Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ce credeti despre ET?

Creat de hidden, 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

De unde vin extraterestri???

de pe planeta noastra, dar in dimensiuni diferite
2 (14.3%)
de pe planetele din spatiu cosmic
10 (71.4%)
este o inscenare a americanilor sau a rusilor
0 (0%)
ma mai gandesc
2 (14.3%)

Numărul total de membrii care au votat: 2

Votare închisă: 09 Ianuarie 2006, 22:05:26

hidden

hidden

Eu sunt mai nou pe forumul acesta si as vrea sa imi ziceti si mie ce credeti de unde vin ET??? eu am votat prima obtiune din chestionar deoarece imi pare cea mai plauzibila. Mi se pare cea mai plauzibila deoarece cineva spunea ca daca reusim sa ne invartim in jurul pamantului in sens invers cu o viteza dubla decat cea a pamantului ne putem intoarce in timp. ET cunosc aceasta tehnologie si ar putea sa se intorca in timp sau sa vina in viitor. Un motiv in plus imi da constructia piramidelor si negasirea ET pe alte planete.

cristi

daca iau gasit sigur nu neau zis noua.. totusi sunt unele semne p luna si p marte a zis sapt asta la stiri ca ar putea fii dar nu ca noi ci altfel d entitati.. parerea mea ca pot veni din pamant d sub apa d p alte planete din alte dimensiuni d oriunde.. cine stie :P doar sunt ufos :)

ryn

Atentie! ET inseamna EXTRAterestru. Asa ca vedeti ca uneori se mai intind si capcane... :lol:

draculasblood

daca ET inseamna extaterestru inseamna ca e ceva care nu provina dupa pamant...daca e sa anlizam asa...dar parerea mea e ca sunt veniti de pe alte planete...

spooky

Corect RYN... ET inseamna EXTRAterestru...
dar din pacate nu avem un alt termen propice pentru ALIENs...
americanii folosesc mult alien referindu-se la alte natii... noi romanii pentru ei suntem aliens...

parerea mea e ca trebuiau mai multe raspunsuri de aceea am votat ma mai gandesc.

extraterestru poate fi si acea fosila descoperita ca provenind de pe marte  :lol:

cuvantul extraterestru ar putea sa excluda si fiintele ne-humanoide originare de pe Pamant, din alte dimensiuni paralele SAU din alt timp SAU care traiesc in paralele cu noi pe Pamant (cea mai vehiculata ipoteza ca ar trai undeva sub pamant)... deci... intrebarea e descriminatorie...

cred ca cea mai proasta cu putinta intrebare pentru sondarea opiniei e: Credeti in OZN-uri?

dar, sa revenim la ceea ce se refera acest chestionar si anume originea extraterestrilor... daca ar fi existat inca o optiune care sa le fi implicat pe celalte 2 (SI) atunci as fi ales-o.

PS: cred ca acest topic nu-si are loc in aceasta sectiune... poate la diverse
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

baaron

In primul rand as dori sa felicit pe membrii acestui site care in sfarsit pot spune ca este unul din putinele site uri profesionale de gen din Romania.
Si revenind la titlul articolului ....Cine sunt ei?...de unde vin?....exista intradevar?....sunt simple farse?....de ce presa si alte grupuri obscure ascund realitatea.....ei bine astea sunt numai cateva dintre intrebarile pe care ar trebui sa ni le punem inainte de a capata un raspuns la intrebarea noastra.
Personal ma ocup de ceva vreme cu subiecte de genul acesta si pot afirma ca exista o stransa legatura intre originea extraterestrilor...religie...istoria universala...francmasonerie...ordinul templier...fascism...comunism...elita noii guvernari mondiale...si lista poate continua mult mai mult.
Ideea este ca noi poate nu vom afla niciodata de unde vin ei sau cel putin putem face supozitii, dar cred ca mult mai important ar fi sa ne intrebam...OARE DE UNDE VENIM NOI...OAMENII....nu credeti?....bine, intrebarea se adreseaza acelora care au trecut demult de faza Darwin si asa mai departe.
In rest sanatate si numai bine.

