Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Mesaje Recente

#91
Cafenea / Re: Osama Bin Alien - Războiul...
Ultimul mesaj de fiulploii - 09 Iulie 2022, 19:09:59
Citat din: abyss din  08 Iulie 2022, 16:51:36Deci trebuie sa ai in secret tehnologii care sa le secondeze cel puțin pe cele dumnezeiești atunci cand te apuci pe față de treaba.

Si cand le ai, oare ce faci? Tentația e mare...

Pleci. Roiesti. New Terra ca un avanpost si roiesti mai departe in cautarea adevarului ultim.
Parerea mea.
#92
Cafenea / Re: Osama Bin Alien - Războiul...
Ultimul mesaj de abyss - 08 Iulie 2022, 16:51:36
Tot mergând pe firul acestor povesti nu ma pot abține sa nu ma gândesc ca de ceva vreme, si acum poate mai mult ca oricând, omenirea ar fi atins un moment tehnologic de tipul Turnul BABEL.

Adica un nivel tehnologic care ar atrage o intervenție 'divina' cu rol punitiv. Sa nu uitam ce a zis Dumnezeu in biblie cand a vazut ca oamenii au construit Turnul Babel:
- Domnul S-a pogorât să vadă cetatea şi turnul pe care-l zideau fiii oamenilor.
Şi Domnul a zis: ,,Iată, ei sunt un singur popor şi toţi au aceeaşi limbă, şi iată de ce s-au apucat; acum nimic nu i-ar împiedica să facă tot ce şi-au pus în gând
Haidem să Ne pogorâm şi să le încurcăm acolo limba, ca să nu-şi mai înţeleagă vorba unii altora!"
Şi Domnul i-a împrăştiat de acolo pe toată faţa pământului, aşa că au încetat să zidească cetatea.


Prin urmare aceasta spaima a însoțit omenirea de multa vreme si de aceea problema nu era cred, un turn din lut construit in 7 trepte si cimentat bituminos ci faptul ca unii cândva au mai deținut tehnologia de a face tot ce si-au pus in gând... Si aici ajungem la Tehnologiile lui Dumnezeu (care trebuie sa vină in persona si sa vadă de aproape ce facem, ce meșterim)

Deci trebuie sa ai in secret tehnologii care sa le secondeze cel puțin pe cele dumnezeiești atunci cand te apuci pe față de treaba.

Si cand le ai, oare ce faci? Tentația e mare...
#94
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
Ultimul mesaj de abyss - 08 Iulie 2022, 15:23:30
:) postarea mea anterioara a fost un "spirit de gluma" ca sa zic așa un pleonasm, si ma bucur ca ați trata-o ca atare cu un zâmbet.

Domnule @prodcomb daca ar fi fost un caz de pe la noi nu l-as fi postat sau comentat acum având in vedre contextul actual al războiului... din motive evidente cred pentru toți oamenii de bun simț.
#95
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
Ultimul mesaj de prodcomb - 07 Iulie 2022, 22:51:10
:)
E de pe la noi sau tot de "aiurea"?
#96
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
Ultimul mesaj de abyss - 07 Iulie 2022, 13:44:30
Mai am un caz interesant petrecut noaptea. Multipli martori multiple filmări.  A durat mai mult de o oră.

O sa cereți o expertiza despre licurici?
#97
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
Ultimul mesaj de prodcomb - 07 Iulie 2022, 12:15:45
Un studiu (investigație) despre insectele de pe plajă nu a făcut nimeni.
#98
Evenimente OZN în lume / Re: Cazuri recente UFO
Ultimul mesaj de abyss - 07 Iulie 2022, 11:14:58


OZN LA SPECTACOLUL AERIAN ȘI MARITIM DIN MIAMI?
Articol de JAZZ SHAW - 6 IUNIE 2022

Una dintre plângerile frecvente în legătură cu aparițiile de OZN-uri, în special din partea scepticilor, este că "niciodată" nu există fotografii sau înregistrări video bune ale acestor evenimente. În realitate, există unele destul de decente, dar este adevărat că multe dintre ele sunt neclare și aproape inutile, oferind puține date care să documenteze evenimentul. Este posibil să ni se fi arătat una dintre excepțiile de la această regulă luna aceasta, când David Sugarman, rezident din Florida și agent NBA pensionat, a publicat o scurtă porțiune de videoclip pe care a capturat-o în timp ce participa la Hyundai Air and Sea Show din Miami Beach în weekendul de sărbători.

În clipul care a fost postat pe Twitter și Instagram, un avion cu reacție este văzut zburând deasupra unei mulțimi mari de oameni de pe plajă. Apoi, ceva mic intră în cadru, poate după ce a ieșit din apă, deși acest lucru nu este clar. Obiectul pare aproximativ sferic și reflectă sclipiri de lumină solară, sugerând o suprafață metalică. Acesta pare să urce rapid la un unghi de peste optzeci de grade, accelerând rapid până când iese din cadru. Însă, având în vedere lipsa perspectivei, este posibil ca acesta să se fi apropiat de la orizont. S-ar putea să fi fost si cu totul altceva. publicatia Debrief l-a intervievat pe domnul Sugarman pentru a afla cât mai multe detalii cu privire la acest eveniment și a obținut fișierele sursă originale de pe iPhone-ul său pentru analiză. Vom începe cu videoclipul original, cu încetinitorul, așa cum a fost postat pe Twitter.

Tocmai m-am întors de la expoziția aviatică și maritimă din Miami și îmi revedeam înregistrările video. Sunt curios ce credeți cu toții că este acest "lucru" care trece fulgerător pe lângă ecran. Se pare că a venit din apă. Am filmat acest videoclip cu încetinitorul și acel lucru se mișcă. #ufo #ufotwitter #ufosighting pic.twitter.com/JCfOHwhK0i
- David Sugarman (@SugarmanSpeaks) 29 mai 2022

Domnul Sugarman ne-a spus că a filmat acea porțiune a spectacolului aerian în modul slow-motion pe iPhone-ul său, deoarece lumina puternică a soarelui făcea dificilă vizualizarea ecranului telefonului și centrarea cu ușurință a camerei. Ulterior, el a salvat un clip cu viteză normală al aceluiași moment din spectacol. Iată-l aici la viteză normală.

Primul lucru care trebuie știut despre acest eveniment este că domnul Sugarman nu a văzut OZN-ul atunci când a apărut. L-a observat abia mai târziu, când a revăzut toate fotografiile și înregistrările video pe care le făcuse în timpul spectacolului aerian. L-am întrebat dacă își amintește să fi văzut vreunul dintre celelalte sute de spectatori de pe acea porțiune de plajă arătând sau reacționând la ceva neobișnuit. Nici el, nici ceilalți oameni vizibili pe plajă din filmare nu par să fi văzut acest lucru. Acest lucru este probabil de înțeles, deoarece atenția tuturor era fixată pe IFO (obiectul zburător identificat, avionul cu reacție) mult mai mare care trecea pe deasupra. Doar acest fapt face din această observație una destul de unică. În marea majoritate a rapoartelor OZN, ne bazăm pe mărturiile martorilor, dar nu se colectează date electronice. În cazul incidentului de la Miami Beach, avem o înregistrare video fără mărturii ale martorilor, în ciuda faptului că au fost sute de spectatori prezenți. Dar, după cum vom demonstra imediat, domnul Sugarman nu a fost singura persoană care a înregistrat acest obiect neobișnuit.

Am trimis fișierele sursă unui specialist în videografie pentru a le analiza. Acesta a reușit să extragă metadatele din fișiere și nu a găsit nimic neobișnuit, exprimându-și îndoiala că videoclipurile au fost modificate. Dar, de asemenea, el nu a putut să excludă posibilitatea ca, din acea singură vedere, obiectul din videoclip să fi fost "fie o pasăre, nu departe de oamenii care înoată, fie o insectă mult mai aproape de cameră". El a continuat să sublinieze că aspectul pâlpâitor al obiectului sugerează "aripi care bat foarte repede". Aproximativ 18 mișcări de aripi într-o jumătate de secundă - ceea ce ar fi într-adevăr un argument pentru o insectă care zboară aproape de cameră". După o analiză suplimentară, videograful a considerat în continuare că o insectă sau o pasăre este explicația "cea mai probabilă".

O verificare rapidă a studiilor de ornitologie arată că singura pasăre care bate din aripi cu această viteză este colibriul rufos (până la 62 de bătăi pe secundă) și acestea nu se scufundă pentru hrană sub ocean. De asemenea, sunt incredibil de mici pentru a fi văzute la acea distanță. Cea mai rapidă pasăre din lume este șoimul Peregrine, care poate atinge viteze de peste 320 de kilometri pe oră, dar numai în picaj. Aceștia tind să urce încet, în general urmând termalele de ridicare. Ei nu accelerează la vitezele aparente observate în videoclip și, de asemenea, nu vânează sub apă.

Contul de Twitter Think Tank au realizat o analiză a videoclipului care merită luată în considerare.
""Analiza OZN-urilor de la Miami Airshow

👉 Devine de 2 ori mai mare pe măsură ce se apropie de cameră. Distanța parcursă este de aproape 5 ori mai mare (perspectivă).

Trece de la 44 la 200 de pixeli.

🚫 Pasăre
🚫 Gândac(#UFOTwitter #UFO #UFOs #UFOSightings #UAPTwitter #UAPs #UAP) pic.twitter.com/HZj47sqxP6
#100
Video [legaturi] / Re: The Georgia Guidestones (T...
Ultimul mesaj de fiulploii - 07 Iulie 2022, 01:46:48
A cam explodat ceva acolo si s-a cam distrus juma'te de monument. Vedrm dacs o sa il refaca.

https://www.foxnews.com/us/georgia-guidestones-explosion-elbert-county?fbclid=IwAR0OCaRG125oY5Ja1c3D5-ymZr--ss9HrxD7pAHU4wssbqvoRfm95qsiqtg

https://themindunleashed.com/2022/07/someone-just-destroyed-portion-georgia-guidestones-with-explosives.html

In rest, nimic deosebit  planurile merg mai departe cu ajustarile necesare .

P.S. video din postarea anterioara nu mai exista