Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Pe Discovery a aparut adevarul despre OZN-uri

Creat de occ_bono, 21 Martie 2007, 19:57:01

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

occ_bono

Sunt facute mana omului si ca martori au fost intervievati oameni care au lucrat la proiect cum a fost si Andreeas Epp.Totul a pornit de la o schita de a lui Aurel Vlaicu.
Germanii in anii 1940 erau suparati pe Americani asa ca Hitler a dat ordin sa se construiasca o nava de forma supersonica care putea zbura la altitudini mari si cu viteze de Mach 3,4.Asa ca au fost trimisi 2 reprezentanti ai lui Hitler ca sa i-a schita pe care au si aduso.Baza care s-a stabilit constructia navelor a fost fabrica de constructii de masini Skoda.
Andreeas Epp si-a imaginat cum va arata naveta si el a proiectat sistemul de propulsie.Schita i-a fost furata si el nu a luat parte la proiect.In 1948 se pregatise atacul care vizase Statuia libertatii din New York,World Trade Center,sediul Pentagon si alte locuri.Un discipol al lui Hitler asi aminteshte ca acesta a zis :"Dumnezeu sa ma ierte pentru ce am sa fac americanilor in 5 minute."
Insa in acea perioada era in razboi cu rusii si acesti castigasera teren.De frica pentru a nu i se afla proiectul "top secret" acesta a ordonat ca nevele sa fie pregatite si sa li se aplice si armele si bombele pe care acestea avea sa le care si sa fie scoase in fata hangarului.Acestea au fost scoase si Hitler a ordonat distrugerea lor,astfel ele au fost aruncate in aer si lasate pe pista sa arda.
Rusii au castigat razboiul cu germanii si totusi au aflat despre proiectul "top secret",asa ca urmatorul lucru dupa stabilirea lor in zona ,s-a dus razboiul pentru capturarea tuturor oamenilor de stiinta care au lucrat la proiect.Au fost recuperati toti si dusi in Rusia unde s-a reluat proiectu dar nimeni nu a mai auzit nimic despre ce s-a intimplat cu acei oameni de stiinta.
Dupa ce situatia in zona s-a stabilizat,Andreeas Epp despre care nu se mai stiuse nimic,nici macar rusii nu stiau despre el a plecat in America.
Fiind intrebat la vama cu ce scop e in SUA,acesta a declarat ca e spion pentru rusi.Atunci a fost dus in arest unde a fost interogat.El a povestit despre planul si navele pe care le construise Hitler si din acel moment a fost mutat din puscarie in zona "Area 51".Acolo el a refacut schitele si americanii s-au pus pe treaba si au construit navele.
In acea vreme se perinda vestile ca Rusia detine sisteme de distrugere care pun in pericol Statele Unite,acestea erau farfuriiile zburatoare.Ca raspuns la aceasta veste americanii deja asi construise si ei farfuriile zburatoare si le-au dat drumu la teste deasupra Floridei,Roswell pentru ca ele sa fie filmate de echipele de stiri care urmau sa le dea pe posturi.Si prin publicarea pe post si rusii au aflat ca americanii ai ajunsese din urma ca inteligenta,arme de distrugere.Asa ca razboiul care rusii al pregatisera nu a mai avut loc.
In anii 1970 au aparut vestea de OZNuri cu forme triunghiulare.In acea vreme defapt se proiectasera avioanele Stealth care au fost tinute "top secret" timp de 10 ani pina in anii '80 cand s-a aflat adevaru despre ele datorita vanatorilor de dovezi care au facut fotografii despre aceste avioane in apropiere de Area51. Si cam aceasta este povestea "top secret" despre OZNuri care a fost dezvaluita pe Discovery Science,care se da seara pe la ora 21:00.Ar trebui sa mai vizionati emisiunile care se dau deoarece aceasta emisiune va mai fi data si veti afla mai multe decate v-am povestit.
Aplic la acest subiect si o schema a cum este alcatuita o farfurie zburatoare cu sistemul de propulsie si inchei spunandu-va ca scopul pentru care americanii au lansat zvonul ca suntem vizitati de extatereshtri este faptul ca ei se razbuna pe oricine au pica si dau vina pe extratershtri ca sa scape bazma curata.

