Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Din pacate, articole de genul astuia:
http://www.nature.com/news/dna-has-a-521-year-half-life-1.11555

...sustin ca cele mai vechi secventze de genom "lizibile" gasite pina acum au cca. 0,5 mil. ani (500.000 ani) - desi inca se discuta pe tema conditiilor ideale de conservare a ADN-ului fosilelor, de la chihlimbar la gheturi sau permafrost.

1,4 milioane ani ar fi insa limita maxima dupa care lanturile de nucleotide ar deveni prea scurte pentru a releva date concludente despre posesorul respectivului ADN.
Concluzie (teoretica cel putin): filmul Jurassic Park ar ramine o fantezie - ispititoare, ce-i drept -, la fel cum singele din tzintzaroaica respectiva n-ar putea fi niciodata identificat.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

Cu aprox 1 an in urma o delegatie a patriarhiei a cutreierat prin SUA si prin alte locuri pentru a vedea ce-i cu gazele de sist si exploatarea cu pricina. Si au cules o multime de info, studii etc.

http://ortodoxintarafagarasului.wordpress.com/2013/10/18/patriarhul-daniel-se-vede-cu-seful-grupului-bilderberg-inchinatorii-la-lucifer/
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

ariel

Citat din: fiulploii din  14 Octombrie 2013, 15:24:40
http://www.antena3.ro/romania/trebuie-sa-isi-vaccineze-copiii-fenomenul-alarmant-care-ia-amploare-in-romania-231094.html
Este un procent alarmant de refuz şi trebuie să înţeleagă că trebuie să îşi vaccineze copiii", a spus managerul SUUB, citat de Mediafax.


Etc. etc.  Pe cand obligativitatea vaccinarii?  :evil:

oooo...dar nu ma-ntreba cata indignare cand am refuzat sa-mi vaccinez copilul...
facusem rost de la cineva de prospect si cand le-am intrebat daca li se pare normal la efecte secundare sa apara ceva de genul....crize de paroxism...si nu mai retin inca niste "chestii"  creepy...mi-au raspuns calm ca asa ceva se-ntampla " 1 caz la cateva milioane doamna"...si cine isi asuma raspunderea ???...pai Dvoastra ca sunteti de acord...ei bine...eu nu mai sunt de acord....
au fost in stare sa-mi spuna si ca s-ar putea sa nu-mi admita copilul la scoala....si s-au calmat doar cand le-am spus ca nu cunosc Constitutia unde scrie clar ca am dreptul sa refuz orice act medical...
Deci...sa fiti siguri ca in curand ....vaccinarea va fi obligatorie
"Sa avem seninatatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat,curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales intelepciunea pentru a face deosebirea intre cele doua posibilitati" (Marc Aurelius)

Ganditorul

Nu, nu cred ca vaccinarea va fi obligatorie - dar cu siguranta plata "programelor nationale de vaccinare" si a cheltuielilor "suplimentare" pt cei care nu participa la aceste programe va fi obligatorie.

roxaline

Citat din: Ganditorul din  21 Octombrie 2013, 14:58:24
Nu, nu cred ca vaccinarea va fi obligatorie - dar cu siguranta plata "programelor nationale de vaccinare" si a cheltuielilor "suplimentare" pt cei care nu participa la aceste programe va fi obligatorie.

Ba da, se va incerca transformarea vaccinarii recomandate in vaccinare obligatorie; proiectul de lege se numeste "preventie obligatorie". Acelasi lucru se intampla in mai multe tari din UE si nu numai. Este o miscare generala si extrem de bine gandita. Sunt ceva belele la implementarea asupra populatiei ... dar se straduiesc.  :-D
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

fiulploii

 Unele posturi , in unele tari , se pot ocupa numai daca la analize iti iasa un anumit gen de anticorpi intr-o concentratie minima.  :-D
  Vrei , nu vrei , joaca Gheorghe dupa muzica !  :-D  Si ma intreb din nou, oare ce simbolizeaza reprezentarea Cavalerului Danubian sau a Cavalerului Trac din care a derivat ca un mesaj care trebuie perpetuat in civilizatia umana , Sfantul Gheorghe in lupta cu balaurul ?
Cert este ca e o reprezentare a unei infruntari - oare?? - intre doua civilizatii : umana si non-umana.
parerea mea...

panta_rh_ei

LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ganditorul

CitatFără comentarii  :-o
http://www.dcnews.ro/2013/10/ce-se-intampla-in-prima-tabara-paramilitara-din-romania-foto/

Lupul in blana de oaie - faina replica celor de la pro-Rosia Montana.
Cand vad ca sunt gata sa piarda tot la "masa verde" in cazul unui litigiu comercial internatiional incearca prin diferite metode sa duca miscarea anti-Rosia Montana in spectrul violentei si ..."terorismului".
Si atunci vinovati nu vor fi cei care au listat la bursa internationala o firma de tot r..tul ce avea la baza un "proiect" facut pe o traducere falsa (lucru ce-l poate demonstra - daca vrea - si cel mai prost avocat comercial ) ci romanii, care iata, au iesit la lupta cu arma impotriva "investitorilor straini'. Adica in loc sa se rezolve la "masa verde" o chestie evidenta si sa cerem daune pentru excrocheria in care am fost atrasi de o firma straina... o dam pe "rascoala lui Giurgea". Rascoala asta n-o sa schimbe nimic in conturile firmei care vrea sa ne "suga" de bani - dimpotriva, ii da motive sa ceara in plus... :fullmoon:
Slaba stategia astora de la pro-Rosia Montana. Parerea mea.

mm

Citato dam pe "rascoala lui Giurgea". Rascoala asta n-o sa schimbe nimic in conturile firmei care vrea sa ne "suga" de bani 
Clar ca nu e tocmai calea potrivita de lupta. In primul rand pentru ca dusmanul nu este RMGC-ul ci insasi conducerea tarii. Deci lupta trebuie dusa pentru a trimite la guvernare oameni cinstiti si nu de a-i invata tehnici de guerrilla pe oamenii cinstiti. Bune si astea dar e un ocol prea mare cu reusita incerta pentru scopul de fapt: conducerea tarii.
  E o stire de bine totusi -e un semn bun- ca românii se aliaza.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Ganditorul

#3385
Ba exact asta am vrut sa subliniez - ca dusmanul este RMGC-ul si nu investitorii seriosi si nici Statul Roman (ci doar cozile de topor de pe aici...)
- La data infiintarii ei si listarii la bursa internationala (1996) gabriel resurces era (si este) o firma speculativa fara nici o acoperire juridica reala - nici la intern, nici la extern. In Romania era un vid legislativ - legea minelor socialista sau regalista (1924)neavand drept de actiune, legea postdecembrista a minelor  aparand abia 2 ani mai tarziu - in 1998.
G.R. a venit apoi in Romania impunandu-se ca "partener strategic" , cu un background de "mare firma" listata la bursa - rezultand de aici obligativitatea partii romane - ca orice parlita tara iesita din comunism - sa accepte acest "investitor strategic' in orice conditii.
- De aceea am subliniat lipsa din discutie a celor 2 personalitati ale Romaniei din anii 96-97 - pentru ca doarr ei pot spune exact cum s-a initiat acest "proiect", in ce baza juridica, la ce obligatii ne-am angajat si cine a semnat pentru respectarea acelor obligatii. In vid legislativ doar Constitutia Romaniei reglementeaza transferul de proprietate asupra "bogatiilor solului si subsolului" Romaniei.
Toata lumea fuge de identificarea exacta a acestui inceput al "afacerii Rosia Montana".
- Dar aici, in actul de inceput e cheia "afacerii" - CINE s-a exprimat in scris, si in deplin drept, asupra unei proprietati a Statului Roman - pt ca nici ministrul, nici RAC Deva, nici ANMR-ul nu aveau acest drept. Restul obligatiilor "Statului Roman" decurg si azi din acest inceput pe care toata lumea il lasa in ceatza. Fara acest act initial totul e o "varza" ce va cade cu zgomot la prima incercare de abordare ca litigiu comercial international - iar partea romana are dreptul la despagubiri.
Si RMGC-ul stie asta ...altfel n-ar fi asteptat 18 ani ca sa inceapa "investitia" . Stie ca are de partea ei doar "forta imaginii", "forta violenta a strazii', strategia de imagine ...nu si forta dreptului.

Xanadron

#3386
...Was ist das?! :-o Mobilul Merkeloaiei, ascultaaaat ?? :-D

http://jurnalul.ro/stiri/externe/scandal-telefonul-lui-merkel-ascultat-de-serviciile-secrete-ale-sua-653991.html

Nu marlania americanilor ma mira, ci lejeritatea cu care nemtii o lasa pe angelica Angela ne... incriptata. 8-)

Pina si la noi STS-ul toaca miliarde intru secretizarea convorbirilor grangurilor si baronilor, ca sa poata vorbi nederanjati despre ultimele mangleli.
Evident ca-s si ascultati permanent ca sa poata fi oricind santajati, da' numa' de vatafii bastinasi.
...Ori poate ca Big Licuriceishan :star: are antenele NSA intinse si p-aici?! :wink:

P.S. 1001 contradicti oricum in pseudo-stirea asta - clar fabricata si ea dupa mine, la nivele inalte... sa vedem insa cu ce anume scop.
Fiindca Angela Merkel i-a racnit in receptor lu' Obama ca "a primit informatii" (de la cine? - ca eu nu i-am zis nimic) :lol: ca-i e ascultat telefonu'.
Bine-bine, si-atunci, daca se stia (de catre Geheimsicherheitshauptsamt :-D sau ceva p-aproape) trebusoara asta, cum de i-au mai lasat pe 'merigani s-o asculte?
Sau... DE CE i-au lasat de la bun inceput?
Fiindca nu inghit deloc varianta ca securistii nemti (un Gestapo dus la perfectiune post-WW-II) sint mai ghertzoi decit aia americani.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

romulus

Citatclar fabricata si ea dupa mine, la nivele inalte... sa vedem insa cu ce anume scop.
Cam asa ceva.
Si inca ceva monser Xanadron: din cate mai stiu si eu, nemtii sunt cu doua clase peste merigani in ceea ce priveste serviciile de intelighentie!Meriganii se mai umfla cu  chestii holliwoodiene insa  in realitate nu'i cine ce de capu' lor!Adevarat e si faptul ca nu trebuie  subestimati, ca au f.f.multi bani, tehnica si destui "binevoitori" care ii mai ajuta.  Parerea mea!
Am zis!
"Zisa cel nebun intru inima sa :Nu este Dumnezeu"
Psalmul 52 al lui David

roxaline

Citat din: Xanadron din  24 Octombrie 2013, 08:40:07
...Was ist das?! :-o Mobilul Merkeloaiei, ascultaaaat ?? :-D

http://jurnalul.ro/stiri/externe/scandal-telefonul-lui-merkel-ascultat-de-serviciile-secrete-ale-sua-653991.html

Nu marlania americanilor ma mira, ci lejeritatea cu care nemtii o lasa pe angelica Angela ne... incriptata. 8-)

[..]

Sa nu-mi spui ca te asteptai sa recunoasca cuminti ca asculta toti tot, in buna intelegere si pace. Pai nu s-ar speria omul de rand daca ar vedea o asemenea "aliniere" de .... continente?
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Aseneth

Citat din: romulus din  24 Octombrie 2013, 10:09:52
Cam asa ceva.
Si inca ceva monser Xanadron: din cate mai stiu si eu, nemtii sunt cu doua clase peste merigani in ceea ce priveste serviciile de intelighentie!Meriganii se mai umfla cu  chestii holliwoodiene insa  in realitate nu'i cine ce de capu' lor!Adevarat e si faptul ca nu trebuie  subestimati, ca au f.f.multi bani, tehnica si destui "binevoitori" care ii mai ajuta.  Parerea mea!
Am zis!

Cred ca cineva a uitat ca adevaratul S.R.I al SUA este de fapt MOSSADUL. Care e mai bun decat ... care e de fapt cel mai bun, dupa rusi.