Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Extraterestrul din Chile - Steve Quayle la Coast To Coast AM...

Creat de spooky, 13 Noiembrie 2006, 20:05:32

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

lylyt_ice

nu-i rau felul cum abordezi aceste situatii..dar(!) sa stii ca toti oamenii de pe acest pamant, au avut de-a face cu fenomene inexplicabile. si nu spun aproape toti, ci TOTI...! Bine inteles sunt exclusi cei cu deficiente psihice....
Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

padme

n-as zice ca toti, uite barbatu' meu nu a avut de-a face cu fenomene inexplicabile.... in afara de mine =))
insa, chiar si dintre cei ce vad ceva legat de o anumita persoana, pt ca in speta era vorba de clarvedere, doar foarte putini cred ceea ce vad, multi se sperie,  restul cauta tot felul de explicatii logico-stiintifice, mergand pana la a fi convinsi ca au fost pacaliti cumva. este o reactie cat se poate de normala!
si sotul meu are o atitudine ceva gen shadowman "daca imi spui numerele la loto te cred", desi a intrat in contact cu ceva de acest gen, tot nu crede ca asa ceva exista, sau... merge pe ideea ca exista undeva, la altii, etc. deci....
poate o parte din vina o au si filmele care prezinta intr-un mod distorsionat astfel de stari, capacitati, etc. cum vrei sa le numesti.