Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

EI sunt printre noi...

Creat de Dreamy, 10 Februarie 2007, 13:41:35

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Credeti ca marile corporatii  sunt ajutate, in munca lor, de fiinte extraterestre!!!

DA
7 (41.2%)
NU
0 (0%)
NU STIU
2 (11.8%)
ORICE E POSIBIL
6 (35.3%)
E O ABERATIE
2 (11.8%)

Numărul total de membrii care au votat: 8

Votare închisă: 12 Martie 2007, 13:41:35

EMIL_48

povestitorii" lor (mintiti-ne, bre, dar mai frumos, va rog!), e clar ca EI sint printre noi doar ca sa ne distruga... .
/......Adevarat sau  fals ,bine sau rau.  frumos  sau  urat.....destept sau mai putin....etc .nu  sunt  un  asa  bun  povestitor  dar  este  experenta prin care  eu am  trecut   si  poate  mai  trec..
  Sunt   vinovat  ca nu pot  spune  decat  niste < aberatii>  ce  sa  zic , pentru uni  asa  o  fi  dar  ma  gandesc  ca  nu  toti  gandim  la  fel  asa  ca...  fiecare  cu  caliatile lui .
     A tunci  cand  ma  voi  ridica  la nivelul  celor  ce sunt  ON TOPIC  si promit  ca  ma straduiesc  poate  ca  este  mai  bine  sa  nu   va   < aburesc> cu ineptiile  mele .
   Imaginatia  poate  fi cauza .. aceiasi  despre  care  si TONI VICTOR MOLDOVAN   in cartea  sa PROGRAMUL  TERA  este   acuzat.
  La  fel  si  marturiile  maicutei VERONICA  de  la VLADIMIRESTI pot fi  rodul unei  imaginatii.?
........ nu  caut vorbe pe  ales
..........nici  stiu  cum as incepe
desi -mi  vorbesti pe  inteles
eu nu te  pot pricepe......       <   marele nostru EMINESCU>
:ufo:

Xanadron

< dragilor roufonisti...  >... /va scrieam undeva despre motivatiile unora.care...scriu paici.......doar sa se aflen traba aparent.....,dar, ....si alte expliactii ar fi posibile:  :roll:

"Explicatia cea mai simpla ar fi nevoia acuta  a unora de-a li se acorda atentzie, iar cea mai alambicata - intentia de dezinformare, sau poate si aceea de deturnare a atentiei userilor de la alte teme "incomode", din partea vreunui organism/organizatie oarecare.
Organizatie care mi-e greu sa-mi imaginez insa c-ar fi atit de idioata incit sa creada ca Rufon ar putea fi o adunatura de oligofreni.  :-D " 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

CitatOrganizatie care mi-e greu sa-mi imaginez insa c-ar fi atit de idioata incit sa creada ca Rufon ar putea fi o adunatura de oligofreni.  grin "
Monser admitand ca opusul lui "oligofren" ar fi "inteligent",  cu tristete trebuie sa te anunt ca si cei mai inteligenti indivizi pot fi manipulati!
Si nu  de putine ori, chiar cu destula usurinta. Ceea ce nu e cazu' nostru, normal :evil:
Am zis !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

Xanadron

Citat din: romulus din  12 Decembrie 2010, 13:11:26
Monser admitand ca opusul lui "oligofren" ar fi "inteligent",  cu tristete trebuie sa te anunt ca si cei mai inteligenti indivizi pot fi manipulati!
Si nu  de putine ori, chiar cu destula usurinta. Ceea ce nu e cazu' nostru, normal :evil:
Am zis !
(Si de data asta) bine AI ZIS, romulus !!!  :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

#109
Citat din: romulus din  12 Decembrie 2010, 13:11:26
Monser admitand ca opusul lui "oligofren" ar fi "inteligent",  cu tristete trebuie sa te anunt ca si cei mai inteligenti indivizi pot fi manipulati!
Si nu  de putine ori, chiar cu destula usurinta. Ceea ce nu e cazu' nostru, normal :evil:
Am zis !
As merge un pic mai departe si as defini mai bine "inteligentul". Tandemul oligofrenie-inteligenta se refera, in principal, la calitatile logice si rationale ce reprezinta o parte dintr-un individ. Si da, manipularea se face foarte usor la acest nivel!
Daca indivizii ar avea o dezvoltare completa manifestandu-si, impreuna cu inteligenta si intelepciunea (ÎNȚELEPCIÚNE s. f. Capacitate superioarã de înțelegere și de judecare a lucrurilor. ♦ Cumpãtare, prudențã, moderație determinatã de experiențã; spirit de prevedere. – Lat. intellectio, onis.) cred ca manipularea nu ar mai avea aceeasi rata de succes.
Normal ca nu e cazul nostru ...  :-D :-(
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

