Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

fiulploii

La noapte , explozii pe Luna . Interesant mi se pare ca au ales sa prabuseasca satelitii la Polul Nord
  Concluzia mea: acolo sigur este o zona nelocuita .  :evil:
http://uk.reuters.com/article/2012/12/14/us-space-moon-crash-idUKBRE8BC1J720121214

Ganditorul

Din culisele Casei Albe
Publicat de Ion Coja in Amestecate pe 16.12.2012 | 10 comentarii

Traducere şi adaptare de Marian Apostol (AIM) după originalul scris de Benjamin Fulford de la  benjaminfulford.net

Intervenţia lumii îl salvează pe Obama şi previne al treilea război mondial

Familia Dragonului împreună cu guvernele lumii non-occidentale au acţionat decisiv pentru ca Barack Obama să fie re-ales preşedinte al SUA, pentru că altfel o victorie a lui Romney ar fi însemnat începerea unui al treilea război mondial, conform mai multor surse.

Fondurile de campanie electorală destinate lui Obama au fost blocate brusc din ordinele Papei Benedict şi a Reginei Elisabeta a Marii Britanii, cu numai 3 săptămâni înaintea alegerilor, şi in aceste condiţii Obama ar fi pierdut scrutinul dacă Familia Dragonului şi ceilalţi nu ar fi intrat în joc, finanţându-l, conform unor surse din CIA şi din câteva guverne asiatice.


Obama a mulţumit pentru aceste fapte acceptând să dea curs solicitării de a elimina imediat factorii operativi loiali grupării naziste Bush atât din guvern, cât şi din zona militară.

Acesta este motivul pentru care o serie de personalităţi faimoase au fost date afară (Timothy Geithner, Hillary Clinton, Eric Holder, şi alţi agenţi ai grupării Bush). "Purificarea" Pentagonului şi a altor agenţii (inclusiv CIA) a inclus alte personalităţi faimoase: şeful CIA David Petraeus, amiralul Charles Gaouette, generalul Carter Ham, generalul de brigadă Jeffery Sinclair, şi comandantul flotei US Navy Joseph Darlak, conform unor surse din CIA şi din alte agenţii americane.

De acum, Obama are o altă echipă care îi dictează ce să vorbească, decât a avut în primul său mandat. Planul pe care el pare ca îl pregăteşte este de a pune bazele unei tranziţii de la arme către pluguri agricole pentru întregul complex militaro-industrial american. De asemenea, este de aşteptat ca el să demareze acţiunile necesare dezmembrării Consiliului Rezervei Federale.

Structura alegătorilor care l-au votat pe Obama a arătat că victoria sa se datorează americanilor non-europeni. Hispanicii, asiaticii şi evreii l-au votat în proporţie de 70 %, iar afro-americanii l-au votat în proporţie de aproape 100 %. Americanii de origine europeană l-au votat doar în proporţie de 39 %. De asemenea, Obama a fost foarte mult ajutat de cele 180 de naţiuni ale lumii care s-au săturat de jocurile de război permanentizate ale europenilor şi americanilor.

În acest moment Obama este o ţintă de asasinare de mare prioritate pentru facţiunea nazistă Bush, conform mai multor surse.

Situatia ar putea degenera în război civil împotriva nucleului dur al lui Bush din Texas . Din moment ce Obama a obţinut doar puţin mai mult de 30 % din voturile bărbaţilor americani de origine europeană, putem fi siguri că există foarte mulţi albi supăraţi, mulţi dintre ei activând în diferite miliţii – o situaţie potenţial periculoasă.

Societatea Dragonului Alb nu s-a implicat în decizia de a-l sprijini pe Obama, dar este de acord cu ea, cu unele rezerve, pentru că alternativa ar fi fost începerea unui al treilea război mondial.

Sprijinul copleşitor al evreilor pentru Obama, în ciuda faptului că prim-ministrul israelian Netanyahu îl ajuta pe Romney, arată destul de clar că evreii s-au săturat de a fi mereu manipulaţi prin frică şi război de către şefii neo-nazişti sionişti. Sistemul israelian de spionaj şi cel militar şi-au dat seama în sfârşit că ei au fost prostiţi pentru a lucra în favoarea acestor nazişti europeni şi americani, şi de acum încolo nu le mai urmează planurile sinistre.