Nox

Damn guys! Ce se da la Discovery Channel e in genul ce se dadea la radiouri in timpul celor doua razboaie modiale: dezinformare. Va mai aduceti aminte asta?: "Au prostit poporul cu televizorul", inca se mai practica.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

alx

iti urez bine ai venit pe acest forum!   asta in primul rand,ca e partea placuta!
  in al doilea rand,vreau sa te rog sa nu faci afirmatii doar pentru ca suna frumos,acestea trebuie sa aiba un fundament,iar la tine acesta cam lipseste,nu te supara...dar uite ce spui:
Citat din: occ_bono din  21 Martie 2007, 19:57:01
In 1948 se pregatise atacul care vizase Statuia libertatii din New York,World Trade Center,sediul Pentagon si alte locuri.Un discipol al lui Hitler asi aminteshte ca acesta a zis :"Dumnezeu sa ma ierte pentru ce am sa fac americanilor in 5 minute."
deci:Statuia Libertatii(1924),WTC(1973),Pentagon(1943),toate laolalta in 1948?  cu tot cu Hitler(mort in 1945)?  cred ca tu rescrii istoria!!!!! :?
 Mai apoi,nu stii si tu vorba:''cu televizoru am mintit poporu!'' ?  nu de alta,da de cand e discovery cinstea intruchipata si ne da adevarul pe tava?   nu crezi ca e doar praf in ochii ignorantilor?   am vazut si eu emisiunea(mai demult,ca tu ai vazut o reluare),da nu m-a impresionat asa tare ca pe tine...
  In principiu,ai cam facut varza o emisiune care prezenta aspecte inedite din lupta pt. constructia unei farfurii zburatoare(de fapt era o lupta dupa bani,la urma urmei,adica fonduri),dar,dupa cum ai vazut(sau nu),nu le-a prea iesit pasienta...

   Si multumim pentru concluzie : '' Si cam aceasta este povestea "top secret" despre OZNuri care a fost dezvaluita pe Discovery Science,care se da seara pe la ora 21:00.Ar trebui sa mai vizionati emisiunile care se dau deoarece aceasta emisiune va mai fi data si veti afla mai multe decate v-am povestit.''
  Ai reusit sa faci acest forum,si probabil alte cateva zeci/sute/mii forumuri pe aceeasi tema,complet inutile,pentru ca ai elucidat misterul OZN-urilor,deci ar trebui sa iti acordam un premiu      propriul tau ozn!!  
  sper sa nu ramai in pana...he he he ...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

dedeiu

Tare. Am avut un amic care credea ca nemtii au reusit sa faca: un super soldat(Ubersoldat parca ii spune). Acesta era convins de existenta acestui cyborg pe care l-am intalnit intr-un renumit joc si anume Wolfenstein(sper ca am scris corect). Nu neg partea cu Joseph Andreas Epp. Vreau sa spun ca acesti savanti nemti nu au fost "luati" numai de rusi. Sa ne gandim putin, cine nu-si dorea tehnologia nemtilor?

Wingsofwrath

#4
Citat din: occ_bono din  21 Martie 2007, 19:57:01
Sunt facute mana omului si ca martori au fost intervievati oameni care au lucrat la proiect cum a fost si Andreeas Epp.Totul a pornit de la o schita de a lui Aurel Vlaicu.

Foarte distractiv postul tau, mai ales ca nu are mai nimic de a face cu ce s-a zis de fapt in documentarul respectiv. Saracul Aurel Vlaicu nu avea nimic de a face cu Farfuriile Zburatoare, fiind un biet fiu de taran din Bintinti... De altfel a murit in 1913.
Pe de alata parte, un anume Henri Coanda si-a scos cateva patente pe o chestie numita "aerodina lenticulara" in 1935, un aparat de zbor in forma de farfurie.
Ce s-a facut la Skoda a pornit de la acea idee, si desi munca a mers incet din cauza lipsei de interes din partea fratilor mai mari de la "Nationalsozialistische Partei", au existat cateva experimente bine documentate, majoritatea datelor fiind "confiscate" de americani in timpul operatiunii "Paperclip" prin care USA a reusit puna mana pe cercetarea germana din timpul razboiului.
Andreas Epp, tipul de care se zicea in documentar, a nimerit mai intai la rusi si in 47 a sters-o in America, pentru ca aparent nici pe tatuca Stalin nu il interesau farfuriile.
In anii 50' a existat o perioada de experimentari facuta de compania Canadiana a lui A.V. Roe (Avro Canda) pe aceleasi designuri. La o data nespecificata USA a cumparat drepturile asupra prototipurilor asa ca tot proiectula a devenit strict secret sub denumirea Weapon System 606A, dar testele pe cele doua prototipuri (Project Y2 si Project Silver Bug) au aratat faptul ca estimarile initiale asupra performateleor erau mult supraevaluate. Pana la urma totul s-a fasait prin 1961, cand Armata Americana a pierdut de tot interesul.
Interesant este faptul ca in aceeasi perioada Henri Coanda a lucrat la un proiect secret in USA, intorcandu-se in Romania de abia in 1968, unde a si murit in 1972.

