Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN [Helegiu, jud. Bacãu] [24 aprilie 2007]

Creat de Geata, 25 Aprilie 2007, 00:16:17

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

aswotim

Citat din: Shadowman din  25 Aprilie 2007, 14:44:48
Bascalios mod de a prezenta stirile au cei de la ANTENA 3...
Mai bine spuneau :"Nu-i balon,nu-i avion, e clabucu' de sampon...!"
Vedeti si prima reactie pe site-ul de stiri al Antenei 3..."Mistocareala"...! N-as vrea sa generalizez,dar asta e modul in care e privit fenomenul OZN pe meleagurile noastre...

Traim in Romania...
Nu numai fenomenul acesta e luat in bascalie, cam orice e luat asa de catre romani, e ca un sport national, si rufonisti de aici mai au aceasta meteahna, de aceea si se cam "incing altercatii" fara noima, necitind nici corect nici atent, dar exprimandu-se coleric, deloc respectuos si foarte inexact... 

aswotim

Parerea mea subscrie la ce au spus Alx si Shadowman. Jackie28 daca nu si-ar fi imbogatit experienta cu observatia sa descrisa, precis ne-ar fi luat in bascalie...

radu?muj

Oricum si daca am trimite o fotografie originala tot sa-r indoi si am fi prezentati cu oarecare suspiciune, dapoi sa trimitem un fals, sau ceva  banal; nu credeti ca presa ia la ''bascaleala'' tot ceea ce nu are caracter politic, economic, sau de alta natura.
Nu uitati ca presa e manipulata de oameni politici, este clar ca or sa fie putin interesanti de aspecte sf., ''doar nu este vorba decat de un OZN ... ce doar suntem obisnuiti cu asa ceva''.
Toate aceste speculati referitoare la originalitatea documentelor,este cauzata de faptul ca anumite ''persoane'' au inventat cazuri, fotografi sau simple banalitati care aprind imaginatia.
Aceste cercuri din lanurile de grau(UK.) au fost importate si la noi  prin intermediul presei, care autentifiac originea lor TERESTRA. Ceea ce sa intamplat in Hunedoara este un FALS care ,desemenea a fost importat de la TV.(aceasta este parerea mea, tinand cont ca sunt nihilist)

Nox

radu?muj te rog sa postezi despre cercurile din Hunedoara aici:

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,977.0.html

Si nu uita sa argumentezi.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

radu?muj

lylyt_ice

din 27.04.2007 citat din msg.lui ryn!!!

Si unii dintre voi nici macar nu ne recunosc la TV... Nu ca sa ne faceti - eu stiu?! - o statuie in fata la Prefectura... ci pentru ca sunteti inscrisi pe forumul ACESTA. Si scrieti despre Ufo AICI si nu pe site-ul de la " da' halatul? ....dincolo era mai ieftin ................................................................................ .Multumesc pt.ospitalitate....dar nu te supara !!! cum sa te recunosc la TV.daca nu stiu cine esti ??? Si ce vrei sa spui cu...DINCOLO EREA MAI IEFTIN ? TE ROG SA-mi dai o explicatie ,si asta aici...nu pe mp. Egal cine esti ! DE RESPECT CRED CA DUCI LIPSA .
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

maia

"Multumesc pt.ospitalitate....dar nu te supara !!! cum sa te recunosc la TV.daca nu stiu cine esti  Si ce vrei sa spui cu...DINCOLO EREA MAI IEFTIN ? TE ROG SA-mi dai o explicatie ,si asta aici..."

crezi ca poza de pe prima paguna a site-ului,este a lui gagarin si enstein?.....cat de multe citesti,din cele scrise pe aici? :?

CHIP

Important este ca a fost dezlegat misterul Ozn de la Helegiu si este de remarcat eforturile facute in acest sens de catre echipa de investigatii  careia ii doresc la cat mai multe cazuri de acest gen dar in care sa se confirme reala prezenta Ozn la noi.In rest vad multe dispute intre colegi care nu sunt benefice forumului si nu le vad rostul.

Arckadii

lylyt_ice

Cum e posibil sa nu sti cine e ryn???!!?
In plus, daca nu sti cine e, cum iti permiti sa ataci cu fraze de genul:
CitatDE RESPECT CRED CA DUCI LIPSA.

Ceea ce a spus ryn mi se pare foarte pertinent. El si spooky fac eforturi mari sa faca treaba sa mearga ca lumea. Daca nici macar satisfactia recunoasterii numelor lor nu o au, atunci ce sa mai zic....

Pe viitor te rog sa te documentezi inainte sa postezi astfel de mesaje.