Netanyahu, care şi-a asasinat propriul medic psihiatru, şi care a făcut parte din echipa care a plănuit atacul nuclear terorist din 11 martie din Japonia, probabil că va ajunge până la urmă în închisoare, atunci când toate astea se vor fi încheiat.

Agentul CIA care făcea parte din facţiunea Bush, "ambasadorul" Stevens, a fost în spatele atacului terorist nuclear din Japonia pe 11 martie, conform unor surse din serviciul secret britanic MI6 şi a altor surse din gruparea gnostică Illuminati. El a fost torturat timp de 8 ore după ce a fost capturat în Libia, şi a recunoscut că plănuise o înscenare grandioasă prin care forţele SUA din golful Persic ar fi fost atacate (de către agenţi americani speciali). În timp ce era agăţat ca un vierme, el a căutat ajutor în diverse locuri, fapt ce a ajutat la descoperirea reţelei sale de complici.

Amiralul Gaouette, care a vrut să-l ajute pe Stevens, a fost arestat cu cătuşele la mâini, şi de atunci nu a mai apărut în public, asta însemnând probabil că este înca sub interogatoriu intens, conform unor surse din Pentagon. Gaouette plănuia să-şi atace propria flotă, urmând apoi să dea vina pe iranieni, cu scopul de a începe astfel un război, conform unor surse.

Societatea Dragonului Alb a primit un apel direct de la un general din Pentagon care a informat că Uraganul Sandy a fost doar "o mostră" din ceea ce urma să se petreacă dacă Romney nu era ales. Acum vom vedea ce fel de răzbunare va pune în scenă facţiunea nazistă Bush după ce mai mulţi oameni ai săi au fost eliminaţi din anumite poziţii-cheie.

Există de asemenea o ceaţă intensă de dezinformare, şi abia după ce se va risipi vom vedea mai clar ce se petrece.

De exemplu, multe surse spun că George Bush senior este deja senil şi se află într-un scaun cu rotile, şi că locul lui la conducerea clanului a fost ocupat de Jeb Bush. Cu toate astea, Neil Keenan afirmă că George Bush a beneficiat recent de un tratament de re-întinerire în Hong Kong în valoare de 5 milioane USD, şi ca el este acum la conducerea facţiunii.

Desigur că o asemenea afirmaţie nu pare deloc credibilă, însă surse din spionajul militar japonez afirmă că fostul prim-ministru Yasuhiro Nakasone a fost văzut recent la o înmormantare, el având un aspect fizic mult mai "tânăr" decât este de aşteptat la cei 94 de ani ai săi, fapt ce a fost speculat cum că Nakasone ar fi fost "înlocuit" (de o clonă cu aspect asemănător). De asemenea, şi alţi gerontocraţi cunoscuţi, ca David Rockefeller, apar uneori mai întineriţi, ca şi cum ar fi urmat un fel de tratament.

O altă dezinformare este construită în legătură cu fostul şef al CIA, David Petraeus. Unele surse din Pentagon afirma că el plănuia să se instaleze într-o poziţie de putere absoluta ca un fel de Împărat Roman, după ce l-ar fi ucis pe Obama şi ar fi declanşat o lovitură militară în SUA.

Alţii spun că el era un adevărat patriot care a fost dat afară pentru a împiedica astfel mărturia sa în legătură cu ceea ce i s-a petrecut lui Stevens.

Însă ceea ce este clar totuşi, ca toate aceste demiteri din jurul lui Obama marchează o schimbare majoră în structurile de putere americane.

O mulţime din factorii de putere din Japonia au fost foarte supăraţi de înfrângerea lui Romney, mai ales oamenii lui Junichiro Koizumi şi ai lui Yasuhiro Nakasone. Asta înseamnă că aceste încercări bine finanţate şi plănuite de a instala în Japonia un regim-marionetă al naziştilor lui Bush sunt de acum sortite eşecului.

Asta deja devine vizibil. Guvernatorul oraşului Tokyo , Shintaro Ishihara, a demisionat punând bazele unui nou partid politic naţional după ce fiul sau nu a reuşit să preia conducerea Partidului Democratic Liberal. Cu toate acestea, Ishihara nu a găsit pe nimeni care să-l urmeze, aşa încât acest pas pare mai degrabă o sinucidere politică. De asemenea, acţiunile prin care se urmăreşte poziţionarea charismaticului primar de Osaka , Toru Hashimoto (prieten al lui Ishihara), ca nou conducător al Japoniei, sunt acum stopate.

De fapt, acum se pare că Partidul Democratic Liberal împreună cu celelalte partide aflate la conducere vor negocia şi vor alege un nou conducător într-un proces electoral deschis şi corect.

Tranziţia chineză către noua echipă de conducere este în plină desfăşurare, dar consensul general este că reformele (inclusiv cele democratice) care vor fi înfăptuite de noua generaţie vor urma modelul din Singapore , nicidecum modelele americane sau europene.

Europenii, din partea lor, încă nu au acces la "tiparniţele" de bani, iar rezultatul este o impolzie lentă a funcţiilor guvernului şi ale societăţii în ţările lor. Banii vor curge din nou
atunci când războaiele şi teroarea vor fi oprite.

sursa : http://www.ioncoja.ro/amestecate/din-culisele-casei-albe/

horia2008

Citat din: Ganditorul din  17 Decembrie 2012, 22:16:45
Din culisele Casei Albe
Publicat de Ion Coja in Amestecate pe 16.12.2012 | 10 comentarii

Traducere şi adaptare de Marian Apostol (AIM) după originalul scris de Benjamin Fulford de la  benjaminfulford.net

Intervenţia lumii îl salvează pe Obama şi previne al treilea război mondial
.................................................................................................
sursa : http://www.ioncoja.ro/amestecate/din-culisele-casei-albe/
Lacusta abia se taraste (The grasshopper lies heavy)
Parerea mea



Ganditorul

#2734
Nu stiu cata credibilitate poat fi data urmatorului articol dar daca s-au postat in forum articole si pareri despre fantome si reptilieni nu vad de ce urmatorul articol sa nu fie si el supus atentiei si dezbaterii - suntem destul de analitici si obiectivi ca sa barfim un pic pe tema asta :
......................

Bazele EXTRATERESTRE de pe Pământ. Cele 3 RASE cu care suntem ÎN CONTACT

Serviciile de informaţii, alături de diverse grupuri care ar conduce lumea din umbra, sunt singurele entităţi organizatorice care cunosc adevărul despre fenomenul OZN, cu toate implicatiile acestuia în trecutul, prezentul şi, mai ales, viitorul omenirii. Aceasta este o ipoteză des invocată de către adepţii teoriei conspiraţiei.

Teoria presupuselor colaborări secrete între guvernul SUA şi extratereştri a fost susţinută, mai ales în anii 80, şi de către Milton William (Bill) Cooper, subofiţer în Air Force. El afirmă că în perioada 1970-1973, pe când lucra pentru comandamentul flotei militare din Pacific, a avut acces la două materiale: Raportul nr.13 al proiectului Grudge/Blue Book şi un rezumat privind operaţiunea  ,,Majority" - care ar fi fost legată de un grup oficial ultrasecret MJ-12, pentru gestionarea relaţiilor cu extratereştrii). În ,,Raportul 13" s-ar fi găsit date privind prăbuşiri de OZN-uri, cadavre recuperate, extratereştri vii, fotografii, răpiri,  analize ale OZN-urilor, etc.

Tehnologie în schimbul oamenilor

Conform declaraţiilor lui Cooper, ar exista trei rase de extratereştri cu care americanii ar fi în contact. Declaraţiile lui se alătură surselor  cotate a fi "cu credibilitate îndoielnică", care au susţinut, de-a lungul timpului, că structuri din CIA şi departamente speciale ale U.S. Army au o îndelungata relatie cu trei specii de fiinţe extraterestre care, dintre toate naţiunile lumii, ar fi ales să intre în contact doar cu americanii: Reptilienii (botezati astfel datorită pielii lor), "Conformatorii" (fiinţe vii "bazate" pe siliciu), şi "Micii Cenuşii" (cunoscuţi şi sub numele de Ebeni, care ar fi originari din sistemul solar Zeta Reticuli, umanoizi mici de înălţime, cu pielea cenusie, capul voluminos şi ochi mari, asemănători cu aceia ai unei insecte).

Bill English, ofiţer de contrainformaţii în cadrul ,,Beretelor Verzi", afirmă şi el că a văzut Raportul 13, un material de 624 pagini, realizat aparent în 1953 şi "adus la zi" în 1969. Cooper şi English susţin că în 1964, la baza Holloman, s-a încheiat o înţelegere prin care extratereştrii promiseseră un aport de tehnologie, în schimbul permisiunii de "a răpi" oameni în vederea unor experienţe. În virtutea aceleiaşi înţelegeri, guvernul american urma să construiască un numar de baze subterane în care să fie găzduiţi extratereştrii, împreună cu navele lor, şi unde să aiba loc schimburile de informaţii tehnologice.

