Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

ozn in Marea Britanie, 12 aug 2005 ?!

Creat de aswotim, 17 Noiembrie 2006, 23:56:24

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

aswotim

Pe 12 august 2005, cu 20 de minute dupa miezul noptii, Emma Whitley era în locuinta ei din Westwood, Nottinghamshire, Regatul Unit, când a vazut ceva straniu apropiindu-se din directia sud-vest. Asa cum a raportat ulterior, ,,sedeam în camera de zi, când am auzit un bâzâit. Am privit pe geam sa vad ce se întâmpla. Am vazut un obiect triunghiular zburând încet deasupra casei. Avea trei lumini albe, plasate pe cele trei vârfuri si o lumina rosie pe centru".

http://www.revistamagazin.ro/Paranormal/OZN-uri-vazute-in-Marea-Britanie.htm

soriceii

Sa va spunem si noi experienta traita de noi. Eu si sotul meu eram in drum spre Zelzate un orasel la granita Belgiei cu Olanda. Nu mai stim exact data dar era prin februarie sau martie 2005, cand ziua se inghina cu noaptea iar cerul era senin. Pe cer aparusera 2 lumini ca 2 faruri de masini, mari dar totusi la distanta mare de noi. Stateau neclintite pe cer. Erau identice cu farurile unei masini. Dupa un timp relativ scurt au inceput sa vina in directia noastra...apoi s-au oprit din nou...au stat cateva secunde si ce ne-a socat mai tare a fost ca au disparut brusc din acel loc ca si cum nu ar fi existat.Era cerul senin. Credeti ca era un OZN s-au altceva?
Ati mai vazut asa ceva?
Ne pare rau ca nu am avut o camera sa le filmam...
Era pentru prima data cand am vazut cu ochii mei asa ceva. Si ultima data.

wlady

Interesant "soriceii" .... foarte mare pacat ca nu ati avut o camera sau ceva ! Oricum este foarte ciudat cazul iar eu nu am mai auzit sau vazut asa ceva ! Aici orice ar fi va ramane un OZN ( Pt ca nu se stie ce este ! Nu zic nimic de vreun omulet verde :-P ). Poate mai vedeti vreodata si fotografiati. Dar e foarte rar cazul ....