Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN-urile si extraterestrii, aparitii diavolesti?

Creat de Shadowman, 10 Aprilie 2007, 12:57:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Shadowman

 De curind am citit  "Realitatea despre OZN-uri si alte fenomene supranaturale" carte scrisa
de John Ankerberg si John Weldon si aparuta in seria Ancora a editurii Agape din Fagaras in 1997...
Cartea (brosura,are 60 de pagini...) ,citez de pe coperta cartii: "ii avertizeaza  pe cititori cu privire la raul care se ascunde in spatele unei fascinatii aparent inofensive reprezentate de OZN-uri si alte
fenomene supranaturale.
In aceasta carte revelatoare,autorii Ankerberg si Weldon dau raspuns unor intrebari cheie referitoare la acest subiect.
  -Ce sunt OZN-urile ?
  -Care este impactul OZN-urilor asupra oamenilor ?
  -Ce spune Biblia despre OZN-uri? Sunt oare periculoase ?
  -Recunosc ufologii de seama ca OZN-urile sunt un fenomen ocult ?"
Incheiat citatul...
  La adresele : 
http://www.nistea.com/eseuri/gheorghe_fedorovici/crestinismul-si-extraterestrii.htm
http://www.rcrwebsite.com/ufo1.htm
http://www.sfaturiortodoxe.ro/ortodox/ozn.htm
intilnim puncte de vedere asemanatoare cu cele prezentate in brosura...Va recomand sa le cititi !
  Sa fim singuri...? Sa nu existe ET in Univers...?
  Sa fie OZN-urile "aparitii diavolesti"...? Inselatorii...?
  Citind paginile mentionate mai sus ajungi la concluzii interesante...
  Ce spuneti...?  :roll:

PS : Ar fi interesant de aflat punctul de vedere organizatiilor RUFON,ASFAN...Le astept cu nerabdare... :-D  Chiar,daca ar fi intrebate intr-o emisiune TV,ce ar raspunde...?   :roll:
O intrebare grea si un subiect extrem de delicat...!  :-)
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

DepthOfField

CitatCe spuneti...? 
fara a citi inca linkurile indicate, zic doar ceva de bun simt: Pai orice lucru care nu este clar identificat si clarificat..este de fapt...obscur..neinteles..NEIDENTIFICAT...semn rau...etc. Oferim interpretari in functie de propria orientare si doar cu ce cunostinte avem la indemana.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

udar

Am scris un mesaj chiar dupa postarea acestui text, dar din neglijenta am inchis fereastra inainte de a apasa butonul de postare si deci mesajul a fost pierdut. Bineinteles ca m-am enervat si nu l-am mai scirs din nou, dar m-am intors acum si sunt decis sa-l iau de la inceput  :lol:

Nu am citit cartile expuse mai sus.
Nu am verificat linkurile.
Nu vreau sa pornesc o polemica legata de religie.

Ceea ce pot spune insa, este ca oamenii sunt infricosati de necunoscut, de intuneric. Si deseori cand ne confruntam cu ceva cu care nu ne-am mai intalnit niciodata este normal sa simtim spaima. Sa consideram acel ceva ca fiind malitios. Era un lucru obisnuit in trecut ca oamnii cu malformatii genetice sau cu handicapuri agravate (vezi cocosatul de la Notre Damme) sa fie asociati cu figuri diavolesti si sa fie ostracizati, scuipati afara din societate, sau chiar ucisi. In prezent, vreau sa cred ca suntem mult mai civilizati si mai inteligenti (unii  :lol:) pentru a trece de aparente si a judeca oamenii dupa cum se comporta si nu dupa cum au infatisarea.

Acelasi lucru se aplica si OZN-urilor. Un credincios, prin natura sa, va considera necunoscutul prezentat de respectivele obiecte ca ceva infricosator. Frica = rau = diavol. Asa cum spunea si ciuciulete, fiecare om judeca mediul inconjurator in functie de prorpiul sistem de valori. Este deci foarte normal ca oamenii bisericii sa considere OZN-urile ca aparitii diavolicesti, chiar daca in esenta ele sunt departe de a fi asa ceva. Sa nu intelegeti gresit... Exista o foarte mare posibilitate ca fiintele ce opereaza aceste vehicule, fie ele oameni sau alte tipuri de vietati, sau chiar obiectele insele (daca sunt aparitii cu inteligenta in sine) sa aiba interese mechine la adresa umanitatii. Dar nu putem sa ne traim viata mereu in frica si in suspiciune. Pana la proba contrara, eu zic ca trebuie sa ne abtinem de la a aplica etichete negative lucrurilor pe care nu le intelegem complet.
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