Marelui public nu trebuia  să i se divulge nimic despre toate acestea. Cooper afirmă că în 1972, extratereştrii se aflau deja în cinci baze subterane ale armatei din SUA: New Mexico, Nevada, Utah, Colorado, Dulce (New Mexico). Guvernul ar mai fi realizat, în acelaşi scop, zeci de orăşele subterane, amplasate la mare adâncime sub pământ.

Mutanţi sau hibrizi

Aviatorul John Lear declara, în anii 80, că deţine informaţii că guvernul SUA "a vândut rasa umană unor extratereştri care ne vor răul". Lear, fiu al unui faimos inventator şi constructor de avioane, a zburat cu peste 160 de tipuri de avioane, a participat la mai multe misiuni CIA, a doborât de repetate ori recorduri de viteză şi era singurul pilot din lume care deţinea toate tipurile de certificate de zbor eliberate de Federal Aviation Administration.

El susţinea că în laboratoarele subpământene multietajate de la Dulce, din nordul statului New Mexico, dar şi în alte baze, se află mii de extratereştri, care efectuează experimente sinistre pe oameni şi pe animale, între care "crearea unor mutanţi sau hibrizi între fiinţe umane şi extraterestre". Tot acolo ar trăim conform lui Lear,  un mare numar de specialişti pământeni, "închişi probabil pentru totdeauna" (conform spuselor aviatorului, în  1979, la baza Dulce ar fi izbucnit chiar o revoltă, înăbuşită în sânge).

Mai numeroase

Conform declaraţiilor aviatorului, între 1979 şi 1983, grupul MJ-12 a început să regrete colaborarea cu extratereştriim dar era prea târziu. Răpirile erau mult mai numeroase decât se convenise, în schimb tehnologiile primite erau simple surogate, foarte departe de performanţele vehiculelor şi ale armelor de care dispuneau rasele din Univers. În consecinţă, guvernanţii ar fi luat decizia realizării unor arme defensive, prin care pământenii să poată distruge navele venite din Cosmos. Acesta ar fi fost adevăratul mobil al programului Iniţiativa de Apărare Strategică ,,Razboiul Stelelor" ("interfaţa" programului fiind apărarea contra rachetelor nucleare sovietice).

Conform blogurilor şi forumurilor adepţilor teoriei conspiraţiei, în ultimii 50 de ani ar fi existat peste 300 de întâlniri cu caracter confidenţial între extratereştri şi reprezentanţi ai guvernului american.

Sursa:www.evz.ro  – 16.12.2012

Xanadron

#2735
Mda, bine zicea horia2008 ca lacusta tzopaie cam... pe burta in stirea asta ev.z-istica. :-D

Repostez deci unele comentarii despre celebrul - pentru unii - topic de pe Open Minds Forum, in care o asa-zisa "Source A" (pseudo-ofitzer superior inventat de U.S.Navy - un oarecare Richard Theilmann pe numele sau real) in combinatie c-un serviciu "din trei litere", asa cum s-a demonstrat intr-un final, a tot "sifonat" vreme de doi ani despre discutiile de la nivel ONU pe tema strategiei dezvaluirii conexiunilor cu supraveghetorii / modelatorii nostri. 

Cu care se si intalnise cica tipu', fiind supus in scopul asta chiar la anumite operatii chirugicale de adaptare la mediul ET-ilor ierarhic superiori - care-ar fi fost un soi de "roci fierbinti"  pe baza de siliciu, numite CONFORMERS ;) si avind puteri miraculoase. "Roci omnipotente" cu asociati/subordonati o rasa de  reptilieni "draco"  :evil: cu aspect de T-Rex si niste mici gri p-acolo, :moon: sa fie tacimul SF complet. Nu va mai povestesc cit de injurat eram (de majoritatea, doar putini sustinind scepticismul constructiv) cind le demontam punctele slabe ale SF-ului lor cam naiv.
Care continea totusi si... sferturi de jumatati de adevar, la fel ca-n stirea postata de colegul Ganditor - motiv pt. care i-am bagat si-un Like.

Intr-un final, dupa peste zece mii de postari, totul s-a fasait in vara lui 2010 prin dezvaluirea identitatii reale a "Sursei A" si a conexiunilor lui. De care nici [probabil :roll:] inocentii ziaristi din New York utilizati drept "curele de transmisie" (Pickering Brothers, proprietari ai unui bar) n-aveau poate habar.

