Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

zana@M

Rusia isi dezvaluie o gama larga de echipamente militare, nave de razboi, precum si elemente de aparare antiaeriana .  Expozitia Langkawi International Maritime and Aerospace (LIMA),  s-a deschis pe 26 martie 2013 in Malaezia.
http://www.ziare.com/international/rusia/rusia-isi-dezvaluie-noile-arme-de-ultima-generatie-foto-video-1226577
,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

acme

Racheta ruseasca Proton M Breeze M, s-a reintors la zbor cu satelitul mexican Satmex 8:
http://www.spacealliance.ro/articles/view.aspx?id=20130327051025
We're born alone, we live alone, we die alone.

acme

Rapidul de ISS:
Rusii au redus timpul de calatorie Baikonur - ISS la 6 ore (adica de 8 ori) a lui Soyuz, scurtind numarul de rotatii in jurul Pamintului de la 30 la 2
http://english.ruvr.ru/2013_03_29/Flight-time-to-ISS-reduced-by-8-times-054/

Soyuz TMA-08M Launch - 6 Hour Run to ISS

In timpul actualei misiuni se va efectua un experiment interesant numit "The Situation": rezultatele din acest experiment vor fi folosite in constructia unor nave spatiale mai mari pentru zborurile spre Luna, Marte.

We're born alone, we live alone, we die alone.


zaharosu


OM

În anul 2011, FBI-ul a publicat pe site-ul ,,The Vault" (Seiful) mii de documente declasificat despre OZN-uri şi creaturi din spaţiu. Acum, agenții americani au comentat în premieră cel mai accesat document din arhiva digitală, în care se vorbește despre farfurii zburătoare și cadavre de extratereștri.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/fbi-a-comentat-in-premiera-un-incident-cu-extratere-tri-inut-in-seiful-institu-iei_1147291.html#ixzz2P0ufl4o2
Tie, popor ingrat, nu-ti va ramane nici cenusa mea.

fiulploii

Citat din: Fr0styan din  06 Ianuarie 2013, 03:56:57
Urmarind activitatea ARCA pentru premiul X de la google, chiar ma intrebam ce fac astia oficiali al spatiului de la noi din tara, adica organizatiile oficiale care folosesc fondurile statului pentur cercetare. Se pare ca fura de rup  buzunarele. Cu 1000 lei(costurile construirii unui cubsat) si 400 de semnaturi(gratuitatea locului in racheta) de la diferite persoane poti trimite si tu, cititorule, un minisatelit care sa faca poze din spatiu.
http://www.nasa.gov/offices/education/centers/kennedy/technology/elana_feature.html

Update !
Cum lucreaza ,,Baietii destepti din Spatiu"

Prima observatie este ca dl. Piso s-a mentinut la un an lumina de raspunsul la intrebarea: Daca esti si in conducerea aluia care da banii si in conducerea aluia care ii primeste, este sau nu incompatibilitate?

Cand, insa, seful ROSA vorbeste de succes, poti da peste lucruri foarte interesante – tinand cont ca si pierderea in Spatiu a lui Goliat a fost declarata un succes. Deci, cui datoreaza ,,rata de succes" Institutul de Stiinte Spatiale al d-lui Piso si celelalte organizatii care si-au impartit 60 de milioane de lei, in toamna?

Din raspunsurile sefului ROSA, pe care le puteti citi mai jos, reies urmatoarele:

1.      Nimeni nu stie cine sunt oamenii care admit sau resping proiecte din noul program spatial al Romaniei

2.      Ei au fost alesi de ROSA din propria baza de date dar numele lor nu au fost publicate nici dupa jumatate de an

3.      Nefiind publicate, suntem condamnati sa credem ca a fost vorba de un ,,juriu" format din 50% experti internationali si ca au o expertiza stiintifica demonstrata cuiva si cumva


Mai multe aici http://jurnalul.ro/special-jurnalul/anchete/baietii-destepti-din-spatiu-fac-romania-de-rasul-terrei-intanire-de-gradul-iii-cu-80-de-milioane-de-euro-640232.html

Mai e ceva de comentat? :-o

Nox

ARCA a reclamat Agenţia Spaţială Română la DNA. ROSA: Este o deformare a realităţii
http://www.rtv.net/arca-a-reclamat-agentia-spatiala-romana-la-dna-rosa-este-o-deformare-a-realitatii_73420.html

Cât de tâmpit să fii ca să te bagi într-un scandal dintr-ăsta, mai ales că am citit că ARCA are semnat un contract cu Agenţia Spaţială Europeană. Decizie proastă la nivel de management sau interese de ambele părţi?
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

Xanadron

#2963
...Ce tupeu au ARCAsii ! :-o
E ca-n povestea cu hotzu' care striga "hotii"...

Probabil ca fac spume la gindul alor 60 mil. euro tocate de ROSA, din care n-a ajuns sa mance si gura lor de hamesiti la fel de manglitori (vad ca nu se multumesc cu sponsorizarile- banii spalati de unele banci). :evil:

Ca sa fiu insa si ontopic: ete de unde a pornit de fapt rezbelu...
Mai clar: Coana ROSA a urlat prima ca-i violata. :lol:

http://jurnalul.ro/stiri/observator/razboi-cosmic-arca-raspunde-atacurilor-agentiei-spatiale-romane-608051.html

P.S. Acu' pe bune: Doreii astia din poza vi se pare c-ar avea fetze de savanti?! :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Arhanghelul

#2964
Hotii ... si iar hotii ...

Sa vedem si diferenta ... in practica ... si inovatie ...

http://www.virgingalactic.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Branson
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.zf.ro/banci-si-asigurari/bank-of-cyprus-romania-si-a-suspendat-operatiunile-pentru-o-saptamana-10703755

http://www.bancatransilvania.ro/bt/despre_noi/structura_actionariatului.html
http://ro.stiri.yahoo.com/istoricul-bank-cyprus-romania-la-deschiderea-primei-sucursale-122600316--finance.html
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
On topic ...

ROMANIA – GROAPA DE GUNOI RADIOACTIV A GERMANIEI? Vaporul german "Flaminia" cu substante periculoase zis BOMBA TOXICA PLUTITOARE a ajuns la Constanta.
Nava refuzată de trei porturi ale lumii pentru că ar putea transporta deşeuri toxice, acceptată la Constanţa


http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/03/31/vaporul-german-cu-substante-periculoase-zis-bomba-toxica-plutitoare-a-ajuns-la-constanta/



http://saccsiv.wordpress.com/2013/03/31/flaminia-bomba-toxica-plutitoare-care-a-speriat-o-lume-intreaga-a-ajuns-la-constanta/
http://www.antena3.ro/romania/bomba-toxica-plutitoare-care-a-speriat-o-lume-intreaga-a-ajuns-la-constanta-nimeni-nu-vrea-sa-spuna-ce-substante-periculoase-transporta-nava-209115.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Aseneth

http://www.digi24.ro/stire/Inundatii-in-Buenos-Aires-Cel-putin-cinci-oameni-si-au-pierdut-viata_92642

Cand am vazut stirea asta, primul lucru la care m-am gandit, e ca in mod sigur Jorge a uitat sa le faca dedicatie cu "Don't cry for me, Argentina", cand s-a dus la Vateekhan.

mr

Cam despre asta cred ca este vorba...

http://romanian.ruvr.ru/2013_02_07/Dezintegrarea-teritoriala-in-contextul-Statelor-Unite-ale-Europei/

În primul rând, ideea că întregul conflict din Harghita şi Covasna ar fi o problemă româno-maghiară este aberantă. Contextul actual al procesului de creare a structurii supranaţionale şi federative a Statelor Unite ale Europei presupune atomizarea statelor europene existente. Independenţa Cataloniei, care în curând se va separa de Spania şi referendumul pentru independenţa Scoţiei nu sunt altceva decât proiecte-pilot de dezintegrare a statelor europene în vederea creării unei organizări administrative uniforme.
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

fiulploii

Citat din: mr din  04 Aprilie 2013, 10:40:46
Cam despre asta cred ca este vorba...

http://romanian.ruvr.ru/2013_02_07/Dezintegrarea-teritoriala-in-contextul-Statelor-Unite-ale-Europei/

În primul rând, ideea că întregul conflict din Harghita şi Covasna ar fi o problemă româno-maghiară este aberantă. Contextul actual al procesului de creare a structurii supranaţionale şi federative a Statelor Unite ale Europei presupune atomizarea statelor europene existente. Independenţa Cataloniei, care în curând se va separa de Spania şi referendumul pentru independenţa Scoţiei nu sunt altceva decât proiecte-pilot de dezintegrare a statelor europene în vederea creării unei organizări administrative uniforme.

La asta putem adauga ''linistiti'' si EurAbia  :evil:
Muammar Ghaddafi a spus într-un discurs care a ridicat pe atunci multe semne de întrebare: "Avem în Europa 50 de milioane de musulmani. Ştiu că Allah va aduce Islamului victoria asupra Europei, fără săbii, fără lupte, fără sânge".
http://www.antena3.ro/externe/musulmanii-invadeaza-europa-eurabia-fenomenul-acceptat-tacit-de-marile-puteri-209701.html
Si sa nu uitam si de apropierea catolicismului de ''fratii musulmani'' subiect atins si el aici pe forum de alti colegi .

Nu zic ca trebuie sa ridicam un  zid in jurul nostru , dimpotriva insa totul cu masura . Oricum, imi par ciudate multe lucruri cum ar fi inlesnirea emigrarii in Anglia a pakistanezilor, indienilor si in general din ''fostele''colonii .
Adaugam la asta si faptul ca se zice , regele Mihai a renuntat la tronul Romaniei , tron care ii revine lui Charles The Prince inrudit clar cu Mishu . Asta in caz ca Romania va ''opta'' sa fie monarhie .
Vremuri faine .