padme

#110
Cazul Caponi

In Mai 1993, Filiberto Caponi, in varsta de 23 de ani, sustine ca aude un "vaiet" care nu era nici animal, nici uman, semana mai mult cu ceva electronic, incepe sa caute sa vada de unde vine si gaseste gemuita intr-un colt o ciudata creatura. (as zice urata de-a dreptu') Intalnirea nu are loc numai o singura data, acesta reusind sa o fotografieze cu un aparat polaroid.

http://www.filibertocaponi.it/index.php?option=com_content&view=article&id=9&Itemid=4

http://www.filibertocaponi.it/index.php?option=com_content&view=article&id=10&Itemid=7

Este denigrat  si i se face chiar dosar penal pt raspandirea de informatii false! Fiind un artist, este acuzat ca de fapt ar fi fotografiat o figurina de creta creata de el! Eu daca ma uit mai bine... nu prea mi se pare o creatura... normala, nu stiu cum sa zic, este foarte asimetrica si pare acoperita de... ceva, care pare a fi... noroi?!
El susine pe site-ul sau al carui link este mai sus, ca ar fi singura persoana care detine fotografii ale unei creaturi extraterestre- pentru mine acest fapt fiind cel putin ciudat, intrucat imi amintesc destul de clar ca acum ceva timp imi este atrasa atentia de o emisiune cu si despre UFO, (am mai vorbit despre ea si mai repet in acest context) emisiune in care este invitat un barbat ce sustine ca are o prietenie de vreo 20 de ani cu niste fiinte de pe alta planeta, aduce ca probe fotorgafii – umanoizi, figura triunghiulara, nas mic, ochi mari colorati, piele alba, par blond- precum si o inregistrare audio dintr-o asemenea nava! Tipul sustine ca nu vrea sa faca publica aceasta poveste, eu intrebandu-ma cum de l-au gasit, pt ca eu il caut si nu am mai gasit nimic legat de el – nu i-am retinut nici numele, nici emisiunea, nici macar programul pe care a fost, dar caut in continuare!

Sa revenim la creatura- Caponi sustine ca respectiva fiinta avea un mod ciudat de a se misca, foarte rapid, nefolosindu-si "mainile" si sarind cu usurinta peste diverse obstacole, cum ar fi un zid! In emisiunea Mistere de pe Italia uno, apare un nou martor, care doreste sa-si pastreze anonimatul si care sustine ca si el a vazut creatura respectiva pe langa soseaua pe care o parcurge zilnic, sare prin sau din copaci si la un moment dat s-a oprit in mijlocul drumului obligandu-l pe acesta sa opreasca masina. La un moment dat se sperie unul de altul si pleaca amandoi, unul in copaci (creatura sper) si altul spre casa. Martorul povesteste doar parintilor ceea ce a vazut, a doua zi chiar intorcandu-se impreuna cu tatal sau la locul evenimentului si cautand prin imprejurimi ceva... creatura sau macar o dovada a existentei ei!
Caponi sustine ca in momentul in care a inceput toata tevatura cu presa- pe care n-a chemat-o el, a povestit prietenilor si asa s-a aflat, a avut dosarul penal, a fost ridiculizat, dar ce mi-a atras atentia este ca sustine ca a primit o vizita cel putin ciudata – niste barbati in uniforme "ciudate" complet negre, care il conving prin intimidari ca ar fi mai bine sa dea uitarii intreaga poveste!

Eu ma gandesc asa: de unde se stie ca aceasta creatura e extraterestra??? Doar pt ca arata ciudat?? Asa s-a crezut si despre ornitorinc ca nu exista, ca e inventat!
Cum ar putea o asemenea fiinta sa-si construiasca o nava, pt ca sa vina sa sara prin copaci pe Terra?? Daca nu, si e vreun animal de companie, de cine a fost adusa aici si in ce scop?? A fost pierduta cumva??
Si nu in ultimul rand, ce rost ar fi avut deplasarea MIB daca chestia asta ar fi fost un basm, o aiureala, o fantezie!

dorel6

Dupa poze,creatura nu pare sa fie murdara de noroi.
Seamana mai mult cu niste arsuri cicatrizate.
Parerea mea este urmatoarea :

"Deplasarea MIB a fost din cauza ca aceea creatura poate a scapat de la un loc de prabusire etc.
Si arsurile poate au fost provocate de fortele speciale,care au incercat sa ucida aceste creaturi."

Dar daca nu este nimeni sa dezvaluie toate secretele,mereu vom ramane doar cu intrebari.
Si de aici se dezvolta multe discuti.

P.S. Dar ce are creatura aceea pe piept ? Sfori,cabluri etc. ?
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

padme

Da, exact, par niste... arsuri, nu stiu!

Pe piept are o protuberanta din care ies 2 tuburi mai lungi! In emisiune s-a presupus ca ii foloseau la respirat atmosfera terrestra!

jean

#113
Si eu cred ca ei, (nu neaaparat extraterestri) sunt aici. Uite am aici doua cazuri din multimea de cazuri relatate, din care reiese foarte clar ca ei sunt aici. In cartea ,,Ei sunt aici", scrisa de  Timothy Good  volumul I, la pagina 237 se spune urmatoarele:
In ziua de 17 noiembrie 89, ma relaxam intr-un local din Dalas impreuna cu o prietena. Bob a avut brusc o senzatie care n-a durat mai mult de 30 secunde, a inceput cu o serie de ,,valuri" de energie in ceafa, simultan cu inducerea unei acute senzatii de panica. O intrega gama de memorii si informatii, senzatii au fost traite cu o viteza nemaipomenita. Melanie a realizat ca ceva nu este in regula dupa expresia fetei lui Bob. Aceasta constientiza prezenta unui barbat stand in picioare la o oarecare distanta in fata lui. Era nu stie de ce, convins ca barbatul era responsabil de ,,intruziunea" mentala. Individul parea sa aiba in jur de 30 ani, avea cam 1.8m inaltime, parul deschis, pielea neteda, de un bronz aramiu.
 Am sarit in picioare si aratand cu degetul catre el am strigat El este! Melanie s-a repezit catre iesirea pe unde disparuse si l-a ajuns din urma, l-a depasit, s-a oprit si l-a privit drept in ochi. Dar barbatul nu se uita la ea; parca nici nu ar fi existat – a trecut chiar pe langa ea. De fapt , la intoarcere Melanie incepuse sa se indoiasca de cele vazute. ,,Nu se poate", a spus ea. ,,Pupilele sale aveau forma de romb – pe lateral" – stii, cum au pisicile pupilele verticale, la el erau orizontale."

Si un alt exemplu, la pagina 249 in aceasi carte scrie urmatoarele:
Ocupantii a zece masini au semnalat cinci humanoizi, mergand pe un drum de tara, indreptandu-se catre Laguna Cartagena. Unul dintre martori, a urmarit fiintele cu masina sa, dar cand s-a apropiat de ei, acestia ,,s-au aprins", parca vroiau sa-l previna sa nu se apropie mai mult. Cand lumina s-a risipit, martorul a pornit din nou dupa ei si a facut in asa fel incat sa le poata vedea fetele. Fapturile erau de culoare gri, inaltime aprox. 1.2m, cu ochi rombici pe orizontala si urechi lungi si ascutite.

Vedeti, ochii lor sunt descrisi la fel in ambele cazuri. Dar inaltimea si culoarea la piele era diferita. Pentru ei nu conteaza prea mult acestea, cred ca le pot adapta dupa nevoie, le ajuta in anumite situatii sa se strecoare neobservate. Umanoizii s-au aprins?
Pai in acest caz nu erau chiar atat de materiali, sau generau un anume camp ce produce lumina in jurul lor. Eu totusi cred ca natura lor adevarata nu este materiala, dar se pot materializa la nevoie in diverse stadii, de la sinple entitati transparente pana in starea fizica cea mai adevarata. Astfel se pot explica foarte multe cazuri ce par absurde si greu de crezut.
O seara buna.
Adevarul este dincolo de noi

dorel6

Si eu am avut o experienta de genu asta,dar nu una de peste zece ori.
Sa povestez una dintre ele :

"Era in jurul orei zece seara.Singur in camera mea.Cautam ceva pe internet.
Si dintr-o data am avut o asa zisa viziune.Un flash sa ii spun,cu multe imagini,
informatii,istorie,cultura,simboluri,etc.Chestia era ca tot ce am vazut atunci
nu avea nici o legatura cu terra.Si o senzatie de panica,dar senzatia parca
era una noua.Si am stiut instantaneu de unde vine informatia.(Informatia
venea de la ceva creaturi care nu erau de pe pamant)."