Interesant e si faptul ca erau infiltrati pe respectivul forum si 2-3 sustinatori fanatici ai teoriei respective. Tin minte ca o "forumista" avea un talent literar iesit din comun (fiind de fapt se pare scriitor SF  profesionist - deconspirat si el intr-un final).
Oricum, analiza multiplelor si diverselor reactii ale "massei critice" de forumisti cred c-a dat de lucru unei duzini de psihologi ai armatei americane. 8-)

In fine, toti "actorii principali" ai testului de pe OMF s-au "evaporat" abrupt dupa deconspirare - fara ca Theilmann asta sa patzeasca ceva pentru falsificarea statutului sau, pina si la dineuri oficiale date de U.S. Navy (unde purta, culmea, uniforma militara !!!) :-o

P.S.1: Raspindaco-getii :-D de traduceri copy-masluite (mai clar: asa-zisii "jurnalisti") fara s-adauge macar 1 (una) opinie proprie sint = cu aproape 0 (zero) - cel putin pentru JE.

...Dar, ca sa fiu si ontopic, uite si-o stire, ba chiar doua:

http://news.yahoo.com/blogs/sideshow/whoa-physicists-testing-see-universe-computer-simulation-224525825.html
(Fizicieni reputati cred ca pot testa ipoteza "Universului ca simulare pe un Computer Divin") :star:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2249759/Mayan-apocalypse-myths-China-arrests-93-doomsayers-handing-leaflets-saying-sun-stop-shining-Friday.html#ixzz2FNfBI2A9
(Chinezii au arestat 93 de raspindaci ai teoriei apocaliptice, fiindca imparteau "manifeste alarmiste" cu stingerea Soarelui - hmmm, amice calator astral, sper ca nu esti prin China acum. :lol:)

P.S.2: Pariez din nou pe existentza simtului umorului la toti RUFOn-istii (desi simpla scriere a P.S.-ului asta imi relativizeaza totusi pariul...)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fratelelup

http://www.realitatea.net/rusia-socheaza-europa-pregatiri-cu-kalasnikov-in-scoli_1076288.html...
facand o paralela cu dorinta lui Sam de a reduce nr. de arme din mainile cetatenilor, care ar fi lipsiti astfel de mijloacele necesare apararii sau ripostei,cred ca arunca un fir de lumina asupra viitoarei organizari mondiale...

horia2008

http://science.hotnews.ro/stiri-stiinte_fundamentale-13841260-video-manuscrisele-milenare-marea-moarta-fost-postate-internet.htm
CitatMii de manuscrise de la Marea Moarta, unele dintre ele mai vechi de doua milenii, au fost fotografiate si pot, de acum inainte, sa fie consultate pe internet, a anuntat marti Autoritatea israeliana pentru Antichitati, citata de AFP.
Printre aceste manuscrise figureaza fragmente de suluri din Vechiul Testament, inclusiv cele zece porunci, capitolul unu al Genezei, Psalmii, precum si Cartea lui Isaia, in integralitatea sa.
Urmeaza arhiva Vaticanului... sau nu? :? :?


fiulploii

Citat din: horia2008 din  18 Decembrie 2012, 22:17:51
Urmeaza arhiva Vaticanului... sau nu? :? :?
Nici gand , la ce ne-ar folosi? Ca doara nu-s traduse in romana  :-D
http://www.antena3.ro/externe/gafa-care-a-revoltat-milioane-de-americani-am-facut-o-gre-eala-teribila-nu-a-fost-nimic-inten-ionat-196524.html
Se fac mari reduceri de sarbatori la arme  :-D
Intentionat sau nu?

calator astral

 

    In curind vom sti.

--------------------------------------

   Sfarsitul Lumii live on your screen ladies & gentlemen  :moon:




--------------------------------------

      "Sfarsitul lumii" din 21 decembrie va putea fi urmarit in direct din spatiu, pe internet, pentru a vedea ce se intampla.


        Cercetatorii NASA au infirmat din nou toate zvonurile despre o posibila Apocalipsa.

     Slooh Online Camera transmite mai multe imagini in direct din spatiu, incepand de luni, 17 decembrie.

