Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Metode eficiente de propagare a informatiei

Creat de tuzmor, 05 Noiembrie 2006, 03:29:56

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Hentai

Asa e faptele sunt greu de descoperit oriunde dar e mai probabil sa le descoperi undeva unde informatiile sunt culese de tine si nu oferite de cineva cu totul necunoscut. Nu crezi?

tuzmor

1. exista oameni pe planeta asta care studiaza diferite aspecte ale NWO de o gramada de ani (Alex JONES, Mike Rupert etc). Astia nu umbla cu pareri. Umbla cu fapte reale.
2. ograda noastra are baze americane prin ea. SUA se ocupa de mult cu terfelirea legilor internationale si a notiunii de suveranitate. In clipa in care in SUA se stabileste legea martiala orice tara poate ajunge in situatia Iraq-ului.
3. piciorul trebuie pus in prag. Cum? SIMPLU! Educa-te, documenteaza-te, educa pe altii. Adica, pe scurt - CITESTE SI DA MAI DEPARTE! (sau, varianta mea: Citeste, multiplica si da mai departe!
4. saracie in Romania? OK! Ai doua probleme: a) esti sarac; b) esti sclav. Pe care o rezolvi intai? ( cei care au raspuns a), sa-si dea o palma dupa ceafa!)

E posibil sa facem schimbare! Problema e ca nu stim cum. Ne-am obisnuit sa fim educati. La scoala (sau in armata) nu inveti lupta de gherila.
Gandeste-te ca esti in MatriX si aplica invatarurile din Fight Club ca altfel ajungi in Revenge of the Sith. Nu trebuie doar sa stim sa ne organizam, trebuie sa-i invatam pe oameni sa se organizeze singuri. Nu trebuie doar sa fim lideri, trebuie sa facem lideri. Astfel incepem cu o celula, apoi se creeaza inca o celula. Fiecare celula se divide si are un program de executat. Avem de distrus un gigant. Vom fi o boala atunci. Suntem multi si prosti - dar si cand devenim nocivi... Nu e momentul sa iesim in strada, sa scandam lozinci. Scopul nostru este sa atingem masa critica. La fel ca HIV. Nedetectabil o perioada, apoi SIDA!!! Trebuie sa tinem minte ca noi suntem 99% si ei sunt 1%. Trebuie sa mai tinem cont ca ei controleaza mintile majoritatii covarsitoare. Noi le dam sa manance, noi ii pazim, noi ucidem pentru ei, noi murim pentru ei, noi suntem saraci pentru ca ei sa se lafaie in aur, noi flamanzim pentru ca ei sa manance caviar. Noi le dam toata puterea pe care o au. Fara noi sunt patetici, demni de mila!
A trada un conducator ce-si tradeaza poporul e o obligatie morala - e patriotism curat!

Sa admitem ideea de celula revolutionara. Cum ar trebui sa functioneze o astfel de celula? Ce legi s-o guverneze? Ce program sa execute?

dedeiu

"4. saracie in Romania? OK! Ai doua probleme: a) esti sarac; b) esti sclav. Pe care o rezolvi intai? ( cei care au raspuns a), sa-si dea o palma dupa ceafa!)"
Inafara de ce ai zis mai sus, sunt de acord cu tine. Stii de ce a tinut dictatura lui Ceausescu? Fiindca populatia isi facea griji si probleme din nimicuri: coada la ratie, plata facturii x la cec la alta coada, nu avea apa calda, etc. Asa patesc cei saraci(nu toti desigur, nu vreau sa generalizez), se gandesc cum sa traiasca mai bine si pur si simplu nu mai au efectiv timp sa se mai si gandeasca la altceva.

Hentai

Salut Tuzmor frumos "manifesto" si tre sa recunosc ca sunt de acord cu tine in ceea ce priveste "celula revolutionara". Asa, ca o paranteza, cineva spunea ca razboiul secolului 21 va fi razboiul civil. Dar ce incercam eu sa spun este ca daca tu crezi ce spun Alex JONES, Mike Rupert etc. fara sa verifici esti o tinta usoara dezinformarii. Spui ca suntem 99% si ei 1%  :|...oare asha sa fie? eu cred ca e aproape invers. Tu crezi ca oamenilor de rand le pasa de asa ceva. Nu dau 2 bani atata timp cat au servici si o casa la care sa se intoarca si sa se uite la televizor. Devin interesati doar cand sunt direct implicati in cine stie ce "experiment" si isi dau seama ca au fost folositi.

udar

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:52
1. exista oameni pe planeta asta care studiaza diferite aspecte ale NWO de o gramada de ani (Alex JONES, Mike Rupert etc). Astia nu umbla cu pareri. Umbla cu fapte reale.

si fac multi bani din treburile acestea...

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:522. ograda noastra are baze americane prin ea. SUA se ocupa de mult cu terfelirea legilor internationale si a notiunii de suveranitate. In clipa in care in SUA se stabileste legea martiala orice tara poate ajunge in situatia Iraq-ului.

Nu chiar oricine... Nu toate tarile sunt conduse de tirani si dictatori... Daca nu am avea baze ar fi vai de capul nostru

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:523. piciorul trebuie pus in prag. Cum? SIMPLU! Educa-te, documenteaza-te, educa pe altii. Adica, pe scurt - CITESTE SI DA MAI DEPARTE! (sau, varianta mea: Citeste, multiplica si da mai departe!

Cum te poti educa daca traiesti in saracie lucie, daca nu pot sa-ti platesti curentul si te incalzesti in bucatarie de la aragaz?

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:524. saracie in Romania? OK! Ai doua probleme: a) esti sarac; b) esti sclav. Pe care o rezolvi intai? ( cei care au raspuns a), sa-si dea o palma dupa ceafa!)

Sclavii nu au voie sa se uite nici macar la cer daca nu le da voie stapanul. Tu vadca te poti exprima liber si poti scrie ce vrei pe unde vrei. HALAL SCLAV! Mai bine ti-ai da tu o palma peste cap si poate atunci iti vei da seama cati romani sunt SCLAVII SARACIEI...

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:52E posibil sa facem schimbare! Problema e ca nu stim cum. Ne-am obisnuit sa fim educati. La scoala (sau in armata) nu inveti lupta de gherila.
Gandeste-te ca esti in MatriX si aplica invatarurile din Fight Club ca altfel ajungi in Revenge of the Sith. Nu trebuie doar sa stim sa ne organizam, trebuie sa-i invatam pe oameni sa se organizeze singuri. Nu trebuie doar sa fim lideri, trebuie sa facem lideri. Astfel incepem cu o celula, apoi se creeaza inca o celula. Fiecare celula se divide si are un program de executat. Avem de distrus un gigant. Vom fi o boala atunci.

idei anarhice... frumos...

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:52Suntem multi si prosti - dar si cand devenim nocivi...

vorbeste pentru tine insuti...

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:52Nu e momentul sa iesim in strada, sa scandam lozinci. Scopul nostru este sa atingem masa critica. La fel ca HIV. Nedetectabil o perioada, apoi SIDA!!! Trebuie sa tinem minte ca noi suntem 99% si ei sunt 1%. Trebuie sa mai tinem cont ca ei controleaza mintile majoritatii covarsitoare.

Uita-te pe Realitatea TV la emisiunea "Parerea mea"... Vei fi surprins sa vezi niste oameni inculti de pe la sate, prosti de rup pamantu la prima vedere, care nu se lasa pacaliti de toate ce se intampla in viata politica. Asa ii descos pe politicieni si asa de bine observa interesele ascunse, mai bine ca toti analistii politici la un loc. Nimeni nu e fraier pe lumea asta... Cand insa esti sarac ti-e mai greu sa contraataci, si atunci te lamentezi si te complaci in situatia prezenta...

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:52Noi le dam sa manance, noi ii pazim, noi ucidem pentru ei, noi murim pentru ei, noi suntem saraci pentru ca ei sa se lafaie in aur, noi flamanzim pentru ca ei sa manance caviar. Noi le dam toata puterea pe care o au. Fara noi sunt patetici, demni de mila!
A trada un conducator ce-si tradeaza poporul e o obligatie morala - e patriotism curat!

Se numeste democratie, se numeste contract social... Si exista cai foarte simple de contracarare... Daca esti atat de pornit, fa-ti un ONG. Sunt curios cam cati "adepti" vei gasi. Sa dai din gura si sa scrii mesaje pe un forum e simplu. La fel si sa instigi la violenta si la dsitrugerea valorilor democratice... Problema nu sta in prostia oamenilor, ci in saracia lor... Un om cu o situatie materiala buna nu poate fi pacalit cu sarmale sau mititei electorali. Asta e toata problema.

Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 08:50:52Sa admitem ideea de celula revolutionara. Cum ar trebui sa functioneze o astfel de celula? Ce legi s-o guverneze? Ce program sa execute?

Si dupa ce veti face celula revolutionara veti merge sa va cumparati arme, veti da o raita prin parlament cu ele si dupa ce terminati ce puteti pe acolo va veti sinucide?
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

tuzmor

saracie Vs sclavie  Chiar aveti dubii ca intai trebuie sa-ti rupi lanturile ca sa poti spera la un trai mai bun!? Sau voi vreti sa va imbogatiti ca sa puteti sa va eliberati de sclavie? Eu am vrut sa subliniez ordinea de rezolvare a celor doua probleme.

Cel mai docil sclav este cel care se crede liber.

Udar, am un sfat pt tine: citeste mai mult si scrie mai putin! As putea sa-ti dau o replica dar... mi se pare cronofag, energofag, nenecesar si redundant (vorbesti prostii adica). Pe viitor, in caz ca-ti voi raspunde la vreun mesaj, sa stii ca vei fi scris ceva inteligent. In caz contrar - se cheama ca trebuie sa recitesti acest paragraf.

PS: Va rog sa ramaneti la subiect. Subiectul are un titlu mai mult decat sugestiv. Sa postati pareri despre pareri nu e prea constructiv. Daca aveti IDEI - postati! Altfel - evitati discutiile in afara subiectului.


Hentai

:)))
Doamne ce m-a amuzat postu tau udar. Parca ai fost la o conferinta de presa. Ti-ai scris singur discursul?
Se vede nu ai inteles despre ce se discuta aici. Noi discutam despre un eventual mod de a riposta la minciunile de nivel inalt si spre ce zone sa ne indreptam atentia. Spui ca nu toate tarile sunt conduse de dictatori si de tirani...spune-mi atunci de cine sunt conduse?
Ii reprosezi ce fel de sclav e daca se poate exprima liber? hahahaha
aaa si mi-a placut comparatia cu emisiunea aia penibila "parerea mea" ...hahaha ma face sa ma intreb cati ani ai? oamenii aia nici nu stiu cum ii cheama.. sa te uiti atent la buzunarele lor sa vezi ca le iesi sticla afara :-D si tu spui ca nu se lasa pacaliti? si chiar daca nu se lasa daca nu fac nimic in privinta asta este egal cu ZERO.
si fraza de la sfarsit e mortala. Mai tu ai buletin?

udar

#22
Citat din: tuzmor din  18 Noiembrie 2006, 12:21:27
Cel mai docil sclav este cel care se crede liber.

Modul in care privesti libertatea este relativ. Daca faci pasi foarte mici intr-o celula a inchisorii poti avea impresia ca esti cel mai liber om din lume, strabatand continente intregi. Analog, aflandu-te in mijlocul desertului, cu mii de kilometri de "libertate" in jurul tau dar neavand unde sa mergi, te poti simti cel mai singur si mai contrans om de pe planeta...

Libertatea e un mod de a privi lucrurile, o perspectiva doar. Liber complet poti fi doar in minte, niciodata in lumea materiala. Asa ca indiferent cine conduce lumea, indiferent care este asa zisa informatie reala asupra lucrurilor ce se intampla in lume, a te simti liber e o chestiune ce tine exclusiv de vointa.

Si chiar daca sa zicem, aceste informatii vor fi raspandite precum doriti voi, chiar daca tot mai multi si mai multi oameni vor stii asa zisul adevar, acceptarea sa e tot o chestiune de vointa. Ce veti face daca cineva pur si simplu nu va dori sa accepte acest adevar? Il veti sili sa o faca? Nu uitati ca in Mitul pesterii, cel care aduce adevarul in pestera nu e privit cu ochi buni, ba chiar e aproape linsat... Si asta nu din rautatea neinitiatilor...

Sau amintiti-va de Matrix, si de membrul echipajului care tradeaza, alegand matricea in detrimentul lumii reale... S-ar putea sa existe oameni care sa aleaga subjugarea in defavoarea asa numitului "adevar".

In fond, toate nemultumirile voastre origineaza din lupta omului cu el insusi. Din acel conflict intern in care incercam sa ne inteleagem mai bine pe noi insine, in care incercam sa exteriorizam niste trairi intrinseci pe care le resimtim. Nu e vorba de teoria conspiratiei, e vorba despre descoperirea limitelor fiintei umane... Nu e vorba de a purta razboaie cu forte invizibile sau a ne certa inutil pe forum.

Aceste probleme au existat dintotdeauna. Ele poarta azi numele de "razboi din umbra", la fel cum in trecut el a fost cunoscut sub alte denumiri. De ce nu putem, in loc sa purtam acest razboi inutil, sa ne canalizam in schimb energiile constructive catre a ne face viata mai buna, noua si celorlalti, si spre evolutia oamenilor ca si comunitate globala? Daca vom face aceste lucruri adevarul va iesi la iveala de la sine, iar raul din spatele lucrurilor se va auto-dizolva...
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)
  

Stroescu Tudor

Salut!

frate cam asa

1) fa-ti un site (INVATA DREQ SA FACI UN SITE)incearca geocities sau home in caz de n-ai bani.
2) raspandeste link-ul
3) instruieste lumea sa dea link-ul mai departe
4) intretine propagarea exponentiala a informatiei
5) inregistreaza-ti parerile video sau audio si propagale pe bit torrent monster, odc, inclusiv pe site-ul tau.
6) depune diferite scrisori sau e-mail personelor interesate de subiectul tau.
7) cauta persone ca tine care sunt dispuse sa colaboreze cu tine.
8) fluturasi, lipici,  afise, stalpi, pancarde ,demonstratii, revolutii, depinznd de caz sau dispozitie.
9) ai ca ma mai gandesc io poate mai imi vine vreo idee

hai pa !

sxn_b

CitatAr trebui facut un site special pt asta (gen infowars.com). Dar, online nu e de ajuns.
Deja s-a dat ideea de a face un site.
Citatfluturasi, lipici,  afise, stalpi, pancarde ,demonstratii, revolutii, depinznd de caz sau dispozitie
Pentru astea e nevoie de multi oameni. Multi oameni.  :wink:

calinahanna

@ all of u...

Nu stiu de ce va contraziceti... Probabil ar trebui sa punetzi cap la cap ideile fiecaruia si sa scoateti ceva obiectiv si constructiv din asta.
Si cu riscul de a parea ca ma bag unde nu-mi fierbe oala (nu prea imi place politica) si de a fi de partea lui Udar....
Sicer, dar cred in evolutie, nu in revolutie.
Mai ganditi-va.

sxn_b

#26
CitatOri forumul asta nu prea are membrii, ori lumea e chiar lipsita de idei! Ma uit la cate vizualizari are subiectul asta si nu pot sa cred! Unii parca au net degeaba!
Citesc mesajul tau si ma intreb la ce te asteptai.Crezi ca sunt prea multi interesati? Sincer, nici pe mine nu ma mai intereseaza prea mult. Pentru mine e destul de clar.
CitatDaca ai fi stiut sa te joci cu motoarele de cautare
http://adevarul911.blogspot.com/
cele mai bune sunt cele straine:
http://www.reopen911.org/
http://www.911truth.org/
http://www.ny911truth.org/

CitatSunt curios ce va mai trosneste mintea!
Hai sa incercam sa ne respectam.

piftie

#27
Oameni buni, lumea larga nu vrea adevarul, ci minciuni frumoase.
Toata lumea stie adevarul despre cursa in care au fost pacaliti sa intre japonezii la Pearl Harbor. Si, a patit ceva Roosvelt ?...Chiar si Maria Tanase i-a cantat cantecul ala: "Sus Lelitzo cu Roosvelt".
Au fost sacrificati cateva sute de mii sau milioane de fii ai Americii pentru bunastarea celorlalti.


Urban

@tuzmor

Raspunsul la problema enuntata de tine la inceputul acestui thread e asta:

Citat din: piftie din  31 Decembrie 2006, 10:27:31
Oameni buni, lumea larga nu vrea adevarul, ci minciuni frumoase.

Daca ai vreun dubiu, mai gandeste-te un pic....
Cu respect
Urban