Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Ganditorul

I-ai vazut si pe cei mai "ne-spalati pe picioare" acceptati in Anglia bine-mersi si fara nici o problema de "greatza" din partea englezilor, desi depasesc in comportament antisocial si pe cel mai jegos tigan emigrat de la noi ?
Am subliniat asta pentru cunoscatori - pentru ca in momentul in care scara valorilor sociale are un sens - de jos in sus - iar tu te ocupi de o valoare un pic sub medie ca sa o dai ca element "distructiv" al societatii englezesti (vb de romani pe aceasta scara a valorilor) in timp ce ai etnii care-ti decapiteaza cetateni si fac atacuri sangeroase in plina strada - atunci tu, ca englez, aduci atingere nu numai logicii si bunului simtz dar si unui poor european care inca suporta cu stoicism magariile englezesti.
Dar daca intentia producatorilor (si a celor din spatele producatorilor) este de a "sataniza" o zona, Romania, spre "fragezirea intr-u razboi" atunci discutam deja de alt subiect media - propaganda neagra.

Schiff

CitatI-ai vazut si pe cei mai "ne-spalati pe picioare" acceptati in Anglia bine-mersi si fara nici o problema de "greatza" din partea englezilor, desi depasesc in comportament antisocial si pe cel mai jegos tigan emigrat de la noi ?

I-am ,,văzut" (am auzit despre ei). Aud diverse voci care afirmă că indienii şi pakistanezii sunt bine mersi în UK, nu sunt contestaţi, deşi se dedau şi ei la destule porcării. Şi mai sunt şi alii. Ei bine, aceştia au şi ceva în comun: provin din ţările Commonwealth-ului, deci sunt mai puţin outlanderi. Da, sunt chiar şi englezoi cu un comportament oribil, nişte ţărănoi incalificabili! Aşa e, dar sunt de-ai lor.
Nu trăiesc şi nu am fost vreodată în Marea Britanie, deci nu pot avea pretenţii că grăiesc din experienţă, dar nu cred că suntem singurii luaţi la ochi de englezoi. Cred că mai toţi esticii: bulgarii, polacii, balticii, nu ştiu de cehi, dar probabil că nici ei nu scapă. Iată şi despre unguri, doar un exemplu, cu adaos de comentarii la subsol:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2765443/Hungarian-couple-travelled-world-stealing-old-people-jailed-targeting-Newcastle-pensioners-80s-90s.html]
[url]http://www.dailymail.co.uk/news/article-2765443/Hungarian-couple-travelled-world-stealing-old-people-jailed-targeting-Newcastle-pensioners-80s-90s.html
[/url]

Despre cei care comit acte de terorism pe teritoriul britişilor, nu ştiu dacă poţi spune că sunt bine-mersi. Sunt cât se poate de judecaţi şi condamnaţi, repejor. A, nu se aruncă vina pe toţi, da.
N-am înţeles ideea cu frăgezirea noastră întru sau într-un război.

Oricum, eu nu-i plângeam pe englezi, ci pe românii care chiar nu merită să li se asocieze imaginea cu aşa ceva. :) Pe cei oneşti, inteligenţi, creativi, muncitori, civilizaţi, care n-au mai avut la ce rămâne aici şi se chinuie să-şi facă o carieră, de la zero, în Vest.

Ganditorul

CitatEi bine, aceştia au şi ceva în comun: provin din ţările Commonwealth-ului, deci sunt mai puţin outlanderi.

Cam pe aici e problema englezilor - ei nu se simt europeni, pentru ei europenii sunt mai "departati" decat cei veniti din "ţările Commonwealth-ului". Gandesc in continuare in termenii razboiului rece - astia din est sunt mai ticalosi decat ceilalti, din tarile ce au fost supuse Angliei sunt acceptati cu toto cu bagajul lor de obiceiuri, obiceiuri care nu sunt mereu un model de civilizatie.

Schiff

Aşa e, ai perfectă dreptate. Sunt în continuare stăpâniţi de feelingul de imperiali, însă la remorca Americii. Şi cred că acest feeling are cumva de-a face cu faptul că acei mulţi dintre ei, despre care aflăm de prin mass-media, inclusiv politicieni, îi dau înainte cu opţiunea ieşirii din EU. Dar mai cred că această zicere e doar pe post de bau-bau. Nu fac decât să arate din când în când pisica europenilor, când nu le iese pasienţa prin Uniune.
Well, God save the Queen... Or not. :D

terraflorin

#4054
În timp ce pensionarii din Donbass luptă cu arme ultramoderne, armata germană a folosit cozi de mătură în loc de mitraliere la un antrenament NATO. Fără să mai spunem că la Minsk, Putin a venit cu pretentia ca Ucraina sa plateasca pensiile in continuare actualilor separatisti – aceştia nu au bani de pensii dar au bani să "cumpere" ultimele tipuri de arme ruseşti!!