Nebun nu sunt.Imaginatie am,dar ce motiv as avea sa mint nu stiu.

Dorel
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

Vlad6

Dorel,iti mai simteai corpul in acel moment?
Daca da,cum?
Si cam cat a durat acest schimb de informatii?

abyss

Cred cã aveam 13 ani când într-o seara m-am culcat ºi exact înainte de momentul plonjarii conºtiinþei în somn mi s-a pãrut cã aud ceva în camerã. Am încercat sã adorm din nou însã zgomotele slabe iar s-au auzit identic ca prima datã. Chestia asta repetitivã mi-a alungat somnul ºi mi-a sporit atenþia o vreme. Dar nu s-a mai întâmplat nimic ºi mi-am zis cã or fi vecinii, etc. Când sã adorm, de data asta a troznit ºi parchetul însã ceva mai aproape de patul meu, fapt care m-a speriat un pic cãci adormisem. Am deschis ochii ºi m-am întors sã privesc prin lumina slabã ce intra pe geam de afarã cãtre zona cu pricina din camerã însã fãrã sã disting ceva, dar chiar atunci trozni de mai multe ori în acelaºi loc. Am sãrit ca ars ºi am aprins lumina aºezându-mã  pe pat... Fix în acel moment trozniturile slabe au început din nou în faþa mea la nici 1 metru de mine ºi parcã mai ºi avansau! Fãrã zãbavã am apucat perñoiul ºi am þintit sã izbesc zona cu pricina. Exact în momentul când perna zbura proiectatã prin aer cu putere trozniturile s-au îndepãrtat ca ºi cum cineva s-ar fi dat înapoi. End of story.

Ai mei au zis cã am visat, cã erau ºobolani sub parchet deºi nu am avut niciodatã aºa ceva, fie cã erau vecinii ori cã am avut vedenii. Ok, însã eu le-am mai auzit deºi nu am mai dat importanþã subiectului cãci la ºcoalã era din ce în ce mai serioasã treaba. Cert e cã dupã doi ani ºi ceva m-am trezit într-o farfurie zburãtoare simplã ºi frumoasã. Nu mai descriu acum cum am ajuns în acea situaþie penibilã totuºi. Chiar dacã de la acel eveniment au început sã mi se întâmple o sumedenie de lucruri eu le-am ignorat cât am putut acceptând varianta cã sunt vise, halucinaþii etc ºi cã o minte forte nu pune botul la asemenea chestiuni. Dar timpul mi-a rezervat multe surprize ºi prin 1996-7 am vãzut la tv într-o emisiune cu Bob Lazar exact acea farfurie zburãtoare... A fost groaznic acel moment cãci mi-a spulberat orice îndoialã asupra aºa ziselor "vise ºi halucinaþii" 

Cred în posibilitatea download-ului de info în mintea ori celulele umane, cred cã suntem nu numai supravegheaþi ci ºi testaþi în foarte multe moduri cu predilecþie fiind cele din timpul stãrii de repaos. Tot ceeace facem ori ne iluzionãm cã realizãm e lipsit de importanþã ori valoare dacã nu corespunde logicii raþiunii pentru care existãm aici ºi acum.   Cu alte cuvinte, nu ne aparþinem ºi nimic nu ne aparþine. Este un test. Dacã îl trecem.... Vom fi întâmpinaþi cu bucurie ºi respect, dacã nu atunci o luãm da capo... iar ºi iar.          

dorel6

Corpul imi era amortit,parca pluteam.Si nu mai simteam scaunul sub mine.

@biss daca ai un vis esti foarte constient ca este un vis,tot ce vezi in vis este in ceata.
Totusi numa cand te trezesti iti dai seama ca ceva a fost diferit.
Iar cu "download-ul" in mintea omului este foarte usor.Mintea nu are firewall,nu are sistem de protectie.
Deci cam tot poate sa ne acceseze mintea,bine inteles doar limitat.
Plus ca exista deja tehnologie pe pamant care poate sa faca asa ceva.
Imagineazati ca esti doar un "telefon cu bluetooth activat".(Exemplu)

Dorel
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.

jean

                               Rapit si dus intr-o baza extraterestra de pe Pamant
  Un eveniment care demonstreaza foarte clar ca ei sunt printre noi s-a intimplat intr-o noapte din iunie 1988 in Porto Rico. Este descris in cartea  ,,Ei sunt aici" scrisa de  Timothy Good, volumul 2, pag. 35.
-Noaptea era foarte calda si degeaba incercam adorm. Toti ceilalti din familie dormeau. M-am ridicat si m-am dus sa ma intind pe sofaua din camera de zi unde era mai racoare, dar tot degeaba. Deodata vad o strfulgerare de lumina afara si aud un soi de bazait. Dupa cateva clipe, cineva bate de trei ori in oblonul venetian. Ma scol si deschid fereastra si iata-i – trei umanoizi. Eram absolut socat, dar o voce interioara i-mi vorbea: ,,Nu-ti fie frica, totul e in ordine. Nu ti se va intampla nimic. Vrem numai sa-ti aratam ceva".
Daca la inceput fusesem socat, cand am auzit acea voce m-am mai calmat. Mi-au zis sa ies afara, dar nu-mi vorbeau direct – n-au deschis gura nici o clipa – totul se peterecea in mintea mea. Am deschis usa. Am simtit ca trebuie sa o fac – oricum, stiam ca nu-mi vor fece nici un rau....Erau cei de genul cenusiu, ca in descrierile clasice.
Doi dintre ei m-au luat de maini si m-au condus pe un drum. Nu puteam sa-mi cred ochilor, acolo era o farfurie zburatoare. Se sprijinea pe trei picioare metalice. Era rotunda, cu multe lumini colorate in jurul ei. Jos avea o deschidere, o trapa de la care cobora o scara pana la sol. Mi-au cerut sa urc scara si sa intru in nava. Inauntru erau mai multi omuleti si spatiul era plin de masinari cu o multime de panouri si lumini colorate: acestea se aflau in zona ferestrelor, ca o pasarela in interiorul boltei. Omuletul ma prezenta unei fapturi mai inalte, cam de inaltimea mea. Ma simteam in largul meu in prezenta acestuia, caci, cu toate ca semana cu ceilalti, era mai inalt si aducea ceva mai mult a om. Era imbracat cu halat si zicea ca este ,,medicul-capitan".
Tipul imi explica buna lor intentie fata de mine; ca vor numai sa-mi arate si sa-mi spuna ceva sa pot transmite, la randul meu, altora. O scurta comunicare cu cei de la panouri si simt ca suportii de aterizare sunt escamotati, in timp ce se aude un zgomot de inclemare.
Trapa se inchide si nava incepe sa se miste. Eram impresionat dar nu inspaimantat – starea mea de calm era dirijata de ei. Nava se inalta si credeam ca vom zbura departe, in schimb paru sa vireze la stanga si coboraram spre Sierra Bermeja. Mi-era frica sa nu ne zdrobim de munte, cand deodata apare o gaura, in valea dinspre culmea El Cayul. Nava intra intr-un tunnel si coboram mereu pana la o sala imensa ce parea a fi o pestera lunga.
Aici erau construite o serie de structuri ca niste baraci sau cladiri. Sute de omuleti lucrau la ceva ce semana cu niste linii de productie, ansambland echipamente electronice si mecanice. Jos erau o multime de nave, dar nu de genul avioanelor, ci de forma unor farfurii, altele triunghiulare sau hexagonale.
Tipul inalt mi se adreseaza, spunandu-mi: ,,Dupa cum vezi aici avem o baza de intretinere pt. sistemele noastre de nave. Suntem de mult aici si nu avem intentia sa plecam. Dorim ca oameniisa stie ca nu vrem sa facem nici un rau, ca nu avem nici cea mai mica dorinta de cucerire. Vrem sa va intindem o mana prieteneasca si sa stabilim cu voi un sistem de relatii din care sa beneficieze ambele parti. Populatia pamantului trebuie sa fie sigura ca nu aven nici decum intentii rele".
-Dar de ce tocmai eu? – ii spun. Sunt un om simplu si nu ma va crede nimeni.
-Nu are importanta. Oamenii va vor crede, tot asa ca si pe ceilalti cu care am luat contact si pe care i-am adus aici sa vada aceleasi lucruri. Cand ceilalti oameni mai invatati vor auzi ce spuneti voi, oamenii simplii – cum zici tu - -or sa stie ca spuneti adevarul.
Dupa aceia m-au dus acasa si inainte de a ne desparti mi-au zis ca , imtr-o zi se vor intoarce.

Cateva concuzii:
- seful este ,,medicul capitan", sa aiba legatura cu exaninarie medicale facute persoanelor rapite in alte cazuri?
- nava intra in pestera printr-un tunel, sa aiba legatura cu cu explozia din zona in care din laguna si din zonele invecinate iese un fum albastru? Explozie care este descrisa in carte si care a speriat populatia din zona. Este posibil ca americanii sa fi dorit sa distruga acea baza extraterestra de pe Pamant, ei producand acea explozie, sau vazut militari americani in zona si aparte de zbor, avioane si elicoptere. Sau ET au avut un accident in baza? Accident care a atras atentia autoritatilor.
- ,,suntem de mult aici si nu avem intentia sa plecam", rezulta ca nu pot fi speriati de actiunile oamenilor, in acest caz ne sunt cu mult superiori.
- nu doresc sa faca rau oamenilor, daca este asa, atunci nu putem decat sa ne bucuram.
- sa stabilim cu voi un sistem de relatii din care sa beneficieze ambele parti?
Deci, prezenta lor urmareste un anumit interes daca vor sa beneficieze de ceva. Noi de ce beneficiem dupa intruziunea lor aici? Nu ne-au spus si nici noi nu stim. Poate vom afla canva. Dar se pare ca ei beneficiaza mai mult ca noi ca sunt aici. Noi, marea masa a oamenilor....
- la intebarea ,, de ce tocmai eu?" rspunsul lor este ca aleg oameni simpli pentru asi face cunoscuta prezenta aici. Mai mult ca sigur ca au un motiv intemeiat. Care o fi ala?

Adevarul este dincolo de noi

dorel6

#119
  Am auzit de un tunel in munte.Se zice ca ar fi o "holograma" care protejeaza intrarea,sa nu o vedem.Deci povestea este cel putin dupa mine 20% adevarata.
Si asta imi aduce aminte de un mit/poveste veche care se zice ca un zeu a luat adapost intr-un munte,si s-a inchis acolo.(nu mai stiu ce zeu,si povestea am
cam uitat-o).

Jean motivul la aceasta intrebare:
"Raspunsul lor este ca aleg oameni simpli pentru asi face cunoscuta prezenta aici. Mai mult ca sigur ca au un motiv intemeiat. Care o fi ala?"

Poate prin mass-media vor sa credem astfel de lucruri.Crezi ca in ziua de azi ce vezi pe cer nu este o holograma creata de oameni,nave create de oameni etc. ?
Cel putin 25% din cazuri.Iar 70% minciuni.
Iar daca o simpla voce "prin minte" ar face astfel de lucruri,sa nu iti fie frica si alte lucruri.Imagineazati ce ar putea sa faca.Am studiat unpic psihologia.Dar cand creierul nu poate sa faca nimic,adica ceva ce nu poate explica este mai deschis decat o usa.Si accepta orice idee.Si cu tehnologia din ziua de azi orice este posibil.Aproape orice.
Si in antichitate se zice,si sunt picturi cu asa zisele nave.Acum incearca sa ne minta pe fata ? Sa ascunda astfel de lucruri ? Si daca da,cu ce motiv ?
Poate prin simplul fapt ca orice om si in istorie si-a dorit putere,sa domine sa fie cunoscut.Un salbatic.Poate in ziele de azi ne ascundem reactile acestea,am ajuns sa le controlam,dar toti doresc putere sa domine.Chiar daca dorinta este mica,tot se afla in noi.
Si asa ne pot face pe noi sa credem ca ei au putere,si noi nu putem sa facem nimic.Dar daca putem ?
Intr-o zi va fi cineva care va zice GATA.Dar care zi,cand ?

Dorel
Există două metode de a cuceri și înrobi o națiune. Una este prin sabie. A doua este prin îndatorare.