Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Votati pentru cel mai bun UFOLOG

Creat de jackie28t, 29 Octombrie 2006, 02:20:21

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Votati pentru cel mai favorit UFOLOGIST sau INVESTIGATOR

Stanton Friedman (nuclear physicist, author-lecturer, ufologist )
3 (9.1%)
Dr. Jacques Vallee (scientist-author)
6 (18.2%)
Kal K. Korff
1 (3%)
Steven M. Greer (Director of The Disclosure Project)
9 (27.3%)
Dr. John Mack (deceased Harvard psychiatrist/professor, alien abduction researcher)
2 (6.1%)
David M. Jacobs (alien abduction researcher )
3 (9.1%)
Budd Hopkins (alien abduction researcher )
1 (3%)
Jaime Maussan (Mexico/ UFO researcher)
3 (9.1%)
Jason Martell (researcher specializing in ancient civilization technologies)
5 (15.2%)
Jim Marrs
0 (0%)
Prof. J. Allen Hynek (UFO researcher)
0 (0%)

Numărul total de membrii care au votat: 19

jackie28t

Am deschis acest sondaj pentru a se vota pentru cel mai bun ufologist.La fel in acest topic fiecare poate argumenta cate putin despre ufologistul preferat sau putem expune anumite interviuri si stiri despre ei.

Recent interviu cu Dr Jacques Vallee
http://www.dailygrail.com/node/3252

Transcript of Dr. Steven Greer's Interview on Coast to Coast AM Radio with George Noory April 4/5, 2005
http://www.disclosureproject.org/Transcripts/TranscriptSG-GeorgeNooryInterviewApril4-52005-part1.htm

//modificat de Arckadii

spooky

interesanta initiativa...

dar...

mi-am permis sa ma scot pe mine, pe Florin si pe Farcas intrucat nu ar fi corect...

poate intr-un poll separat cu ufologi romani, unde, ar fi de adaugat mult mai multi din Romania.... poate inclusiv cei decedati.
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

Skywalker

Eu l-am votat pe Jaques Vallee. A fost oricum unul din cei mai cunoscuti si importanti ufologi prin anii '60. A scris si numeroase studii.

Printre activitatile sale, el a scris si despre asemanarile dintre spiritele naturii din folclor si extraterestri.

E buna si initiativa lui Spooky de a face un vot separat pentru ufologii romani inclusiv cei decedati.

sxn_b

Eu l-am votat pe David Jacobs. A facut niste studii foarte interesante despre oamenii rapiti de et.

jackie28t

Citat din: spooky din  29 Octombrie 2006, 07:01:49
interesanta initiativa...
dar...mi-am permis sa ma scot pe mine, pe Florin si pe Farcas intrucat nu ar fi corect...poate intr-un poll separat cu ufologi romani, unde, ar fi de adaugat mult mai multi din Romania.... poate inclusiv cei decedati.

Inteleg Spooky.Am vrut doar ca sondajul sa fie mai cald si mai atractiv :-)
Poate ca altadata vom deschide asa cum ai precizat un poll separat doar cu ufologi romani incluzand si cei decedati.
Daca esti amabil sa-mi trimiti o lista cu ei ti-as fi recunoscator.Eu nu-i cunosc in mare parte.
Oricum initiativa este de a vota pentru favoritul UFOLOG ca sa vedem cam cum arata statistica de ufologi in general facuta de noi membrii din acest forum si in acelasi timp sa intervenim aici cu diferite trascripte si interviuri din partea acelor ufologi pentru a avea o idee despre munca si opinia lor.

spooky

L-am votat pe doctorul Steven M. Greer...

nu prentru cazurile UFO investigate, dar pentru ceea ce a incercat, si partial reusit, sa faca prin The Disclosure Project.

As putea spune ca initiativa lui este ideala si cred ca este ceea ce trebuie facut in viitor... dar, faimoasa conferinta, in momentul cand au iesit la suprafata cu tot ce aveau, s-a intamplat pe 21 Mai 2001... as putea spune ca ar fi avut mult mai mult success daca nu ar fi existat atentatele de la 11 septembrie 2001... care efectiv au umbrit incercarile lui Greer si a Discolsure Project. Sa nu uitam ca si ei au vorbit despre "shadow goverment" si faptul ca congresul american nu e decat o masa de manipulare si majoritatea din ei nu au habar ce voteaza sau ce se intampla in realitate.

In continuare... cred ca domeniul UFO nu va avea prea multe victorii decat in momentul in care lumea se va schimba si ceea ce se cheama 11 septembrie 2001 va fi  demascat oficial si toti vor intelege si accepta ca a fost inca o operatiune de tip steag fals.... poate se va intampla in 1-2 ani... poate se va intampla in 6 ani... sau poate niciodata... sunt convins ca cei care sunt in spatele acestor lucruri... fie ei iluminati, reptilieni/greys, grupul bilderberg, francmasoni sau ... etc. inca nu si-au terminat posibilitatile si cred ca vor ajunge pana acolo incat, deoarece terorismul va fi un subiect afumat si care eventual va functiona impotriva planului lor, vor simula (holograme, proiectii pe cer si in aer, lasere/plasma, EMP & ... si Radio/TV/Hollywood) atacuri din partea OZN-urile asupra Pamantului si totul ar putea fi foarte usor regizat asa cum am vazut in Raboiul lumilor al lui H. G. Wells sau Independence Day.

Iar pentru cei care nu au urmarit conferinta din 15 mai 2001 va invit sa o vizionati pe Google Video:

http://video.google.com/videoplay?docid=-1166743665260900218
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

jackie28t

Eu a-l stimez pe Dr. Steven M. Greer pentru cea ce a incercat sa faca si pentru munca pe care inca si-o depune.
Multi a-l consdera pe el un ''epuizat'' dar sa nu uitam ca cea ce spune si face vine cu inteligenta si in nci un caz din prostie.Intr-adevar a pierdut batalia pentru a se face publica si oficiala acel proiect numit si The Disclosure Project
Totusi sa nu uitam ca cei +400 de martori care au participat la acea conferinzta,oameni de valoare cu grad in meseria lor care au jurat ca tot cea ce spun este doar adevarul.
Apropo Spooky,parca am mai spus in trecut ca ofiterul de securitate TheVoice a fost defapt unul din cei +400 de martori al lui  Dr. Steven M. Greer.Iar ca sa fii unul din acei martori cum au fost cei din conferinta din 9 mai 2001 nu cred ca poti fi martor doar ca ai vazut cateva luminite pe cer...ci trebuie sa depui materiale,dosare si informatii serioase si credibile.

Am sa expun si eu un link de unde cititorii pot extrage toata conferinta pentru cei care nu au avut ocazia sa o vada pana acum.Apasati pe acest link si urmati instructiunile: http://www.netro.ca/disclosure/npccmenu.htm
''Download the low quality video'' are 70 de MB
''Download the high quality video'' care are 200 de MB

Vizionare placuta :wink:

jackie28t

Doar 9 voturi?
Credeam ca sunt mai multi de 9 membri in acest forum :-D LOL
Se pare ca pana acum din cele 9 voturi 3 s-au votat pentru Dr. Jacques Vallee.Interesant.
Oricum acest poll va  ramane deschis in continuare.............

dedeiu

jackie28t

Citat din: dedeiu din  01 Noiembrie 2006, 01:01:37
Jason Martell, dar nu apare in lista.

Acum apare pe lista...poti sa-l votezi linistit. :-D
O mica biografie despre Jason Martell pentru cei care inca nu au citit operele lui.
http://www.xfacts.com/expert/page2.html

Daca cineva vrea sa voteze un UFOLOGIST sau INVESTIGATOR dar care nu exista pe lista de vot....rog sa-l scrie aici si-l voi adauga pe lista numaidecat.Multumesc de intelegere.

spooky

jackie28t

jackie28t

Doar zece membrii au votat din toti cei 290 de utilizatori? :roll: ....hmmmm RECORD :-D LOL

Max C.

Am votat pentru Steven M. Greer ...are mult curaj sa adune atati oameni cu functii, dar nu s-a mai auzit nimic de el ,ma iertati daca ma insel...probabil baietii din umbra l-au scos din joc. :|

jackie28t

Citat din: Max C. din  07 Noiembrie 2006, 12:31:26
Am votat pentru Steven M. Greer ...are mult curaj sa adune atati oameni cu functii, dar nu s-a mai auzit nimic de el ,ma iertati daca ma insel...probabil baietii din umbra l-au scos din joc. :|
Din sursele pe care le am de de la o persoana din cei +400 de martori care au participat in The Disclosure Project initiat de Steven M. Greer se aude ca de curand se va desfasura un nou Disclosure Project.Fiti pregatiti 8-)