Oricum, sunt de acord ca majoritatea "chestiilor ciudate" pe care le vedem pe ceruri (exceptand cele 99% in care este vorba de avioane normale si martorul greseste) sunt de natura militara, pentru  ca , desi au existat descrieri de OZN-uri inca din cele mai vechi timpuri, de abia dupa WW2 a inceput lumea sa vada "farfurii" in cantitati industriale.

Astea fiind zise, n-au decat sa si le tina si sa se joace cu ele in secret, because I don't give a flying fuck. (decat daca ma trezesc cu una in fata casei, atunci mai vorbim)

Apropo. Desi e probabil sa fi dat extraterestii de vre-o cateva ori prin zona de cand exista civilizatia umana, dupa parerea mea, numai 0,001% din toate "sighting-uri" au vre-o legatura cu omuletii verzi de pe Marte.

CHIP

#5
CHIAR CREDETI CA DICOVERY PREZINTA CEVA FARA O MAXIMA CENZURA?NU STIU DACA PREZINTA CREDIBILITATE MAXIMA :ufo:


Nu mai scrie cu caps lock apasat te rog. Vedem si daca ai litere mici.
Ark

toma

CitatSaracul Aurel Vlaicu nu avea nimic de a face cu Farfuriile Zburatoare, fiind un biet fiu de taran din Bintinti... De altfel a murit in 1913
. Wingsofwrath, saracul Aurel Vlaici nu a fost doar un biet fiu de taran, ci a fost un inginer cu studii la la Universitatea din Budapesta si Ludwig-Maximilians-Universität München, în Germania, a fost pilot indeminatic si priceput constructor de avioane!
Daca Discovery ar fi avut un documentar in care venea cu "dovezi" ca extraterestri misuna pe pamint nu mai comenta nimeni nimic, ba mai mult documetarul era laudat si ridicat la rang de lege! Dar cum treaba s-a petrecut invers.....Ori, cum zice romanul, nu vorbi de funie in casa spinzuratului! :wink:
Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

Leonard

si eu as fi de aceeasi parere aceste ozneuri pot fi facute chiar de mana omului.tehnologie secreta. :rainbow:
Cei care stiu tac.

Wingsofwrath

Citat din: toma din  23 Martie 2007, 09:13:28
. Wingsofwrath, saracul Aurel Vlaicu nu a fost doar un biet fiu de taran, ci a fost un inginer cu studii la la Universitatea din Budapesta si Ludwig-Maximilians-Universität München, în Germania, a fost pilot indeminatic si priceput constructor de avioane!

De acord cu tine, datele pe care le ai sunt absolut corecte ;)

Dar iti amintesti cumva cum era prezentat in cartile din ciclul primar? Daca e sa te iei dupa ce ne-a fost predat la scoala, era un fiu de taran autodidact, care asa, din senin, s-a apucat sa faca un avion si culmea, a mai si reusit! Adevarata manifestare a geniului mioritic inspre gloria clasei proletare, nu?

