Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN deasupra aeroportului O'Hare Chicago / 7 Noiembrie 2006

Creat de jackie28t, 14 Ianuarie 2007, 03:13:20

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Care este parerea voastra despre incidentul de la aeroportul O'Hare Chicago din 7 Noiembrie 2006?

Un OZN
16 (64%)
Un fenomen Natural
2 (8%)
O iluzie atmosferica(mistificare)
3 (12%)
Nu sunt sigur
4 (16%)

Numărul total de membrii care au votat: 15

jackie28t

Inca o imagine noua aparuta pe websitul ''abovetopsecret''.
Aceasta imagine pe care o voi atasa mai jos este inca la atelier unde la ora actuala doi super experti calificati in analizari de video si imagini mesteca aceasta poza pentru mai multe informatii.Cand vor aparea stiri noi despre aceste fotografii luate cu telefonul mobil atunci va voi anunta numaidecat.Se poate sa fie o fotografie a unui nou caz de hoax sau intr-adevar o imagine reala.Vom trai si vom vedea :-D


Unidentified

#16
Salut,
Urmaresc de mult timp cazul asta si mi se pare foarte interesant.Sper sa iasa la iveala mai multe poze,poate si niste inregistrari video... :evil:

P.S. : bine v-am gasit :P

jackie28t

Salut Unidentified si bine ai venit printre noi
Intr-adevar acest caz din O'Hare este un caz fierbinte la ora actuala in care cam toti cei pasionati de OZNuri asteapta o imagine sau un video cu acel OZN misterios.Se stie ca exista fotografii si chiar un video si ca o sa apara de curand spun unii investigatori.Problema acum este ca mai sunt si altii care se joaca cu photoshopul si vor sa se distreze.Cam merita trasi de urechi acesti hoaxeri dar ce sa-i faci,intotdeauna exista dinpacate si astfel de indivizi.
Unidentified,sa stii ca pe websitul meu am deschis o pagina cu acest caz unde vreau sa expun orice informatie legata de intamplarea din O'Hare.Chiar am pus si un sondaj de votare care a ajuns pana acum doar la 45 de voturi printre care 38 sunt pentru UN OZN.Poti vizita pagina mea aici: http://pic1.funtigo.com/valuca/?g=27457161
Cand voi avea timp si informatii bune le voi posta numaidecat si acolo.Numai bine 8-)

Unidentified

Adevarul este ca in ultimul timp mi se pare ca aceste fenomene neidentificate par sa se inmulteasca sau poate mi se pare mie.Am gasit un link cu acest caz care pare sa cuprinda toate informatiile legate de ozn.
http://www.earthfiles.com/news/news.cfm?ID=1200&category=Environment

jackie28t

Unidentified,nu te grabi la concluzii........
In acel website prezentat de tine mai sus sunt publicate doua fotografii ceau aparut pe internet si legate de O'Hare Chicago si asa spus luate cu telefonul mobil dar acele informatii sunt vechi.Acolo se spune ca imaginile nu au fost manipulate dar stirea este de pe 25 ianuarie 2007 adica acum doua zie.Acum cateva ore a aparut si analiza expertilor.Stai pe aprope ca vin cu urmatorul post :-D LOL

jackie28t

Stiri calde aparute in ultimile ore.

Doi experti in analizari (de la ATP-AboveTopSecret ''digital experts'' -David Biedny and Jeff Ritzmann) au descoperit ca a doua imagine aparuta pe internet legata de cazul O'Hare este un fals adica un HOAX.

Voi lasa argumentatiile lui si o fotografie ce indica ca cealalta imagine a fost manipulata si falsificata.



Iar aceasta este imaginea originala la care falsificatorul ia adaugat asa spus OZNul pe partea dreapta sus.



Deci nu trebuie sa ne grabim sa avem incredere chiar in orice fotografie care apare din senin pe internet fara a avea mai multe informatii si fara sa fie analizata de unii mai cu experienta.Daca voi avea mai mult timp liber in aceasta seara voi mai posta ceva interesant despre acest caz.Un nou martor a aparut referitor la acest caz din O'Hare la care reda foarte multe amanunte interesante si la care nu se retrage ca anonim ci reda raspunsuri la toate intrebarile la care li se cere.Voi reveni..... :fullmoon:

Necunoscutul


jackie28t

Citat din: Seeker din  28 Ianuarie 2007, 01:04:12
Aceasta poza este un fals?


Da Seeker!
Din pacate este un fals.De pe acest link,prima imagine: http://www.interstate80.info/ord.html
....a fost extrasa si prelucrata.Daca te uiti atent ai sa intelegi..... :fullmoon:

DepthOfField

Jackie, mai ti-aduci aminte de pe topicul "Controverse, cazuri discutabile, confuzii, falsuri, trucuri, mistificari..de ce?" legat de o poza de la Galati....
eu tot spuneam ca falsuri nedetectabile se pot face cu ceva efort si talent, iar tu spuneai ca prin analiza pixelatiei etc se poate discerne daca imaginea este manipulata sau nu.
Dupa cum se vede, adevarul este la mijloc, in functie de priceperea celui care face falsul:
- analize atente pot depista falsul, daca acesta este imperfect
- orice fel de analize nu mai pot depista falsul, daca acesta este bine realizat.
Cu alte cuvinte, in ziua de azi, aproape orice imagine (si doar imaginea in sine) nu mai poate fi exclusa complet de banuiala de a fi fost falsificata. Mai degraba conteaza elementele auxiliare cazului in excluderea sau includerea acestei posibilitati. In plus, in ziua de azi e din ce in ce mai usor sa falsifici, dupa cum se vede ca tot felul de teribilisti talentati isi fac de cap pe mintile internetistilor.
Cazul "OZN deasupra aeroportului O'Hare Chicago / 7 Noiembrie 2006" poate fi real, dar de ce trebuie sa stam o gramada de indivizi sa filtram nebuniile unora pentru a afla adevarul?
David Sereda: "Evidence - The case for NASA UFO's" ... Evidence ?!
http://www.freewebs.com/depth0ffield/analizasereda1.htm

jackie28t

Citat din: ciuciulete din  28 Ianuarie 2007, 11:08:12Dupa cum se vede, adevarul este la mijloc, in functie de priceperea celui care face falsul:

