Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Arhanghelul

#3825
Citat din: Xanadron din  24 Iulie 2014, 20:22:54
Hai sa nu mai fim "urechisti" :lol: si sa consultam macar Wiki inainte sa azvirlim cu gulgute.
SU-25 sint deci destule-n inventarul armiei Ucrainei (36 operationale din 46 livrate.)
Sau, in fine, erau pina de curind... :-D

Iar MH17 a fost escortat de doua jet-uri Ukr. - dar nu SU-25, ci SU-27 (din care mai au doar 9 operationale.)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force

Eu n-am  aflat modelul avionului de interceptie (pe surse personale)... dar am venit cu argumente logice si tehnice incontestabile ... SU 25 ... nu putea sa insoteasca la aceasi altitudine un pasager ... peste 10.000 m (10 km) ...

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,550.msg90410.html#msg90410

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,550.msg90365.html#msg90365

Remember:

P.S. Cineva  este inexact ... SU-25 este specializat in atac la sol si sprijinul actiunilor militare terestre ...
"",,Un avion militar al aviaţiei ucrainene câştiga altitudine şi se afla la 3-5 kilometri de Boeingul malaezian", a spus locotenent general Andrei Kartopolov, unul dintre liderii armatei ruseşti, care a vorbit într-o conferinţă de presă. ,,Am vrea să primim o explicaţie pentru motivul pentru care avionul militar zbura pe un coridor aerian civil în acelaşi timp şi aproape la aceeaşi altitudine ca un avion comercial. Avionul de luptă tip SU-25 poate ajunge la o altitudine de 10 kilometri şi este dotat cu rachete aer-aer care îşi pot lovi ţinta şi de la 12 kilometri, ce să mai zicem de la 5 km", a mai spus el, sugerând - dar fără a o spune clar - că presupusul avion ucrainean ar fi doborât cursa MH 17, conform Russia Today.""
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Ganditorul

#3826
Primul ministru al Ucrainei, pe langa aere, isi mai da si demisia.

Prim-ministrul Ucrainei A DEMISIONAT

Arsenii Iațeniuk, prim-ministrul Ucrainei a declarat în ședința Radei Supreme de la Kiev că își dă demisia în legătură cu dizolvarea coaliției parlamentare și blocarea inițiativelor legislative.

http://www.digi24.ro/Media/TV/Live/Digi24

Intrebare de 100 de puncte : isi da demisia din cauza ciomagelilor pe ciolan din Parlamentul Ucrainei sau anticipeaza rezultatul anchetei asupra actului terorist asupra MH17 ? (oare cand va ... emigra din Ucraina - pentru a se pune la dispozitia anchetei dand toate datele pe care le are in mod normal un guvern privind traseul de zbor, scanarile radarelor si alte date tehnice din ziua caderii MH17 - va folosi Malaysia Airlines ?) :planet:

Haosul se adanceste in Ucraina...



DarkAngel

Citat din: Ganditorul din  24 Iulie 2014, 15:55:08
4. Asistam la un scenariu al absurdului menit sa ne faca parul cretz si mintea damburi ...

mda..si in timp ce toata lumea este cu ochii pe cer sa vada ce "pasaroi" mai cad si cu urechile ciulite spre est :

"Conform bilantului facut public de un purtator de cuvant al serviciilor de urgenta, numarul celor ucisi de cand Israelul a inceput ofensiva, din 8 iulie, a ajuns la 425, informeaza AFP. In ceea ce priveste ranitii, ar fi vorba de circa 3.000.
Dintre sutele de morti, 112 sunt copii, 41 sunt femei si 25 batrani. Printre cei ucisi se afla si un paramedic si un cameraman, care se aflau intr-o ambulanta."....
Ca sa nu mai vorbim de cei 120000 de sinistrati , cifra infioratoare daca se dovedeste adevarata si nu ar fi exclus tinind cont ca ONG-urile au renuntat si parasesc fasia Gaza.

Quid prodest ?   :? :-D
PS Se pare ca e bine sa ai prieten care la nevoie se cunoaste !
PPS Parerea mea , fireste :)


Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Aseneth


abyss

Discutiile astea pe teme politice care nu se mai termina si sunt ca un chat de pe vreamea morometzilor cu "vine rasboiu?" au o mare hiba fiindca sunt bazate pe ce se vede si s.ar putea crede. Oare chiar credeti ca evenimentele sunt chiar asa nepredictionate mai ales ca cine trebuie are aparatura de ascultare/citire in timp real al tururor discutiilor si actiunilor? Iar daca adaugi in ecuatie si faptul ca multe tehnologii exista si le au multe tari dar prin consens ele nu sunt folosite....atunci ce dracu e cu lupta asta de fatada? Ce petrol, care gaze? E un razboi al mentalitatilor dus cu ajutorul primitivismului din fiecare individ...in special prin perdele de fum care aduc discutiile in planul personal.
Nu e nici un razboi, nu mai exista in mod real imperii si jandarmi, nu mai e nevoie de petrol carbuni si gaze, si atunci ce se intampla?

Xanadron

Absolut de acord ca discutiile-s sterile la un anume nivel, Waffenbruder abyss:
Citat din: Xanadron din  24 Iulie 2014, 13:13:49
Acu' se caraie en-gros, ce-i drept, dar asta pare-a fi unica "libertate" castigata - sau, mai exact, PERMISA post-'89.
Iar Sforarilor :evil: chiar le place sa facem uz de ea - "supapa" pe cit de utila lor, pe-atit de letala pentru orice forma de solidarizare a Turmei.
Ba chiar ne stimuleaza prin mecanisme perfect gandite sa ne ciorovaim (inclusiv aici) pe teme derizorii (includ aici Religia), in timp ce ei isi vad bine-mersi de temele lor majore. :x
...subscriu si la ideea ca imperiile "pe stil vechi" sint pe duca:
Citat din: Xanadron din  24 Iulie 2014, 10:58:23
1.   "Imperiul Rosu" nu mai iegzista din 1991, iar Putin cred ca se misca strict in limitele dictate De-Mai-Sus-De-Bilderbergi si n-are ginduri proprii de recladire a unei foste distopii, utila "inhalatorilor de loosh" doar intr-un fost context. Orice noua anexare cu de-a sila aduce mai mult belele decit profit in vremile astea de-nceput a uschelii Omenirii v2.0 din zona (realipirea Crimeei la Rusia n-a fost oricum deloc una fortzata - parerea mea) si resursele Siberiei le supra-ajung oligarhilor rusi.

...dar nu-s chiar atit de convins ca rezbelurile-s si ele de domeniul trecutului:
Citat din: Xanadron din  24 Iulie 2014, 10:58:23
Toate manevrele astea cred ca-s totusi desfasurate-n paralel cu preludiul unei extinctii lente (a noastra deci, mai clar) – in ciuda trendului suprapopularii Terrei, util si asta LOR-Recoltatorilor :-) se pare, desi din motive cam vag banuite - de JE cel putin – si-n plus prea SF-istice ca sa ne mai pierdem vremea cu ele.

Ca sa fiu insa si-un pic macar ...razboinico-ontopic, :-D mai cred si ca Armaghedonu-i inevitabil, pregatirea lui fiind legata si de actuala faza de suprapopulare, paralela cu "mulgerea" tot mai dura a Turmei de bani-timp-viatza. Cind anume insa – doar CDFS (Cei De Foarte Sus) :star: stiu.
Care CDFS stiu desigur mai bine decit noi si de ce-i neaparat necesara testarea asta cruda, avansata de milenii de la maceluri cu topoare-n freza :lol: la ICBM-uri, arme scalare etc. – mai mult ca sigur pentru un "Ender's Game" final.
...fie si doar fiindca "genele agresivitatii" sint bine-mersi de milenii, desi astia de ne toooot hibridizeaza :martiansad: puteau fara mari eforturi sa ni le elimine, sau macar sa pileasca un pic din ele. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tamerlan

Posibila filmare a lansării rachetei.
Clipul a fost postat iniţial de o sursă rusească, aici este o preluare ("clipul original este eliminat iar sursa îl tot repostează"). Se vede mai bine în full screen. Zona din care s-a tras racheta ar fi fost sub controlul armatei ucrainene.
Filmarea vine de la un satelit meteorologic (Meteosat 8 ?) sau de la o dronă (a cui ?), în infraroşu.
Ucrainenii au început să dea în bâlbâială, recunosc că atunci aveau loc aplicaţii ucrainene exact cu acel tip de rachete, "dar fără lansare", însă nu exclud "posibilitatea să fi apărut o situaţie de urgenţă".
Vicepreşedintele Dumei, Serghei Neverov, îl acuză pe oligarhul ucrainean Igor Kolomoiski, mai exact pe "mâna sa dreaptă", Iuri Berez (comandantul batalionului paramilitar "Dnepr", sponsorizat de Kolomoiski). Berez are pregătire militară ca artilerist antiaerian, iar Kolomoiski are şi afaceri în domeniul transporturilor aeriene la Dnepropetrovsk. Turnul de control de la Dnepropetrovsk ar fi dat dispoziţii echipajului zborului MH17 să devieze cursul spre nord, în afara culoarului obişnuit de zbor, tocmai prin zona de război. Autorităţile de la Kiev refuză să dea publicităţii conversaţia dintre turnul de control şi echipaj.

https://www.youtube.com/watch?v=sdqIDYnSNq8

P.S.: Vedeți-l repede că va fi șters.
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

Tamerlan

Nu a demisionat degeaba primul-ministru al Ucrainei.
8-)
Important nu este să spui: "Iată ce au făcut ei din mine!", ci mai degrabă: "Iată ce am făcut eu din ce au făcut ei din mine!" (Jean Paul Sartre)

gratian

indraznesc si incerc sa mai postez si eu ceva...o stire aparent banala   ...dar denumirea fosilei cam da de gandit...voi nu credeti? <iframe src='http://www.stirileprotv.ro/lbin/video_embed.php?media_id=61548485&section=20342&video_section_id=' frameborder='0' style='width: 600px; height: 368px; scrolling: no;'></iframe>...MAGYAROSAURUS  DACUS...????

Ganditorul

#3835
Dimpotriva, e o idee excelenta care sparge barierele dintre oameni, bariere impuse de politicieni care n-au altceva mai bun de facut decat sa creeze stari de tensiune inutila in locul unor actiuni constructive, care sa uneasca societatea romaneasca. Voi nu v-ati saturat de imbecilitatea asta de tensiune inutila pe criterii etnice ?

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

kandaon

Citat din: panta_rh_ei din  26 Iulie 2014, 12:15:33
Fara comentarii (din partea mea cel putin).
http://romanian.ruvr.ru/news/2014_07_26/SUA-au-recunoscut-ca-acuzatiile-impotriva-Rusiei-se-bazeaza-pe-zvonurile-de-pe-internet-9534/

Eu as prefera sa vad ceva linkuri mai serioase, din presa internationala sau macar romaneasca, care sa spuna ce si cum.
Nu de alta dar Vocea Rusiei e Pravda 2 (aia din vremurile de glorie ale comunismului sovietic), de obicei bat campii in asa hal cu propaganda lor ca nu stii daca sa-i crezi nici cand spun ca 2+2=4 sau ca cerul e albastru si iarba e verde.

panta_rh_ei

@kandaon: Nu publicatia conteaza. Conteaza cine a spus:  Josh Earnest, secretarul de presa al White House,  cel care l-a inlocuit, la 30 mai 2014, pe Jay Carney. (Presupun, in naivitatea mea, ca nimeni nu-si permite sa spuna bazaconii in numele purtatorului de cuvant de la W.H .)  Respect intru totul optiunile tale vis-à-vis de conceptul "presa serioasa".
@acme: Daca citesti posturile mele pe tema asta o sa constati ca am observat deja toate cele despre care vorbesti.
Week-end placut si toate cele bune.
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.