Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 17 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Tyanu

 :-D ce e ciudat e ca nu mai primim vesti oficiale despre aceasta cometa de ceva timp. Pana si balonul care a fost lansat sa o observe a suferit defectiuni

- http://www.space.com/23005-comet-ison-nasa-balloon-telescope-glitch.html .

insa chiar daca se va dezintegra tot nu avem date certe asupra a ce se va intampla cu fragmentele ramase.

- http://www.ndtv.com/article/world/dazzling-comet-ison-may-be-dying-428513
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

panta_rh_ei

ISON e pe cale de-a se dezintegra. Iar pentru fragmentele rămase...vedeți ce s-a întâmplat cu la fel de faimoasa și periculoasa ELENIN.
Am citit zilele trecute că Chevron a primit dezlegare pentru începerea activității pe undeva pe lângă Vaslui.
În condițiile în care se vorbește tot mai mult despre o criză, ba chiar un război al apei, folosirea apei potabile în cantități foarte mari în procesul de exploatare al gazelor de șist pare a fi o crimă. Cum orice problemă are și-o rezolvare...în curând vom consuma (fără să știm, nu că am ști acum ce fel de apă consumăm)apă rezultată din procesul industrial, purificată grație celor mai noi cuceriri ale științei. Să ne orientăm spre culegerea picăturilor de rouă? Sau vom constata că...nici roua nu mai e ce-a fost?!

http://www.ibtimes.com/discerning-membrane-ultra-thin-membrane-could-greatly-advance-gas-water-purification-1415306
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

roxaline


Interesant! No Ison :-D

http://www.realitatea.net/descoperire-arheologica-uluitoare-in-jude-ul-suceava_1287670.html

CitatLocuinţa descoperită la Baia este foarte mare, de aproximativ 92 de metri pătraţi, fiind cea mare locuinţă găsită vreodată în cultura pre-Cucuteni, a spus Ursu care a precizat că locuinţe mari au apărut o mie de ani mai târziu, în perioada Cucuteni.

Hmm .. locuintele de 92 mp se pare ca nu erau scumpe  :roll:
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

fiulploii

Citat din: roxaline din  08 Octombrie 2013, 00:47:51
Interesant! No Ison :-D

Hmm .. locuintele de 92 mp se pare ca nu erau scumpe  :roll:
Era a sefului punctului vamal de pe magistrala China - Europa  :lol: - glumesc desigur.

Vorbim de anul cca. 5.000 i.e.n. cam in aceeasi perioada cand pentru altii incepea facerea lumii , pe la noi exista o civilizatie care includea mestesuguri precum olaritul, cultivarea pamantului, constructia de locuinte , gatitul- sunt curios de retetarul epocii respective .
   De obicei, dupa cum rezulta si din articol , locuintele comune -adica individuale- eram mici ca dimensiuni. Cand apare o locuinta de genul celei prezentate e vorba - de obicei- de o locuinta cu caracter social . Putem deduce asta si din urmatoarele elemente:
Citat
El a mai precizat că locuinţa descoperită se păstrează bine, iar în afară de ceramică şi un număr de vase întregibile au fost găsite şi foarte multe unelte, piese unicat, cum ar fi un pandantiv de piatră, unicat în arealul pre- cucutenian, dar şi o vatră păstrată în integralitatea ei.

Ursu a mai declarat că au fost găsite şi foarte multe râşniţe, ceea ce înseamnă că partea de prelucrare a grânelor era importantă,
Sa intelegem totusi ca piesele sunt unicat deocamdata, nefiind descoperite altele pana acum. Deci, inventarul locuintei cuprindea - din ceea ce au spus respectivii :
     - o vatra de foc - integrala adica intreaga, nefaramitata, nesparta si fara bucati lipsa.
     - piese de arta sau decorative sau de ce nu, pentru uzul unui cult : asta inseamna de obicei piese unicat- care nu au o folosinta clara gen topor, cutit. Aici se incadreaza si eventuale obiecte ce au forma pareidolia-na  :evil: de avioane, becuri, tirbusoane, bisturie, etc.
     - piese care pot fi catalogate in mod clar ca fiind unelte
     - obiecte de prelucrare a hranei : rasnite

Altceva nu se mai spune si presupunem ca asta e tot . Dar ajunge totusi pentru a demonstra logic- zic eu - faptul ca era o locuinta sociala sau cu rol social posibil chiar hai sa zic , magazin - depozit - punct comercial de schimb.
  parerea mea...

Xanadron

O stire legata de istoria ceva mai recenta:

http://adevarul.ro/international/europa/rusine-germania-rusia-someaza-romania-recunoasca-pactul-ribbentrop-molotov-1_5253fd44c7b855ff5613639d/index.html

Fara comentarii - sintem oricum tratati din nou ca o colonie, obligata sa cedeze ORICE - tot fara comentarii, la ordinul adevaratilor invingatori ai WW-II. :x
Parerea mea...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/


fiulploii

  Vad ca si in UK se anunta o iarna grea  :-D
http://news.sky.com/story/1151305/winter-blackout-risk-highest-for-six-years

  P.S. daca scapam de cometa zisa ''Eu, Fiul '' aka ISON nu scapam de iarna vulcanica prognozata a fi provocata de Supervulcanul Yellowstone  :| dupa cum incepe sa se involbureze apele netului . Ce se stie sigur este ca va erupe insa nu se stie cand . Asa cum spuneau si colegii , in stiintele pamantului suntem 0,001% siguri .

http://endoftheamericandream.com/archives/yellowstone-supervolcano-alert-the-most-dangerous-volcano-in-america-is-roaring-to-life
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1350123/Worlds-largest-volcano-Yellowstone-National-Park-wipe-thirds-US.html

   Vad ca mai nou , trecem din apocalipsa-n apocalipsa cu inducerea unei stari de angoasa - daca se poate - permanenta. Oare in ce scopuri?  :?

Xanadron

Da, cineva se pare c-ar considera ca-n lipsa Apoca_lipsei :-D gindim prea mult - si-n directii deloc dorite de acelasi Cineva. :evil:

Ca din intimplare deci, apare si o stire de genul:

http://www.livescience.com/40287-comet-earth-impact-first-evidence.html

...despre primele dovezi certe ale unui fost impact al unei comete cu Pamintul (acum 28 mil. ani, in Egipt, cind au rezultat temperaturi de 2.000 grade celsius pe vreo 6.000 km patrati din Sahara).
Suspansul ISON-ez trebuie doar intretinut, nu?! :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#3353
Alta stire, mai sindicalisto-paminteana:

http://www.usnews.com/news/articles/2013/10/08/truckers-change-mind-wont-arrest-congressmen

Se pare ca vin vremuri interesante pentru politicienii SUA, care timp de trei zile (11-13 oct, deci de maine) se vor confrunta cu doua "marsuri" a cite cca. 1 milion protestatari fiecare.
Fiindca spre Wahington D.C. se vor indrepta 1 milion de camionagii plus tot atitia veterani de razboi - doua categorii dintre cele mai nemultumite de mersul lucrurilor peste Marea Baltoaca.
Sint oricum voci care susotesc despre iminenta Legii Martiale, daca evenimentele devin "hot". :star:

P.S. Aveti idee cam ce fel de oameni sint camionagiii 'merigani?
Eu am avut ocazia sa discut cu citiva pe vremuri, cind lucram la Delta Airlines - sint tipi corecti si dintr-o bucata (maaare :lol:) dar, sincer, un scandal cu ei e ultimul lucru pe care cineva si l-ar putea dori. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

roxaline

#3354
Merge cu cafeaua de dimineata  :-D

http://rt.com/shows/sophieco/world-bank-us-shutdown-820/

In dimineata asta servim World Bank whistleblower. Cirese .. ori bomboane diverse in text. Ex:
CitatWhen what's actually happening is their tax dollars are not even staying in the society, their tax dollars are going by treaty to the United Kingdom, and then they are being transferred to the Vatican, to the bank of the Vatican. This is not a society that is going to be sustainable on any basis, for any reason.
"Disbelief in magic can force a poor soul into believing in government and business." ― Tom Robbins

Xanadron

#3355
...Extrase exact de pe linkul anterior:

TENSION-RELEASE is as done with the Operation Gladio in Europe

In less than 8 hours of shutdown, 3X4 foot signs all over the country in the tens of thousands say-"this [park, etc. with custom logos] closed due to government shutdown. Signs were designed, specifications determined, by requisitioned, bids posted and vetted, government contracts awarded. Materials ordered, signs manufactured then distributed by USPS.

The shutdown planned at least 6-8 months ago. Millions of tax dollars appropriated spent in this process. There is a paper trail a mile long leading directly to the White House.


E logic deci ca asa-zisul "shutdown guvernamental imprevizibil" rezultat in urma "certurilor erupte abrupt" in Congresul american a fost atent planificat cu cel putin 6 luni in urma... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Tyanu

Citat din: Xanadron din  10 Octombrie 2013, 09:56:59


E logic deci ca asa-zisul "shutdown guvernamental imprevizibil" rezultat in urma "certurilor erupte abrupt" in Congresul american a fost atent planificat cu cel putin 6 luni in urma... 8-)

Sa speram ca nu au planificat si neadoptarea legii mariri gradului de indatorare !!!
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

fiulploii

#3357
Cred ca nu s-a mai pus linkul de mai jos:
http://aircrap.org/lights-out-nov-13-14-2013-exercise-confirmed-by-my-legislativ%E2%80%8Be-aid/338285/

http://www.nytimes.com/2013/08/17/us/as-worries-over-the-power-grid-rise-a-drill-will-simulate-a-knockout-blow.html?pagewanted=all&_r=2&
   Interesant este ca linkurile din josul articolului nu mai functioneaza  :-D 

   Ne pregatim pentru o iarna grea sau pentru ce?

   Se scumpesc gazele si curentul peste tot  :roll:  ghici de cand: din 15 noiembrie , dupa simulari . Ironic, nu?
http://uk.finance.yahoo.com/news/energy-bills-sse-raise-tariffs-061704217.html?vp=1

fiulploii

Oare unde s-a dus?
http://www.huffingtonpost.com/2013/10/10/scott-carpenter-dead-age-88_n_4080474.html

Hmmm, poate explica cineva care stie astronomie si conexe cum poate exista o planeta , fie ea si semi-gazoasa , singura prin Spatiu.
http://www.huffingtonpost.com/2013/10/10/planet-without-star-photo_n_4077999.html?ref=topbar

Asteroidul Sylvia cu 270 km lungime la bord are 2 sateliti sau doua luni : Romulus e cel mare iar cel mic e Remus- banuiesc  :lol: Interesant si asta.
http://www.livescience.com/40252-triple-asteroid-shape-amateur-astronomers.html


StarDust

Planetele astea ratacitoare au primit denumirea "planemo", si se presupune ca initial ele s-au format in jurul unei stele, dar au fost smulse de pe orbitele stabile in urma unor evenimente majore catastrofice in acel sistem solar. Asemenea evenimente se pot produce in sistemele solare "tinere" in care planetoizii si planetele nou formate nu au inca orbite stabile, ele influentandu-se reciproc la un moment dat. E de asemenea posibil ca planetele sa fie smulse de pe orbite atunci cand doua stele se intersecteaza in traiectorile lor la anumite distante.

Sent using Tapatalk.

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16