Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kefren

   Azi 2 iulie sarbatorim"World Ufo Day"

  http://www.worldufoday.com/#

horia2008

Citat din: kefren din  02 Iulie 2013, 15:36:13
   Azi 2 iulie sarbatorim"World Ufo Day"

  http://www.worldufoday.com/#
Desigur, precum zice si colegul Romulus aici :wink:


Gabri001

În urma unei furtuni violente care a avut loc în noaptea de 23 spre 24 iunie a.c., pe teritoriul sitului arheologic Sarmizegetusa Regia – Grădiştea de Munte, administrat de Consiliul Judeţean Hunedoara, a fost descoperită o piesă deosebit de importantă, sub un fag dezrădăcinat. - See more at: http://zhd.ro/furtuna-a-dus-la-o-descoperire-remarcabila-la-sarmizegetusa-regia/#sthash.5EgqO90e.dpuf

horia2008


Xanadron

Cica gena ochilor albastri are originea-n arealul limitrof Marii Negre, dupa o mutatie aparuta abia de-acum vreo 10.000 ani. :roll: (Cum anume? Si CINE anume  :-) a indus-o, daca nu-i accidentala mutatia?!)

http://www.occupycorporatism.com/blue-eyes-originated-10000-years-ago-in-the-black-sea-region/

"A team of researchers from Copenhagen University have located a single mutation that causes the mysterious phenomenon of blue eyes. And all blue eyed people are genetically related to a person who lived in the Black Sea region sometime between 6 – 10,000 years ago.
The research was published in the Journal of Human Genetics. A mutation in a gene called OCA2 came into being nearly 8,000 years ago. It can be definitively traced back to an ancestor from the Black Sea.

Dr. Hans Eiberg claims that before this time, every human being had brown eyes. "A genetic mutation affecting the OCA2 gene in our chromosomes resulted in the creation of a 'switch,' which literally 'turned off' the ability to produce brown eyes," Eiberg said.
When blue-eyed peoples from Jordan, Denmark and Turkey were examined, their genetic difference was traced back to the maternal lineage according to Eiberg's team."


Lasind deoparte eventuala mandrie protocronista a unei noi prioritati daco-romanesti :-D (hmm, "baieti cu ochi albastri" avem oricum cam prea multi raportat la saracie... 8-)) ramin totusi destule semne de-ntrebare fiindca si Noe procrease parca niste copchii cu ochi azurii, daca-mi aduc bine aminte.
Ori egiptenii figurau in fresce destule personaje cu irisi de aceeasi culoare.

In fine, asa cum ziceam si pe tarlaua apocrifelor, plasa paianjenilor tesatori de mituri e tare incurcata...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

http://politicalblindspot.org/russia-suggests-that-war-may-be-necessary-to-stop-monsanto/   :-o

Putini stiu ca, in luna mai a.c., Putin a refuzat initial sa mai discute cu John Kerry (timp de 3 ore nu l-a primit, desi vizita inlocuitorului "serpiliencei" :D Hillary Clinton era demult stabilita), dar in final s-a gindit sa nu torpileze total relatiile ruso-'merigane :evil: (doi draci apropiati, insa doar pina la un punct).

Motivul: activitatile lui Syngenta A.G., Bayer, Du Pont, Dow & Monsanto care - pe linga multe alte dezastre produse de GMO - omoara albinele.
...WW-III provocat de disparitia albinelor? E un banc, nu-i asa? - or sa spuna unii.
Nu-i deloc insa. Cititi si va cruciti. :|
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

panta_rh_ei

Am putea incadra 'galceava la categoria " nu mai vezi padurea din cauza copacilor" .
Chiar daca pare un pic offtopic, iata ce-am gasit la  categoria " Din intelepciunea populara" , subcapitolul " Gandirea dauneaza grav sanatatii. Nu te baga. Ma doare capu' ".  :-D Prin urmare... gasit/furat/ folosit pe post de replica   :-D
"  Da' iesi maica din padure/ Ca nu mai e fragi si mure./ Mergi in vale la izvoare/ Unde soarele rasare/ Si ele sclipeste-n zare,/ Unde-un urs si o ursoaica/ O dadura iute-n joaca./ Zmeura de le-oi fura/ Va fi vai de mierea ta./ Hai mai bine sus pa deal/ La poale de alunis/ Sa privesti acel desis/ Care e padurea, frate."   

