Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Raport al pentagonului despre 2012. Tot aici despre micsorarea timpului.

Creat de Arckadii, 26 Februarie 2007, 00:51:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Arckadii

Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului

Timpul va ajunge la zero, clima se va schimba dramatic, iar ADN-ul uman va fi reprogramat. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata intr-un raport al Pentagonului. Teoria este sustinuta de mayasi, care prevad ca ,,sfarsitul timpului" va avea loc pe 21 decembrie 2012. Calendarul Maya se incheie brusc la aceasta data, cu toate ca, in trecut, mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani.

Schimbare radicala de clima in Europa

Previziunile sunt sumbre pentru perioada premergatoare anului 2012. Dupa 2010, Europa va suporta o schimbare radicala de clima si se estimeaza ca milioane de oameni vor muri din cauza foametei si a razboiului. Pana in 2007, se anunta furtuni violente care vor distruge bariera de coasta a Olandei, determinand pierderea unor vaste teritorii. India, Africa de Sud si Indonezia vor fi distruse de revolte si conflicte interne, iar granarele lumii vor fi golite de seceta.

Un climat siberian va pune stapanire pe Marea Britanie si tarile vecine, se arata in raportul Pentagonului, care prezice faptul ca schimbarea climei va fi o amenintare chiar mai mare decat cea terorista: verile vor fi din ce in ce mai calde, provocand o si mai rapida topire a ghetarilor, cu consecinte grave asupra climei; la extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scazute, similare Siberiei, in tarile limitrofe Atlanticului de Nord.

Nu va fi sfarsitul lumii

La nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. De asemenea, asistam la o crestere a rezonantei magnetice a Pamantului, care a inceput din 1980. Prin urmare, in anul 2012, timpul va atinge valoarea zero. In prezent, ziua are de fapt doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta are 12 cicli pe secunda, fata de 7,83 cicli pe secunda. - Mai are sens experimentul cu clepsidra la care am zis ca ne inhamam?

Tot in 2012, planul sistemului nostru solar se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.

Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea.

Sursa: Averea, 13 Mai 2006
Autor: Gilda Diaconu




Astept pareri si comentarii.
Ark

Leonard

Cei care stiu tac.

Leonard

NU se stie cand este sfarsitul lmii dar se stie exact ca va avea loc topirea ghetarilor si tehnologia omul niciodata nu astat in loc cu tehnologia de restul unele sunt presupuneri.Dar sunt interesante.
Cei care stiu tac.

DepthOfField

CitatIn prezent, ziua are de fapt doar 16 ore, in loc de 24, din cauza faptului ca rezonanta are 12 cicli pe secunda, fata de 7,83 cicli pe secunda. - Mai are sens experimentul cu clepsidra la care am zis ca ne inhamam?
CitatAstept pareri si comentarii.
Parerea si comentariul meu ar fi cam asa, pe scurt:
daca timpul s-a redus asa cum scrie acolo, inseamna ca vor fi nenumarate consecinte care se vor observa.
- lumina verde devine rosie, deoarece frecventa ei fiind constanta, dar raportandu-se la o secunda "mai mica" (caci timpul trece mai repede), inseamna ca lungimea ei de unda ar creste, iar noi am vedea in ultravioletul apropiat. Sau invers, daca frecventa ar ramane constanta raportata la noua secunda mai mititica, atunci lumina rosie s-ar face verde, iar noi am incepe sa vedem in infrarosu
- gravitatia a scazut, deoarece unui corp care cade ii ia mai multe secunde de-astea mici sa ajunga de sus in jos. Consecinta: satelitii geostationari de comunicatii cu care prindem noi televiziunea, au luat-o razna, deci, stau si ma gandesc: la ce ne uitam noi acuma??.  In plus, terenurile de fotbal trebuie marite, iar la saritura in inaltime se stabilesc noi recorduri extraordinare. Sau exact invers.
- viteza luminii a scazut, pentru ca face 300000 km in mai multe secunde de-astea mai mititele, asadar, comunicatiile prin fibra optica au luat-o in freza, deci noua nu ne mai merge bine internetul. Sau exact invers.
etc.,etc,etc

parerea mea e ca trebuie sa GANDIM mai mult si sa speculam mai putin. Si sa respectam cunostintele acumulate de omenire pana acuma, chiar daca nu le cunoastem (si sa facem eforturi sa cunoastem), caci pe baza lor ne merg noua toate instalatiile de care beneficiem.

Cat despre articolul in cauza... asa se face treaba: se amesteca niste elemente reale si observabile (modificari climatice), cu niste teorii cvasi-stiintifice care oricum nu sunt intelese de publicul larg, se vehiculeaza si niste nume oficiale (Pentagon) , si voila, subiect de discutie si de umplut ziarele

Cu regret ca am fost prea incisiv in necunoasterea mea,
Ciuciulete

mi-am dat si eu cu parerea, scuze.
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

alx

good point,Ciuciulete!Subscriu...
   ºi în plus,sã nu uitãm de reþeaua GPS,din câte ºtiu eu,fiecare satelit are un ceas atomic(poate mã înºel) la bord,precizia maximã fiind necesarã...or sateliþii aºtia continuã sã indice ora identic cu ceasurile de pe Terra...
  Apoi,cât de întins(spaþial) este efectul schimbãrii frecvenþei de rezonanþã a Pãmântului?ajunge pânã la pulsari???? cã ãstia sunt niºte ceasuri care ar putea fi luate drept sistem de referinþã...ºi ar trebui sã vedem schimbãri radicale în pulsaþiile lor...or din câte ºtiu eu,asta nu s-a întâmplat...
  Alt efect care ar trebui sã aparã ar fi accelerarea miºcãrii de rotaþie ºi de revoluþie a planetei,pentru cã,dacã nu s-ar întâmpla asta,ne-am da foarte uºor seama de accelerarea timpului(ex:ar ajunge sã fie searã la 12 ziua,dupã ceas),aceastã accelerare a vitezei de rotaþie s-ar traduce prin turtirea planetei,forþa centrifugã ar creºte pânã la valori periculoase,etc.
        nu ºtiu ce sã zic,poate cã apare o compresie a timpului,poate nu,rãmâne de demonstrat!  pânã atunci,asta e pãrerea mea.
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Max C.


alx

Citat din: max c. din  26 Februarie 2007, 10:15:13
"Cine cunoaste tace...,cine nu cunoaste vorbeste..."


ce vrea sã însemne asta?noi suntem aici pentru a ne expune pãrerile,nu pt. a o face pe enigmaticii...sau tu deþii toate rãspunsurile?
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Max C.


alx

Citat din: max c. din  26 Februarie 2007, 14:03:45
pai daca asta e parerea mea care e problema???

deºi sunt off-topic,asta nu e o pãrere,e o maximã,o pãrere înseamnã un punct de vedere,argumentat ºi/sau argumentabil...
              pãrerea mea...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Arckadii

hai sa revenim la subiect. este destul de important. nu spun ca o sa fie sau nu ceva in 2012 cu siguranta insa daca va fi, este destul de aproape. 5 ani...cam putin
Hai sa vedem ce se poate face, ce ziceti...
Ark

alx

ce se poate face?pãi ,dacã lucrurile se vor întâmpla aºa cum se spune
*Potrivit mayasilor, anul 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci momentul cand adevarul ne va fi revelat. Toate aceste schimbari dramatice vor avea efecte serioase si asupra ADN-ului uman, care va fi suferit o reprogramare si va fi imbunatatit, avand 12 spirale in loc de doua. Oamenii vor depasi tehnologia, asa cum e cunoscuta azi si va avea loc o trecere rapida prin dimensiunea a patra si intrarea in cea de-a cincea.*
  atunci ceea ce putem încerca sã facem este sã RÃMÂNEM ÎN VIAÞÃ!  ca sã ajungem ºi noi în vremurile noi care va sã vinã!
   Eventual,ne putem storci creierul pentru a descoperi cu o secundã-douã mai devreme adevãrul(de fapt asta ºi facem,nu-i aºa?).
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."

Leonard

Cei care stiu tac.

Max C.

Mai copii,hai sa va spun de ce am scris citatul asta....pai in primul rand odata cu solstitiul de iarna in 2012 se pare ca se va intampla ceva...dar nu ceva in planul material,ci in cel spiritual...voi revenii cu detalii

xennon_2000

Prea multa valva pentru anul asta! :martiansad:
Dc nu 2030 sau atunci cand va veni meteoritul Apophis?

Max C.

Pana cand vom vedea toate lucrurile prin prisma materialismului nu avem cum sa intelegem asemenea chestii ,e valabil si pentru altele...raspunsurile sunt foarte simple...doar intrebarile le complica  :-)