Postul meu anterior se voia coroziv-ironic, pentru ca, desi sunt de acord cu anumite concluzii ale materialului de pe Discovery, nu imi plac de loc prezentarile facute "dupa ureche" precum cea care da nume acestui thread.
Fie transmiti datele coerent, precis, eventual cu referinte asupra locului exact de unde le-ai luat, sau nu zici nimic, pentru ca in felul acesta dai nastere la zvonuri si interpretari eronate.
Nu de alta, dar asta este exact motivul pentru care nu e bine sa crezi 99% din ceea ce se zice despre fenomenul OZN, mai ales ceea ce provine de pe internet.

toma

Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge." (IACOB NEGRUZZI)

aswotim

#10
Citat din: Wingsofwrath din  22 Martie 2007, 09:37:46
Foarte distractiv postul tau, mai ales ca nu are mai nimic de a face cu ce s-a zis de fapt in documentarul respectiv. Saracul Aurel Vlaicu nu avea nimic de a face cu Farfuriile Zburatoare, fiind un biet fiu de taran din Bintinti... 
Mai sa fie !  Un fiu de taran invata in occident in perioada antebelica? Parol, monsher?
O fi fost spion comunist (?!) de a fost sponzorizat atat de "gros"...

Rayden

salutare,

cine vrea sa vada ( asta daca mai sunt acolo ) documentele cu aerodina lenticulara a lui Coanda, cu sigla Top Secret americana, sa dea o fuga pe la muzeul aviatiei din Otopeni.
hai sa spunem ca am fost prin preajma cand acolo la muzeul respectiv a venit o delegatie de generali americani care trecusera prin al doilea razboi mondial si..s-au dat la barfa cu tipul asta care mia zis urmatoarele :
"cica Coanda ar fi lucrat in mod sigur pentru Air Force si ar fi colaborat si la niste proiete pe la nasa, au facut farfuria zburatoare..insa in dublu exemplar - daca pot spune asa..una pentru ochii lumi..si alta mai ..ozn-istica in performante..(stiti la ce ma refer..) insa au fost uluiti - generalii - cand au vazut documentul cu sigla top secret...nu se asteptau sa il aibe coanda..
oricum, spuneau generalii..ca de-a lungul timpului s-au inspirat si din alte surse.. insa nu au precizat ce surse.."

ar mai fi multe de spus..insa..nu e timp..

Wingsofwrath

Pai se stie sigur faptul ca intre anii 1945 si 1963 Coanda a lucrat pentru americani, in echipa care continua munca de cercetare depusa de nemti in timpul razboiului la fabrica Skoda, asupra aparatelor de zbor lenticulare.
In acelasi timp americanii au descurajat toate incercarile aliatilor lor de a produce proiecte similare, cum ar fi de exemplu cele in dezvoltare la AVRO Canada (stiti voi, aia care il proiectasera si pe ARROW)

Dupa parerea mea, de la astfel de prototipuri s-a ajuns la "farfurii zburatoare". Sa nu uitam ca, desi OZN-uri au foast vazute din antichitate, numai de prin anii 50 au inceput sa le vada oamenii in cantitati industriale... coincidenta? Eu nu as crede.

Nu de alta, dar care este sansa ca o nava extraterestra sa dea din gresala peste Pamant? Foarte mica.
Sansa sa ii intereseze si sa revina? Si mai mica.
Sansa sa ii intereseze asa de tare incat sa revina in mod curent? Minuscula.

Eu personal sunt sceptic. Daca imi arati o farfurie zburatoare, o sa vreau s-o vad de aproape sa fiu sigur ca nu are o placuta pe care sa scrie "Fabricat la baza secreta Draganesti-Vlasca" sau altceva similar. Daca voi vedea un extraterestru, fiti siguri ca o sa-l caut de fermoare.

Zexe

Si daca ar fi facute de mana omului e neaaparat nevoie sa fie secrete noi nu avem tehnologia sa pasim pe luna daramite sa construim farfurii zburatoare ...Stiu.. probabil o sa spuneti ca sunt idiot de nu am aflat ca am ajuns pe luna. Exista un documentar nu mai stiu cine la realizat cu aterizarea americanilor pe luna unde sunt expuse mai multe dovezi ca americanii nu ar fi ajuns cu adevarat acolo si toata povestea sa aranja in Area 51 Ex: Steagul ancorat de Americanii pe luna flutura acuma cine nu stie ca in spatiu este vid pe luna nu exista atmosfera.

klingonianul mascat

Ai dracu' nemtii astia  :-D daca au pus ei la cale in 1948??? atentatele teroriste care au vizat SUA in 2001. :lol:
Soarele este o stea din 100 de bilioane de stele in aceasta galaxie. Galaxia noastra este una din bilioanele de galaxii ce populeaza universul. Ar fi ilogic sa credem ca suntem singuri in acest univers. (Werner von Braun)