Armata rusă e aşa de incompetentă încât pensionarii, tractoriştii şi minerii din Donbass nu mai joacă table ci le-au furat armamentu din depozite! Mai mult aceşti pensionari lăsând deoparte că au pregătire militară de ultimă generaţie şi vestă antiglonţ ultraperformantă (se găseşte la supermarket)... au şi comandament militar profesional şi ştiu să tragă cu toate ultimele tipuri de arme noi ruseşti, unele produse acum de curând!

http://adevarul.ro/international/europa/armata-germana-foloseste-cozi-matura-antrenamentele-nato-1_54e5d797448e03c0fdc5deec/index.html


19-20 februarie 2015 Armata rusă îmbrăcată în haine de separatiști atacă orașul Mariupol
Rusia se foloseşte de armistițiul eşuat de la Minsk pentru a ocupa noi localități (Mariupol, Debalțevo, etc) sub acoperirea puerilă a unei armate profesioniste de tractorişti şi mineri echipată ultramodern! Cu bani de la arat şi cărbuni la negru desigur!

http://www.romaniatv.net/putin-crede-ca-incercuirea-armatei-ucrainene-la-debaltevo-este-un-abces-care-trebuie-incheiat_203103.html

Putin: armata ucraineană "pierde" în fața "minerilor și tractoriștilor de ieri" la Debalțevo  :roll: :roll:

Xanadron

Citat din: terraflorin din  20 Februarie 2015, 09:47:20
În timp ce pensionarii din Donbass luptă cu arme ultramoderne, armata germană a folosit cozi de mătură în loc de mitraliere la un antrenament NATO.

Pai mi se pare cumva normal sa lupti contra mercenarilor Blackwater (pardon, Academi le zice acum) cu... tractoristi Spetznaz. :wink:

Iar despre "jalnica stare" a armiei germane (hehehe) am mai scris eu p-aici - de-a-n pixu' uitat aiurea-n tramvai, fiindca lipsa oricaror reactii (asteptam macar citeva injuraturi) imi intareste convingerea ca de sub vraja pseudo-stirilor MSM nu se poate iesi - am zis! :lol: (mi-a dat copyright colegu' romulus - sper ca n-a uitat).

Armata germana "in paragina" care vaz ca are totusi resurse sa vinda submarine fara-numar is_ra_el-ului (dotate cu cozi de matura, evident) ori sa livreze Frantei ogive nucleare... complete si tot fara-numar (aoileu, pai nemtii cica n-au d-astea... si nici dreptu' sa le produca) sau loturi de sute de ueber-tancuri Leopardon a 14 milioane bucata arabilor sauditi.
O sa... tic-TAC insa despre armada de neo-VRIL-uri :ufo: nemtesti de prin hangarele lor subterane (care arunca pe orbita cozi de matura), ca si asta-i doar o ipoteza absurda, nu?

Serios acu', se minte la greu din ambele directii ale "frontului" asta clar aranjat-prestabilit dupa mine cel putzin (nu mai repet scopul probabil - o supra-militarizare globala intru instaurarea globalismului NWO feudalo-digital pe linia mai vechilor, dar f. actualelor aluzii ale actorului Ronald Reagan din anii '80 despre unirea tutulor in fatza amenintarii E.T. :-( .) Si care o sa fie, zic eu cu mintea-mi slaba, una si falsa... si adevarata simultan. 8-)
De fapt derularea fazei asteia incipiente e suspect de similara-n evolutie SI cu predictiile altor sifonareli considerate aiuristice - v. The Anglo-Saxon Mission.

In orice caz, parca ceva mai mult (cu... doar 3-400%) minte polaritatea vestica. ...Mai rasfirati deci, bre licuricilor ! :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/



SLEAH19

 O  ..veche cutumă kaghebistă: Arată-te puternic când nu prea eşti!

Până la urmă de pe aliniamentul stabilit după primul acord de la Minsk cu toate coloanele de tankuri şi coloanele de ,,ajutoare,, cu ultima tehnică, în câteva luni. au înaintat preţ de câteva comune , doar pe net invadau Berlinul în 24 de ore :wink:

În realitate vor muri mulţi proşti pentru asta :

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/americanii-vaneaza-averea-lui-putin-333484
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Ganditorul

Eu cred ca am fost dusi intr-o stare de paronoia si dementa generala.
In urma cu 1 - 2 ani vorbeam de cooperare, de extinderea comertului spre Asia, cu Rusia ca placa turnanta spre cele peste 2 miliarde de consumatori ai Asiei.
Azi vorbim de cine si cum ii da peste bot cuiva  - uitand ca aceasta pornire de orgolii care defineste "a da peste bot" se poate realiza doar cu moartea a mii sau sute de mii de oameni care vor participa la acest conflict ce are ca scop satisfacerea doruluide putere al unora. 
Pana la urma care e viitorul pe care ni-l dorim ?

terraflorin

Citat din: SLEAH19 din  21 Februarie 2015, 09:40:22
O  ..veche cutumă kaghebistă: Arată-te puternic când nu prea eşti!

Până la urmă de pe aliniamentul stabilit după primul acord de la Minsk cu toate coloanele de tankuri şi coloanele de ,,ajutoare,, cu ultima tehnică, în câteva luni. au înaintat preţ de câteva comune , doar pe net invadau Berlinul în 24 de ore :wink:

În realitate vor muri mulţi proşti pentru asta :

http://www.romanialibera.ro/actualitate/international/americanii-vaneaza-averea-lui-putin-333484

Nici armata şi flota română n-o distrug ruşii cum se lăudau în 30 de minute şi 45 de secunde!

Dar să revenim la ''subiectul'' ştiri ''adevărate'' cu ghilimelele de vigoare:  http://adevarul.ro/international/statele-unite/administratia-americana-acuza-rusia-submineaza-bazele-ordinii-mondiale-sustinerea-separatismului-estul-ucrainei-1_54e7c980448e03c0fdd39f21/index.html

21 februarie 2015 – Administraţia americană acuză Rusia că subminează bazele ordinii mondiale prin susţinerea separatismului în estul Ucrainei. Prin semnarea de către Putin la 29 mai 2014 a tratatului privind înființarea Uniunii Euroasiatice (uniune aflată pe Agenda Clubului de la Roma) reiese că Rusia nu este împotriva Noii Ordini Mondiale ci doar un pion alături de SUA, UE, China etc. Faptul că SUA acuză Rusia că subminează bazele ordinii mondiale prin susţinerea separatismului în estul Ucrainei este doar un FÂS mediatic – Occidentul și Rusia acționează conform Planului Globalist în egală măsură. Vor să provoace război, haos, pentru ca apoi să facă "ordine" din haos, Guvernul Mondial.

Xanadron

Un component din uleiul de masline (oleocanthal-ul) s-a dovedit ca distruge celulele canceroase:
http://www.gizmag.com/olive-oil-ingredient-cancer-cell-death/36180/?utm_source=Gizmag+Subscribers&utm_campaign=0264d30145-UA-2235360-4&utm_medium=email&utm_term=0_65b67362bd-0264d30145-90650205

...spargind printr-un mecanism inca neexplicat anumite vezicule continind enzime nasparlii, dar lasindu-le p-alea sanatoase intacte, desi pt. 24 h le amina diviziunea.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Ganditorul

Uleiul de masline, tinctura de propolis, ceaiul de tei, extractul de salcie, usturoiul... si lista poate continua cu multe plante si remedii naturale ce ne pot vindeca de cancer.

Concluzia : suntem atat de chimizati, de intoxicati cu aer si apa poluata, de imbuibati de produse modificate genetic, de produse false sau procesate pana la distrugerea substantei nutritive incat pana si o banala lingura de ulei de masline - ce se gasea in copilaria noastra "la taraba" - ne echilibreaza si ne trezeste acel factor de autovindecare in fata acestei molime a anormalului care este cancerul.
Civilizatia asfaltului se vindeca cu ceea ce a mai ramas (cat o mai fi ramas, si pana cand !!??)  din ceea ce era odata "Natura Mama".

P.S. Uite, uleiul de masline nu l-am vazut trecut pe lista substantelor interzise in "Codex Alimentarius" alaturi de usturoi. Dupa isprava asta cu "vindecarea de cancer" (ce aduce prejudicii profitabilei industrii a citostaticelor) precis o sa ajunga si el pe lista  :evil:

panta_rh_ei

În condiţiile în care există tendinţa înlocuirii familiei tradiţionale cu cea  de tip homo, cercetătorii se străduiesc să rezolve o problemă arzătoare pentru aceste cupluri. Studii efectuate asupra celulelor stem nediferenţiate ar permite ca familiile homo să aibă proprii lor copii.
http://www.gizmag.com/stem-cell-skin-cells-embryos/36221/
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.