Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Nu exista conspiratii

Creat de baaron, 02 Februarie 2007, 15:52:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.


Max C.

Am gasit o poza frumoasa... :lol: "The Mad Tea Party"(atentie la detalii)

Ronin

" O conspiratie este rar, daca vreodata, dovedita prin marturie pozitiva, cand o crima de mare magnitudine este pe cale de a fi comisa printr-un grup de indivizi, ei nu actioneaza deschis, ci acoperit si secret. Scopul avut in vedere este cunoscut numai acelora care intra in aceasta. Exceptand cazul ca unul din conspiratorii originali sa-si tradeze tovarasii si sa ofere dovezi impotriva lor, vinovatia lor nu poate fi dovedita decat prin dovezi circumstantiale... si circumstantele NU pot sa minta "

John A. Bingham avocat, judecator special, citat in Procesul Conspiratorilor, Washington, 1865.
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Ronin

De la Ronin la Ronin...interesanta chestie... deci ramane sa ne folosim TOT creierul... circumstante... detalii... puse cap la cap... corect..ca daca as avea personal *thrust* si echipament *bani*...etc... poate am aduce si dovezi..asa negru pe alb sau color...dar asta este...se ascund bine hotii... asa ca ne ramane...mintea... citeste si nu te opri din citit...astfel mintea ta devine un adevarat laborator de idei si imagini...citat din Eminescu MIhai...stia el ce stia...repet aici de ideea unui serviciu de informatii *sau site despre si cu aliens*...in care sursele de info sa fie diferite... pentru a se evita manipularea... ramane ca sa punem cap la cap...ceea ce avem... si cum adevarul se ascunde in detalii... priviti tabloul de la distante diferite... !!!

Conspiratii exista... cei care incearca sa compromita si acest cuvan...o fac pentru ca se tem sa nu fie descoperiti (de cine ???!!!)...si atunci te acuza de ...nu stiu cum se numeste asta... oricum se termina cu...ita...

Cand te gandesti ca traim asa de putin...
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

loreley





'Reclaiming History' este o carte despre asasinarea lui JFK, la care autorul Vincent Bugliosi a lucrat vreme de 20 de ani. Cu minutiozitate americana, cronicarul Dennis Prager (un popular amfitrion de talkshow-uri radiodifuzate) a numarat un milion jumatate de cuvinte si mii de note de subsol. Probabil cea mai detaliata carte despre asasinatul din noiembrie 1963, din care se desprinde o concluzie dezamagitoare: Lee Harvey Oswald, cel condamnat pentru asasinarea fostului presedinte american, a actionat de unul singur.
De ce un avocat de succes, devenit celebru in procesul asasinatului lui Sharon Tate (1969), a ales sa scrie aceasta carte? - se intreaba sarcastic comentatorul. Era necesar sa fie redusi la tacere cei care mai cred - in pofida rapoartelor bipartizane si a unor carti excelente precum Case Closed, a lui Gerald Posner - in teoria conspiratiei din spatele uciderii lui JFK. Nu exista nicio proba a unui complot, dar asta nu conteaza pentru cei care sunt porniti sa creada ca a fost un complot. Lipsa probelor nu le dovedeste acestora decat ca dovezile au fost ascunse.
S-ar putea crede ca, in 44 de ani, s-ar fi ivit cineva care sa dovedeasca conspiratia. Ar fi devenit o figura mareata, ca sa nu mai vorbim despre sansa de a se imbogati a respectivului. Dar, in cazul acesta, Administratiile republicane si democrate au lucrat mana in mana pentru a ascunde dovezile, chiar daca unui guvern in Statele Unite ii e greu sa ascunda, fie si pentru cateva luni, dovezile unei crime. A fost deci un dublu complot: primul care a dus la asasinat, al doilea - in care au fost implicate o multime de persoane onorabile - pentru acoperirea primei conspiratii.
In cazul atentatelor de la 11 septembrie 2001, nimeni nu a aparut - american sau strain, de stanga sau de dreapta - sa vorbeasca despre un plan al Guvernului SUA de distrugere a WTC si a Pentagonului. Totusi exista insi care cred in conspiratii, si in cazul din 1963, si in cel din 2001.


Acestia au mai multe argumente, explica Bugliosi.
Cei mai multi cred ca este imposibil ca o persoana izolata sa fi produs asemenea tragedie. Lee Harvey Oswald, un timp cu profilul unui 'looser', a putut sa schimbe singur cursul istoriei? Pare de neconceput.
Multe persoane au tendinta sa-i invinovateasca pe cei pe care ii urasc de lucruri reprobabile. Cei care il urasc pe George W. Bush, desigur, il invinuiesc pe el si Administatia sa pentru 11 septembrie, egiptenii care urasc Israelul au pus SIDA pe seama prostituatelor evreice etc. 'A atribui evreilor conspiratii este intr-adevar cea mai veche credinta in teoria conspiratiei, cu sorgintea chiar in Protocoalele inteleptilor Sionului', observa autorul.
Sa nu subestimam efectul rutinei asupra mintii si comportamentului uman. A crede intr-o conspiratie este mult mai palpitant decat a accepta un adevar incolor. A croi un 'mister' in jurul celui care l-a ucis pe JFK este mult mai interesant decat sa accepti ca a fost un singur dement. Sau a-i cauta pe 'adevaratii vinovati' pentru 11 septembrie este mult mai interesant decat sa accepti ca au fost 19 arabi inarmati cu cutite.
Cei care simt ca nu isi pot controla propria existenta sunt mult mai usor de convins ca o forta invizibila le controleaza viata, decat cei care cred ca sunt singurii stapani ai vietii lor. Cei dintai sunt o buna sursa de venit pentru sustinatorii teoriilor conspiratiei, care ii fac sa creada ca au, in sfarsit, acces la o informatie ascunsa.
In societatile occidentale se crede ca oamenii mai indepartati de biserica au o tendinta mai puternica de a crede in conspiratii decat cei 'dusi la biserica'. Indiferent de motivele care ii fac pe oameni sa creada sau nu in aceste conspiratii, ceea ce ii defineste pe primii este ca ei au ales apriori sa creada, si la aceasta credinta in conspiratie ii duc psihicul lor si/sau agenda politica, niciodata faptele concrete.



Max C.

 :lol: :lol: :lol: pe bune?
'Reclaiming History' tot pe dolari e, nu?Mai ramane o intrebare cand au fost dati, inainte sau dupa?... :-)

hai sa urmarim si alta versiune(tot pe dolari ,dar mai putini)...

http://www.youtube.com/watch?v=8B_vT4fsL5I

loreley


         Pe  bune ,ce? :-D Binenenteles ca a fost pe dolari mai  multi  sau  mai  putini,cine  stie :-D
         Daca te  intereseaza cand  au  fost  dati intreaba-l ,cu  siguranta iti  va spune :-D
        Despre KFK s-a  scris mult si  se va mai  scrie  ,binenteles  tot  pe  bani :evil:

romulus

-----Foarte de acord , nu exista conspiratii !
---- Doar niste coincidente, iar unor oameni, (ai focului oameni) sunt asa de carcotasi ca se mai intreaba uneori:  cine? cum? unde?de ce?cand?
----Referitor la subiectul asta, pe vremea cand invatam lb.engleza , am gasit in curs o chestie (produsa de mintea unui englez , nu-i mai stiu numele) care mi s-a parut foarte draguta si relevanta pentru ce discutam: zicea cam asa:
-Poti sa prostesti TOTI oamenii pentru un timp; poti sa prostesti UN OM tot timpul ; dar NU POTI PROSTI TOTI OAMENII, TOT TIMPUL !
----Cam asa si cu conspiratiile .  Ele nu se egzista; numa ca, din cand in cand cate un carcotas se mai intreaba: de ce?
Parerea mea !
----Howgh !
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

elena78

Citat din: Ronin din  05 Iunie 2007, 02:12:09
" O conspiratie este rar, daca vreodata, dovedita prin marturie pozitiva, cand o crima de mare magnitudine este pe cale de a fi comisa printr-un grup de indivizi, ei nu actioneaza deschis, ci acoperit si secret.
John A. Bingham avocat, judecator special, citat in Procesul Conspiratorilor, Washington, 1865.

eu cred ca suntem inconjurati de conspiratii ,ele exista ,cum sa nu!!sa nu uitam ca ultima conspiratie  este a incalzirii globale ,  dupa cum am spus intr-un mesaj precedent  ,nu este nici o incalzire globala este doar o minciuna  din partea parlamentelor  ca sa acceptam  legea pentru platirea unei noi taxe globale pentru emisiile de carboniu ,domnilor cereti informatii domnilor  care fac parte din  Clubul de la Roma   poate ei se ocupa cu asa ceva ,oare chiar sunt adevarati ambientalisti???voi ce ziceti?? va las pe voi sa raspundeti la aceasta intrebare...

ryn

Un topic hilar...Conspiratia e in sangele omului, justificat sau nu, mereu ne intrebam daca in spatele evenimentelor exista un papushar. Ma intrebam deseori la o rascruce de drumuri , pe care carare sa aleg. Normal ca doar pe una - liber arbitru. Ulterior ma intrebam cum ar fi fost daca alegem cealalta carare, si automat incercam sa analizez factorii, conditiile si nu in ultimul rand impulsul de moment... Aici ma gandeam ca intervine conspiratia, subliminal si de efect. Nu ma intrebam ca n-am doi lei sa imi iau o paine si nici ce plateam cu cei doi lei pe langa produsul de panificatie - criza petrolului, o actiune de guerila, un atentat, sau motorina unui vapor japonez care ucide balene. Ma duc la magazin sa imi mai iau o paine