Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

TEHNOLOGIE SAU ARHEOLOGIE?

Creat de baaron, 11 Ianuarie 2006, 19:31:19

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

baaron

Cine crede ca poate sa raspunda la urmatoarea intrebare.....

Poza de mai jos este realizata de mine dupa un studiu de cativa ani asupra originii extraterestre....Stiti ce reprezinta?

baaron

#1
de la stanga la dreapta..

-primul este un procesor Pentium 4
-al doilea este o sectiune transversala prin Palatul lui Sargon din Ninive iar
-al treilea este Templul din Ur in sectiune transversala.

Asemanarea nu cred ca este intamplatoare.

wlady

este chiar o asemanare !!! nu ma gandeam la inceput la o asemanare asa de izbitoare ...

baaron

#3
Exista atat de multe dovezi pe Pamant la ora asta referitor la absolut toate civilizatiile dinaintea noastra si atat de evidente incat stau si ma intreb cateodata ...oare chiar suntem atat de dobitoci sau exista alte interese obscure incat oamenii in marea lor majoritate sa nu inteleaga aceste lucruri....insa una din explicatii ar fi insasi acest asa zis progres tehnologic al omului pe care personal il consider o mare tampenie.
OMUL NU A PROGRESAT SI NICI NU VA PROGRESA....CEEA CE FACEM NOI ASTAZI ESTE UN REGRES TEHNOLOGIC....NE VOM INTOARCE DE UNDE AM PLECAT CAT DE CURAND....si ca sa nu par atat de apocaliptic dau exemplu calendarele mayase care si prezic data ESECULUI TOTAL AL OMULUI MODERN (21 Decembrie 2012).Deci care va sa zica agricultorii aia dobitoci si analfabeti si primitivi au fost in stare sa cladeasca imperii si constructii care si astazi mai stau in picioare...ca sa nu mai pomenesc de cunostiintele in astronomie si matematica pe care nici macar calculatoarele din ziua de azi nu le pot atinge.
Pe scurt una din intrebarile mele ar fi...OARE SUNTEM PREGATITI SA NE PRIVIM VIITORUL IN FATA?....SI DACA DA....CARE ESTE ACESTA?

wlady

Am citit ceva foarte interesant despre sumerieni : ei au descoperit anumite lucruri ( cum ar fi roata , 3600 iH ) , aveau niste arme foarte avansate , iar inteligenta lor era mult deasupra inteligentei noastre . Au descoperit un sistem matematic, el fiind baza sistemelor matematice din prezent , au avut foarte multe concepte , ele se bazau in mare pe metematica ( in general algebra dar foloseau pana si geometria )

O poza cu un templu sumerian :


Skywalker

Din primul tau desen, nu pot sa-mi dau seama exact ce e. Al doilea desen
deja spune ceva. Se pare ca e un rinocer. Si (din cate stiu eu si cred ca bine stiu) in America  nu traiesc rinoceri. Si de aici deja ne putem da seama ca popoarele americane aveau contacte cu celelalte continente. (Nu stiu cat de adevarata e ipoteza ca fenicienii faceau comert cu amerindienii).

 Sau, s-ar putea sa fie vorba despre un "rinocer" preistoric. Acele animale au trait in Africa, Europa (chiar si la noi s-a gasit ceva schelet), insa nu stiu daca a trait si in America.
 
  Celelalte poze sunt foarte relevante.

 Wlady, iti mai spun si eu cate ceva despre sumerieni: Nu stiu daca ai auzit de opera literara Enuma Ellish. Acolo sunt descrisi zeii lor, care veneau de pe o planeta(NIBIRU) a carei descriere coincide perfect cu Planeta X. Si acei zei i-au creeat pe oameni ca sa fie sclavii lor. Ma indoiesc ca vei gasi undeva aceasta carte. Oricum, ce ti-am spus eu este probabil a mia parte din ce scrie acolo. Restul e sub secret.
   Urmasii sumerienilor, babilonienii numeau planeta X, Marduk. In rest, si ei aveau aceeasi legende despre zei. Si,... apropo de templul din imaginea ta, probabil stii ca acest tip de cladire era numit Ziggurat.
Tot in forma de Ziggurat se pare ca ar fi fost si Gradinile Suspendate din Babilon. Pe fiecare terasa a cladirii se afla o gradina irigata cu apa din niste puturi forate. In zilele noastre nu s-a mai pastrat decat un singur desen cu acele gradini, si el este destul de primitiv. Daca-l vad pe undeva, il voi posta aici. Misterios este insa mecanismul prin care era extrasa apa si condusa pana la suprafata ce trebuia sa fie irigata.

  Baaron, incearca sa studiezi indelung o placa de circuit. Nu ti se pare ca seamana cu un oras 3D? Procesoarele, tranzistoarele si ce mai e pe acolo seamana cu niste blocuri, iar in jurul lor, parca ar fi sosele. Si un oras din zilele noastre, daca l-am privi de sus, ar semana cu o placa de circuit. Ce sa mai zic de orasele antice...

baaron

#6
Exact Skywalker....ceea ce ai spus tu  (Baaron, incearca sa studiezi indelung o placa de circuit. Nu ti se pare ca seamana cu un oras 3D? Procesoarele, tranzistoarele si ce mai e pe acolo seamana cu niste blocuri, iar in jurul lor, parca ar fi sosele. Si un oras din zilele noastre, daca l-am privi de sus, ar semana cu o placa de circuit. Ce sa mai zic de orasele antice) este exact parerea mea... studiez de ceva vreme chestiunea...problema este ca acum ar fi foarte greu de gasit un sponsor pentru a putea reconstitui daca nu la scara unu pe unu macar la o scara mai mica macheta unui oras sau chiar a unui ziggurat,pentru care ne ar trebui automat si schite detaliate ale constructiei...

xennon_2000

este o asemanare ....dar sa fim realisti!poate asa interpretam noi ca ar semana!

calinahanna

Prima imagine seamana izbitor cu un fragment al orasului industrial englez, perioada 1905-1908...daca imi gasesc cursul, scanez imaginea si o postez.

xennon_2000

Parerea mea: sunt simple coincidente!
.....Cine construia pe vremuri cladiri dupa modele din ziua de azi (si la IQ lor!)si ce rost avea sa faci astfel de constructii..poate si fragile...doar de dragul frumusetii!?

pri3st3ss

avea rost, chiar daca erau construite "de dragul frumusetii", desi nu cred ca a fost ceva vreodata construit de dragul frumusetii...
manipulare , putere etc
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

xennon_2000

sunt nishte asemuiri....ale noastre

fiulploii

Subscriu la ideea ca vechile temple reprezinta ceva mai mult decat niste banale locuri de cult .
Stie cineva daca exista o harta pe care sa fie marcate templele de genul acestuia , marcate si obeliscurile de pe tot globul la care adaugam si Insula Pastelui . Am impresia ca pe suprafata planetei exista construit un '' sistem'' . Ce face el si ce rol are/a avut nu putem stii fara o privire de ansamblu.
Aceste cunostiinte/artefacte am convingerea ca apartin de o alta civilizatie pamanteana , poate chiar prima de pe aici.
Bine , se poate zice , un procesor poate sa fie facut din piatra? Mai are vreun rol atunci daca se regaseste la scara umana sub forma de ''templu'' prin care pot trece oamenii?
Ceva este totusi si a ramas pana si pe meleagurile noastre , vezi de exemplu pozele cu fragmente de roti dintate sapate sau facute in/din piatra din zonele fierbinti : Buzau si M-tii Orastiei.
Parerea mea..autocenzurata  :lol: fiindca nu-i asa?
Citat
..ca unele chestii nu sunt facute sa fie...mentionate pe net,si nici discutate aici... daca ma intelegi unde bat...

   In rest,un subiect foarte bun pentru Chat...


pri3st3ss

Citat din: fiulploii din  29 Martie 2013, 17:21:43

Stie cineva daca exista o harta pe care sa fie marcate templele de genul acestuia , marcate si obeliscurile de pe tot globul la care adaugam si Insula Pastelui . Am impresia ca pe suprafata planetei exista construit un '' sistem'' . Ce face el si ce rol are/a avut nu putem stii fara o privire de ansamblu.
Aceste cunostiinte/artefacte am convingerea ca apartin de o alta civilizatie pamanteana , poate chiar prima de pe aici.


se gasesc destul de greu,dar cine are timp,poate te va ajuta.
deocamdata eu iti ofer atat:


pt i maginea 2V:
"În zona localităţii Şinca Veche, judeţul Braşov, se află o matrice energetică modificată (de către atlanţi şi entităţi extraterestre), şi este în conexiunea cu centrele din Retezat şi Rarău. Acolo exista o convergenţă naturală a energiilor pământeşti (elementale) cu cele cereşti, dar a fost anume alterată (s-au modificat anumiţi parametri) pentru a fi în conexiune subtil energetică cu centrele din Retezat şi Rarău. Vârfurile celor două triunghiuri Fibonacci au rolul de ,,reglatori energetici". Triunghiul violet, cel cu unghiurile laterale de 720 este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de ,,pătrunzător", de ,,explorator" pe zona energetică şi psihoemoţională. Intrând în conexiune cu centrele sale, putem accesa energii care ne erau încă necunoscute, şi care ne ajută în procesul de evoluţie. Există o conexiune foarte puternică între aceste trei puncte.
Triunghiul albastru, cel cu unghiurile laterale de 360, este un triunghi isoscel de tip Fibonacci care are rolul de echilibrare, armonizare, calibrare, a energiilor capătate. Aduce echilibru pe fiecare plan (fizic, energetic, emoţional, mental, cauzal) cât şi armonie între interior şi exterior." ( si mai multe pe diverse site-uri precum si aici:
http://dezvoltarepersonala2012.blogspot.ro/2012/04/marile-taine-ale-pamantului-romanesc.html )

si la sfarsit,un filmulet

Zone of Silence - Mysterious Place


lumina si iubire
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

pri3st3ss

am mai gasit ceva...
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.