baaron

Cred ca raspunsul la intrebarea lui HIDDEN se afla in insasi esenta umana...nu stiu ce varsta are Hidden, insa este demn de admirat faptul ca incepe sa isi puna intrebari de acest gen,care fie vorba intre noi nu se accepta in invatamantul romanesc.
Cine este Omul?....Cum a aparut el?.....De unde vine ?....iata cateva intrebari la care daca vei gasi raspunsul cu siguranta vei deslusi si rapsunsul la intrebarea ta referitoare la CINE SUNT EXTRATERESTRII?....

Imagineaza-ti ca ai fi o furnica si intreaba-te in mod constant daca poti intelege ceea ce gandeste un elefant :)

Pe curand.......................

draculasblood

dar e cineva care crede ca ET au aparut pe planeta noastra si apoi au plecat ? ( ceva e sigur oricum....ca ei au fost pe Terra ) :lol:

spooky

Citat din: draculasblooddar e cineva care crede ca ET au aparut pe planeta noastra si apoi au plecat ? ( ceva e sigur oricum....ca ei au fost pe Terra ) :lol:

da, exista si aceasta posibilitate... e o mica piesa care se poate incadra intr-un mare puzzle...
"In a world of universal deceit telling the truth is a revolutionary act." -- George Orwell, 1984

baaron

Nu au aparut pe planeta noastra pentru pur si simplul fapt ca este prea tanara.
Tehnologia si civilizatia extraterestra pe care o imaginam noi presupune
cateva miliarde de ani de avans inaintea noastra.
Omul in 300000 de ani de abia a ajuns la tractiune bipeda....si comparatiile pot continua.

INCERCAM SA INTELEGEM CEVA CE ESTE EXTREM DE MULT PESTE CAPACITATEA NOASTRA DE INTELEGERE...ceea ce facem noi aici este doar un simplu exercitiu logic...matematic...exprimam ipoteze si concluzii judecate prin prisma rationamentului uman......Poate ca daca am incerca sa nu tinem cont de nimic din tot ceea ce cunoastem poate am putea intrezari macar o parte din intelegerea universului.

Pe curand........

draculasblood

CitatINCERCAM SA INTELEGEM CEVA CE ESTE EXTREM DE MULT PESTE CAPACITATEA NOASTRA DE INTELEGERE
scuza-ma dar daca nici nu incercam sa INTELEGEM...nu vom INTELEGE NICIODATA ! :lol:  :D

baaron

Nu zice nimeni sa nu incercam sa intelegem insa trebuie sa o facem mai temeinic si nu superficial....Scopul unui forum este de a dezbate subiectele in esenta lor si nu de a face trimiteri la linkuri .
Adica spre exemplu eu daca vad ceva pe forum si nu cunosc sau cunosc extrem de putin referitor la acel subiect nu intreb pe cineva de unde pot face rost de material informativ.....caut singur si cercetez...analizez...studiez...si trag concluzii personale pe care apoi le pot dezbate pe forum.
Este simplu si internetul abunda in informatie....singura problema ar fi ca trebuie sa si selectezi informatia buna de calitate de catre cea neadevarata.

wlady

Citat din: draculasblood
CitatINCERCAM SA INTELEGEM CEVA CE ESTE EXTREM DE MULT PESTE CAPACITATEA NOASTRA DE INTELEGERE
scuza-ma dar daca nici nu incercam sa INTELEGEM...nu vom INTELEGE NICIODATA ! :lol:  :D

de incercat .. incercam ... dar : NU PREA PUTEM SA INTELEGEM :roll:

baaron

Pai nu prea poti sa ijntelegi pentru ca tu vrei sa intelegi franturi din intregul ansamblu....Poate ca ar fi mai bine daca ai incepe cu inceputul si anume cu istoria universala....treci apoi la organizatiile secrete si dupa aceea poti ataca direct subiectul OZN....Altfel nu vei intelege niciodata .