Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Rayden

Primul numar al Charlie Hebdo de dupa atacul armat care i-a decimat redactia, in urma cu o saptamana, nu se mai gasea, la ora 7.00 GMT (9.00, ora Romaniei) in numeroase chioscuri din Franta, au constatat jurnalisti.

"Nu mai e", repetau numeroase chioscuri pariziene, provocand dezamagire clientilor.   

"Este incredibil. Aveam o coada de 60-70 de persoane in fata magazinului, cand am deschis. N-am vazut niciodata asa ceva. Cele 450 de exemplare pe care le aveam au disparut in 15 minute", povesteste administratora unui chiosc din Paris. 


http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/cozi-pentru-cumpararea-charlie-hebdo-primul-numar-de-dupa-atac-nu-se-mai-gasea-la-chioscuri-la-prima-ora-105131/

gratian

am vrut sa  va aduc la cunostiinta o stire  interesanta  dar vad ca colega @SLEAH..mi-a luato inainte  si totisi acelasi articol  ...aproximativ  dar din alta >tiparitura>...http://www.evz.ro/cutremurele-din-romania-sunt-induse-artificial-de-o-mare-putere-mondiala-ce-spune-un-fizician-roman-despre-seismele-din-vrancea.html?utm_source=PROHP&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

Xanadron

Citat din: SLEAH19 din  14 Ianuarie 2015, 15:58:30
Oarecum în sinergie cu ce a postat colegul mr mai sus:

   Cutremurele de suprafaţă din Vrancea şi trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale, ci efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat în România. Aceasta este părerea fizicianului Constantin Antohi, susţinută şi de specialişti în domeniul armelor care distrug de la distanţă mediul înconjurător.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/joaca-cineva-cutremurul-romania-521154.html?utm_source=Realitatea&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post
...Sa-mi mai bat gura repetind la infinit :lol: ca unele "surse" NU trebuie... fiindca NU POT sa fie NICIODATA crezute?!
Fiztuica sordida "Libertatea" (a cui anume?! :wink:) condusa ani buni de asa-zisul jurnalist cu cetatenie romano-is_ raeliana A.Halpert e chiar printre capii de lista - disclaimer: poate doar dupa mine, evident.

Poza cu generalu'-slanina (conservata-n palinca, evident) :-D nu-i deci vreo garantie a adevarului - ba chiar dimpotriva, as zice.
In orice caz, lipsa oricarui argument (intru localizarea  certa a presupusului "HAARP-ist" rusnac) face si din... facatura asta o pierdere de timp inutila, la fel ca alte intoxicari deloc subtile (un ultim exemplu - invatati, invatati, invatati... :lol: adevaratul motiv al prabusirii pretului petrolului, cu totul altul decit lozinca "sanctionarii rusilor").
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Citat...Sa-mi mai bat gura repetind la infinit :lol: ca unele "surse" NU trebuie... fiindca NU POT sa fie NICIODATA crezute?!/quote]
Nuuuuuuuuuuu monser Xana, nu trebuie sa-ti bati... nimic ! :-D
Si moi/je am mai zis p'aici ca incepand cu marele PROTV care e de  provenienta neandoielnica si veritabil merigana (via CIA, si culmea recunoscut oficial !) - 99,9% din aparitiile presare din Romanica sunt niste ...... alea, alea...! Da' am renuntat, batranetea, de...
Ma tavalesc de ras cand unii dintre amicii nostri de pe aici, posteaza si comenteaza cu seriozitate ce debiteaza unii gen: "realitatea" ori "realitatea.net" ...! Vai, valeu, valeleu... Daca  lumea pune baza pe acele ... gunoaie menajere, aferim nenicule!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

SLEAH19

 Dă-o mă-n spanac de ştire, dă-o-n crengi de sursă, se ştie că respectiva fiţuică e 99% cancan, pe mine mă amuză seriozitatea cu care se aruncă cu avânt ,,ciolovetik,, ,, unii din amicii noştrii,, să  arunce coji de banane  pentru lunecarea în derizoriu, ocolind tema principală, conform manualului  :wink:
Xanadron,  tu susţineai mai la deal prin forum pe un topic superioritatea la o adică a forţei şi dotărilor ruşilor faţă de americani. Când o spune ,, ţiucaru,, trebuie dovezi .
Ca să fiu mai scurt:

Există posibilitatea reală ca ruşii să deţină asemenea arme ?

Dacă le deţin ar avea acum vreun motiv să le încerce, aşa,  la foc mic pe ţărişoara noastră?

Nu de alta dar inundaţiile din 2005 au fost o poliţă plătită României pentru intrarea pe orbita occidentului ,,decadent,,
                                                                                                                                                                                       SE ŞTIE!
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Xanadron

#3995
http://finance.yahoo.com/news/russia-constructing-arctic-stronghold-30-172212447.html;_ylt=A0SO81__kbhU8AkASsXrFAx.;_ylu=X3oDMTEzc2QzOGRvBHNlYwNzcgRwb3MDMwRjb2xvA2dxMQR2dGlkA0NBQzAwMV8x
...e o stire - aleasa aleatoriu - de la care se poate dezvolta un raspuns datorat fratelui SLEAH19 (unul logic si nu virusat/deformat de resentimente "istorice").
Si pe Je ma distreaza obstinatia cu care colegul nostru incearca sa descopere "agenti de influentza"... panslavisti poate?! - prin zona asta, dar dincolo de intzepaturile amicale tema-i extrem de serioasa.
N-o sa mai repet deci c-as scrie pe site-ul RT (si pe bani buni, ca altii - jurnalistii RT din UK au de ex. 4.200 pounds salariu mediu net) si nu pe RUFOn moca de-as fi vreun pui de KGB-ist. Nici p-aici n-as fi scris insa de pilda "Iar ochelarii "spy-style" aplicati ex-KGB-istului Vladimir Vladimirovici pot insemna si ei mai multe - inclusiv fereala de-a fi observat cind toarna (poate) gogosi anti-Cabala." :wink:

Sa revenim insa la intoxicarile media, dincolo de convingerea mea tot mai ferma ca si rusii joaca acelasi dans globalist :evil: - ce-i drept un cazacioc dirijat de un presedinte mult mai abil decit marionetele vestice.
Pe care in continuare vaz ca-i f.te grija :lol: expansiunii militare rusesti... pe teritoriul propriu, uitind subit de alea +700 baze militare 'merigane presarate pe toate meridianele planetei (interesant si ca pe harta NATO vs. Rossya din linkul postat, baza 'merigana... de baza de la Deveselu nici nu exista).

Targetul invrajbitor (pro-WW-III in ultima instantza) al tuturor harnelilor astora  - nu doar comunicationale, fiindca criza ucrainiana, dar si aia ISIS/IL siriano-kurdo-irano-irakiano-etc., plus "noul val terorist") e hiper-transparent fie si doar prin consecintzele concrete care incep sa apara... pina si-n Absurdistania noastra (v. aprobarea entuziasta a cresterii bugetului pt. armia romana - hmmm, cit de romaneasca o mai fi si ea.)

P.S. Iegzista totusi o [minima] probabilitate si ca rusii sa fie "backed-up" de ALTI sforari ET :-) decit vesticii si realmente sa se pregateasca d-un Armaggedon "pe bune", raspunzind incorsetarii lor tot mai vizibile din directia NATO.
Si avind de fapt o agenda total diferita, ale carei scopuri ar incepe sa apara treptat, circumscrise-n deciziile blocului BRICSA (si, vorba cintecului lui Bachman Turner Overdreive, You Ain't Seen Nothing Yet...) 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=IW3cougc0Wg

...Si-un P.S.2: ma gindeam (da' uitasem sa urmez "manualu' KGB" :lol:) ca, dac-ar fi fost vorba intr-adevara de vreo HAARP-eala anti-NATO-mioritica din directia rusilor, apai ar fi fost un seism d-ala "serios" (7-8 grade Richer), nu debilitatile astea de 4 grade.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#3996
Erata: Richter, nu Richer... + "nu doar comunicationale, fiindca criza ucrainiana, dar si aia ISIS/IL siriano-kurdo-irano-irakiano-etc., plus "noul val terorist" sint clar "fabricate" cu acelasi scop al tensionarii globale - poate-om afla vreodata si daca-n coniventza cu rusii... sau nu)... etc. etc.

P.S. Mai credeti deci c-ar putea folosi rusii un "agent de influentza" asa uituc ca JE?! :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

#3997
Citat din: SLEAH19 din  17 Ianuarie 2015, 00:55:25

Există posibilitatea reală ca ruşii să deţină asemenea arme ?

Dacă le deţin ar avea acum vreun motiv să le încerce, aşa,  la foc mic pe ţărişoara noastră?

Nu de alta dar inundaţiile din 2005 au fost o poliţă plătită României pentru intrarea pe orbita occidentului ,,decadent,,
                                                                                                                                                                                       SE ŞTIE!

Chiar anul trecut s-a intamplat ceva interesant legat de asta. Ai nostrii s-au jucat cu Rogojina ala de la Moscova, i-au blocat zborul prin spatiul nostru aerian, politistii moldoveni i-au luat documentele din Transnistria si ala a fost nevoit sa se bage printre pasagerii unei curse civile obisnuite spre Moscova, sa nu stie nimeni de el, si sa-si lase balta avionul personal.

Dupa ce a ajuns la Moscova a bagat niste mesaje pe twiter sau facebook, ma rog, e si asta in pas cu moda si are conturi pe acolo hehe. Si zicea acolo ca o sa vada romanii cat de curand ce si cum sta treaba, apoi a sters imediat mesajele alea.
Treaba e ca la vreo doua zile dupa au avut loc niste inundatii catastrofale in Serbia (si in Croatia, Bosnia, Muntenegru, Bulgaria), in timp ce pe noi ne-au afectat prea putin, doar pe undeva prin sud si nici acolo foarte grav (cum au fost in alti ani).

Asa ca daca mergem pe teoria conspiratiei inseamna ca s-a bagat la cap ce s-a intamplat in 2005, ne-am dotat corespunzator si cand au incercat a doua oara am avut cu ce sa respingem atacul, care a ricosat prin vecini in loc sa ne loveasca pe noi. Asta legat si de declaratiile cum ca avem in ultimii 2-3 ani productii agricole excelente, si ca "noroc cu vremea care a ajutat la asta".

Sa nu uitam nici de problemele aduse de clima in Rusia, aproape in fiecare vara, cu seceta si incendii care le mai parjolesc recoltele, si acuzatiile cum ca americanii sunt de vina (ceea ce nu e exclus, daca chiar exista astfel de arme).

Legat de cutremure, nu stiu ce sa zic, dar cred ca e mult mai greu de produs unele artificiale, de la distanta (nu vorbesc de detonat bombe nucleare subterane sau mai stiu eu ce).
Au mai fost seriile acelea suspecte pe la Galati parca, acu ceva vreme, dar alea de la Vrancea cred ca sunt naturale si normale, e doar presa care vrea neaparat audiente si bate campii la fiecare cutremur care in mod normal nici nu se prea simte nici macar in Vrancea (2-3 grade Richter)


mm

#3998
CitatSa revenim insa la intoxicarile media, dincolo de convingerea mea tot mai ferma ca si rusii joaca acelasi dans globalist  - ce-i drept un cazacioc dirijat de un presedinte mult mai abil decit marionetele vestice.
Acceasi convingere o impartasesc si eu. Cu o precizare: metoda folosita in acest caz este aceeasi cu cea folosita de PSD-ul nostru - ca sa folosim o mostra din realitatea cunoscuta noua - care partid se lupta foarte tare cu "adversarul" (un adversar politic slabissim in orice), de vreo zeci de ani, pierzand totusi "cu succes" (ca Hanibal ante portas), toate finishurile, sistematic, exact ca si cand s-ar lasa batuti (noncombat) sau ca si cand ar avea sarcina sa fie batuti mereu. Si asta chiar in ciuda sprijinului masiv al populatiei catre socialistii nostri. Nu vreau sa mai dau amanunte tehnice despre cum nu se poate pe cale naturala ca intre orele 19-21, curba de votare constant pozitiva toata ziua pana la ora 19 pentru psd, cu ~+10% peste adversar sa devina negativa cu ~minus 10%, adica sa scada brusc cu ~20%.

  Rusia a renuntat de buna voie si nesilita de nimeni (fara razboi) la cele 15 tari ce le mai avea pe acolo si care fusesera materializarea "visului lui Petru cel Mare". Si pentru obtinerea acelor teritorii o gramada de rusi au murit eroic. Pare chiar destul de hazlie (daca n-ar fi trista) situatia ca acum Rusia incearca sa salveze niste bucatele din Ukraina, facand un razboi de calitate (totusi), pe care nu l-a facut ca sa salveze toata Ukraina inainte de-a o ceda (pentru care n-a miscat un deget, de ex.) si n-a facut razboi (macar de forma, de dragul aparentelor) nici pentru celelalte 15 republici!!! Evident, nu-i treaba noastra dar se vede din stratosfera.