Shadowman

Citat din: udar din  11 Aprilie 2007, 10:32:00
Un credincios, prin natura sa, va considera necunoscutul prezentat de respectivele obiecte ca ceva infricosator. Frica = rau = diavol. Asa cum spunea si ciuciulete, fiecare om judeca mediul inconjurator in functie de prorpiul sistem de valori. Este deci foarte normal ca oamenii bisericii sa considere OZN-urile ca aparitii diavolicesti, chiar daca in esenta ele sunt departe de a fi asa ceva. Sa nu intelegeti gresit... Exista o foarte mare posibilitate ca fiintele ce opereaza aceste vehicule, fie ele oameni sau alte tipuri de vietati, sau chiar obiectele insele (daca sunt aparitii cu inteligenta in sine) sa aiba interese mechine la adresa umanitatii. Dar nu putem sa ne traim viata mereu in frica si in suspiciune. Pana la proba contrara, eu zic ca trebuie sa ne abtinem de la a aplica etichete negative lucrurilor pe care nu le intelegem complet.

  Despre rapirile facute de extraterestrii "diabolici"...
Cred ca extraterestrii astia care ne rapesc nu sunt chiar atit de rai cum par sau cum ne sunt prezentati prin mass-media...De bine ,de rau,te mai intorci acasa...Mai cu un implant,mai cu o amnezie pe perioada in care te-au "umflat"...
Citind istorie ,urmarind documentare,ascultind marturiile unora ajung la concluzia ca rapitorii astia extraterestrii sunt chiar "gentlemani"...
La noi pe Terra,te umfla duba de pe strada,iti da apa,paie si bataie... Si,eventual,un glont in ceafa daca tot discuti despre drepturile omului...Destule tari,destule cazuri...
Ba trimit si factura familiei indoliate pentru a plati cartusele folosite la executie (vezi Irak-ul in timpul lui Saddam...)
Sa nu-i uitam  pe "rapitorii" terestrii...! Care sunt mult mai diabolici decit cei din cer.. :evil:
" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

Anna

rapirile facute de extraterestri sunt cea mai mare dovada de rautate, de violare a spatiului privat si de agresare a intimitatii unui om. Sa-si vada de planetele lor , de civiliazatiile lor grozave....eu ma uit in fiecare zi in jurul meu si vad cat de diversa, de frumoasa de vasta si minunata e natura....ce mana divina a creat-o.....ce uzina de inalta tehnologie e corpul uman, ce de nepatruns e spiritul fiecaruia...sentimentele....incat tind sa cred co toate celelalte civilizatii ne sunt mult inferioare. eu una cred ca nicio planeta nu e atat de binecuvantata ca a noastra....atat de frumoasa.
Si da....sunt convinsa ca omuletii mici cenusii cu ochi de insecta sunt manifestari ale fortelor raului. Noi nu avem nevoie de ei... :martiansad:

udar

Citat din: Anna din  11 Aprilie 2007, 12:33:13
rapirile facute de extraterestri sunt cea mai mare dovada de rautate, de violare a spatiului privat si de agresare a intimitatii unui om. Sa-si vada de planetele lor , de civiliazatiile lor grozave....eu ma uit in fiecare zi in jurul meu si vad cat de diversa, de frumoasa de vasta si minunata e natura....ce mana divina a creat-o.....ce uzina de inalta tehnologie e corpul uman, ce de nepatruns e spiritul fiecaruia...sentimentele....incat tind sa cred co toate celelalte civilizatii ne sunt mult inferioare.

Violarea spatiului privat si agresarea intimitatii omului... corect. Doar ca violare a spatiului privat este si distrugerea continua a padurilor tropicale si a habitatelor atator animale. Peste tot pe unde traim noi astazi in trecut existau vietati. Vietati carora le-a fost distrusa acea intimitate de care vorbeai tu. Asta ne face pe noi toti rai? Meschini? Pentru ca, in fond, chiar daca nu noi insine am distrus habitatele suntem si noi parte vinovata in procesul de distrugere.

