Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

panta_rh_ei

5,5 grade?  Aici unde stau eu (nu foarte departe de Marasesti) s-a simtit extrem de puternic si a durat destul de mult. N-am remarcat fenomene conexe nici video nici audio in schimb sunt inca alterate conexiunile telefonice iar conexiunea la net a fost posibila abia dupa 25 minute.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

jean

Lumina inca persista. Am tras o linie le la biserica Plumbuita pe directia lumii si trece prin zona stadionului national. Am intrebat pe facebook daca se desfasoara acolo activitati sportive sau de alta natura. Cineva a spus ca, la stadion sunt luminile galbene aprinse, daca este asa a fost o alarma falsa si fara legatura cu cutremurul. Si nici OZN nu poate fi.
Adevarul este dincolo de noi

Arhanghelul

http://www.cutremur.net/2014/11/cutremur-in-vrancea.html

Ce povestesc ... utilizatorii pe internet ...

""
cristi o. said, on noiembrie 23, 2014 at 2:15 am

"Cutremurul moderat de 5,6- 5,7 grade" mi-a daramat lucruri prin casa,(in Focsani-Vrancea) mai multe ca-n '86! Batranii din familie, care au apucat si seismul din '40, s-au speriat de zgomot si vibratii mai tare ca-n '77. Pe o strada din centru s-a crapat asfaltul. Unde-i adevarul? In alta ordine de idei, pe la cunoscuti (si mie), ni s-au restartat PC-uri, chiar si laptop (pe baterii). In blocul de vis-a-vis, doi vecini, mai tineri, au patit acelasi lucru. Spuneau ca si rude de-ale lor de la tara au patit la fel si unii care au iesit afara speriati, au putut simti si miros de ozon. Aparatura electronica s-a comportat anormal , desi nu s-a stins ori fluctuat curentul electric, cel putin in blocurile noastre. Hota a pornit singura. Pe alte strazi din oras s-a oprit curentul. Presiunea la robinet a crescut brusc (in alte parti a scazut ori s-a oprit apa) si a intrat in functiune regulatorul automat de la centrala (pana acum nu s-a mai intamplat, nici cand electrica oprea si pornea curentul de 5-6 ori intr-o zi). Telefoanele n-au functionat, nici cele mobile. Fenomene ciudate, de tip "descarcare corona" (adica lumina difuza produsa de descarcari electrice in atmosfera puternic ionizata, asemenea furtunilor pe mare) pe la colturile acoperisului de tabla. A mai vazut cineva fenomene luminoase? Halo-uri, fulgere (asemanatoare cu blitz foto) cu zgomot de panza sfasiata/sfarait etc.? Pe masura ce am discutat cu mai multi oameni, am constatat ca majoritatea, batrani trecuti prin toate marile cutremure, au intrat in panica, (pana la a face pe ei) in mod total inexplicabil. Pana si eu am avut o senzatie ciudata si comportament, pe care nu le-am mai experimentat cu alte "ocazii" similare, gen '77, '86, '90, '04... Sa fie ceva provocat artificial de "prietenii" in sortulet?! Nu bag mana in foc, dar prea a fost ciudat...

Like
Răspunde   

    Ion said, on noiembrie 23, 2014 at 3:46 am

    Deci la Focsani s-a simtit puternic ? 5,6 a fost acolo in zona sau in adancime ?
    la Bucuresti eu nu am simtit nimic dar la un moment dat am vazut ca se misca lustra, am crezut ca poate oi fi atins-o eu din greseala. Si peste juma de ora am citit pe net ca a fost cutremur.
    In 2004 a fost de 6 grade si l-am simtit ingrozitor de puternic.
""

P.S. Am o rugaminte la colegii ... care aduc la cunostinta despre informatiile vehiculate pe Facebuce ... sa aduca(etalaleze) in comentariul lor un caLUP cu cele prezentate ... unii nu avem cont de FAceBooK ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Xanadron

http://www.livescience.com/43593-americans-ignorant-about-science.html
"A Quarter of Americans Think the Sun Orbits the Earth ... Sigh (Op-Ed)" :-o

Se pare deci ca thePTB sint aproape de targetul tampirii maxime a Turmei si-n USA, nu doar prin Vaslui. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Aliosa

Citat din: Guest din  23 Noiembrie 2014, 12:25:51
Eu, locuiesc in Bucuresti si pot sa afirm urmatoarele:

-Aparatale electrice au functionat neintrerupt, fara anomalii.
-Reteaua GSM ok.
-O bucata pisica care nici macar nu si-a schimbat pozitia de pe canapea.
-Eu stau la etajul 6, si am simtit 2 zvacnituri in sol.
-Cu 4-5 ore inainte am vazut o luminita punctiforma albastru intens pentru o fractiune de secunda, cam la 30 de cm de mine
-Dupa vreo ora de la cutremur, sora-mea, fiind langa mine, si ea a vazut o lumina albastra intensa, tot pentru o fractiune de secunda.
Reteaua GSM nu a functionat chiar OK, pe mai multe telefoane , diferite retele , am vzt mesajul doar apel de urgenta .
Se pare ca au cazut retelele pentru 3-5 minute dupa cutremur la vreo 5 minute , nu am inteles de ce , posibil sistemul de intrerupere electricitate, gaze si altele a primit alte valori decat 5,5 - 5,7 , nu degeaba primul mesaj pe telefon primit culmea la circa 1 minut de la zgaltaiala a indicat 6,3 ca intensitate .

horia2008

no comment
http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-18652141-elevii-finlandezi-nu-vor-mai-invata-scrie-mana-lectiile-fiind-inlocuite-cele-tastare-calculator.htm
CitatUtilizatorii retelelor de socializare din Finlanda lauda initiativa: "Scrisul de mana este o abilitate complet inutila", noteaza unul dintre acestia.



Xanadron

Citat din: horia2008 din  24 Noiembrie 2014, 11:56:51
no comment
http://www.hotnews.ro/stiri-magazin-18652141-elevii-finlandezi-nu-vor-mai-invata-scrie-mana-lectiile-fiind-inlocuite-cele-tastare-calculator.htm
"Scrisul de mana este o abilitate complet inutila", noteaza unul dintre acestia."

:lol: ...Ca si desenul manual - pentru semi-ciborgii in devenire conectati la A.I. ca "idioti utili", clar.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

terraflorin

CitatUn studiu recent, realizat de Joseph E. Uscinski şi Joseph M. Parent de la Universitatea Miami şi prezentat în cartea lor, American Conspiracy Theories, arată că persoanele care cred în aceste teorii sunt din toate categoriile sociale.

Tendinţa de a crede în conspiraţii nu ţine de rasă, gen, educaţie sau orientare politică, deşi există anumite diferenţe în acest sens.....

De ce cred unii oameni în teoria conspirației?

Xanadron

Citat din: terraflorin din  24 Noiembrie 2014, 16:28:03
De ce cred unii oameni în teoria conspirației?
Interesant studiul doar ca statistica - fiindca "de ce"-ul nu-i tratat aproape deloc, iar rindurile ce se vor "explicative" sint de risu' curcilor :lol: (alea GMO gatuite de Thanksgiving la 'merigani, evident).
Adica:
"Factorii care determină această credinţă sunt anxietatea şi sentimentul de pierdere a controlului. Cercetările au demonstrat că anumite persoane, când sunt supuse unui stres foarte mare, încep să vadă modele inexistente şi caută explicaţii iraţionale."

...Mai sa fie, nu cumva devenim "conspirationisti" abia dupa ce ne convingem ca sintem mintiti "on a daily basis" de toate verigile Establishmentului, :evil: de la guverne la media?!
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

horia2008

Citat din: Xanadron din  24 Noiembrie 2014, 18:32:48
...Mai sa fie, nu cumva devenim "conspirationisti" abia dupa ce ne convingem ca sintem mintiti "on a daily basis" de toate verigile Establishmentului, :evil: de la guverne la media?!

Acuma eu cred ca si "conspirationistii" se impart in mai multe cete dupa nivelul de discernamant, ca sa fiu pretios :roll: ce-i care-si gasesc in asta refugiul pentru esecul lor si cei care au mai dat o foaie-doua de ceapa, dupa cum zice marele maestru  :wink:; si ca sa fiu si rautacios as mai zice, tot ca nivel, ca intre RUFOn si lovendal :-D :-D


mr

Citat din: Xanadron din  24 Noiembrie 2014, 18:32:48
...Mai sa fie, nu cumva devenim "conspirationisti" abia dupa ce ne convingem ca sintem mintiti "on a daily basis" de toate verigile Establishmentului, :evil: de la guverne la media?!

Ba chiar asa e!
Si din pacate, nu mai sunt multi care se conving ca sunt mintiti pe fata, sunt o "specie" pe cale de disparitie. De fapt, rezistenta e din ce in ce mai slaba. Iar cei care raman pe baricade, raman pentru ei insisi, pentru o senzatie de adevar pe care nu o pot explica in termeni inteligibili cuiva (poate doar celor care au trait-o si o simt la fel) si pe care o vor apara de toata mizeria si iluzia din jur, fiind poate ultimul deziderat atat timp cat mai respira in lumea asta.