  Intre timp, tot felul de "stiri". Precum vestea din linkul:
http://www.cotidianul.ro/rossia-1-moldova-si-romania-vor-ataca-fortele-ruse-din-transnistria-244258/
  Astia de la cotidianul oare cu cine tzin?
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

http://www.zerohedge.com/news/2015-01-17/caught-tape-elon-musks-spacex-rockets-rapid-unscheduled-disassembly-event

"It's not been a great week for Elon Musk. First he admits that Tesla sales in China were disappointing (which further tanked the stock down 15% in the last 3 weeks and over 36% off its record highs from last September) and then his SpaceX project suffered a significant setback in what Musk comedically called a "Full RUD (Rapid Unscheduled Disassembly) event." :-D

https://vine.co/v/OjqeYWWpVWK

Hmm, se pare ca "accesul persoanelor neautorizate in Cosmos" e inca interzis. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

A murit Justin Capra la 82 de ani :cry: - mare om si caracter ("Vreau să fiu mic pentru a mă bucura de adevărul Divin."), plus patriot veritabil, desi cu origini germane.
Dumnezeu sa-l odihneasca.
http://www.antena3.ro/romania/inventatorul-iustin-capra-a-murit-280326.html

http://www.gandul.info/reportaj/justin-capra-inventator-maturator-filozof-si-pustnic-2380119
,,Nu se poate, da' funcţionează"
Există însă o invenţie pe care ar fi vrut s-o breveteze, dar n-a putut, pentru că nimeni nu i-a găsit explicaţia fizică. ,,Am realizat odată un dispozitiv care micşora masa unui obiect. Folosea teoria impulsului care se certa cu una dintre legile fizicii care spune că fiecărei acţiuni trebuie să-i corespundă o reacţiune egală şi de sens contrar. Or, ăsta al meu n-avea jet, n-avea elice, n-avea roţi, n-avea interacţiune magnetică şi al naibii se mişca.
Bineînţeles, consuma, nu era perpetuum mobile. Şi atunci m-a luat ministrul Octavian Groza, fiul lui Petru Groza, şi m-a dus la Consiliul Naţional de Ştiinţă şi Tehnologie. Şi acolo a venit un hectar de mărimi – profesori, academicieni, savanţi – şi prima expresie a fost «nu se poate».
La care Groza zice: «Nu se poate, da' merge. Cum dracu' justificăm?» Doctor în fizică, Dan Vamanu, care a fost şef de promoţie la Oxford, a studiat dispozitivul şi mi-a zis «Justine, să mă ia dracu' dacă am înţeles. Ăsta n-ar trebui să meargă. Da' bine că merge, c-om găsi noi justificare matematică». Nu s-a găsit nici acum"."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

http://www.evz.ro/incredibil-mentorul-spiritual-al-asasinilor-coulibaly-si-kouachi-sta-pe-banii-statului-francez-intr-un-sat-din-sudul-tarii-video.html

...si-i costa pe contribuabilii galici 3.000 euroi lunar. :-o (wow, parca-mi vine sa trec si io la Islam...) :wink:

Serios acu: se confirma inca o data maxima "Niciun bine facut nu ramine nepedepsit" :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

prodcomb

,,Nu se poate, da' funcţionează".
Așa s-a spus și despre pila lui Vasilescu Karpen.
Dar nu găsesc invenția lui Justin Capră.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

mm

#4003
  Putin se gandeste sa le dea gratuit cetatenilor din Orientul Indepartat (si acelora care vor dori sa se stabileasca pe acolo) cate un Ha de teren pentru agricultura sau biznis. Momentan isi face calcule, ce fel de teren are statul pe acolo (614 milioane de Ha disponibil), respectiv ce calitate, si daca le ajunge cetatenilor numai un hectar. Eu zic sa le dea macar cate doua-trei.
http://izvestia.ru/news/581970

  Se prefera atragerea in locul mai vechii trimiteri in Siberia... Banuiesc ca ar mai fi ceva motive strategice cu bataie mai lunga dar nu ma gandesc ca partea europeana a Rusiei ar putea deveni nelocuibila dupa un eventual razboi (la care se asteapta cam multi). 
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

prodcomb

Citat din: prodcomb din  20 Ianuarie 2015, 16:08:40
,,Nu se poate, da' funcţionează".
Așa s-a spus și despre pila lui Vasilescu Karpen.
Dar nu găsesc invenția lui Justin Capră.

"cutia neagra - este un dispozitiv ce poate sa reduca partial gravitatia corpurilor; cand a auzit despre asta, Coanda a venit val-vartej de la Paris si a tinut neaparat sa-l cunoasca pe romanul ce infaptuise ce-a de-a noua minune a lumii. Fara a cunoaste amanunte tehnice, aceasta descoperire, urmare a unor experimente, in parte secrete, este cea mai spectaculoasa si, in timp, va face ca autorul ei sa intre in elita marilor inventatori ai lumii."
Fără comentarii.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit