Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

China subterana?

Creat de Sidney, 01 Aprilie 2007, 08:03:54

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Sidney

Acum cativa ani  un  prieten a plecat in China in interes de servici .Trebuie sa recunosc ca are si relatii . Intr-o zi a  vizitat Bejingul subteran...
N-a fost lasat sa fotografieze ba  mai  mult i s-a luat aparatul. Acolo traiau oameni cum traim noi la
suprafata cu deosebirea ca ei traiau in subteran. Informatia este valabila deoarece este de incredere si nu ar avea rost sa vanda gogosi....
                Aveti informatii mai multe in sensul acesta?

Am deschis un nou topic si rog administratia sa ma scuze daca am gresit.

calinahanna

Pai si.. Cum a ajuns acolo, in sensul ca, daca i s-a permis sa intre, de ce nu i s-a permis sa si fotografieze cate ceva din ce vede?
Poate sunt atat de multi incat au ajuns sa populeze si subteranul.. or fi chinezii de rezerva in cazul unui razboi..  :|

Mihai_Tm

Si eu am auzit ceva despre asta de la profesorul meu de isto:daca ar vedea puterile lumii ce au chinezii in subteran(galeriile lor si ce e inauntru)ar lasa balta toate neintelegirle intre ei si s-ar alia,deci...poate ca este adevarat

Arckadii

Am auzit si eu insa nu am prea multe detalii. Totusi ma fascineaza ideea asta. Din cate am inteles si Bucurestiul, ca si Parisul si ca si multe alte orase ale lumii, are o imensa retea subterana. Multe dintre tunele fiind secrete. Are cineva informatii? A fost cineva?
Chiar sunt curios.
Ark

pri3st3ss

eu nu am auzit de asa ceva....

poate vorbiti despre palatul subteran unde s-au asezat sicriile lui Zhu Yuanzhang si imparatesei sale. Palatul subteran se afla in centrul mausoleului Xiao si este inconjurat de un zid lung de peste 1100 de metri. Unde este locasul palatului subteran nimeni nu poate dea un raspuns satisfacator. Se zice ca pentru prevenirea dezgroparii mormantului lui Zhu Yuanzhang, funeraliile sale au avut loc simultan în 13 porti ale orasului Nanjing si garzile de funeralii au fost absolut identice.Unii chiar sunt de parere ca Zhu Yuanzhang nu s-a imormantat la Nanjing , ci la Beijing. Deci faptul ca s-a inmormantat sau nu la mausoleul Xiao primul imparat al dinastiei Ming ramane un mister de-a lungul catorva sute de ani. Din 1997, departamentul de relicve local a folosit metoda magnetica si sistemul de localizare cu ajutorul satelitilor pentru prospectarea si cercetarea perimetrului palatului subteran cu o suprafata de peste 20.000 de mp si a obtinut 20.000 de date. S-a identificat cu succes pozita palatului subteran. Expertii au declarat ca primul imparat al dinastiei Ming Zhu Yuanzhang s-a imormantat in palatul subteran cu o adancime de cateva zeci de metri, palatul este bine pastrat si nu a fost dezgropat.   

( si nu este singurul "oras" subteran ..mai e ceva asemanator.de fapt 13 imparati au fost inmormantati acolo,fiecare in mausoleul sau..aceasta traditia a existat doar in perioada celor 13 ;construcþia complexului de morminte a inceput in 1409 si a durat pana in 1644 cand dinastia Ming a disparut.  Oamenii le spun ulterior Cele 13 morminte ale dinastiei Ming..

ziceam de alt mausoleu..se numeste  maosoleul Dingling;in cursul explorarii arheologii au mai descoperit ca cel putin 60% din suprafata muntelului unde se afla maosoleul au fost construite artificial.)

Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

Marius MMG

Citat din: Arckadii din  01 Aprilie 2007, 20:19:49
Am auzit si eu insa nu am prea multe detalii. Totusi ma fascineaza ideea asta. Din cate am inteles si Bucurestiul, ca si Parisul si ca si multe alte orase ale lumii, are o imensa retea subterana. Multe dintre tunele fiind secrete. Are cineva informatii? A fost cineva?
Chiar sunt curios.
Ark
Pe soseaua de centuta a Bucurestiului, in zona Magurele este o cetate Ce a fost construita sub pamant. Nu are la suprafata decat cateva aerisiri si intrarile. Am intrat foarte putin, era intuneric si se avonea ca cei de la reactorul nuclear din Magurele au depozitat niste deseuri radioactive acolo. De la aceasta cetate se spune ca pleaca tunele catre Bucuresti.

//bluemoon8520 [Aici se discuta despre "China subterana?". Exista un topic separat pentru discutii despre "Catacomble Bucurestiului". Va rog reveniti la topic!]