Ark

p.s.:reveniti la topic.

alx

Citat din: ryn din  27 Aprilie 2007, 00:58:32
Si unii dintre voi nici macar nu ne recunosc la TV... Nu ca sa ne faceti - eu stiu?! - o statuie in fata la Prefectura... ci pentru ca sunteti inscrisi pe forumul ACESTA. Si scrieti despre Ufo AICI si nu pe site-ul de la " da' halatul? ....dincolo era mai ieftin" :(

In primul rand,cred ca acest raspuns imi era adresat mie,fiindca in unul din posturile mele,am  adresat o intrebare lui Florin,care suna cam asa:''Daca cei de la A1 te-au botezat,ti-au dat si mielul?''.Nu am vrut sa,asa  supar pe nimeni,si desi nu il cunosc personal pe Florin sau pe Paul,ar fi rusinos sa nu stiu cum arata...deci imi cer scuze de la toti colegii de pe forum,care,in necunostiinta de cauza s-au suparat din cauza raspunsului lui Florin(Ryn),si pentru ca nu imi place se scriu doar ca sa ma aflu in treaba,o sa postez o imagine,captura din reportajul ''buclucas'',care cred eu va lamuri lucrurile...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

alx

@Ryn   ca sa iti treaca supararea pe mine,promit ca dau eu mielul,cu prima ocazie...si nu glumesc...
   SCUZE TUTUROR PENTRU ACESTE OFF-TOPICURI!
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Anna

domnul ryn mi se adresa mie pentru ca eu l-am intrebat de ce au mers sa faca o ancheta intr-un loc unde s-a filmat o lumina pe cer, pentru ca eu nu sunt lamurita ce sens are sa mergi la fata locului, sa vezi ce? nici pana acum nu m-am lamurit in ce a constat "ancheta la fata locului", cand se putea analiza filmul acasa si vorbi cu omul la telefon. bineinteles se putea vorbi si acolo cu alte persoane din zona, se putea lua legatura cu aeroportul pentru a vedea daca au fost avioane pe cer la ora aia de care ei aveau habar, daca au inregistrat ceva suspect pe radar s.a.m.d. dar in loc sa imi rapsunda civilizat la aceste lucruri, ryn mi-a sarit in cap cu chestii de genul "ce fac eu in viata mea?". ce face ryn in viata lui pe mine nu ma intereseaza, eu doar am cerut explicatii, si sincer pot sa cred ce vreau despre ce vreau eu. stiu foarte bine ca acest forum exista datorita lui spooky si a lui ryn, dar asta nu justifica o atitudine atat de superioara. oricum am observat ca au sarit destui in apararea sefului, asa sa il perie putin. no problem...e normal....doar forumul nu e proprietatea mea...asa ca  :mrgreen:

alx

@Ana  cred ca nu ai inteles bine,afirmatia lui Ryn pe care am citat-o nu avea nici o legatura cu intrebarea ta...asta in primul rand,in al doilea rand cred ca e treaba fiecaruia ce face,si consider ca au procedat corect mergand acolo sa investigheze,pentru ca a fost un raport pe rufon,si daca nu s-ar fi intamplat nimic,atunci credibilitatea rufon ar fi avut de suferit,in conditiile in care miscarea ozn nu e prea bine vazuta nici de presa,nici de oficialitati...deci reiau intrebarea pe care am mai pus-o o data:ce ai fi crezut tu,daca ai fi raportat o observatie ozn pe site-ul rufon,si ei ti-ar fi raspuns:''trimiteti caseta,a fost un avion...nu merita sa ne deplasam pana acolo...''?

Si mai apoi,tu ai cerut explicatii,dar te-ai gandit ca,pana la urma,nu e nimeni obligat sa ti le dea?  nu tin partea nimanui,dar asa cum ai observat si tu,acest forum si acest site este tinut prin efortul celor 2,Spooky si Ryn...asa ca...

Anna

Citat din: alx din  01 Mai 2007, 17:59:51
ce ai fi crezut tu,daca ai fi raportat o observatie ozn pe site-ul rufon,si ei ti-ar fi raspuns:''trimiteti caseta,a fost un avion...nu merita sa ne deplasam pana acolo...''?
Si mai apoi,tu ai cerut explicatii,dar te-ai gandit ca,pana la urma,nu e nimeni obligat sa ti le dea? 
sa zicem ca nu as fi avut pretentia sa vina cineva in locul unde eu am filmat o lumina ciudata pe cer.
sigur, ryn nu este obligat sa imi dea explicatii.

alx

Citat din: Anna din  01 Mai 2007, 18:08:30
sa zicem ca nu as fi avut pretentia sa vina cineva in locul unde eu am filmat o lumina ciudata pe cer.
sigur, ryn nu este obligat sa imi dea explicatii.

spui asta in conditiile in care precizezi in raport ca ai lucrat pe un aeroport,deci teoretic ar trebui sa iti dai seama daca ceea ce ai vazut este ceva pamantesc sau nu...si poate ca nu vrei sa predai inregistrarea decat personal...deci suficiente motive pentru o deplasare...nu crezi?...si mai apoi,asta fac cei care investigheaza astfel de cazuri...se deplaseaza la fata locului...sau nu?