Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

terraflorin

Citat din: mr din  27 Noiembrie 2014, 16:11:00
Un punct de vedere asupra iminentei islamizari a Europei ........

Dacă tot suntem la subiectul ''papă'' şi ''post-creştinătatea'' europeană:


Papa Francisc a sosit vineri la prânz la Ankara în prima sa vizită de trei zile în Turcia musulmană, unde urmează să pledeze pentru dialogul cu islamul şi apărarea creştinilor ameninţaţi de jihadişti în războaiele din Irak şi Siria. Francisc îşi va continua sâmbătă şi duminică vizita la Istanbul, la fosta Bazilică bizantină Sfânta Sofia, în prezent muzeu, şi la Moscheea Albastră, aşa cum a făcut şi predecesorul său Benedict al XVI-lea în 2006.


Papa Francisc, în vizită de trei zile în Turcia musulmană

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

jean

Chinezii de la Crazybaby au anunțat lansarea unui sistem audio cu boxă levitantă, botezat Mars. Mai multe cititi pe:
http://stiintasitehnica.com/inspector-gadget/farfurie-zburatoare-audio-video/index.html
Adevarul este dincolo de noi

Aliosa

http://jurnalul.ro/it/stiinta/nasa-recuno-te-ca-nu-a-ajuns-niciodata-pe-luna-video-682216.html
Ceea ce reiese cu siguranta este ca in '69 habar nu aveau ce faceau cu plecatu' pe Luna, daca intradevar au fost acolo .

Xanadron

#3964
Citat din: Aliosa din  06 Decembrie 2014, 14:21:02
http://jurnalul.ro/it/stiinta/nasa-recuno-te-ca-nu-a-ajuns-niciodata-pe-luna-video-682216.html
Ceea ce reiese cu siguranta este ca in '69 habar nu aveau ce faceau cu plecatu' pe Luna, daca intradevar au fost acolo .
Lasind la o parte amanuntul ca titlul asa-zisului articol :-D e aberant (ca 99% din... la fel de asa-zisul jurnalism mioritic de fapt), eu cel putin cred ca NASA avea habar ce cauta pe Luna in '69.
Ca ne-a aburit pe noi cu diverse lozinci si "cover-stories" ramine insa de la sine inteles.

Trec si peste ipotezele veridice despre traseul... deja banal Pamint-Luna inca din anii '50 - utilizind propulsii antigravifice si nu rachetoaiele - si nici nu mai repet (a 3.333-a oara) :lol: argumentele/informatiile care - in timp - m-au facut sa-mi schimb parerea mai veche (ca 'meriganii n-ar fi fost pe Selena).
Unica concluzie logica trasa din disecarea selectiva a 1001 surse credibile merita totusi repetata: astronautii americani AU FOST pe Luna, dar nu de capu' lor si nu cu tehnologia aia primitiva, ci clar ajutati de Stapanii lor high-tech. :-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mm

  Corect, maestre Xanadron!

  Apare insa aspectul extrem de deconcertant ca ameriganii pareau sa fie luati extrem de "pe nepregatite" cand au aflat de zborul cosmic rusesc. Si nu prea si-au revenit din dezorientarea lor tehnica (si politica) nici dupa ani buni. Intrucat dezorientarea merigana nu ne-a scapat mai tuturor celor ce am asistat la acele evenimente, nu ramane decat sa analizam "de ce?"
  O posibila explicatie a acestui aspect ar fi ca zborul cu masini electrice (de tip Tesla), zboruri inclusiv pe Luna, nu fusese adus la cunostinta conducerii SUA. Probabil ca nici in momentul de fata oficialitatile statului american nu au acces la tehnica respectiva. Au aflat si ei din presa (sau de pe rufon) ca au ozeneuri ascunse pe undeva prin desertul amerigan.
  In mod sigur vedem aici un exemplu de tehnica secretului (tehnic). Care-i o tehnica simpla ce-i permite celui ce detine secretele tehnice sa-i esclavizeze pe cei (multi si prosti, prosti in sensul ca-s) lipsiti de cunoastere. Dupa cum stim din Biblie, evreii Adam si Eva au fost izgoniti din Rai tocmai pe motivul interdictiei la cunoastere. Ah, aceasta tehnica a secretului pare sa fie mult mai raspandita decat credeam noi si varianta ei cea mai banala este o arma importanta: lipsirea de cunoastere a "maselor". Cu formele ei infinite precum diversiunile (informationale), tampitizarea populatiei prin TV, bagatelizarea invatamantului scolar, etc., etc. Si nu numai a maselor caci sunt mai multe levels.
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

