Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

21 decembrie 2012

Creat de draculasblood, 15 Ianuarie 2006, 20:12:13

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

extraterrestre

în orice caz, eu nu cred cã Apocalipsa va veni în 2012, pentru cã pãmântul ºi-a trãit doar jumãtate din viaþã, iar peste câteva miliarde de ani se va distruge, nucleul lui rãcindu-se treptat, din câte am citit eu pe un alt site - am citit într-o revistã veche de la ziarul Dracula cã Apocalipsa trebuia sã vinã în 1999, dar nu a venit, pentru cã erau doar niºte aiureli, aiureli care sunt dezbãtute foarte mult, dar ºi înflorite. desigur, existã ºi teorii adevãrate printre cele care au fost scrise din imaginaþia unora, dar care, din pãcate, oamenii nu le pot selecta din lipsa unor cunoºtiinþe care pot fi asemuite doar 'omuleþilor verzi' sau entitãþilor spirituale (da, ºi nu vreau sã vã jignesc).
în 2012, 21 decembrie nu va veni Apocalipsa, dar, în orice caz, dacã aceasta va sosi, sper cã vom putea supravieþui în alte medii (mai sunt câþiva ani pânã atunci), cum ar fi Marte dacã ar fi posibilã aterizarea unor nave care ar aduce niºte materiale, ca sã poate construi ceva acolo, un mediu cu oxigen ºi toate cele, ca ºi în filmele SF, lol.
sã sperãm doar cã e o pãcãlealã ºi cã Apocalipsa va veni peste câteva miliarde de ani, când va fi sigur cã nu vom mai exista ºi vom putea trãi în pace, fãrã meteoriþi în 2012 sau vulcani sau furtuni etc. care mai decare dezastruase.
nu am citit postãrile voastre, nu mã leg de ele, dar dacã cineva va crede cã aceastã postare este eronatã, e liber sã o comenteze dupã propriile criterii.

darksid3

Fratilor, ideea de Apocalipsa in 2012 este o idee primitiva care nu face altceva decat sa dovedeasca stadiul real la care suntem. Avem pretentii ca suntem oameni??? Haideti s-o dovedim, nu sa ne comportam ca o turma.
11.11

dacian

@extraterrestre, schimba-ti semnatura aia, e prea mare poza...

Nox

Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

mistic

Citat din: extraterrestre din  27 Septembrie 2009, 11:11:49
în orice caz, eu nu cred cã Apocalipsa va veni în 2012, p
depinde ce intelegi prin apocalipsa care defapt inseamna revelatie si nu sfarsitul lumii
exista sfarsitul lumii oare?
depinde ce intelegm prin sfarsitul lumii. ce inseamna defapt sfarsitul asta?

padme

are dreptate mistic! nu's de unde faza (de fapt stiu, de la mijloacele media de senzatie) ideea cu apocalipsa= sfarsitu' lumii, cand asa cum zice si el, apoc. inseamna revelatie, eu am intalnit exprimarea - sfarsitul lumii asa cum o stim noi- si pana si apoc. dupa ioan vorbeste despre un pamant nou si un cer nou! poate ca trecerea de la una la alta sa fie... mai uratica, in rest....

depinde ce intelegm prin sfarsitul lumii. ce inseamna defapt sfarsitul asta?

poate sa fie sfarsitul unei civilizatii si inceputul alteia, doar nu ar fi prima oara...

Tayka

PADME-s.mâna-dacã ai timp sã reciteºti tot ce scrie pe aici vei constata cã de fapt nimeni nu a scris despre sfârºitul lumii în sensul morþii fizice a lumii adamice-nici chiar Mayaºii ci sfârºitul unei lumi ºi începutul alteia exact aºa ca ºi apusul unei zile ºi rãsãritul-dimineaþa alteia.Cãci aºa cum o nouã zii se naºte din rotirea complectã a Terrei în jurul axei o nouã lume se naºte din rotirea complectã a sistemului solar în galaxie,diferenþa constã doar în timp.Dar ce mai conteazã Padme timpul atunci când avem iatã marele privilegiu de a fii în viaþã ºi a vedea MAREA SCHIMBARE-Începutul unui nou ciclu cosmic dupã 26000 de ani!!!
sântem martori în viaþã la revelionul lumilor(asta dacã n-om murii de pandemie pânã atunci).Ori cum la sfârºitul acestei lumi:21 dec.2012 nu se moare ci dimpotrivã se sãrbãtoreºte rãsãritul noii lumi.
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

padme

da, ai dreptate, poate ca am si citit si am uitat :D, cred ca mi-a captat atentia ceva din ultimele postari!