Cum de s-a ajuns la stadiul in care minciuna si iluzia au ajuns sa domine aproape totul? Cred ca trebuie privit in urma cu multe mii de ani, dar istorie veritabila...ioc. Cineva a avut grija sa nu fie cunoscuta. Franturi sunt, dar imagine de ansamblu, nu. Putine minti au reusit, poate, sa ansambleze si sa formeze o imagine de ansamblu mai apropiata de adevar, dar degeaba pentru cei multi, degeaba pentru ca ei nu au cu ce sa o "vada". Aceasta decadere a constiintei umane tot coboara in aceasta versiune de omenire, de vreo 6000 ani incoace.

Prilej pentru "gainari" sa creeze temnita pshica perfecta, speculand si intretinand lipsa cunoasterii si intarii caracterului individual.
Rezultatul? Lumea orwell-iana. Desigur, sunt un paranoic "conspirationist"! :)

Nu stiu daca urmatoarele sunt plasmuirea unei minti diabolice care a preferat sa scrie in loc sa infaptuiasca, dar ele se potrivesc al naibii de bine pe cursul "civilizarii" maselor de azi:
http://www.doxolog.ro/web/apologetica/Serge_Monaste/Cuprins.htm
http://www.elefant.ro/carti/istorie/studii-istorice/protocolul-de-la-toronto-vi-vi-vi-212840.html
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

terraflorin

Să nu ne ascundem însă după deget şi să admitem că (uneori) ''credinţa'' în anumite teorii conspirative este alimentată şi de lipsa educaţiei individuale pe acel subiect  (economie, astronomie etc)

PS: Am adăugat ''uneori'' între paranteze ca ca să nu fac cacafonie  :evil:

terraflorin

Papa Francisc în Parlamentul European: Europa este o bunică slăbită. Nu mai este fecundă şi vie. Citeste mai mult: adev.ro/nflk4l

Prim urmare Papa cere accelerarea extinderii UE şi a primirii de ''sânge proaspăt'' de imigranţi--- lucru care apropie şi mai mult guvernul mondial... şi când te gândeşti că ''papa'' ar trebui să fie primul care să NU să se gândească la cele ''lumeşti''  :evil:


Xanadron

#3958
Nimic anormal - dupa Je - in sfaturile papale atit de insistente-n directia acceptarii cu bratele deschise de catre "batrinul continent" a tot mai multi imigranti... de ALTE culori. :wink:
Fiindca programul recent de "recoltare" inca-n derulare (contrar presupuneirlor TVM-istice din "Programul Terra") pare sa ceara ADN-uri cit mai amestecate - iarasi contrar acelorasi presupuneri privitoare la "purificarea prin simplificare" a ADN-ului recoltat de L.I. si alte grupuri veghetoare.

La 'merigani operatiunea asta-i mult mai avansata, ce-i drept ("omu' de tip nou"... efectiv genetic, adica negro-caucazo-asiatic fiind in expansiune continua) si se pare ca Europa musai trebuie sa recupereze handicapul unei... curse (in ambele sensuri = capcana/intrecere contratimp) :lol: comandate de Foarte-Sus... sau Foarte-Jos mai degraba. :evil:

P.S. Cu riscul s-o dau un pic si-n politica, trebuie sa remarc ca faptul de domeniul evidentzei ca respectivii imigranti, desi nu prea le au cu munca :-D si devin aproape automat benefiicari de ajutoare sociale ENORME, trebuie musai primiti (sau... suportati?) SI-n Europa, cu orice pretz.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Un punct de vedere asupra iminentei islamizari a Europei ....estic:

"Experţii consideră că problema principală constă în faptul că Europa şi-a pierdut rădăcinile creştine. Politologul Serghei Lebedev consideră că Europa este un continent post-creştin, cu câteva excepţii de genul Poloniei sau Irlandei. Potrivit politologului, acesta este apusul Europei, care atestă ireversibilitatea declinului. Iar în acest sens, influenţa Rusiei creştine ar putea îmbunătăţi situaţia dacă europenii nu ar respinge prietenia ei de dragul unei conjuncturi politice dubioase."
http://romanian.ruvr.ru/2014_11_21/Islamizarea-Europei-prevesteSte-un-colaps-iminent-9396/
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein