Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Citat din: terraflorin din  14 Martie 2014, 11:38:55

Imagine tragi-comică care face cât o ştire: ce se întâmplă acum în lume... momentan...

http://adevarul.ro/international/rusia/adevarata-fata-vladimir-putin-partea-v-a-maestrul-sahului-tacticile-strategice-consacrate-stalin-1_5322059b0d133766a8e00fd6/index.html
In gluma se mai spun si adevaruri... fie si lasind deoparte evidentza istorica a zdrobitoarei superioritati rusesti la SAH. :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

...Si ultimul cartoon al talentatului Vic Guiza, ca sa ramineti "in priza" - ca doar azi nu-i maine. 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mariusvlad

Vad ca cel mai valoros material din povestea asta raman cartoanele caci cu disclosura ne-am lamurit.

Tyanu

Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

Xanadron

#3619
Citat din: mariusvlad din  16 Martie 2014, 01:55:43
Vad ca cel mai valoros material din povestea asta raman cartoanele caci cu disclosura ne-am lamurit.
Păi eu v-am prevenit doar că-s şanse mari de bluf - care uite cum nu-i face totuşi pe unii naivi (ca să nu le zic idioţi) să se abţină de a-i plăti lui CB cite 15 USD pentru un video în care-i clar că nu poate spune mai mult decît vechile-i banalităţi despre ridicarea piramidelor cu ajutorul ET-ilor ("mantis-type", :martiansad: adică insectoizi cică) şi-a energiilor lor la fel de ET.
- Cuum, deci n-au tras sclavii de jdemiile de cataroaie cu frînghiile??!!
...Cred că şi maidanezii non-channelizati RV ştiau demult asta. :-D

Serios acum: din partea unui... alt sponsorizat de clanul Rockefailure :evil: (ca şi la fel de mediatizatul Dr. Greer de altfel) nici nu mă aşteptam la alte "dovezi" decit unele bune de aruncat la canal - fiindcă "channelizate".
Nu mai sint surprins nici că incomparabil mai documentatul Joseph P. Farrell (care-a scris trei cărţi realmente captivante pe tema piramidelor) pare să n-aibă parte de marketingul escrocului CB.

P.S. Îmi plac totuşi în continuare şi mie benzile desenate de Vic Guiza. :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

NASA şi-a schimbat obiectul muncii. S-a făcut prezicător(oare) şi nu se mai ocupă cu cercetarea aerospaţială de unde concluzia că meseria de prezicător e mai bănoasă.  :-o
Aşadar şi prin urmare nu trebuie să ne mai strofocăm noi cu scenarii de schimbare a sistemului pentru că şi deoarece va pica singur şi nu la Paştele cailor ci mintenaş că...nu-i aşa? Ce mai e suta în ziua de azi.  :-D

http://www.agentia.org/anchete/nasa-avertizeaz-civiliza-ia-se-va-pr-bu-i-57218.html
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

mr

#3621
Nu-l simpatizez pe Putin. Poate "normalitatea" reactiei rapide a Rusiei in privinta anexarii Crimeei pe fondul unei provocari fatise si indraznete a Occidentului, face ca discursul lui Putin sa para unul echilibrat si drept. Iar "repatrierea" Crimeeii sa fie un raspuns pe care Rusia il va da cu fiecare pas pe care il vor face fortele "democratice" in coasta ursului... Si are de unde se infrupta ursul...
Ar putea urma vremuri periculoase, pentru ca e vorba de orgoliu aici, nu de echilibru si echitabilitate asa cum ar parea la prima vedere, din partea rusilor. Orgoliu mega-urias. De ambele parti... ("Bun venit în lumea multipolară! Bun venit în epoca tuturor posibilităților!"  :wink: )

"Oficialii americani și europeni deseori amenință Moscova sau Beijing-ul cu ,,izolare". Despre ce izolare poate fi vorba? Cum pot fi izolate cele mai mari țări de pe planetă? Cum are de gând Washington-ul să izoleze un continent întreg? Rusia, China și India, lucrând împreună, niciodată nu vor suferi de singurătate."
......
"Președintele rus s-a adresat direct popoarelor occidentale, ignorând demonstrativ autoritățile americane, britanice, franceze etc. Le-a cerut înțelegere, le-a explicat situația și a arătat astfel că Moscova știe să disocieze elita politică a unei țări de popor. În lumea de astăzi, elitele politice deseori nu au nicio legătură cu cetățenii de rând pe care îi prostesc, îi exploatează și manipulează. Probabil, pentru europeanul sau americanul de rând, aceasta este partea cea mai importantă a mesajului: Barack Obama nu este SUA, Traian Băsescu nu este România, Francois Hollande nu este Franța."

http://romanian.ruvr.ru/2014_03_20/Discursul-lui-Vladimir-Putin-Lumea-unipolara-a-murit-9254/

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Ganditorul

Nici subiectul "chat" nu mai merge accesat - tot din cauza unui virus de pe "resboiu.ro" pus in textul din forum.
In ritmul asta forumul se inchide in maxim 2 luni. Chiar nu se poate face nimic pentru stergerea virusilor si a textelor ce vin de la un eventual user virusat ( macar o detectare/atentionare a celui care fara sa vrea afecteaza forumul)?

terraflorin

"Înfruntarea flagelului nazismului, al apartheidului şi khmerilor roşii a necesitat curaj din partea marilor naţiunilor", a declarat Michael Kirby, în faţa Consiliului ONU pentru Drepturile Omului.

"Este de datoria noastră" să înfruntăm "încălcarea drepturilor omului şi crimele împotriva umanităţii comise în Republica Populară Coreea", a adăugat el.
http://www.gandul.info/international/onu-crimele-phenianului-comparabile-cu-cele-ale-nazistilor-si-khmerilor-rosii-chemarea-la-lupta-impotriva-dictaturii-nord-coreene-12277388

Xanadron

Nici eu nu-l simpatizez pe Putin, desi tre'sa recunosc ca-i un personaj doar... partial "fabricat" de mass-media (v. umflarea imaginii de macho-man), comparativ cu Obama de ex. Care zic eu ca are un singur talent nativ - ala de actor. :-D Mai ales cu prompteru-n functiune insa...
Pina si simplul fapt ca papusoiul 'merigan :lol: nu vorbeste nicio limba straina si n-are vreun talent artistic ori sportiv ma face sa am indoieli temeinice apropo de creativitatea - si implicit contributia lui personala - in luarea unor decizii statale. Ca sa nu mai zic nimic despre ignorantza lui la SAH... :wink: (desi "umflat" de media, Putin are totusi nivel de mare maestru "pe bune" si la sah, si-n arte martiale.)

Clar insa ca si ascensiunea politica a rusului e una tipica unui om al "agenturilor", averea lui actuala (enorma se pare - desi nimeni n-o stie precis, fiind evaluata intre 100 de mii si... 100 de miliarde :-o USD/euro) nu-i nici ea de bun augur, darrr, dincolo de rolul sau clar de coordonator al haitelor de securisti-KGB-isti "capitalizati" deloc intimplator, sustinerea lui populara are motive solide - chiar daca nu-i unanima.

Stiu ca nu-i prea greu sa creezi "eroi" pe fondul crizelor la fel de tzintit create de mai sus, :evil: insa multi uita (sau nu stiu deloc) ca PNB-ul rusilor a crescut totusi in ultima vreme pina la 14.000 USD/cap de ursuletz, :lol: ca 36 de milioane de rusi au fost improprietariti cu citeva hectare fiecare pt. agricultura ecologica etc. etc.

P.S. Voiam sa postez la chat, da' nu se poate din pacate (se simte cred absentza lui alx pe moment si virusii danseaza-n draci p-acolo in continuare).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


uforever

Citat din: uforever din  22 Martie 2014, 21:56:54


Daca trecea "coloana oficiala Base" sau Florin Salam...........in fine, nu mai zic nimic ca-mi sare o vena  :-D

Xanadron

Citat din: Guest din  22 Martie 2014, 16:44:00
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/alerta-care-a-pus-pe-jar-echipe-de-politisti-medici-si-jandarmi-in-suceava-zeci-de-apeluri-anuntau-prabusirea-unui-avion.html

http://www.mediafax.ro/social/suceava-73-de-persoane-si-doua-avioane-mobilizate-pentru-cautarea-unei-posibile-epave-de-avion-12309444

Alt joc de-a soarecele si pisica pe cerul patriei. Autoritatile noastre dormeau, nu aveau habar de avioane ce ne survolau cerul - ca se pare ca nu era al nostru? Radarele noastre erau inchise? Mai putem?
Supersonicele militare depasesc rar Mach-1 sub 10-13.000 ft (3-4.000 m) - mai ales in timp de pace. Si oricum peste Mach-1.3-1.6 nu pot accelera sub FL100 (3.050 m) din motive fizice - nici motoarele, nici celula nu fac fatza densitatii aerului la inaltimile mici respective.

Iar atunci cind o fac fara sa fie implicate in vreun "dog-fight" (s-a  intimplat si-n timpul Lovilutiei din 89, cind niste MIG-29 au spart si geamuri intr-un cartier bucurestean - nu vb. din auzite) scopul e mai mult circumscris unei "psy-op" - de intimidare, mai clar.

In cazul expus, o imagine ar face mai mult decit 1001 presupuneri - altitudinea evolutiei "bubuitoare" fiind clar mica, ne-am lamuri despre ce tip de avion a fost vorba.

P.S. Asa arata un 747 zburind la FL350 (10,5 km) pozat cu zoom optic "modest" (12X) - plafon "normal" pt. jetlinere. Un MIG, Suhoi, F (15, 16, 18 etc) ar fi avut deci o marime relativa similara, la mai putin de 3.000 m.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

O alta "sinucidere" a unui tinar bancher de la J.P.Morgan - dintr-o serie cu schepsis:

http://www.zerohedge.com/news/2014-03-18/28-year-old-former-jpmorgan-banker-jumps-his-death-latest-series-recent-suicides

Interesant e ca majoritatea "sinucigasilor" (ajutati se pare fiecare cu cite-un ciomag :-D presuicidal) au ales calea cea mai putin uzitata (dupa asociatia de preventie a sinuciderilor din USA) - aruncarea de la etaj.
N-are rost sa va mai consum timpul cu alte cazuri comunicate la-nceput ca fiind de "sinucidere" si-n care autorul cica-si trasese cu pistolul de boltzuri 8 (opt) "proiectile" in ceafa. :-D

Analiza adevaratelor motive e mult mai stufoasa insa, cararile deductiilor (dar si-ale unor dovezi) ducind inevitabil spre caracatitza serviciilor secrete, impanata cu tentacule ale complexului financiar-industrial.
Fiindca toata mascarada pseudo-dezvaluirilor snowden-iene (incomplete oricum si axate doar pe ce le convine grangurilor supremi) se leaga de bani=putere.

Mai precis: puterea unora (putini) de a "vampiriza" in definitiv VIETILE altora (multi) prin vesnicele mangeli - camataresti si/sau sociale - oficializate de milenii.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

liviucirstean

Citat din: Guest din  22 Martie 2014, 16:44:00
http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/alerta-care-a-pus-pe-jar-echipe-de-politisti-medici-si-jandarmi-in-suceava-zeci-de-apeluri-anuntau-prabusirea-unui-avion.html

http://www.mediafax.ro/social/suceava-73-de-persoane-si-doua-avioane-mobilizate-pentru-cautarea-unei-posibile-epave-de-avion-12309444

Alt joc de-a soarecele si pisica pe cerul patriei. Autoritatile noastre dormeau, nu aveau habar de avioane ce ne survolau cerul - ca se pare ca nu era al nostru? Radarele noastre erau inchise? Mai putem?

Salut! Urmăresc de ceva vreme postările voastre și cu multe sunt în asentiment.
M-am hotărât să îmi fac cont pentru a relata mai exact întâmplarea cu "avionul" despre care am văzut că ați vorbit aici.
Bubuitura o fost resimțită pe raza a 100 km în zona Bucovinei, eu pot să vă relatez cum s-a resimțit și auzit în Vicovu de Jos - Suceava. Vineri în jurul orei 14:00-14:30 s-a auzit o bubuitura foarte puternică spre S-V din punctul în care mă aflam, urmată ca de un val în pământ și o zornăială puternică a ferestrelor. În momentul când s-a simțit valul în pămân, parcă ceva ma săltat în sus. Înainte de bubuitura nu s-a auzit zgomot de avion sau alte minuni, eu fiind în curte de vreo 30 min, zona unde eram este foarte puțin poluată fonic. Nu știu să spun ce ar fi provocat bubuitura, dar un lucru-i cert, s-a auzit foarte profund și puternic. Rog dacă cineva ar putea să aducă o explicație mai plauzibilă la manifestare, să o facă.