De acord ciuciulete...dar sa nu uitam.......si in functia celui care analizeaza imaginea binenteles. :wink:

Eu la fel sunt oarecum convins ca cazul ''OZN deasupra aeroportului O'Hare Chicago / 7 Noiembrie 2006'' poate fi unul real din ce arata testimoniile martorilor oculari...dar deocamdata foarte multi asteapta imagini cu acel OZN deoarece se stie ca au fost luate cateva fotografii chiar si un video.Deci multi profita de ocazie si se distreaza facand si construind o desinformare precum imaginile false de mai sus care au fost depistate rapid.
Eu nu as vrea sa expun falsuri in acest topic despre caz,doar aduc ultimile noutati ca sa nu ne lasam inselati de unele hoaxuri precum acele doua imagini de mai sus.Momentan se lucreaza foarte mult la prima imagine pe care am expus-o pe prima pagina deoarece unul din martorii oculari a precizat ca prima imagine aparuta adica aceasta de mai jos:



poate fi una reala dupa cum arata precizeza unul din martori.Tocmai am facut rost de stiri noi si calde despre acest subiect si le voi posta numaidecat cand voi prinde ceva mai mult timp liber astazi sau maine.Este vorba de un nou martor ocular care a aparut recent si este unul cu o cariera serioasa si pare o persoana destul de credibila raspunzand tuturor intrebarilor cea ce putin falsificatori rezista la o asemenea tentatie.....voi reveni :fullmoon:

jackie28t

Pe forumul ATS(AboveTopSecret) a aparut o persona care precizeaza ca a fost un martor al acelui caz din O'Hare si la care a vazut acel OZN misterios.Persona pare foarte serioasa redand foarte multe informatii despre caz.Voi expune aici o imagine ce reprezinta postul original al martorului cu numele ''Eyewitness''







jackie28t

Un nou articol interesant despre acest caz a aparut pe websitul investigatorului Linda Moulton Howe
Puteti citi aici un interviu complet: http://www.earthfiles.com/news/news.cfm?ID=1201&category=Environment

CitatMany Watched for At Least
10 Minutes and Took Photographs


We watched it from the international parking lot for about ten minutes (and about 5 more minutes before while driving). There were many people there taking photos – cell phones and digital cameras. So, there ARE pictures out there.

jackie28t

Vreau sa va anunt ca actorul Dan Aykroyd a precizat ca un video cu incidentul  O'Hare exista si ca a-l are.
Puteti citi intregul articol de la sursa originala: http://www.ufocasebook.com/aykroydpurchase.html

Si websitul lui actorului Dan Aykrod: http://www.daufo.com/
Poate ca stiti defapt ca actorul Dan Aykrod este un membru MUFON si ca este convins ca suntem vizitati de fiinte extraterestre.
http://www.mufon.com/
http://www.mufon.com/akroyd.htm


Un post mai vechi de al meu ca pe ceva suplimentar.
Citat din: jackie28t din  12 Iunie 2006, 17:34:38
sursa originala: http://www.ufocasebook.com/aykroydcooper.html

Video of Aykroyd, Anderson Interview

CNN with Anderson Cooper - On Friday June 9, 2006: Dan Aykroyd talks about his new documentary focusing on his belief that some UFOs originate from extraterrestrial intelligence, "Dan Aykroyd, Uplugged."
He also talks about Dr. John Mack's research on human/alien encounters."

The video file has been edited by the UFO Casebook; all commercials are gone, and only the interview content is seen.

Foarte interesant clipurile de la CNN...vad ca incetu cu incetu ese adevarul la suprafata.Mi-a placut ca a precizat si de Dr. John Mack care sa ocupat timp de 10 ani in cazuri de abduction.Am citit opera lui inclusiv ultima carte a lui ''Passport To The Cosmos''

Unidentified

Se pare ca avem de asteptat si de sperat ca acele inregistrari sa fie clare si chiar sa existe.Eu ma indoiesc ...

jackie28t

Salut Unidentified.Mai pe scurt incidentul ''OZN deasupra aeroportului O'Hare Chicago / 7 Noiembrie 2006'' va ramane in istoria UFologiei pentru mult timp.Defapt acest caz este unul foarte respectat deoarece au fost multi martori foarte seriosi si s-au facut multe fotografii si filme.Ele sunt undeva afara si pot aparea in orice moment.
Eu cel putin am expus aici in acest topic informatiile cele mai recente despre incidentul din O'Hare dar ca intr-un forum despre OZNuri....nu prea sa vazut interesul sau agitatia.Ma intreb oare de ce.Sau mai bine nu.
Unidentified, in websitul meu unde am prezentat acest caz, la sfarsitul paginei este un sonjaj de votare.Te invit sa votezi si tu acolo.Pana acum acea pagina cu respectivul caz din websitul meu a fost visitata de peste 2.000 de persoane din peste 40 de tari si sondajul este pana in prezent la 74 de voturi dupa care poti vedea si tu aici:  http://pic1.funtigo.com/valuca/?g=27457161&cr=1