Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kandaon

#4005
Citat din: mm din  21 Ianuarie 2015, 01:37:08
  Putin se gandeste sa le dea gratuit cetatenilor din Orientul Indepartat (si acelora care vor dori sa se stabileasca pe acolo) cate un Ha de teren pentru agricultura sau biznis. Momentan isi face calcule, ce fel de teren are statul pe acolo (614 milioane de Ha disponibil), respectiv ce calitate, si daca le ajunge cetatenilor numai un hectar. Eu zic sa le dea macar cate doua-trei.
http://izvestia.ru/news/581970

  Se prefera atragerea in locul mai vechii trimiteri in Siberia... Banuiesc ca ar mai fi ceva motive strategice cu bataie mai lunga dar nu ma gandesc ca partea europeana a Rusiei ar putea deveni nelocuibila dupa un eventual razboi (la care se asteapta cam multi).

Doar un hectar? Cam zgarcit noul tzar hehe, zici ca da de la el din buzunar.

Cat despre partea cu planul cu bataie lunga cred ca e vorba de depopularea accentuata a Siberiei si pierderea in viitor a controlului acolo, in favoarea Chinei. Asa ca Putin incearca cumva sa mai stopeze trendul, daca de un revers e deja probabil imposibil de vorbit macar (chinezii sunt de 10 ori mai numerosi decat rusii, au o economie de cateva ori mai mare si in cateva decenii ii vor depasi foarte probabil si dpdv militar).

Daca Doamne feri are loc un razboi in urma caruia partea europeana a Rusiei devine de nelocuit inseamna ca de fapt nu prea vor mai ramane rusi nici prin Siberia, au cazut destule incarcaturi si pe acolo. Si nici multi altii nu vor mai fi prin preajma ori in stare sa faca mare lucru dar tot chinezii ar avea prima sansa sa se stabileasca prin zonele ramase chiar pustii in Siberia, e chiar greu sa omori 1,4-1,5 miliarde de oameni, chiar si cu arme nucleare.

Xanadron

Nu doar fiindca...
Citat din: kandaon din  21 Ianuarie 2015, 15:13:27
[...] e chiar greu sa omori 1,4-1,5 miliarde de oameni, chiar si cu arme nucleare.
...NU-s de acord acu' nici cu parerile colegului kandaon (chiar daca de obicei sint.)
Nu fiindca as fi insa-n vreo zi mai gica-contrista. :lol: Cei +1,5 miliarde galbiori comasati pe suprafatza Chinei actuale sint insa muuult mai usor de aneantizat intr-un rezbel  TOTAL decit cei 160 mil. rusi raspinditi pe 10 fuse orare.

In plus, chinezii nu cred sa-i poata depasi prea curind la capitolul high-tech weapons taman pe mentorii lor rusi, care au grija oricum sa le livreze tehnologii nu atit de "taioase" ca alea-n posesia lor exclusiva.

...Si era o vreme cind inclinam sa cred si eu zvonurile despre privirea pofticioasa a chinezilor spre Siberia (nu ex-colega noastra, nu :lol:), dar ultimele manevre ruso-chinezo-BRICSA concertate (inclusiv financiare, nu doar... gazoase) contrazic scenariul asta.
Cel Putin :-D in urmatoarele decenii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

despre localizarea Atlantidei..pe meleagurile noastre:

http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/ISTORIE/Atlantida%203%20de%20Sipos.htm

cred ca poate fi un sambure de adevar in ce spune la link-ul de mai sus..

terraflorin

#4008
Citat din: Xanadron din  21 Ianuarie 2015, 15:56:15

...Si era o vreme cind inclinam sa cred si eu zvonurile despre privirea pofticioasa a chinezilor spre Siberia (nu ex-colega noastra, nu :lol:), dar ultimele manevre ruso-chinezo-BRICSA concertate (inclusiv financiare, nu doar... gazoase) contrazic scenariul asta.
Cel Putin :-D in urmatoarele decenii.
De ce să ia militar chinezii Siberia când pot lua mult mai uşor Mongolia şi ceva mai greu Tailanda. Dacă chiar e nevoie... Pe de altă parte chinezii ocupă deja Siberia prin intermediul foarte numeroaselor familii mixte ruso-chineze din zonă... copii lor vor avea ochii oblici

SLEAH19


  În ultimele 48 de ore câteva mii de ET ( omuleti verzi) au intrat în Ukraina. Au venit în concediu de odihnă ... cu tanku, ...în ...propriile teritorii , cum spune Zen, paradoxul este că populaţia rusofonă din estul Ukrainei pleacă în bejenie spre vestul ţării, pentru că ...îi iubesc pe fraţii lor ... eliberatorii, iar aceştia probabil îi vor elibera şi de acolo, de unde se vor duce, că deja au făcut praf limitele acordului de la Minsk iar preşedintele Ukrainei a lăsat baltă Forumul de la Davos şi a fugit în ţară.

Rusia recunoaşte tacit pierderea a aproximativ 380 de militari din trupe regulate, Ukraina spune că ar fi ucis 4800 de soldaţi ruşi, adevărul e crunt şi dacă e pe aproape de mijloc, ...ce spectacol înfiorător, cu sute de sicrie care se întorc ... dar conform recomandărilor n-ar trebui să ne f.tă grija pe noi ......  pe Putin cred că nu-l ...

....700 de baze americane zici, aşa o fi, dar prezenţa lor nu a influenţat evoluţia ,, ţării gazdă,, - Germania, Italia, Franţa, Japonia, South Korea şi-au văzut de drum şi au ajuns bine, Filipine o duce prost, Turcia a evoluat de la sărăcie la miracol economic, respectiv Deveselu , care va fi dat gata în 2015 nu va avea vreo influenţă asupra guvernării bune sau proaste a ţării .

Ce însemnă prezenţa unei baze ruseşti pe teritoriul unei ţări?
Ruşii nu ştiu să facă baze, pentru nu au ce exporta,  în materie de sistem, ... aşa că fac cum au apucat ...dărâmă tot.
Întrebaţii pe ceceni !

Lumea e plină de colivii,  ...exodul rusofonilor ukrainieni spre vest arată că instinctul turmei este dorinţa  de a fi liberi să îşi aleagă singuri lagărul în care vor să trăiască.


http://www.timpul.md/articol/%28razboi-in-ucraina---foto---video%29-41-de-persoane-au-fost-ucise-in-ultimele-24-de-ore-68718.html
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#4010
Ca sa nu fiu ontopic, intai o stire, tot de la fratii moldoveni:
http://www.timpul.md/articol/bce-anuna-ca-va-tipari-o-mie-de-miliarde-de-euro-pentru-europa-68792.html
...care demonstreaza ca nu-i absolut nicio diferentza intre politica Fed-ului 'merigan si asta la fel de pro-tiparnitzoida de peste Marea Baltoaca.
Fiindca si banii astia creati din... nimic (peste 3.000 euro pe cap de cetatean SUE :-D dintr-un foc) nu fac decit sa continue spirala datoriilor vesnice, fiindca NEplatibile vreodata (CUI bono oare?) - tot un/unui drac :evil: daca-s private ori statale.

Offtopic o sa fiu scurt, fratele meu alb SLEAH (zic asta fiindca pe Je m-a uitat cindva mama pe plaja). :lol: Fara vreo intentie de-a ma scuza/justifica pt. ceva deci, repet ca o pozitie cit mai echidistanta pe orice tema-i greu de avut sub imperiul preconceptiilor "istorice" - in cazul asta apropo de... ex-expansionismul imperial rusesc.
Ca sa n-o lungesc aiurea, cred ca fie si doar afirmatia mea: "Exista deci o [minima] probabilitate si ca rusii sa fie "backed-up" de ALTI sforari ET :-) decit vesticii si realmente sa se pregateasca d-un Armagedon "pe bune", raspunzind incorsetarii lor tot mai vizibile din directia NATO, care-i (dupa mine cel putin) o gashca anacronica de servanti ai unor oligarhi tot mai fomisti dupa resursele... altor oligarhi, clar." :lol:
...demonstreaza ca nu "tin partea" cuiva.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

Revin c-o erata la precedenta postare (..."ca sa FIU ontopic" :-D), dar si c-o stire cumva comica, daca n-ar fi extrasa parca dintr-o piesa de Kafka - si-i doar una din multele confirmand aberatia spiralei datoriilor imposibil de returnat, la toate nivelurile "schemei Ponzi" :evil: care-i de fapt asa-zisul sistem financiar actual.

http://greatnews.ro/pensionar-din-romania-dator-pe-8-400-de-ani/
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


romulus

"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David




Cristian 1

Citat din: terraflorin din  28 Ianuarie 2015, 08:12:34
http://inliniedreapta.net/lavedere/imagini-socante-crime-de-razboi-ale-invadatorilor-rusi-ucraina/


https://www.youtube.com/watch?v=X9P7R-l9bUY
Orice razboi,are si partea asta a violentei!
Ca unul ce am facut armata in termen si apoi am lucrat mai multi ani in armata,mi-am asumat(teoretic)psihic,in caz de razboi,evident,faptul ca as putea vedea asa ceva live,dar nicidecum sa particip/sa ma implic in fapte de genul asta!Unul din motivele pentru care m-am retras la timp...

terraflorin

interesante anumite pasaje :
CitatPe la începutul video-ului ruşii aruncă nişte ucraineni morţi dintr-o dubă.
După părerea mea, sunt prizonieri interogaţi şi apoi executaţi cu sânge rece. Nu avea sens ca ruşii să adune de pe câmpul de luptă cadavrele unor ucraineni, să le bage în dubă şi apoi să le arunce în centrul oraşului, doar ca să-şi bată mai apoi capul cum să scape de ele. Cred că prizonierii ucraineni au fost împuşcaţi în dubă. De exemplu, celui cu cască, de la sfârşitul scenei, se vede cum îi gâlgâie sângele din cap. Cred că era împuşcat cu un minut înainte să fie aruncat din dubă.

sau

CitatRusul care-i interoga la început, nu prea pare rus. De-abia pricep ce spune. Pare "cernozopie", "c*r negru", adică cecen.
Interogatoriul de la început era în scopuri propagandistice, nu urmărea obţinerea de informaţii militare. Ruso-cecenul îi întreba pe rând: "Ce căutaţi aici la noi, de unde sunteţi?"
Şi amărâţii de prizonieri răspundeau: "Din Vinniţa, din Cernigov etc". Acelea sunt regiuni cu etnici ucraineni 100%, aflate la distanţă de Donbas.

Şi dacă era cecen care ar fi problema? Nu e tot în Rusia? Deocamdată... Când a fost ultimul atentat în Cecenia, președintele marionetă al Ceceniei a spus că rudele teroriştilor vor fi deportate (foarte ''legal'' de fapt) şi casele lor distruse. De ce nu spune acum la fel împreună cu Putin desigur despre cecenii plecaţi ''fără voia lor'' în vacanţă cu GRAD-ul în Donbass? Dacă nu zic nimic ... atunci sunt de acord cu ei, unii zic tacit, dar cel mai probabil făţis! De ce? Vom vedea mai jos...

Cineva comentează următoarele, cei care ştiu rusă pot confirma:

Citatla sfîrșitul clipului cînd lumea îl atacă pe Colonel, soldații ruși îi liniștesc și le spun să nu-și facă griji că oricum îl vor executa prin împușcare, altul striga că îl va spînzura în piața

Nota mea: toate taberele apelează la toate scamatoriile, nu există o forţă a binelui acolo şi una a răului, nu există o ţară ortodoxă şi una protestantă bună sau rea (SUA şi RUSIA) ambele sunt ţări l a i c e ... teoretic... dar urmăresc aceeaşi agendă: NOM, Ucraina e doar un pas bine şi demult timp programat ... Pionii (SUA, RUsia etc) doar execută Planul!

Cristian 1

Trebuie sa recunosc ca asai cu NWO-ul asta,e din ce in ce mai incomod!
Eugenia e una din "mamele" gravide tot timpul(asa ca mama prostilor),indiferent ca cei ce mor provin din razboaie,foamete,experimente alimentare,etc!