Asta este legea naturii si a universului. O specie avansata isi rezerva dreptul de a face ceea ce doreste cu cealalta specie. Vorba lui Shadowman, ar trebui sa fim multumiti pentru ca nu ne deranjeaza chiar asa tare, si ca dupa ce ne studiaza ne returneaza in principiu in aceeasi stare buna de functionare. E drept ca diferenta dintre oameni si extraterestri nu e atat de mare precum intre oameni si furnici. Dar principiul de studiu e acelasi. Asa ca, draga Anna, la fel cum noi am avut cutezanta de a ne baga in vietile altor specii de pe planeta asta, nu vad de ce nu ar avea si extraterestri dreptul sa se bage in vietile noastre...

Si inca ceva. Si eu ma uit in fiecare zi in jurul meu dar nu vad acea "uzina de inalta tehnologie (corpul uman), si ce de nepatruns e spiritul fiecaruia" . Ce vad eu in schimb sunt niste scursuri ale naturii, niste jigodii de oameni care au inteligenta cat o scama si care nu se dau in laturi de a-si exprima instinctele animalice pe strada sau oriunde altundeva. Imi pare rau, dar pe zi ce trece vad tot mai mult aparitii huliganice decat spirite pure si oameni buni...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

Anna

Citat din: udar din  11 Aprilie 2007, 16:00:58
Si inca ceva. Si eu ma uit in fiecare zi in jurul meu dar nu vad acea "uzina de inalta tehnologie (corpul uman), si ce de nepatruns e spiritul fiecaruia" . Ce vad eu in schimb sunt niste scursuri ale naturii, niste jigodii de oameni care au inteligenta cat o scama si care nu se dau in laturi de a-si exprima instinctele animalice pe strada sau oriunde altundeva. Imi pare rau, dar pe zi ce trece vad tot mai mult aparitii huliganice decat spirite pure si oameni buni...
e normal sa existe si scursuri printre noi...dar toti avem acelasi drept de viata pe planeta NOASTRA....macar nu ne ducem pe PLANETA ALTORA. iar daca tu nu esti in stare sa gasesti ceva frumos in spiritul uman, daca nu esti in stare sa apreciezi complexitatea sufletului si a trupului uman....atunci POATE si tu esti la fel de rudimentar.
Citeste memoriile reginei Maria a Romaniei...sa vezi cum o persoana inrudita cu cele mai mari case nobiliare din Europa , crescuta in cel mai mare lux posibil, descrie atat de nobil si de patrunzator spiritul taranului roman...cat de frumoasa ii gaseste casa cu cerdac, costumul popular, limba, curtea mica plina de flori....invata dragul meu, daca nu stii, invata sa iubesti ceea ce ai...daca nu dute in pustietate...dute la Meteora si roagate pentru "scursuri" sa-i aduci pe drumul cel bun...macar atat lucru bun sa faci daca nicio fiinta umana nu te multumeste. Probabil te uimeste calculatorul tau....e un fleac , o tampenie, o jucarie de 2 lei pe langa ce inseamna trupul man. Mai gandeste-te :roll:

udar

Citat din: Anna din  12 Aprilie 2007, 07:13:19
e normal sa existe si scursuri printre noi...dar toti avem acelasi drept de viata pe planeta NOASTRA....macar nu ne ducem pe PLANETA ALTORA. iar daca tu nu esti in stare sa gasesti ceva frumos in spiritul uman, daca nu esti in stare sa apreciezi complexitatea sufletului si a trupului uman....atunci POATE si tu esti la fel de rudimentar.
Citeste memoriile reginei Maria a Romaniei...sa vezi cum o persoana inrudita cu cele mai mari case nobiliare din Europa , crescuta in cel mai mare lux posibil, descrie atat de nobil si de patrunzator spiritul taranului roman...cat de frumoasa ii gaseste casa cu cerdac, costumul popular, limba, curtea mica plina de flori....invata dragul meu, daca nu stii, invata sa iubesti ceea ce ai...daca nu dute in pustietate...dute la Meteora si roagate pentru "scursuri" sa-i aduci pe drumul cel bun...macar atat lucru bun sa faci daca nicio fiinta umana nu te multumeste. Probabil te uimeste calculatorul tau....e un fleac , o tampenie, o jucarie de 2 lei pe langa ce inseamna trupul man. Mai gandeste-te :roll:

1. esti offtopic rau de tot
2. nu ai reusit sa dai contraargumente la modul in care am tratat noi vietatile pamantului comparativ cu modul in care se presupune ca ne trateaza extraterestrii.
3. faci presupuneri deplasate:
Taranul roman din vremea reginei Maria, si chiar multi dintre taranii romani de astazi sunt niste oameni desavarsiti. Nu stiu ce-ti veni cu taranii ca eu nu am pomenit nimic de ei. Taran inseamna om simplu, nicidecum prost, sau mai rau... prost crescut...
4. inainte sa-i trimiti pe altii undeva poate ca ar trebui sa te duci tu singura si sa vezi cum e. Nu am ce sa ma duc sa ma rog pentru scursuri. Nici nu cred in nimeni la care m-as putea ruga. Pentru scursuri nu te rogi, ci le ignori sau le pocnesti cand se intersecteaza cu tine. Vreau sa vad ce reactie ai tu cand vine un individ si te ia de pe strada si te injura fara nici un motiv. Sau mai rau, te violeaza. Vreau sa vad dupa aceea cum te mai rogi pentru sufletul sau. E foarte simplu de pe un scaun sa visezi la nemarginita bunatatea a omului, dar cand iesi pe strada te pocneste realitatea in fata.
5. presupui gresit. nu sunt fascinat de computer. dar cel putin asta face doar ceea ce ii spun eu. si doar ceea ce trebuie. computerul nu vorbeste urat si nici nu ma injura fara motiv.
6. suntem rau offtopic, si pentru asta imi cer serios scuze autorului topicului si ma duc sa-mi fac un harakiri ca pedeapsa.   :-D
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

Anna

da ai dreptate am fost cam offtopic doar ca m-a deranjat declarata ta din care am inteles dispret fata de fiinta umana. in fine ca sa revenim la tema...Papa Ioan Paul al II lea a fost intrebat mai de mult de un ziarist daca exista extraterestrii. raspunsul a fost ceva de genul: "si ei sunt fiii lui Dumnezeu". Sincer...nu stiu cate specii de extraterestri exista, nu avem inca o certitudine asupra lor....dar omuletii cenusii care fura noaptea oameni din casa, le aplica implanturi fara acordul lor si repet nu le respecta nici un drept, cu siguranta NU sunt fii ai lui Dumnezeu.
Si nu-ti fa harakiri....e o simpla discutie. nu o rezolvam astfel.... :-D

loreley

     Umm...am  tot  zis  ca  ma  bag  si  eu  aici dar  m-am  luat  cu  altele....Insa  citind  tot  ce  s-a  spus  vas  ca  nu  ati  epuizat  subiectul :-D (se poate  epuiza  acest  subiect??) So...
   Exista  o  ecuatie  dedicata  calculului  numarului probabil de planete cu viata inteligenta care ar putea contacta omenirea.Se numeste ecuatia lui Drake  ( de la numele autorului  Frank Drake) si suna cam asa:


 
N=R*fp*ne*fl*fi*fc*L


Unde:

N = numarul de civilizatii extratereste cu care omenirea poate intra in contact intr-un moment oarecare

R* = rata formarii de noi stele in GALAXIA NOASTRA
fp = fractia (numerica) de stele care au planete
ne = numarul mediu de planete care ar putea gazdui viata
fl = numarul mediu de planete unde viata ar putea sa EXISTE
fi = numarul mediu de planete unde viata ar putea evolua spre o forma INTELIGENTA
fc = numarul mediu de planete a caror viata inteligenta evoluata la stadiul de civilizatie ar fi capabile si dornice de comunicare
L = durata de viata a unei astfel de civilizatii

Ok....mai departe Drake a dat o serie de valori pentru fiecare element al ecuatiei bazandu-se pe cunostintele stiintifice si "flerul personal"  iar rezultatul arata cam asa:

N = 10 × 0.5 × 2 × 1 × 0.01 × 0.01 × 10,000 = 10

10 civilizatii ar avea posibilitatea sa ne contacteze daca ar vrea si cel mai important daca durata lor de viata ar fi de cel putin 10000 de ani. Si daca valorile atibuite de Drake termenilor ecuatiei sunt un pic cam irealisti si incorecti (Drake a facut calculul de mai sus bazandu-se pe informatiile existente in 1961) o revizie recenta a acestor valori reduce considerabil acest rezultat, cele mai pesimiste aobrdari reducandu-l practic la 0 (0.0000008 mai exact) in conditiile in care durata de viata a unei civilizatii este calculata la numai 420 de ani pe baza duratei medii de viata a civilizatiilor existente in istoria omenirii si ignorand ca in situatiile respective cunostintele nu s-au pierdut ci au fost mostenite de noile civiliatii formate. Insa pana si savantii tind sa excluda aceasta varianta pesimista asa ca valoarea lui N este "acceptata" ca fiind undeva in jurul lui 1, poate 2, ceea ce ne duce la urmatoarea .

Pai daca exista numai 1, maxim 2 civilizatii dispuse sa intre in contact cu noi este logic ca nu o sa "vedem" prea multe diferente in design-ul navelor lor.

Viata nu  ar  fi  aparut pe  Pamint daca nu  ar  fi  fost indeplinite  o serie de conditii  si ea depinde in continuare  de existenta acestor conditii. Si mai este adevarat ca  ACELEASI conditii , nu vor fi regasite prea usor  chiar si intr-o galaxie  cu milioane si miliane de stele. Dar cine a  spus  ca viata nu poate  exista  decit in conditiile  in care a  aparut pe  pamint ? Si cine a spus ca viata inteligenta  trebuie  sa  aiba  neaparat  forma umanoida?   Si  nu  in ultimul rand,  cine a spus  ca trebuie  sa  aibe  la  baza carbonul?  Sint  foarte multe posibilitati si  probabilitati la  mijloc .
Cam  tot  atitea  cate stele  avem  noi in galaxie. Si  mai  departe  daca  luam  in considerare
teoria lui Drake   ,pai  daca  intr-o  galaxie  exista MACAR  1 civilizatie    inseamna  ca  in universul asta  sint  o  multime .
Spun  si  eu  ce  i-a  spus  tatal  lui Ellie (jodie Foster)  in  filmul Contact:

Daddy, is there other people out there in space?"
"Well, if we are the only ones, it would be an awful waste of space, wouldn't it?"


Daca  am postat  gresit  nu  dati  cu  pietre  :-D N-am  stiut  unde sa scriu.....

lylyt_ice

Parerea mea este...ca nu au cum sa fie aparitii diavolesti, Sint si ei creaturi care au tot o viata ca sii noi ,unii mai lunga altii mai scurta ,unii au un anumit grad de spiritualitate altii din potriva.Unii au ceva de supus in univers,altii se fofileaza pe ici pe colo si lupta pentru existenta lor proprie,ca nimeni nu vrea sa-i ajute(probabil pentru ca apartin unei frecvente f.scazuta-gunoi)Aceste aparitii sint semnalate de toate popoarele ,inca de la inceputurile amintirilor lor.satan nu se manifesta fizic ,el este partea negativa din sufletul fiecarei creaturi ,acum depinde in ce procentaj
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

dedeiu

Diavolul nu este o faptura definita in biblie(a se vedea idiotul in rosu cu copite, coarne si coada). Asadar cum poti sa il identifici cand el nu are o forma fizica?

Marius MMG

Pai daca ei sunt pentru noi aparitii diavolesti, atunci ma intreb cum suntem noi pentru ei? daca noi am avea tehnologia necesara sa exploram alte planete, sa gasim viata in univers, ce am reprezenta noi pentru ei? aparitii diavolesti? :evil: daca e asa inseamna ca suntem cu totii fii raului.

dedeiu

Ei nu sunt pentru noi diavoli. Daca diavolii ar putea sa vina cu ozn-uri asa cum au ei chef pe pamant, pai ce haos ar iesi? Ilogic nu? Adica daca un diavol poate lua forma fizica de extraterestru, de ce nu poate lua forma de soare si sa ne faca praf pamantul? Nu exista asa ceva.

Marius MMG

Citat din: dedeiu din  04 Iunie 2007, 23:37:16
Ei nu sunt pentru noi diavoli. Daca diavolii ar putea sa vina cu ozn-uri asa cum au ei chef pe pamant, pai ce haos ar iesi? Ilogic nu? Adica daca un diavol poate lua forma fizica de extraterestru, de ce nu poate lua forma de soare si sa ne faca praf pamantul? Nu exista asa ceva.
Se complica diavolii sa se transforme in Soare... aia dau o boala incurabila pe Pamant si gata cu noi. Voi ce credeti?