Si-o stire tot de prin luna mai. Doamne apara si pazeste  :-o. In curand pe micile ecrane : Poporul ales fata-n fata cu napastuitii soartei" sau o fi si asta alt banc  :evil:

http://ioncoja.ro/textele-altora/o-perspectiva-ingrijoratoare/
LIBERTATEA este doar aspectul negativ al intregului fenomen - viatza omului - al carui aspect pozitiv este RESPONSABILITATEA. LIBERTATEA  este in pericol sa degenereze intr-un capriciu daca nu este vietzuita in termenii RESPONSABILITATZII.

Xanadron

#3157
Fara prea multe comentarii - sintem (sau, mai precis, sinteti :-D) VIRUSATI de NSA: 8-)

http://www.zerohedge.com/news/2013-07-09/nsa-has-inserted-its-code-android-os-bugging-three-quarters-all-smartphones
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

StarDust

Ce ar fi declarat Edward Snowden referitor la OZN-uri conform site-ului latest-ufo.com stire preluata si prezentata pe site-ul yoda.ro :

http://www.yoda.ro/stiinta/ce-ascund-autoritatile-in-privinta-ozn-urilor-dezvaluirile-lui-edward-snowden.html
În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

kandaon

Citat din: StarDust din  13 Iulie 2013, 23:01:01
Ce ar fi declarat Edward Snowden referitor la OZN-uri conform site-ului latest-ufo.com stire preluata si prezentata pe site-ul yoda.ro :

http://www.yoda.ro/stiinta/ce-ascund-autoritatile-in-privinta-ozn-urilor-dezvaluirile-lui-edward-snowden.html

Interesanta afirmatie, si ipoteza nu apare prima data. Adica, s-a mai vorbit si mai demult de existenta unei civilizatii "subpamantene". Sau poate acolo sunt doar niste baze ale unor extraterestrii, ferite de ochii curiosilor

Si modul cum pune Snowden problema e logic. Datele de la sistemele de urmarire a lansarii rachetelor balistice sau de la sistemele sofisticate de sonare de pe fundul marilor sau oceanelor sunt secret de stat si deci tot ce "vad" si "aud" cei ce le folosesc ramane secret astfel ca informatiile despre OZN sau (obiecte submarine neidentificate) detectate ici colo sunt si ele secrete.

Aici imi amintesc insa si mitologia si folclorul si de la noi si din alte parti, unde se vorbeste despre blajini sau rohmani (la noi), gnomi sau mai stiu eu cum la altii, fiinte umanoide sau oameni de dimensiuni mai mici de obicei, si care traiesc sub pamant.
Mai e si stirea asta (nu stiu daca nu a mai fost postata)
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2022322/The-massive-European-network-Stone-Age-tunnels-weaves-Scotland-Turkey.html

Si imi amintesc ca la un moment dat se vorbea pe aici forum despre tuneluri subterane de dimensiuni mult mai mari care s-ar afla in Romania (ma rog, pe sub Romania  :-D).
Parca ceva cu un canal de apa subteran ce iese la Adriatica, ceva prin Moldova si Dobrogea, numai spun de Carpati.

Alta chestie interesanta e povestea aia cu Vril. Din cate stiu organizatia Vril (cea care a fost o influenta si prezenta interesanta in Germania de dinainte si din timpul celui de-al doilea razboi mondial) era inspirata de un roman al unui englez (i-am uitat numele), in care se vorbea de o rasa numita Vril (asemanatoare oamenilor dar mult mai puternica, fiind capabila sa foloseasca energia numita vril) si care traia in subteranele Terrei

Xanadron

#3160
http://www.bizlawyer.ro/stiri/studii-analize/cum-ne-vad-francezii-de-la-slate-romania-tara-de-vanzare-la-pret-redus

Nimic nou sub soare de fapt - poate doar tupeul in crestere al asasinilor economici, care nici nu se mai chinuie sa "mearga pe burta". 8-)

P.S. Imuabilul guvernator al Bancii Nationale-i totusi in continuare personajul public "cu cea mai mare rata de incredere" - in ce anume, doar D-zeu (sau Satana de fapt :evil:) poate sti. Filosofind un pic offtopic, putem deduce insa de-aici eficacitatea diabolica a manipularii NLP prin mass-media detinuta/controlata stiti voi de cine :wink: - baieti nu tocmai destepti care reusesc totusi sa schimbe negrul in alb doar fiindca le permitem asta, dintr-o comoditate dezastruoasa.

Nu mai dezvolt nici tema atinsa recent de fiulploii (cea a "inteligentei emotionale" - cea mai usor manipulabila). As vrea totusi sa-l aud cindva pe Itzik Itzarescu cum recunoaste (preferabil in fatza unor jurati :-D) ca nici macar unul din cei 21 miliarde euro imprumutati pe carca fraierilor (neintrebati de nimeni, dar care-i returneaza FMI-ului cu dobinda - pentru zmekerii care ne capusheaza post-89) n-a ajuns in Romanica, ci doar in conturile bancilor straineze si/sau a speculatorilor de pe alte meridiane (doar peste Marea Baltoaca au ajuns 8 miliarde). :x
Nu la modul "fizic", evident - dar n-are rost sa mai reluam acum nici teza banilor "electronici" ca notiune decisiva pentru viatza oricui, desi... iluzorie in principiu.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

Citat din: panta_rh_ei din  09 Iulie 2013, 17:27:48

Si-o stire tot de prin luna mai. Doamne apara si pazeste  :-o. In curand pe micile ecrane : Poporul ales fata-n fata cu napastuitii soartei" sau o fi si asta alt banc  :evil:

http://ioncoja.ro/textele-altora/o-perspectiva-ingrijoratoare/

  Daca perspectiva de care se face vorbire se va realiza atunci va mai fi un pas important in ''disclosure'' .
Pentru ca renuntarea la ''locurile sfinte'' inseamna recunoasterea publica ca tot fundamentul religios pe care s-a bazat intemeierea acelui stat cat si fundamentul religiilor crestina si musulmana este fals , fals, fals.
  Iar acest lucru se va face aproape concomitent cu inceperea dezvaluirii informatiilor adevarate privind originea omului , cine au fost elohim, Iehova , Isus . Si nu va mai avea rost ceea ce acum pare a avea rost ..
  Parerea mea..

Xanadron

#3162
Inca una [stire] si ma duc, Chuck! :-D - nu sa-mi cumpar totusi vreo cartela SIM prepay anonima, fiindca madame A.I. (matroana bagabontelilor din NSA in principal) stie oricum ce, cum si cind facem... orice.

http://www.infowars.com/info-graphic-nsa-is-a-billion-times-more-expansive-than-the-stasi/

Noua baza din Utah (+2 miliarde cost estimativ) va stoca deci cca. 5 zettabitzi de informatie - egal 1.250.000.000.000 (1,25 trilioane sau mii de miliarde) DVD-uri "full". :-o
Adica echivalentul a tot ce se comunica/discuta pe Terra timp de vreo 200 de anisori.

Dormiti deci linistiti, cineva va vegheaza tot timpu' - cu tentacule intinse pin-la SRI si ofiteri tembeli "acoperiti" cica-n politicieni, ca Sebastian Ghitza sau altii.
Zic asta fiindca am fi mai idioti chiar si decit miliardarul Guitza dac-am crede ca recenta lui initiativa legislativa (aia cu cartelele SIM luate doar cu buletinul) e emisa de propriul lui neuron singuratic si nu de Maretzul Licurici de peste Marea Baltoaca... 8-)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban

#3163
http://www.gandul.info/stiri/biserica-a-luat-o-decizie-in-premiera-in-privinta-soferilor-care-vor-sa-aiba-masini-binecuvantate-sfestania-pentru-corabii-adaptata-la-vehiculele-moderne-11146131

Biserica a luat o decizie, in premiera, in privinta soferilor care vor sa aiba masini "binecuvantate": sfestania pentru corabii, adaptata la vehiculele moderne...
Binecuvantarea autoturismului, una dintre cele mai uzitate practici de catre romanii care isi achizitioneaza o masina, a devenit oficiala.
Noul Molitfelnic, dupa care sunt organizate toate slujbele religioase si randuielile, cuprinde o ierurgie speciala pentru cei care vor sa isi binecuvanteze masina.
In luna iulie, la Editura Institutului Biblic si de Misiune Ortodoxa a Patriarhiei Romane a aparut, cu aprobarea Sfantului Sinod si binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, lucrarea Molitfelnic.
In "Cuvantul inainte",  Patriarhul Daniel a scris: "cartea numita Molitfelnic cuprinde in principal randuiala savarsirii Sfintelor Taine, a ierurgiilor, a altor slujbe si rugaciuni de sfintire a vietii omului credincios si a lucrarilor sale, de binecuvantare si sfintire a firii inconjuratoare, a lacasurilor si obiectelor de cult, a unor momente deosebite din viata comunitatilor crestine, de izbavire a omului si a naturii de puterea si lucrarea duhurilor rele", potrivit Basilica.

Prezenta editie a Molitfenicului, care se vrea a fi "de un real ajutor slujitorilor Bisericii si tinerilor care studiaza teologia", are la baza textul si structura editiei din anul 2006.
Lucrarea de 819 pagini cuprinde "unele randuieli si rugaciuni cerute de nevoile pastorale contemporane", care au fost adaugate din surse mai vechi, sau traduse direct din limba greaca.
Intre randuielile si rugaciunile aparute ca urmare a nevoilor contemporane se numara Sfestania pentru binecuvantarea unui vehicul, Sfestania la inceperea unei lucrari de folos obstesc, Sfestania la inceperea unei lucrari particulare, Randuiala sfintirii uneia sau mai multor icoane cu felurite chipuri, Rugaciune la binecuvantarea unui monument sau Rugaciune la incheierea anului scolar.

"In fiecare duminica binecuvantam cate un autoturism"
Sfestania pentru binecuvantarea unui automobil este o practica noua in Biserica, care are insa radacini vechi in slujbele pentru binecuvantarea corabiilor si luntrilor de catre grecii crestini."In actualul Molitfenic s-a preluat un liturgier vechi grecesc. Vechii greci binecuvantau, in primul rand,  corabiile. Aceasta practica continua si astazi", au precizat pentru gandul surse din cadrul Patriarhiei.
Practic, in rugaciunea care se spunea pentru corabii sau luntri acum apare termenul de vehicul.
"O sa binecuvantam si navele spatiale", afirma cu umor preotul unei manastiri din judetul Brasov.

Automobilul nu se sfinteste, doar se binecuvanteaza.
"Daca vor sa il sfinteasca, ar trebui sa il puna in cui si sa se roage la el", argumenteaza in acelasi ton sursa citata mai sus.
Cea mai buna perioada pentru binecuvantarea autoturismului este cea a postului.
De ce?
"Credinciosul este mai pregatit sufleteste in perioada aceea – posteste, se roaga mai mult. De obicei, in posturi sunt slujbe cu randuieli mai aparte, cu rugaciune mai multa, iar  credinciosul se pregateste putin mai mult decat in rest", argumenteaza oficialii Bisericii. Acestia precizeaza, insa, ca  sfestanii, precum cea pentru masina, se pot face in orice perioada a anului.

Preotul oficiaza rugaciunea de binecuvantare a automobilului pentru ca viitorii pasageri sa fie "feriti de accidente si sa le ajute in calatorii".
"Rugaciunea este foarte scurta, iar la final masina este stropita cu apa sfintita", afirma pentru gandul un preot al unei biserici din centrul Capitalei.
Potrivit acestuia, in fiecare duminica cel putin un roman vine cu autoturismul la binecuvantat.

Pentru orice lucru se cere binecuvantarea lui Dumnezeu, afirma la unison preotii chestionati de gandul.
"Sunt oameni care solicita o rugaciune atunci cand pun temelia la o casa pe care si-o construiesc.
Si la cumpararea unei case se face sfestanie, se face aghiasma mica, se stropeste casa",
detaliaza un alt preot pentru gandul.

In urma cu cateva decenii, romanii chemau preotii sa le sfinteasca casele, gospodariile, animalele. Aceste practici s-au rarit insa  in ultimii ani. "Inainte, binecuvantarea oilor era ceruta de toti ciobanii. Acum se face rar. Din pacate, taranii nostri nu mai au animale, iar cei care detin  au trecut in sfera de business, ca sa ii spunem asa. A ramas insa obiceiul sfintirii caprelor de Boboteaza",  afirma un preot din Prahova pentru gandul.
In noul Molitfelnic apare, insa ,"Randuiala binecuvantarii stupilor" destinata romanilor care practica apicultura.

Icoanele, cele mai sfintite obiecte
In cele mai multe cazuri,  romanii merg la biserica  pentru a sfinti cruciulite, troite pentru birou, bratari, haine si alte obiecte de uz personal, dar si icoane lucrate de anumiti pictori sau achizitionate din "comert".
"Icoanele sunt obiectele care se aduc cel mai mult la biserica pentru a fi sfintite", mai spun reprezentantii Patriarhiei.
Pentru a fi "ca la carte", icoana trebuie sa stea in biserica, la sfintit, cel putin o saptamana.
Care este pretul?
"Nici unul", afirma reprezentantii Patriarhiei.
Preotii chestionati recunosc ca se plateste, dar nu dau si suma: "Fiecare dupa cat vrea si dupa cat poate".


NO COMMENT  :-D

fiulploii

#3164
In lumina BOR-ului  :-D - element de altfel neutru religios - sa le spuna cineva la aia de la ARCA romana ca poate asta e motivul pentru care inca nu le ..zboara  :evil:

Pe cand legalizarea sfintirii cartuselor , rachetelor si bombelor?

Pentru cei care vor sa se delecteze cu povesti SF interesante ca si constructie logica  : Agenda reala a roverului Curiozitate pe Marte  :-)
http://www.enterprisemission.com/Curiosity-White-Crow.htm