Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce credeti despre ET?

Creat de hidden, 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

De unde vin extraterestri???

de pe planeta noastra, dar in dimensiuni diferite
2 (14.3%)
de pe planetele din spatiu cosmic
10 (71.4%)
este o inscenare a americanilor sau a rusilor
0 (0%)
ma mai gandesc
2 (14.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 2

Votare închisă: 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

adrian75

A crede ca suntem singuri in univers este acelasi lucru cu a crede ca exista doar un singur graunte de nisip pe toate plajele lumii!

jean

Ce credem noi despre ET s-a mai scris pe aici, dar sa vedem ce zic si altii. Cateva seriale despre extraterestri puteti citi pe scientia .ro. Serialele incep cu paradoxul lui Fermi si ecuatia lui Drake, unde se ascund extratereºtrii?,  diferite ipoteze despre ET si civilizatii extraterestre. Daca va itereseaza puteti citi aici: http://www.scientia.ro/
Adevarul este dincolo de noi

jean

#62
Oare ce cred copii din poza de mai jos, legat de extraterestri?
-sunt atat de prosti ca mor pa'ci pe la noi;
-ce tari suntem noi, am omorat cel putin unul;
-ai lui nu au bani sa plateasca taxa de imormantare
si au renuntat la el;
-s-a saturat de lumea lui si s-a sinucus.
Cine poate sti ce este in capul lor. Cineva incearca sa
obisnuiasca copii cu prezenta lor aici.
http://fishki.net/comment.php?id=88532
Adevarul este dincolo de noi

abyss

La mutrele fericite pe care le arboreaza cred ca tocmai au aflat din ce se fac crenvustii si ca acestia au în compoziþie carne separata mecanic, apã, amidon din cartofi, proteinã vegetalã din soia, proteinã din lapte, fibrã vegetalã, sare iodatã, condimente, extract de condimente, stabilizatori: polifosfaþi E 452, dextrozã, antioxidant: vitamina C (acid ascorbic E 300), potenþiator de aromã: glutamat monosodic E 621, substanþe de reglare a aciditãþii: glucono-deltã-lactonã E 575, aromã fum, conservant: nitrit de sodiu E 250), saramurã 32,5% (apã, sare iodatã, condimente, antioxidant: nitrit de sodiu E 250, benzoat de sodiu E 211). Valorile nutriþionale medii pentru 100 de grame produs sînt urmãtoarele: valoarea energeticã 653 kj/156 kcal, proteine 14,0 g, lipide 9,6 g, glucide 3,5 g.

jean

Desi ne credem mandria Universului, multi dintre noi sunt ferm convinsi ca nu suntem singuri. Doar in Romania, peste 40% din populatie crede in existenta extraterestrilor, conform unui studiu Discovery. Specialistii numara zilele pana la primul contact direct, dar iau in calcul si varianta ca ei sunt deja aici, viata putand lua forme pe care nici nu le banuim.
Scepticii se tem cel mai tare, venirea extraterestrilor i-ar face sa se simta ca niste furnici, in vreme ce copiii, barbatii si batranii ii asteapta cu bratele deschise. Barbatii si persoanele cu varsta peste 55 de ani considera ca specia umana va avea numai de castigat de pe urma relatiilor cu fiinte de pe alte planete, iar cei mici vad in extraterestrii noi prieteni de joaca.

Ce spun cateva dintre personalitatile din Romania despre asta? Vedeti in filmele de la adresa de mai jos.
http://www.hotnews.ro/stiri-curiosity_extraterestri_categ-10397799-extraterestrii-surprinzator-nu-existe-totusi-unde-sunt.htm
Adevarul este dincolo de noi