuns pana aici , nu crezi ca ar fi urmatoarea?:
         Cei multi vor deveni cei gri si mici   iar elita va deveni ceilalti
Si atunci , DACA e asa , nu inseamna asta ca cei gri vin din viitor ? Un viitor pe care poate vor sa-l corecteze. Numai ca nu sunt singuri pe aici.
  Parerea mea..la acest moment . Aveti alta? Mi-ar place sa o citesc.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 03 Februarie 2013, 11:46:46
Alta stire pe aceeasi tema - si tot din SUA, evident:

http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/cu-ce-a-venit-la-scoala-o-fetita-de-sase-ani-a-fost-exmatriculata-pe-loc-video.html (http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/cu-ce-a-venit-la-scoala-o-fetita-de-sase-ani-a-fost-exmatriculata-pe-loc-video.html)

Si pistoalele de jucarie or sa fie cred interzise.
Politia americana si fortele Homeland Security au cumparat insa-n 2012 peste 2.000.000.000 (doua miliarde) gloantze. :-o
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 04 Iunie 2013, 21:45:10
" In acest fel Google, CIA, FBI, 2 sh'un sfert or sa stie de cate ori ma duc la buda !!!..."

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/apare-telefonul-care-te-va-spiona-pana-n-maduva-oaselor-182833.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=libertatea (http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/apare-telefonul-care-te-va-spiona-pana-n-maduva-oaselor-182833.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=libertatea)

Resurse:
"Utilizarea senzorilor de miscare

In continuare vom folosi datele de la senzorii de miscare pentru cateva aplicatii simple. Telefonul dispune de accelerometru (Accelerometer), care da valori pe cele trei axe, relativ la telefon si busola (Compass), care da valori pentru orientarea fata de nord a telefonului, sub forma a trei unghiuri.
Alte telefoane dispun si de giroscop, care ofera posibilitatea de a corecta datele furnizate de ceilalti doi senzori."

http://cs.curs.pub.ro/wiki/si/lab/lab10 (http://cs.curs.pub.ro/wiki/si/lab/lab10)

P.S. Deja avem spionul inteligent in buzunar ... andoidozaurul ...
P.S.2 Instalati apk-ul asta si veti vedea cate stie telefonul vostru in fiecare secunda ...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fivasim.androsensor&hl=ro (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fivasim.androsensor&hl=ro)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 04 Iunie 2013, 22:02:41
http://www.appsapk.com/androsensor/ (http://www.appsapk.com/androsensor/)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 14 Iunie 2013, 18:39:14
@Ganditorul a zis :
Citat
eri si azi toate televiziunile au muscat momeala si canalele media au subliniat intens o comemorare :

Astazi se implinesc 23 de ani de la mineriada din 13-15 iunie 1990

http://www.realitatea.net/mai-bine-mort-decat-comunist-astazi-se-implinesc-23-de-ani-de-la-mineriada-din-13-15-iunie-1990_1203411.html (http://www.realitatea.net/mai-bine-mort-decat-comunist-astazi-se-implinesc-23-de-ani-de-la-mineriada-din-13-15-iunie-1990_1203411.html)

Daca ar fi fost o comemorare la 12 ani si jumatate sau la 19 ani si 4 luni - in contextul revoltelor din Turcia, (dar si din Grecia & "Primavara Araba") - toata lumea ar fi banuit ca undeva, in NWO, cineva s-a gandit sa instige la "revolta democratica" si in Romania.
Dar asa, la semnificativa comemorare de 23 de ani ...nu poti sa te gandesti la asa ceva. 
Sau poti ...!!??
Sa incerc eu sa te ajut cu lamurirea cifrei de 23  :evil:
Cate litere are alfabetul ebraic?  :-D
Doar parerea mea, evident...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 24 Iunie 2013, 12:35:58
http://www.curierulnational.ro/Actualitate/2013-06-22/Gala+Premiilor+Marii+Loji+Nationale+din+Romania,+la+a+III-a+editie,+la+Ateneul+Roman (http://www.curierulnational.ro/Actualitate/2013-06-22/Gala+Premiilor+Marii+Loji+Nationale+din+Romania,+la+a+III-a+editie,+la+Ateneul+Roman)

(http://politicata.files.wordpress.com/2013/06/gala-masoneriei-3.png?w=1200&h=)(http://politicata.files.wordpress.com/2013/06/gala-4.png?w=1200&h=)(http://politicata.files.wordpress.com/2013/06/gala-masoneriei-1.png?w=1000&h=)

https://politicata.wordpress.com/2013/06/22/gala-marii-loje-nationale-invitati-de-onoare-ponta-victorp-s-d-transmisa-live-la-tvr2/ (https://politicata.wordpress.com/2013/06/22/gala-marii-loje-nationale-invitati-de-onoare-ponta-victorp-s-d-transmisa-live-la-tvr2/)

http://www.dailymotion.com/video/xwvrj1_condamnarea-comunismului-pleaca-ai-nostri-vin-ai-nostri_news#.UcgRwdiK8wo (http://www.dailymotion.com/video/xwvrj1_condamnarea-comunismului-pleaca-ai-nostri-vin-ai-nostri_news#.UcgRwdiK8wo)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/06/19/51c1f363c7b855ff56aa2e2d/646x404.jpg)
http://2blackjack1.wordpress.com/2013/06/20/ce-cauta-in-balcani-sefii-marilor-servicii-secrete/ (http://2blackjack1.wordpress.com/2013/06/20/ce-cauta-in-balcani-sefii-marilor-servicii-secrete/)

"Revizuirea Constituţiei. Amendament pentru Basarabia - premieră postbelică"
http://www.cotidianul.ro/revizuirea-constitutiei-amendament-pentru-basarabia-premiera-postbelica-216419/ (http://www.cotidianul.ro/revizuirea-constitutiei-amendament-pentru-basarabia-premiera-postbelica-216419/)

Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: acme din 08 Septembrie 2013, 17:20:30
Pe 4 septembrie nea Assange da drumul la o serie noua din SpyFiles http://wikileaks.org/spyfiles3.html (http://wikileaks.org/spyfiles3.html) axata in brosuri si prezentari ale aparatelor de monitorizare a traficului din internet si telefonie mobile. M-am uitat putin peste brosura celor de la Metronome care ne prezinta cum pot decripta tot traficul SSL si pare destul de credibil "device"-ul lor. Nu iti trebuie decit un loc in rack-ul provider-ului de internet si spatiu de stocare pentru traficul decriptat.


Pe 5 septembrie prietenii lui nea Snowden ne arata cum NSA lucreaza din greu ca sa aiba access la traficul (incriptat) din internet http://www.nytimes.com/interactive/2013/09/05/us/documents-reveal-nsa-campaign-against-encryption.html?ref=us&_r=0 (http://www.nytimes.com/interactive/2013/09/05/us/documents-reveal-nsa-campaign-against-encryption.html?ref=us&_r=0) http://www.theguardian.com/world/2013/sep/05/nsa-gchq-encryption-codes-security (http://www.theguardian.com/world/2013/sep/05/nsa-gchq-encryption-codes-security)
Aici lucrarea e mai mult la "capetele" traficului: marile firme de servicii IT sau hardware sint "convinse" sa colaboreze pentru a introduce portite de access la trafic inainte de a fi incriptat; unde nu e posibil, sint obtinute master key-uri de decriptare. Cind e vorba de standarde de incriptare se incearca sa se introduca vulnerabilitati sau sa se blocheze incriptariile care nu pot fi "sparte".
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 02 Octombrie 2013, 22:13:59
"Tatăl lui Merkel este pastorul luteran Horst Kasner. Mama ei, Herlind Kasner, născută Jentzsch, este de profesie profesoară de latină și engleză. Imediat după nașterea Angelei familia s-a mutat de la Hamburg (RFG) în RDG   :-o :-o :-o :-o :-o :-o. În 1978 Merkel și-a încheiat studiul fizicii la Universitatea Karl Marx din Leipzig. În 1986 și-a dat doctoratul în fizică, dobândind titlul ,,Dr. rer. nat.". În timpul școlii și al facultății a fost membră activă a organizației de tineret socialiste Freie Deutsche Jugend (FDJ) (Tineretul german liber), fără a deveni și membră de partid. Merkel a trăit în RDG până la prăbușirea acesteia și Reunificarea Germaniei din 1989 - 1990.
Între 1977 și 1982 a fost căsătorită cu fizicianul Ulrich Merkel. Din 1998 încoace este căsătorită cu chimistul Joachim Sauer. Ambele căsătorii au rămas fără copii."

http://ro.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel (http://ro.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel)

P.S. Cei mai multi fugeau ... invers de la Est(RDG) la Vest(RFG) ...LOL ...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2013, 11:18:49
Cred ca merge aici un articol despre ce ne asteapta pe partea demografica, ca sa zic asa, si implicatiile acestei evolutii; un subiect care cred ca ar trebui luat in discutie in perspectiva noii ordini mondiale la care lucreaza baietii

http://adevarul.ro/international/in-lume/perspectiva-demografica-2050-schimbari-uluitorare-consecinte-pemasura-1_52551866c7b855ff56187487/index.html# (http://adevarul.ro/international/in-lume/perspectiva-demografica-2050-schimbari-uluitorare-consecinte-pemasura-1_52551866c7b855ff56187487/index.html#)

Si o concluzie trista dar evidenta in ceea ce ne priveste

CitatRomânia se află pe un trend demografic descrescător, dar problema pare să nu reprezinte un semnal de alarmă foarte grav pentru nici una dintre echipele aflate la guvernare, analiza demografică fiind relaţionată exclusiv la procesul alegerilor. Orbire, prostie, lipsă de ştiinţă a guvernării? Toate deopotrivă? Greu de spus, dar asta e realitatea unei ţări care, nu ştiu din ce cauze, pare să se deconecteze rapid de toate marile dezbateri globale, rămânând în postura nemeritată a unui jucător local preocupat doar de supravieţuirea până a doua zi. Şi sperând în mila Domului pentru tot restul.


Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 10 Octombrie 2013, 12:06:59
"România se află pe un trend demografic descrescător, dar problema pare să nu reprezinte un semnal de alarmă foarte grav pentru nici una dintre echipele aflate la guvernare" (incheiat citatul)

Repet parerea mea: esentza problemei rezida de fapt in necesitatea stringenta a asigurarii unei zone intracarpatice... aproape GOALE. Slab populate adica. Ca sa fie re-populata cu ALTII (+ doua milioane), la momentul potrivit - "intrusi" care vor avea totusi nevoie de ceva sclavi, da' nu prea multi ca macane. :-D

Fiindca evenimente mai demult programate se vor precipita cindva si, chiar daca agenda bulibaselii globale pare intirziata sau chiar anulata, profetia unui preot vizionar mort cu 3 saptamini inaintea lu' Nea Nicu imi pare actuala ("Multi tineri vor dori atunci sa se-ntoarca in Romania, dar tzara va fi inconjurata de un cerc de foc"). :fullmoon:

Nu mai zic nik de acordul un pic secret de gazduire sine die a celor doua milioane in caz de mega-bum :star: oriental-mijlociu - acord semnat nu demult c-o natie "de Sus aleasa" - cica. :-P Fiindca-i posibil sa devin... si mai indezirabil cu legile astea noi azvirlite de babuini urcati prea sus in copaci, dupa alea inaugurate de bombonei templieri, micro-boci servili si khazari alcoolici. :lol:

...De fapt nimic nu-i chiar asa secretos, daca ne gindim la straniul acord al pastrarii tuturor datelor confidentiale ale cetatenilor din intregul spatiu UE de catre aceeasi natie ...deloc europeana - fara vreo explicatie ori dezbatere publica.

Dormiti deci linistiti - cineva  :evil: ne vegheza atent pina si somnul de veci. 8-)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Tamerlan din 10 Octombrie 2013, 13:05:16
Știți că în unele cercuri... să le spunem "interesante" se spune că de fapt România are la ora actuală (și de multă vreme chiar) un singur prieten: vărul Îțic?
Este destul de dificil de a emite opinii cu privire la acest gen de "prietenii" atunci când nivelul de acces la un anumit gen de informații este foarte scăzut. Putem citi printre rânduri diverse lucruri (]n pres[ de exemplu) și să tragem concluzia că "evreii ne cotropesc". Dar la fel de bine putem citi altele din care să tragem concluzia că Ivan ne cotropește sau unchiu' Sam ne-o trage pe la spate... Așa că lucrurile nu prea sunt ele așa cum par. Eu personal am observat că oamenii care acordă în general atenție unor astfel de probleme au aderat - inconștient - la o anumită tabără, nu datorită cunoașterii nemijlocite a unor informații sensibile, ci datorită "contaminării" cu un anumit gen de informații. De exemplu, dacă ai fost expus la propaganda rusească, vei vedea mai des interesele americanilor îndreptate împotriva României. Dacă ai fost expus celei americane, vei vedea mai des matrapazlâcurile rușilor și așa mai departe. Problema este că sunt atâtea tabere, încât este greu să vezi cine îți este prieten sau nu. Mai mult de-atât... prietenul de astăzi te va înjunghia mâine pe la spate sau cel mai al naibii inamic te va ajuta cu ceva pe principiul "o mână spală pe alta"...

E greu de văzut adevărul atunci când nivelul de acces la informații este scăzut sau este distorsionat de propagandă.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 10 Octombrie 2013, 13:14:41
  Circula o vorba mai demult care zicea ca Romania are un singur si statornic prieten: Marea Neagra.
  Insa prietenii nu te pot apara de neamul lui Bicilis  :-D
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: mr din 10 Octombrie 2013, 14:03:57
Citat din: fiulploii din  10 Octombrie 2013, 13:14:41
  Circula o vorba mai demult care zicea ca Romania are un singur si statornic prieten: Marea Neagra.

,,Nu ne aducem aminte ca în vreo epocă România să fi avut în fruntea ei, ca astăzi, un guvern dușman intereselor și cerințelor ei. Pentru întâia dată ni se întâmpla ca guvernul să reprezinte de-a dreptul străinătatea și pretențiile ei zdrobitoare" Eminescu 1878
...si ca astazi, pentru a cata oara?!!

Era nebun Eminescu asta...!!
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2013, 14:05:34
Citat din: Xanadron din  10 Octombrie 2013, 12:06:59
Repet parerea mea: esentza problemei rezida de fapt in necesitatea stringenta a asigurarii unei zone intracarpatice... aproape GOALE. Slab populate adica. Ca sa fie re-populata cu ALTII (+ doua milioane), la momentul potrivit - "intrusi" care vor avea totusi nevoie de ceva sclavi, da' nu prea multi ca macane. :-D
Pai hai sa dam si nume,  :-D Shimon Efraim Atzmon , Kastro Charli, Erlith Nehemia, Malka Zosef Shmuel,  Uri Hai, Zadok Beg. Astia or fi avangarda, buzduganul aruncat inainte de zmeu? :roll:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/santaj-de-doua-milioane-de-euro-oameni-de-afaceri-sechestrati-si-schingiuiti-pentru-taxa-1061332.html (http://www.evz.ro/detalii/stiri/santaj-de-doua-milioane-de-euro-oameni-de-afaceri-sechestrati-si-schingiuiti-pentru-taxa-1061332.html)

Oricum, daca parcurgi stirile despre acest subiect, bagi de seama ca uni se cam feresc, evita sa-i toarne pe verii Ițic si mai coafeaza stirea, dand pe Ciumac si pe nepotu' lu' Gigi.
Wtf ??!?!


Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: horia2008 din 10 Octombrie 2013, 14:30:33
Si in timpul asta in care ne preocupa scandalul Rosia Montana sau eutanasierea maidanezilor sau alte scandaluri cu care presa se intrece sa ne delecteze, se pare ca baietii deshtepti lucreaza intens la marea imparteala, zisa si descentralizare prin care hienele in blana de baroni locali vor sa traga cat mai mult, neintelegand ca in final valul pe toti ii matura....


Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: tractorbeam din 10 Octombrie 2013, 19:51:24
Citat din: Xanadron din  10 Octombrie 2013, 12:06:59
"România se află pe un trend demografic descrescător, dar problema pare să nu reprezinte un semnal de alarmă foarte grav pentru nici una dintre echipele aflate la guvernare" (incheiat citatul)

Aici trebuie sa ramana mai putini cetateni, este normal sa plece tineretul, cu ocazia asta supapa revoltei sociale mai elimina niste abur si presiunea scade, nea'Nicu a mierlit-o si din cauza asta, ca in loc sa deschida granita si atunci fugeam toti unde vedeam cu ochii, a tinut-o inchisa, tensiunea s-a acumulat si a explodat mamaliga, acum nu cred ca se mai pune problema, daca tot nu se produce nimic in Romanica de ce sa avem populatie in crestere, ce noi suntem chinezi cumva si producem pentru tot mapamondul?
Mergeti la unguri sa vedeti cat de depopulate sunt localitatile lor, ei toti lucreaza afara in Austria, Germania, tarile nordice si nu le mai arde sa se intoarca, poate ca pleaca ungurii nostri acolo sa suplineasca lipsa fortei de munca de la Buda , ca ungurii spre deosebire de noi mai si muncesc, nu ard gazul.
Asa ca va invit la o natalitate mica. De ce sa va inmultiti bei bizonilor daca nu e nevoie de voi si toata Europa se uita cu dispret la voi? De ce ?
Sa ramana populatia sateasca curat autohtona iar orasele sa se curetze de venetici si talhari.
Dulce Romanie asta ti-o doresc!
     
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Ganditorul din 10 Octombrie 2013, 23:52:01
Ma uit la voi, la cele scrise pe aici - si ma apuca dorul sa mai scriu o trasnaie - dar una d'aia mare :

DAR DACA Rosia Montana n-a fost gandita niciodata ca o afacere miniera, ca o exploatare miniera - ci ca o speculatie la bursa in spatele careia se afla o afacere imobiliara ?

Ce poate fi mai placut, pentru un locatar special, decat sa aiba casa/vila pe un munte de aur, ce poate fi mai placut decat sa simta in mana pamantul care mai pastreaza fire microscopice de aur, ce poate fi mai placut decat sa intri intr-o mina muzeu in care sa respiri aerul celor care au scos filoane de aur cu mana ?
- Spun asta pentru ca desi RMGC a primit "cadou" extinderea exploatarii de la 12 kmp la 42 kmp acticvitatea de baza vizibila este stramutarea oamenilor, deshumarea si mutarea mormintelor stramosesti, cumpararea de terenuri si  case, amenajarea de muzee in galerii istorice.
Daca tot spun ca au investit in zona jumatate de miliard de dolari (500 mil de dolari) asta ar fi trebuit sa se vada undeva... macar intr-un gard imprejmuitor al viitoarei exploatari miniere. Numai ca, asa cum se vede si din proiectul de lege, dar si "pe teren" - interesul major este pentru depopularea zonei si exproprieri.
Proiectul minier este atat de prost facut - chiar daca este prezentat pompos - incat numai daca esti legat la ochi nu observi ca e nefunctional, ca e un bluff.
Si atunci ... sa fie Rosia Montana una din acele zone selecte in care vei putea avea acces numai daca ai un anumit ADN ?  :ufo: :fullmoon:

P.S. Am gasit un link care subliniaza ipoteza asta :  http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Timi%C5%9F (http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Timi%C5%9F)

Gabriel Resources sent 80 tonnes of ore to a research lab in Australia to measure the gold content. The ore was high in gold, and the market value of Gabriel Resources soared to $75 million. Timiș obtained a $3 million loan from the Rothschild bank in the United States. Between 1999-2000, the area being mined was increased from 12 km² to 22 km², and then to 42.8 km².[6]
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: acme din 12 Octombrie 2013, 00:05:45
Se pare ca nea Frank e pe cai mari: tocmai a luat licenta pentru exploatarea celui mai mare depozit de uraniu din lume:
http://www.franktimis.com/2013/10/07/frank-timis-brings-hope-to-niger/ (http://www.franktimis.com/2013/10/07/frank-timis-brings-hope-to-niger/)

Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 12 Octombrie 2013, 00:27:50
Frank (Vasile) Timis ... esteM doar un ... peon ... pardon pion ...in ghiara jupaneasca ...  :mrgreen:
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 14 Octombrie 2013, 20:58:42
 Incadrez aici stirea urmatoare care oficial este trecuta la rubrica ''consecinte nefaste ale razboiului''
http://www.antena3.ro/externe/comorile-egiptului-furate-cum-dispare-istoria-tarii-din-muzee-231116.html (http://www.antena3.ro/externe/comorile-egiptului-furate-cum-dispare-istoria-tarii-din-muzee-231116.html)

Dupa mine , as cataloga stirea la ''motivele reale ale razboiului- primaverii arabe '' . Tinand cont de experienta istorica e posibil ca printre artefactele pierdute/furate sa se afle unele care trebuiau ''bifate'' scoase din circuitul/memoria comuna iar pentru acoperirea lor s-a dat drumul jefuirii si distrugerii de catre ''ghioceii nisipurilor''. Cele care nu puteau fi luate au fost distruse. Scenariu SF paranoic? Mai ales daca bagi la inaintare ca tot ce nu e pomenit de allah e diavolesc si trebuie distrus. Restul face multimea oarba si surda .  :evil:

Daca ar fi sa judec in contextul ultimelor dezbateri de pe aici as zice si mai absurd ca incet-incet cineva se pregateste sa dea reset . Nici eu nu cred asta dar este o varianta care trebuie mentionata.
Parerea mea..

P.S. stie cineva ceva mai detaliat decat zvonul despre scrierea straveche descoperita pe fundul lacului Bicaz?  :roll:
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Ganditorul din 14 Octombrie 2013, 22:32:19
Si brusc se deschide exploatarea de uraniu de la Neamt, se cauta gaze de sist la Adamclisi si aur la Rosia montana ...cam asta-i ideea. Lacomia, prostia si coruptia sunt doar simple mecanisme de a "capata" acces la ceva vechi. Nu sunt scopul ci mijloacele de a obtine acel "ceva".
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: SLEAH19 din 18 Octombrie 2013, 10:20:07

Şeful Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, considerat a fi un fel de "papuşar" ce conduce lumea din umbra, a revenit la Bucuresti :

-Oamenii din afara tarii voastre au mai multa incredere in viitorul Romaniei decat au cetatenii romani.


-Romania este in acest moment mai stabila decat Statele Unite ale Americii,


-Pozitia americanilor in comertul mondial este in declin, in timp ce Uniunea Europeana este constanta la acest capitol.


Foaie verde ca câmpia,
Ma-apucă schizofrenia.
Lasă bă california
Emigrează-n românia!

Oare ce mai avem de dat, că de la 1 ianuarie 2014 şi pământul se vinde oricui ?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: romulus din 18 Octombrie 2013, 10:44:11
CitatOare ce mai avem de dat, că de la 1 ianuarie 2014 şi pământul se vinde oricui ?
Sufletele. Is la mare cautare!
Am zis!
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: terraflorin din 01 Noiembrie 2013, 13:52:54
CitatSaccsiv's Weblog
Astia VOR SA INSTAUREZE GUVERNUL MONDIAL IN 2020? Sau ce tot au cu anul asta?

Posted in GUVERN MONDIAL by saccsiv on octombrie 31, 2013
Ray Kurzweil:

"Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial "

Iar cel ce a facut aceasta  declaratie nu este un oarecare:

Evreul Ray Kurzweil (Google) ia in fiecare zi 150 de suplimente cu scopul de a-i prelungi viata suficient de mult pentru a-i permite sa apuce momentul in care revolutia nanotehnologiei ii va putea face pe oameni nemuritori ...

Am inceput cu el deoarece o spune cu pe fata si cu mandrie. Organismele oficiale n-o fac. Ele au o agenda de lucru in care insa se face referire la acelasi an ...

http://saccsiv.wordpress.com/2013/10/31/astia-vor-sa-instaureze-guvernul-mondial-in-2020-sau-ce-tot-au-cu-anul-asta/ (http://saccsiv.wordpress.com/2013/10/31/astia-vor-sa-instaureze-guvernul-mondial-in-2020-sau-ce-tot-au-cu-anul-asta/)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: horia2008 din 10 Noiembrie 2013, 04:59:04
Cat de nasol ar fi fost pt NWO Cum era daca Allende ramanea sa conduca Chile; + daca Argentina fenta dezastrul FMI ? Daca...??

Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 10 Noiembrie 2013, 12:52:10
Citat din: horia2008 din  10 Noiembrie 2013, 04:59:04
Cat de nasol ar fi fost pt NWO Cum era daca Allende ramanea sa conduca Chile; + daca Argentina fenta dezastrul FMI ? Daca...??

Si mai in adancimea campului ... probabilitatilor  :-D
  Cum era daca crestinismul nu era impus ca si religie mondiala impreuna cu fratele sau mu_slim ?
  Cum era daca Alexandru ajungea in India si mai traia inca 30 de ani ?

Eee?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: AdarM din 10 Noiembrie 2013, 18:54:35
Citat din: horia2008 din  10 Noiembrie 2013, 04:59:04
Cum era daca Allende ramanea sa conduca Chile
Vezi ce se intampla in Venezuela si ai trei sferturi din raspuns.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 17 Decembrie 2013, 13:11:23
Desi la prima vedere pare o stire pur politica eu zic ca vine totusi din alta ..sfera de interese: ingradirea libertatii de miscare . Si bineinteles ca la noi se incearca toate ''descoperirile'' din anumite laboratoare psi , noi fiind un veritabil ''pashalic '' dar nu turcesc .
http://www.realitatea.net/proiect-de-guvern-faci-autostopul-si-te-ridica-direct-masina-de-politie_1341851.html (http://www.realitatea.net/proiect-de-guvern-faci-autostopul-si-te-ridica-direct-masina-de-politie_1341851.html)

Guvernul planuieste sa interzica autostopul prin lege pentru ca aceasta practica ar avea un impact negativ major asupra firmelor de transport si asupra circulatiei rutiere, potrivit Ziare.com.

Potrivit Proiectului de Ordonanta de urgenta propus de Ministerul Transportului, transportul rutier de persoane prin utilizarea autoturismelor neautorizate "are un impact negativ asupra bugetului de stat prin diminuarea veniturilor incasate ca urmare a neplatii taxelor si impozitelor aferente activitatilor de transport rutier".

Potrivit proiectului de OUG, şoferii care vor lua autostopişti vor fi sancţionaţi cu amenzi de la 1.000 lei la 5.000 lei.


   Ce se mai doreste a se stabili prin lege ?  :roll:
   Apropo, mai e in vigoare norma aia care zice ca in masinile de transport ale firmei nu ai voie sa ai pasageri ''civil'' ?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 01 Februarie 2014, 14:10:18
Citat din: acme din  08 Septembrie 2013, 17:20:30
Pe 4 septembrie nea Assange da drumul la o serie noua din SpyFiles http://wikileaks.org/spyfiles3.html (http://wikileaks.org/spyfiles3.html) axata in brosuri si prezentari ale aparatelor de monitorizare a traficului din internet si telefonie mobile. M-am uitat putin peste brosura celor de la Metronome care ne prezinta cum pot decripta tot traficul SSL si pare destul de credibil "device"-ul lor. Nu iti trebuie decit un loc in rack-ul provider-ului de internet si spatiu de stocare pentru traficul decriptat.


Pe 5 septembrie prietenii lui nea Snowden ne arata cum NSA lucreaza din greu ca sa aiba access la traficul (incriptat) din internet http://www.nytimes.com/interactive/2013/09/05/us/documents-reveal-nsa-campaign-against-encryption.html?ref=us&_r=0 (http://www.nytimes.com/interactive/2013/09/05/us/documents-reveal-nsa-campaign-against-encryption.html?ref=us&_r=0) http://www.theguardian.com/world/2013/sep/05/nsa-gchq-encryption-codes-security (http://www.theguardian.com/world/2013/sep/05/nsa-gchq-encryption-codes-security)
Aici lucrarea e mai mult la "capetele" traficului: marile firme de servicii IT sau hardware sint "convinse" sa colaboreze pentru a introduce portite de access la trafic inainte de a fi incriptat; unde nu e posibil, sint obtinute master key-uri de decriptare. Cind e vorba de standarde de incriptare se incearca sa se introduca vulnerabilitati sau sa se blocheze incriptariile care nu pot fi "sparte".

Au ajuns ... precum copiii mici ... de ciuda sa stice masinuta tovarasului de joaca (spionita) ... vai, vai ... ce infantili au ajus ...

http://www.theguardian.com/world/video/2014/jan/31/snowden-files-computer-destroyed-guardian-gchq-basement-video (http://www.theguardian.com/world/video/2014/jan/31/snowden-files-computer-destroyed-guardian-gchq-basement-video)

Cat chin mediatic ... cum distrug "masinuta/ele" ... omului ... defetist ...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 25 Martie 2014, 12:51:13
Ce a fost inainte de tanara democratie libiana?

1. Libia lui Gaddafi nu avea nici o datorie faţă de nimeni în lume.
2. Preţul unui litru de benzină era de 0.14$
3. Preţul unei pâini era de 0.15$
4. Învăţământul şi spitalizarea erau gratuite.
5. Tinerii căsătoriţi primeau în dar 64000$ pentru a-şi procura apartament.
6. Fiecare familie libiană avea propria casă.
7. Pentru fiecare membru, familia libiană primea anual 1000$ subvenţii.
8. Pentru fiecare copil nou născut, familia primea 7000$, ajutor material.
9. Ajutorul de şomaj 730$ lunar.
10. Orice libian, dacă era admis la oricare facultate din lume, primea 2500 euro de la stat plus întreţinere plus un automobil.
11. Salariul unei asistente medicale era de minim 1000$.
12. Automobilele în ţară erau vândute numai la preţ de fabrică.
13. La deschiderea propriei afaceri,  Jamahiriya Libiană oferea un ajutor material de 20000$, într-o singură tranşă.
14. Nu exista impozit pe imobil, la apartamente şi casele de locuit.
15. Impozitele mari erau interzise prin lege.
16. Cetăţenii libieni primeau creditele fără dobândă din partea statului.
17. Energia electrică era gratuită pentru populaţie.
18. În toată ţara era dezvoltată o reţea de magazine pentru familiile cu mulți copii, în care alimentele de bază erau vândute la un preţ simbolic.
19. Pentru vânzarea produselor alimentare cu termenul expirat – amenzi astronomice.
20. Pentru falsificarea preparatelor medicale – pedeapsa cu moartea.
21. Vânzarea şi consumul de alcool – interzis prin lege.
22. Intermedierea în vânzarea imobilelor – interzisă prin lege.
23. După venirea la putere a lui Gaddafi, din Libia au fost alungate marile corporaţii.
24. Doar după preluarea puterii de către Gaddafi, negrii din sudul Libiei au primit drepturi cetăţeneşti.
25. În 40 ani de "dictatură" populaţia ţării a crescut de trei ori, iar mortalitatea infantila s-a micşorat de nouă ori.
26. Speranţa de viaţă a crescut de la 51,5 la 74,5 ani.
27. Gaddafi a luat decizia de a scoate Libia din sistemul bancar mondial şi alte 12 tari arabe erau gata să-i urmeze exemplul.


Toate trec - mai devreme sau mai tarziu insa niciodata nu e prea tarziu . Dovada? Exemplele postate de Roxaline si Ganditorul pe alt topic  ...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Xanadron din 25 Martie 2014, 13:05:15
Un tabel similar despre Romania in faza "pre-UE" n-ar fi chiar identic, dar sint convins ca multi au uitat ca prin '93-'94 pretul unui litru de benzina era si la noi exact acelasi - de 0,14 USD. :wink:
Acu-i vreo 2,00 USD.
OK, salariile erau mai mici in termeni absoluti, dar nu de 15 ori - si mai ales NU ca putere de cumparare.

...Sa mai disecam oare din nou mecanismele "asasinarilor economice" :evil: - egal daca prin invazii "pasnice" (in cazul turmelor obediente post-lovilutie '89) sau altele agresive?!
Ar fi inutil zic eu, in ciuda oricaror terorii despre puterea modelarii Matrixului prin ginduri. :-P
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: fiulploii din 25 Martie 2014, 13:10:29
Citat din: Xanadron din  25 Martie 2014, 13:05:15

Ar fi inutil zic eu, in ciuda oricaror terorii despre puterea modelarii Matrixului prin ginduri. :-P

   Zic unii  :roll: ca Matrixul nu se modeleaza prin ganduri ci este construit prin ganduri. Modelarea presupune existenta prealabila - in caz ca nu gasiti prealabil se poate folosi cu succes plastelina obisnuita.  :lol:
   Pe aceeasi tema pot aparea distorsiuni de continuitate in Matrix datorate elementelor perturbatoare planului initial .
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: kandaon din 25 Martie 2014, 13:20:57
Interesant e ca din cate imi amintesc cei care au insistat cel mai mult pentru a ataca Libia si s-au agitat cel mai mult la inceput (inclusiv "pe teren") au fost Franta si Marea Britanie si nu SUA.
Cred ca fostele "mari puteri" europene au incercat/incearca sa reia macar in parte rolul avut in trecut dar nu prea le mai iese, a trebuit sa intervina si "big brother" de peste ocean sa se rezolve treaba.

Asta nu inseamna ca Libia nu a iesit din scena sifonata rau. Interesant e si cum au sfarsit fostii prieteni Ceausescu, Gadafi si Sadam, toti se pare incercand la un moment dat (impreuna sau singuri apoi, dupa ce a cazut Ceausescu) fie sa iasa de sub dominatia "sistemului" fie chiar sa-l provoace si sa creeze un nou pol de putere (tarile nealiniate etc etc)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: adrian75 din 29 Martie 2014, 14:05:57
Citat din: fiulploii din  25 Martie 2014, 12:51:13
Ce a fost inainte de tanara democratie libiana?

1. Libia lui Gaddafi nu avea nici o datorie faţă de nimeni în lume.
2. Preţul unui litru de benzină era de 0.14$
3. Preţul unei pâini era de 0.15$
4. Învăţământul şi spitalizarea erau gratuite.
5. Tinerii căsătoriţi primeau în dar 64000$ pentru a-şi procura apartament.
6. Fiecare familie libiană avea propria casă.
7. Pentru fiecare membru, familia libiană primea anual 1000$ subvenţii.
8. Pentru fiecare copil nou născut, familia primea 7000$, ajutor material.
9. Ajutorul de şomaj 730$ lunar.
10. Orice libian, dacă era admis la oricare facultate din lume, primea 2500 euro de la stat plus întreţinere plus un automobil.
11. Salariul unei asistente medicale era de minim 1000$.
12. Automobilele în ţară erau vândute numai la preţ de fabrică.
13. La deschiderea propriei afaceri,  Jamahiriya Libiană oferea un ajutor material de 20000$, într-o singură tranşă.
14. Nu exista impozit pe imobil, la apartamente şi casele de locuit.
15. Impozitele mari erau interzise prin lege.
16. Cetăţenii libieni primeau creditele fără dobândă din partea statului.
17. Energia electrică era gratuită pentru populaţie.
18. În toată ţara era dezvoltată o reţea de magazine pentru familiile cu mulți copii, în care alimentele de bază erau vândute la un preţ simbolic.
19. Pentru vânzarea produselor alimentare cu termenul expirat – amenzi astronomice.
20. Pentru falsificarea preparatelor medicale – pedeapsa cu moartea.
21. Vânzarea şi consumul de alcool – interzis prin lege.
22. Intermedierea în vânzarea imobilelor – interzisă prin lege.
23. După venirea la putere a lui Gaddafi, din Libia au fost alungate marile corporaţii.
24. Doar după preluarea puterii de către Gaddafi, negrii din sudul Libiei au primit drepturi cetăţeneşti.
25. În 40 ani de "dictatură" populaţia ţării a crescut de trei ori, iar mortalitatea infantila s-a micşorat de nouă ori.
26. Speranţa de viaţă a crescut de la 51,5 la 74,5 ani.
27. Gaddafi a luat decizia de a scoate Libia din sistemul bancar mondial şi alte 12 tari arabe erau gata să-i urmeze exemplul.


Toate trec - mai devreme sau mai tarziu insa niciodata nu e prea tarziu . Dovada? Exemplele postate de Roxaline si Ganditorul pe alt topic  ...
Cum este Libia in ""era democratica"" post Gaddafi?
Titlu: Re: Noua ordine mondiala de alte culori ..
Scris de: fiulploii din 06 Aprilie 2014, 20:11:33
  Un fenomen care se petrece lent si inexorabil sub ochii nostri indiferent cat zbateri politico-militare vor fi - cel putin in  Europa , neluaind in seama factorul rus.
  Poate ca in/din Romania este mai putin vizibil insa cei traitori pe alte meleaguri cred ca pot sa certifice ca asa e  :-D

"Din pacate, Europa de maine va apartine arabilor si tiganilor. De aceea consideram ca cea mai grava crima facuta impotriva europenilor de bastina si a culturii europene este deschiderea larga a portilor Europei hoardelor barbare si hamesite de foame din Asia si Africa, hoarde care vor transforma Europa crestina, civilizata si prospera de astazi in Euro-Indo-Arabia de maine, in care urmasii nostri vor putea, probabil, supravietui pentru cateva generatii in "rezervatii". Iar noi, europenii de rand, stam cu bratele incrucisate si ne vaicarim de toate ticalosiile care se petrec sub soare fara a intreprinde nimic. Asa incat ne meritam soarta, spre rusinea noastra, a tuturor!"

http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/sinuciderea-europenilor-interviu-cu-neagu-djuvara/ (http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/sinuciderea-europenilor-interviu-cu-neagu-djuvara/)

Apoi,
"Noi credem că aici suntem la noi acasă. Poate voi sunteţi străinii. Suntem la noi acasă şi vom instaura regulile (Şharia) care ne convin, fie că vă place sau nu. Toate încercările de a ne impiedica vor atrage după ele o ripostă sângeroasă... Vom îneca Moscova în sânge". Astfel şi-a încheiat avocatul musulman Daguir Khassavov interviul acordat, la oră de maximă audienţă, televiziunii moscovite REN TV. Nu, n-a fost împuşcat în scara blocului, a doua zi sau în zilele următoare, aşa cum probabil v-aţi aştepta. Pavel Odintsov, purtătorul de cuvânt al Curţii Supreme a Rusiei, l-a sfătuit pe avocat "să-şi cântărească mai bine declaraţiile publice", în timp ce Vsevolod Tchaplin – preşedintele Departamentului Sinodal pentru Relaţiile Bisericii cu Societatea – n-a exclus ipoteza unei legalizări a tribunalelor islamice. "Nu trebuie să împiedicăm comunitatea musulmană să trăiască după propriile sale reguli", a mai spus el! Ascultându-i, înţelegem poate mai bine de ce Istoria urmează supusă Demografia![/i]

Merita citit tot articolul de aici
http://inliniedreapta.net/retragerea-centralilor-si-ascensiunea-perifericilor/ (http://inliniedreapta.net/retragerea-centralilor-si-ascensiunea-perifericilor/)

   De ce zic eu ca merita ? La ultimul recensamant in UK albii britanici devenisera minoritari in Londra . In plus, nu mai gasesc acum linkul , au fost recunoscute tribunalele islamice pe teritoriul UK  :-D
   Mai sunt si alte aspecte , din alte domenii insa poate mai tarziu .
   Ar fi interesant de spus cum e prin Franta , Germania , Olanda, Belgia, Italia, etc. Marea Insula ramane deocamdata izolata de acest curent insa nu cred ca mult timp .
  Parerea mea doar...

L.E. daca adaugam si faramitarea statelor ce a fost si va mai fi rezulta o ... ce?  Precedentul periculor a fost creat si acceptat , ala pe baza de referendum  :? si sunt mari sanse sa devina o lege o drepturilor omului la autodeterminare . ce ironie !
       Scotia, Alaska, Texas, Catalonia, Bretagne si alte zone de prin landurile germane si alea elvetiene , asta ca sa nu ma apropii prea mult de...Insulele Kurile  :lol:
      Dominoul cred ca a fost initiat ...
Titlu: Re: Noua ordine mondiala de alte culori ..
Scris de: fiulploii din 06 Aprilie 2014, 20:31:38
Am gasit linkurile pentru doritori
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2587215/Sharia-Law-enshrined-British-legal-lawyers-guidelines-drawing-documents-according-Islamic-rules.html (http://www.dailymail.co.uk/news/article-2587215/Sharia-Law-enshrined-British-legal-lawyers-guidelines-drawing-documents-according-Islamic-rules.html)

http://www.telegraph.co.uk/education/universityeducation/10743368/Plan-for-Sharia-compliant-student-loans-to-get-more-Muslims-into-university.html (http://www.telegraph.co.uk/education/universityeducation/10743368/Plan-for-Sharia-compliant-student-loans-to-get-more-Muslims-into-university.html)

http://www.telegraph.co.uk/news/religion/10716844/Islamic-law-is-adopted-by-British-legal-chiefs.html (http://www.telegraph.co.uk/news/religion/10716844/Islamic-law-is-adopted-by-British-legal-chiefs.html)

http://www.telegraph.co.uk/news/religion/10717575/Sharia-law-in-UK-calls-for-Parliamentary-inquiry.html (http://www.telegraph.co.uk/news/religion/10717575/Sharia-law-in-UK-calls-for-Parliamentary-inquiry.html)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 23 Mai 2014, 22:37:13
Aducere aminte ...
https://www.youtube.com/watch?v=-QoHWGcbLtA&index=3&list=UUs51kh59Inv4HZlVLxBZcUw (https://www.youtube.com/watch?v=-QoHWGcbLtA&index=3&list=UUs51kh59Inv4HZlVLxBZcUw)
https://www.youtube.com/watch?v=B8gUAijlqcQ&index=5&list=UUs51kh59Inv4HZlVLxBZcUw (https://www.youtube.com/watch?v=B8gUAijlqcQ&index=5&list=UUs51kh59Inv4HZlVLxBZcUw)

https://www.youtube.com/watch?v=RqZxETMp3F4&list=UUs51kh59Inv4HZlVLxBZcUw&index=1 (https://www.youtube.com/watch?v=RqZxETMp3F4&list=UUs51kh59Inv4HZlVLxBZcUw&index=1)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Arhanghelul din 12 August 2014, 19:49:41
Fara comentarii ...

https://www.youtube.com/watch?v=mqabNTgUPSc (https://www.youtube.com/watch?v=mqabNTgUPSc)

(http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--z_jw8vle--/c_fit,fl_progressive,q_80,w_636/197kqqa8x5qjgjpg.jpg)

http://io9.com/when-humans-became-a-crowd-species-epidemics-followe-1472136413 (http://io9.com/when-humans-became-a-crowd-species-epidemics-followe-1472136413)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Cristian 1 din 08 Octombrie 2014, 08:29:00
Secolul chimicalelor si a plasticului,cu efectele aferente:
http://www.filmedocumentare.com/lumea-vazuta-de-monsanto/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+FilmeDocumentareOnline+%28FilmeDocumentare.com%29 (http://www.filmedocumentare.com/lumea-vazuta-de-monsanto/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+FilmeDocumentareOnline+%28FilmeDocumentare.com%29)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala
Scris de: Ganditorul din 16 Octombrie 2014, 16:36:44


Cade cu zgomot un mit - "Viktor Iuscenko nu a fost otrăvit cu dioxină ( de KGB) ci este bolnav de lepră"
Titlul e ciudat dar textul e cutremurator prin consecinte si poarta amprenta unui bloger serios - ION COJA :

Pedeapsă de la Dumnezeu pentru liderii politici ai planetei ?

http://ioncoja.ro/amestecate/pedeapsa-de-la-dumnezeu-pentru-liderii-politici-ai-planetei/ (http://ioncoja.ro/amestecate/pedeapsa-de-la-dumnezeu-pentru-liderii-politici-ai-planetei/)
Titlu: Re: Noua ordine mondiala - din nou germana?!
Scris de: Xanadron din 16 Decembrie 2014, 18:35:23
http://www.globalresearch.ca/german-foreign-minister-steinmeiers-great-power-speech-to-big-business/5418514 (http://www.globalresearch.ca/german-foreign-minister-steinmeiers-great-power-speech-to-big-business/5418514)

Ar trebui sa zic "fara comentarii", dar mai carcotesc un pic, fiiindca-s mult prea polarizate deja parerile comentatorilor "seriosi" (categorie in care-s mindru cumva ca nu ma includ).  :lol:

Unii zic de pilda ca noua si neasteptata chemare a ministrului german de externe la (re)asigurarea unei pozitii de "putere mondiala" nemtilor (cu ocazia unui forum cu mogulii LOR - ca au destui si deloc curati nici ei - v. spagile EADS :evil:) seamana al 'reaku de mult cu sedintele de-acum 8 decenii ale unui anume Himmler cu "Freundenkreis"-ul compus din biznismeni gen Fritz Thyssen sau seful I.G. Farben Herman Schmitz.

Cu asta as fi partial de acord, mai putin spre deloc insa cu aia de sustin ca nemtii urmaresc  "europenizarea Rusiei pentru controlul ei" - intr-o Europa clar dominata tot de ei.

C-o sugera sau nu un nou Drang nach Osten, discursul asta merita citit - printre rinduri, evident. 8-)

Titlu: Re: Noua ordine mondiala - din nou germana?!
Scris de: Aliosa din 16 Decembrie 2014, 20:05:24
Citat din: Xanadron din  16 Decembrie 2014, 18:35:23
http://www.globalresearch.ca/german-foreign-minister-steinmeiers-great-power-speech-to-big-business/5418514 (http://www.globalresearch.ca/german-foreign-minister-steinmeiers-great-power-speech-to-big-business/5418514)

Ar trebui sa zic "fara comentarii", dar mai carcotesc un pic, fiiindca-s mult prea polarizate deja parerile comentatorilor "seriosi" (categorie in care-s mindru cumva ca nu ma includ).  :lol:

Unii zic de pilda ca noua si neasteptata chemare a ministrului german de externe la (re)asigurarea unei pozitii de "putere mondiala" nemtilor (cu ocazia unui forum cu mogulii LOR - ca au destui si deloc curati nici ei - v. spagile EADS :evil:) seamana al 'reaku de mult cu sedintele de-acum 8 decenii ale unui anume Himmler cu "Freundenkreis"-ul compus din biznismeni gen Fritz Thyssen sau seful I.G. Farben Herman Schmitz.

Cu asta as fi partial de acord, mai putin spre deloc insa cu aia de sustin ca nemtii urmaresc  "europenizarea Rusiei pentru controlul ei" - intr-o Europa clar dominata tot de ei.

C-o sugera sau nu un nou Drang nach Osten, discursul asta merita citit - printre rinduri, evident. 8-)
Stii vorba aia cu Lupul si naravul :P
Titlu: Re: Noua ordine mondiala ... si Factorul IQ ...
Scris de: Arhanghelul din 13 Ianuarie 2015, 11:45:53
Hai sa fim Papagali Mondiali ... peste 7 mild. ... daca se poate ...  :evil:

https://www.youtube.com/watch?v=PStpvviPgxk (https://www.youtube.com/watch?v=PStpvviPgxk)


Cum era aia cu minciuna repetata obsesiv ... aaaaaaaaaaaaaaaaa ... devine adevar ... LOL ...  :mrgreen:

Citat la citat ...

""Marele strateg in manipulare si propaganda, odiosul Goebels postulase in 1938 ca "o minciuna repetata de o mie de ori, sfarseste prin a fi receptata, la un moment dat ca un adevar convenabil tuturor..."  Astazi, scopul televiziunilor de stiri, cu mici exceptii este tocmai de a pune in pagina acest principiu.""

http://codulluioreste.ro/cheia-puterii-televiziunilor-repetitia-obsesiva/ (http://codulluioreste.ro/cheia-puterii-televiziunilor-repetitia-obsesiva/)

___________________________________________________________________________
Va urma ... SYriana cea Nucleara ... tot faza ...aia ... cu armele de distrugere in masa ...


Titlu: Re: Noua ordine TV-mondiala
Scris de: Xanadron din 13 Ianuarie 2015, 12:54:35
Comentariile unora parc-ar fi scrise de Je :roll: - hai nu ma luati prea-n serios (m-ati luat de fapt vreodata?! :lol:) ca nu-s telepat d-ala deschis... si nici macar inchis.
Hmmm... inchis am zis? Doamne feri da' orice-i posibil, chiar daca m-am abtinut cit am putut sa nu fac valuri (inutile oricum) pe teme HEBDOmadaires. 8-)
Glumesc iar de fapt, fiindca hoax-urile pariziene regizate parca de politistii Keystone in tampitzenia lor idioata par sa aiba ca target taman devoalarea lor verde-n fatza ca falsuri. ...Sa va zic si motivele? Mai bine le gasiti voi insiva.
Hai cu comentariul deci - altfel ma manca deshtele sa scriu iar... prea multe (si cam inutile oricum): :-D

AffinityNetNews 1 week ago
'News' pre-scripted, pre-packaged, pre-manufactured, pre-programmed, by pre-scripted, pre-packaged, pre-manufactured, pre-programmed dancing circus poodles, with capped-teeth, for mindless, apathetic, lazy, ignorant, pathetic, clueless sheep who live in denial and love their servitude, and economic slavery, and if you dare attempt to awaken these little sheep from their delusion, and indoctrination, will scream you are a radical insane home-grown terrorist, and 'conspiracy tin-foiler'.

P.S. Nu pot nega faptul ca nea' Oreste e "mai altfel" decit alti papagalo-teleasti (desi cu destule derapaje pe mazga New Age), da-n principiu si el isi datoreaza popularitatea acelorasi stereotipuri TV-manipulatorii.
Titlu: Re: Noua ordine mondiala ... si Factorul IQ ...
Scris de: horia2008 din 13 Ianuarie 2015, 13:14:31
Citat din: Arhanghelul din  13 Ianuarie 2015, 11:45:53
http://codulluioreste.ro/cheia-puterii-televiziunilor-repetitia-obsesiva/ (http://codulluioreste.ro/cheia-puterii-televiziunilor-repetitia-obsesiva/)
CitatDupa congresul al XIV-lea, in secret, o delegatie formata din militari si agenti de securitate racolati de KGB si GRU se deplaseaza la Moscova unde propun scenariul arestarii lui Ceausescu
ma leshi??!!? :-o ca asha se formau si deplasau la Moscova delegatiile, in secret...
bull shit, parerea mea... (poate mai putin partea cu dezmembrarea Romaniei, expusa si de generalul Chelaru)
sper totusi ca iliescul sa nu dea coltu' fara sa dea seama despre mortii de dupa 22, despre cum a ajuns n. militarul ministru al apararii, sau despre mineriade....