Tayka

Citat din: padme din  13 Noiembrie 2009, 08:08:51
da, ai dreptate, poate ca am si citit si am uitat :D, cred ca mi-a captat atentia ceva din ultimele postari!
Ce n-aº da sã-þi fi captat atenþia vreunul din umilele mele posturi...
Tot ceea ce este fundamental diferit deranjeaza ordinea stabilita (Jean Piere Petite).

abyss

dacã cele mai întunecate scenarii privind momentul 2012 devin reale ºi catastrofa se produce sau doar ne mângâie puþin, la mustaþã, cei care au ºtiut de ea încã de acum 2000ani adicã mayaºii, vor avea locuri în primele rânduri la revelionul lumilor...
Poate nu ar trebui sã neglijãm ºi aspecte elementare - mâncare, adãpost, îmbrãcãminte ºi aparate radio.
  Conform unor relativ recente cercetãri urmãtorul vârf al însumãrii atracþiei gravitaþionale exercitate de fiecare planetã asupra soarelui (radiaþia poate ieºi la suprafaþã printr-o fisurã sau o bombare negativã conform lui Thomas Burgess) va apãrea în finele lui 2012. Maximul petelor solare e prevãzut tot pt atunci. Stresul astrului în 2012 va fi extrem de mare având în vedere cã polii sãi magnetici îºi vor inversa locurile cum o fac la fiecare 22 ani tot în acel an. Deci sinergia rezultantã a presiunilor gravitaþionale ºi electromagnetice asupra soarelui îi va deforma suprafaþa favorizând erupþii colosale ale radiaþiei prizonierã în interior.  Mai e ºi norul energetic spre care ne îndreptãm cu tot sistemul ºi care deja a început sã se manifeste ºi în interiorul heliosferei încãlzind sistemul solar ºi crescând activitatea solarã prin fluxuri mai mari de materie, energie ºi informaþie dupã cum afirmã Alexei Dimitriev. Tot el afirmã cã pãmântul ºi-a pierdut capacitatea de a absorbi excesul de energie din atmosferã ºi de la suprafaþã prin exploatarea agresivã a minereurilor metalice timp de 150 de ani. Aºa cã suntem expuºi la surplusul de electricitate, cãldurã, luminã, ºi radiaþie electromagneticã.
  Se pare cã unii se pregãtesc în sud-vestul statului New Mexico, adicã vestita conspiraþie francmasonicã ºi neofascistã condusã în umbrã de vatican prin intermediul "agenturilor" secrete, care încearcã a elibera sute de miliarde din conturi murdare pt a cumpãra pãmânt ºi a construi în subteran...   

padme

Citat din: Tayka din  13 Noiembrie 2009, 17:11:29
Ce n-aº da sã-þi fi captat atenþia vreunul din umilele mele posturi...

WOW! mi-au captat atentia si posturile tale :))))))))))))))))))))))))))))

CHIP

Dupa isteria provocata de sfarsitul lumii in "2012", NASA ne asigura ca nu vine Apocalipsa

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-11-18&id=45098

abyss

Citat din: CHIP din  17 Noiembrie 2009, 22:55:21
Dupa isteria provocata de sfarsitul lumii in "2012", NASA ne asigura ca nu vine Apocalipsa

http://www.ziua.ro/news.php?data=2009-11-18&id=45098
Infirmã coliziunea cu planeta x ºi alinierea. Nu ºi celelalte aspecte... 

lylyt_ice

ba, confirma existenta "unei planete" dar de dimensiuni mai mici, cam cat PLUTO, iar "alinierea"! ...depinde la ce aliniere se refera?!? cat despre sfarsitul unei "Ere" si inceputul alteia, o lasa mai moale...
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Tayka

Chiar daca nimic deosebit nu se va intampla in acea zii,eu unul as fi fericit doar sa mai ajung sa pot aniversa -REVELIONUL LUMILOR-dar cu pandemia,saracia,si criza,sant cam putine sanse de a mai supravietuii 3 ani si 1 luna.Daca reusesc ma consider totusi un mare privilegiat cãci nu ori cui ii este dat sa traiasca acest maret eveniment o data la 26000 de ani.Nu-i asa?