#3966
Corect-bis, mm - asta-i din pacate situatia valabila pentru toate guvernele/presedintii si alti "actori ai scenei politice" (in sensul propriu) expusi "spectatorilor" - nu mai caut acum sursele, dar se poate afla de ex. ca pina si presedintele SUA e undeva pe nivelul 13-14 al scarii cunoasterii... interzise - nu doar noua amarastenilor insa.
Va aduceti poate aminte faza din "Independence Day" cu urecheatii din borcane :martiansmile: din baza aia aeriana si de care personajul-presedinte 'merigan habar n-avea. Ca-ntotdeauna, Hollywoodul sifoneaza doze discrete din sferturi de jumatati din Adevar. 8-)

Principiul compartimentalizarii informatiei pe principiul "need to know" se aplica insa si alora aflati deasupra Obamezilor, poate doar putinele persoane (sau sa le zicem entitati :evil: mai bine?) de pe prima treapta stiind chiar TOT.
Nici astia insa presupun ca n-au habar de toate detaliile (inclusiv tehnologice) ale atitor jdemii de gadgeturi "black"; principiile si motivatiile strategiilor globale le sint insa cunoscute (doar parerea mea si asta, clar.)

Mai multe insa pe teme d-astea lunatice, :moon: p-aici: http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2552.msg74805.html#msg74805
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

maestre Xanadron,
cred ca stii ca iti apreciez si citesc postarile tale, si pentru mine nu-s deloc TLTR :)

as vrea sa zic sau sa aduc in prim plan cateva questiuni:

- sunt complet de accord cu ce spunea onorabilul Ike la finalul mandatului sau, a simtit el ceva legat de complexul ala militaro-industrial..iar questia asta are legatura cu urmatoarea idee
- tinand cont de faptul ca tocmai in privat - daca ii pot spune asa - statea (si cred ca inca sta si la ora actuala, atat cat e ea atribuita omului) creativitatea si inventivitatea, "cineva" s-a gandit la ...nasterea complexului industrial militar unde corporatii cu renume in R&D & aerospace (si nu numai) au ajuns sa creeze si sa copieze tehnologie ET. totul asa cum bine ziceti, super, mega, strasnic compartimentat - need to know.
- insa, acu vin yo si te intreb, in toti anii astia, din complexul asta militaro industrial nu a transpirat nimeni cu vreo schema de ozn model sport?
nici un meserias nu si-a facut un model sport cu care sa bea un martini si sa se uite cum apune soarele de pe ...luna lui marte, phobos, de exemplu?
eu am un raspuns la aceste intrebari..si imi voi expune si eu parerea mea..imediat dupa a domniei tale, daca nu e cu banat..

Xanadron

#3968
Orice-i posiibl, prietene Rayden (nick-ul tau nu vine de la Raytheon sper) :-D - intr-o lume care e intr-adevar ghidonata de corporatii si nu de panaramele anti-selectionate la conducerea... vizibila a trebilor terrane.
Cu doar citeva pagini in urma am postat de fapt un link spre o stire/articol trecut/a prea usor cu vederea, in care o reputata universitate americana demola ideea ca SUA ar (mai) fi o democratie.

Dar corporatocratia asta-i doar primul nivel gasit de descojitorii foilor din ceapa prostelii globale, cu ramificatii imbirligate atit "pe orizontala" (cu marea finantza-n primul rind, apoi cu beserica, represiunea, justitia, entertainmentul & media etc - aservite lor-corporatiilor 100%.), dar si pe verticala.
Nu-s relevante insa aici firele "in jos", importante-n economia discutiei fiind dupa mine doar alea in/de Sus. Sau mai ales de sus :-) in jos, care ar sugera ipoteza unor limitari impuse "de sus" - dar nu din partea hibrizilor bastinasi (nobilimea de toate culorile, dar toti cu singe albastru, oricit de degenerati ne par sau chiar sint destui - parazitii astia fiind oricum, dupa mine, activi mai ales pe zona influentzarilor si conexiunilor oculte.)

Cred deci - cu riscul subinteles ca ma pot insela - ca la nivel privat-individual NU au voie nici macar sefii din umbra ai corporatiilor sa detina OZN-uri si nici alte gadgeturi "supraumane", toate astea fiind probabil sub control strict, de la Solar Warden in sus, pe principiile unui gen de NATO Kozmik despre care am mai halucinat :lol: noi p-acilea.

Asta nu inseamna insa ca "elitele" n-au acces la... mai tot ce-i inaccesibil noua, iar roiurile de Lear-Jet-uri ridicate simultan si inexplicabil in 2-3 ocazii pe tot mapamondul cu ocazia unor "alarme cosmice false" (ca si ei mai sint tinuti in teroare cind si cind... :-D) reprezinta dovada - circumstantiala, dar solida - ca Ele-Elitele sint perfect coordonate.
Si controlate, evident.