Imaginile permit publicului sa se uite dupa eventualele furtuni solare monstruoase, asteroizi criminali sau alti potentiali agenti ai apocalipsei mayase care ar veni vineri, potrivit rtv.
    "In loc sa oferim parerile oamenilor de stiinta care au infirmat toate scenariile apocalipsei, Slooh are atitudinea "hai sa vedem chiar noi"", a declarat azi Bob Berman, de la Astronomy Magazine, care va participa la transmisiunile live."Slooh va observa planetele si planul ecliptic pentru a aratat tuturor ca se intampla sau nu se intampla ceva extraordinar", a mai spus Berman.

     Slooh transmite imagini de la observatoarele din Arizona si din Insulele Canare. Fiecare zi se va concentra pe cate un "element" a apocalipsei, de la eruptiile solare masive la o coliziune cu o planeta mitica ucigasa.

--------------------------------------

mr

http://www.antena3.ro/life-show/bizar/descoperirea-dintr-un-mormant-din-mexic-ce-spun-oamenii-de-stiinta-despre-craniile-bizare-descoperite-in-adancuri-196588.html

"Situl arheologic de lângă satul mexican Onavas părea că este platoul de filmare unde se turna SF-ul Alien. Arheologii au scos din pământ craniile bizare, care aduceau a personajele fantastice din filmele lui Ridley Scott"

Cranii bizare, practicarea alungirii craniilor....niste tarani!!!  :-(
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

acme

Citat din: Cautatorul din  15 Decembrie 2012, 00:58:22
Si o chestie bagata pe gat acum ca toata lumea e atenta la altceva: Ne vor lua amprentele si probabil in curand si sufletele daca s-ar putea:

"Din 2013 ne vom legitima cu un nou act de identitate şi anume cartea electronică de identitate, se arată într-un act normativ publicat recent în Monitorul Oficial.

Conform actului normativ, incepand cu anul 2013 se vor elibera carti electronice de identitate, acestea devenind unul dintre documentele de calatorie pe baza caruia cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene.
....

În formatul electronic al documentului vor fi inscrise, in plus fata de cele ce apar pe formatul tiparit, si alte informatii, precum: prenumele parintilor titularului; certificate digitale; date biometrice ale titularului, constand in imaginea faciala si imaginile impresiunilor papilare a doua degete (amprente, n.red.).
http://www.realitatea.net/un-nou-act-de-identitate-din-2013-ce-informatii-apar-in-plus_1074035.html

Probabil ca stiti ca tot din 2013 daca trece apocalipsa  :-D  ne vor baga pe gat cardul de sanatate. Adicalea vor stii tot despre sanatatea noastra. Daca suntem fumatori (dependenti de nicotina) daca trebuie sa luam anumite medicamente regulat (daca avem diabet si avem nevoie de insulina de exemplu), daca suferim de boli de inima, daca avem vreo alergie, etc. Si ne vor scoate din sistem foarte usor cu o pana la masina in mijlocul campului pentru diabetici, sau la restaurant bucatarul pune maioneza din ou si nu artificiala din ""greseala" pentru cei alergici la ou... si asa mai departe.

Big Brother nu alta.
Inregistrarea datelor biometrice este optionala.
We're born alone, we live alone, we die alone.


Xanadron

Clipul "viral" de pe Youtube cu vulturul care-ar fi incercat sa inhatze un copil in Canada e doar un fals CGI, recent confirmat.
"Gluma" respectiva a implicat totusi 500 ore de munca, reprezentind tema de examen a doi studenti in animatie 3D din Montreal.

http://gawker.com/5969701/all-the-reasons-that-baby+snatching-eagle-video-is-fake

...Pai daca studentii pot cred iluzii d-astea, ce sa mai zicem de NASA.
Clar, cu tehnologia actuala mai toate "dovezile video" devin problematice... :roll:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2251522/Facebook-sell-access-inbox-dollar-time.html

Adica: Facebook vinde accesul la Inbox-ul oricarui utilizator cu cite 1 $, de fiecare data cind cineva (inclusiv firme de ne bombardeaza cu publicitate) doreste ca mesajele personale trimise sa ajunga acolo si nu in alt folder, unde n-ar suscita vreo atentie.

N-am habar cum sta precis treaba (fiindca n-am cont feis-buck :-D si nici vreun gind sa-mi fac vreodata), da-i clar ca Zuckenberg & Co sint in foame de bani dupa scaderea previzibila a valorii actiunilor "gogosii" asteia - atit de utila insa CIA & Co.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/