Cine poate veni cu raspunsul la-ntrebarile "De catre cine?" sau "De unde?" are o bere de la JE.
Desi tare ma tem c-ar avea nevoie mai repede de-o coroana la Bellu. Sau Ghencea (militar?) 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Rayden

merci pentru pareri..

din cazuistica ozn (printre anii 1890 - 1950), cum putem explica cazurile ozn in care unii martori declara ca din masinariile caudate zburatoare ieseau oameni la fel ca noi, nici imbracamintea nu era deloc ciudata, si vorbeau o engleza perfecta?
desi acum uitandu-ne inapoi in timp, stim care era dezvoltarea tehnologica a perioadei mentionate, insa masinariile zburatoare, unele din ele, erau deja way ahead - daca pot spune asa...
mi-e greu sa cred ca...au fost inventatori sau genii care au dorit sa ramana in umbra...sau poate aventurieri care au gasit o vimana inca functionala si au reusit sa o copieze..
pana la urma, miturile antice ne povestesc despre eroi (lasam zeii - ca ei aveau dreptul :) ) care foloseau aparate de zbor, poate nu la fel de performante ca ale zeilor..dar, le foloseau.

din cazuistica ozn si din mitologiile popoarelor eu trag concluzia ca anumiti oameni, mai deosebiti, au primit in dar, si nu de la mos craciun sau mos nicolae, o vimana..un model sport de ozn...asa cum nenea Enoch - din cine stie ce motive - a fost ales sa stea cu ...ei acolo..la ei..

P.S. nick-ul vine de la Rayden - the thundergod, aka Thor  :mrgreen:

Xanadron

#3970
Revenind la stiri, uite una mai mult decit interesanta:
http://www.viewzone.com/sixteenships.html
...care zice ca doar 16 nave (cele mai mari din lume din suta de mii de cargouri actualmente "la apa" si la fel de fumigene) polueaza cit TOATE masinile de pe Terra! :-o

Si nimeni nu scoate o vorba pe tema asta (ati auzit poate voi o cit de scurta stire la TV? - ca eu-NU), in timp ce guvernele jupoaie la singe automobilistii cu taxe aberante. :x Duplicitatea asta criminala miroase de la o posta a conspiratie hiper-murdara... in completarea aleia cu cauzele efectului de sera etc, nu credeti?
Desi solutii exista, si-s, culmea, derizoriu de ieftine (60 mil. USD per total ca UN SINGUR mega-cargou sa nu mai polueze cit 50 milioane de masini):
http://www.greencarreports.com/news/1020063_pollution-perspective-one-giant-cargo-ship-emits-as-much-as-50-million-cars

P.S. Idealist-romanticului coleg Rayden o sa-i raspund totusi pe topicul "Omenirea 2.0" - fara vreo intentie sa-i schimb insa parerea... mult prea optimista, ca sa nu-i zic de-a dreptul naiva. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

...Si-o ultima stire pe anul asta, ca mi-am depasit deja norma:
http://www.hangthebankers.com/48-suspicious-banking-deaths/

Gasita pe un site cu nume simpatic unora ("Spinzurati bancherii"), :lol: unde 48 de morti suspecte ale unor bancheri/angajati de top din banci de importantza majora (JP Morgan in principal, dar si altele "too big to fall") sint doar enumerate, fara comentarii - pe care le amin si eu, motivele [plauzibile] ale situatiei fiind destul de ...ramuroase si dificil analizabile pina la ultima lor radacina.

P.S. Ati mai auzit totusi de sinucideri cu capsatoru' de cuie? :-o (sau boltzuri in tartacutza, ca nu-i prea clar.)
Ce-i drept, si pe la noi s-au mai sinucis unii aplicindu-si cica singuri bite dupa ceafa... :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

#3973
Citat din: panta_rh_ei din  11 Decembrie 2014, 23:02:44
Uite cum încep să se lege lucrurile.( Urmează primăvara rusă?)
http://www.9am.ro/stiri/International/266058/caderea-regimului-putin-este-inevitabila-avertizeaza-hodorkovski.html
Probabil ca da - fiindca urzirea oricarei "ierni ruse" a dat-o-n bara, de la Napoleon la Hitler. :lol:

F. serios acum, eu cel Putin :wink: inclin sa cred ca nea' Vladimir e o nuca prea tare pentru Vest - incomparabil mai tare ca ex-politrucii ucrainieni, avind un sprijin popular real.
Ba chiar si din partea [majoritatii] mogulilor, Hodorkovski fiind se pare unul din putinii care au uitat "tabla impartirii" cu ex-, prezentii si viitorii KGB-isti.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

In paralel cu "declaratiile" ori relatarile despre sanctionarea Rusiei,  trecerea de la sanctiuni la negocieri calme, vizitele si intelegerile unora si altora despre conducte si alte alea, intalniri "Putin" Hollande"-esti cu  mi-a atras atentia dansul aurului. A inceput Germania, apoi Olanda, Belgia e-n "cautari", Austria la fel. Hmm ....

https://www.bullionstar.com/blog/koos-jansen/belgium-investigating-to-repatriate-all-gold-reserves/
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins