Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Fr0styan

#2550
Dezvoltarea propulsiei "warp" mai aproape de realitate
NASA se pregateste sa "sara" de la batranele navete spatiale la nave din Star Trek, clasa Enterprise. Poate va mai dura putin, dar se fac progrese interesante.

Cercetatorii NASA din cadrul "NASA's Engineering Directorate" au avansat in studierea tehnologiei de tip warp pentru propulsia navelor interstelare. Motorul warp presupune creerea unei distorsiuni in spatiu si timp, pentru deplasarea prin cosmos. O nava care ar utiliza propulsie warp ar mari spatiul in urma sa si l-ar micsora in fata, reusind astfel sa parcurga distante mari intr-un timp foarte scurt.
Modele matematice rulate de calculator au demonstrat ca acest lucru este posibil, ecuatiile fiind testate printr-un program special, White-Juday Warp Field Interferometer.

Urmeaza realizarea unor teste in cadrul Centrului Spatial Johnson, pentru generarea si detectarea unei distorsiuni warp microscopice. Chiar daca ar rezulta o scurta instanta a fenomenului, ar fi suficient pentru a se demonstra in practica realitatea sa, capacitatea de a distorsiona continuitatea spatiului si a timpului.

In cadrul acestor studii s-a concluzionat si faptul ca necesarul de energie pentru operarea unui motor warp nu este atat de mare pe cat s-a estimat initial, fiind posibila utilizarea unei cantitati de energie mult diminuata, prin gestionarea grosimii distorsiunii warp si prin oscilarea intensitatii acesteia, reducandu-se astfel "frecarea" fata de spatiu si timp. Estimarile arata ca 500 de kg de materie energetica ar fi suficiente pentru a genera o distorsiune sub forma unei bule cu un diametru de 10m, capabila sa se deplaseze cu de pana la 10 ori viteza luminii.

http://www.newsy.com/videos/nasa-scientist-says-warp-drive-is-doable#ooid=oxdXd3NTrqiJPUpkqrxfjav9dqvMkx_M video

sursa traducerii: http://taraboste.blogspot.ro/2012/09/dezvoltarea-propulsiei-warp-mai-aproape.html

http://www.nasa.gov/centers/glenn/technology/warp/warpstat.html oficial

Fr0styan

Gordon Duff, veteran al razboiului din Vietnam si Senior Editor al site-ului Gordon Duff, a publicat un articol în care sustine, bazându-se pe informatii clasificate, ca SUA si China se lupta în largul coastei Californiei cu o civilizatie extraterestra agresiva.

http://www.mediasinfo.ro/sua-si-china-se-lupta-in-pacific-cu-o-civilizatie-extraterestra-potrivit-unui-site-militar/2012/09/21/#.UFwuBq6Zh8E

http://johnkettler.com/ufo-war-in-the-pacific/#comment-24968

http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?p=1061050884

horia2008

Citat din: Fr0styan din  21 Septembrie 2012, 08:23:47
http://totb.ro/studiu-porumbul-modificat-genetic-de-la-monsanto-cauzeaza-cancer?lang=en
Citat din: Fr0styan din  21 Septembrie 2012, 12:10:00
Gordon Duff, veteran al razboiului din Vietnam si Senior Editor al site-ului Gordon Duff, a publicat un articol în care sustine, bazându-se pe informatii clasificate, ca SUA si China se lupta în largul coastei Californiei cu o civilizatie extraterestra agresiva
Le-ai ratat de putin, ambele stiri sunt prezentate doar pe pagina anterioara de colegii Arhanghelui si Cautatorul :|


Fr0styan

Citat din: horia2008 din  21 Septembrie 2012, 12:29:31
Le-ai ratat de putin, ambele stiri sunt prezentate doar pe pagina anterioara de colegii Arhanghelui si Cautatorul :|

oh..imi pare rau

Fr0styan

#2554
www.youtube.com/watch?v=keMpUaoA3Tg


Nu e o legatura ca tre o stire interesanta, dar m-am gandit ca va place :D

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

fiulploii

http://www.antena3.ro/romania/cetatenii-de-la-sate-vor-primi-educatie-rutiera-in-biserica-in-timpul-slujbei-de-duminica-184977.html

"Un exemplu incredibil de inconştienţă a unui pieton, este cazul unei persoane care îşi mâna pe şosea cele două vaci. O vacă mergea pe un sens, una pe celălalt sens. Ca nu se piardă una de alta, stăpânul le legase cu sfoară, iar el, la rândul lui, se prinsese cu o frânghie de una dintre ele, pentru ca animelele să nu se îndepărteze. Şoferul unei autoutilitare nu a observat sfoara dintre cele două vaci, iar animalele şi stăpânul lor au murit pe loc", a explicat Diniţă.

Deci, asistam zic eu , la intarirea rolului educativ al bisericii in randul comunitatilor din cauza ... ( aici fiecare e invitat sa completeze cum crede de cuviinta  :-D)  adeca, nu putem fara be(se)rica.
Eu unul astept cu interes inceperea educatiei sexuale in timpul slujbei de duminica  :lol: atunci sigur biserica isi va mari numarul de adepti .
Parerea mea ..

StarDust

În credinta au murit toti acestia, fara sa fi capatat lucrurile fagaduite, ci  doar le-au vazut si le-au urat de bine de departe, marturisind ca sunt straini si calatori pe pamînt.  Evrei 11:13-16

fiulploii


acme

În perioada 30 septembrie - 2 octombrie a.c., Banca Naţională a României şi Asociaţia Română pentru Clubul de la Roma (ARCoR) organizează la Bucureşti Adunarea  Generală a Clubului de la Roma – 2012.

Va las sa ghiciti cine va prezida adunarea.

http://www.clubofrome.ro/arcor/pdf/1348492967Comunicat%20de%20presa.pdf
We're born alone, we live alone, we die alone.

kandaon

http://www.huffingtonpost.com/2012/09/24/sars-like-virus-middle-east-coronavirus_n_1909054.html?utm_hp_ref=world&ir=World#slide=more193157

Se pare ca un nou tip de virus din aceeasi clasa cu SARS (si cu gripa, inclusiv cea aviara sau porcina cred), cel care se spune ca era gata gata sa provoace o pandemie si a speriat multa lume acum ceva ani, ar fi aparut de data asta in Orientul Mijlociu. Unde altundeva sa se manifeste si noul virus, ca tot sta toata lumea cu ochii pe regiune.

Fiind un coronavirus, se raspandeste si prin aer cica, sau de la animal la om, nu se stie daca se poate raspandi de la om la om.

Treaba e ca virusul se pare ca a aparut in Arabia Saudita, unde peste o luna va avea loc nu stiu ce mare pelerinaj la Mecca. Milioane de oameni, multi veniti din toata lumea, din afara Arabiei Saudite, vor fi prezenti acolo.

Iar in articol se spune ca in trecut au avut loc epidemii (gripa, meningita etc.) raspandite de cei adunati acolo si intorsi apoi in zonele lor.

Parerea mea e ca momentul si evenimentul sunt alese perfect, daca virusul nu ar fi natural (sau aparut natural, nu e exclus totusi).
Adica, asa l-ai raspandi cel mai usor (si "acoperit"), in toate colturile lumii, sau cel putin a lumii musulmane. Fiind probabil si foarte contagios, ii cam scoate din lupta pe cei pe unde ajunge, chiar daca mortalitatea nu e extrem de mare (teoretic, practic cine stie), insa nici bolnavii (care trebuie ingrijiti) nu mai conteaza in caz de ceva, si costurile cresc pentru orice tara afectata.

Oamenii pot deveni speriati, chiar disperati, fie sa scape de imbolnavire, fie sa-si asigure resursele etc. Apare haosul, degringolada, lumea reactioneaza mai mult instinctual. Uite asa vedem de ce se antreneaza niste soldati americani sa lupte cu "zombi".
Recunosc ca aici ma cam las dus de imaginatie


aress1818

Descoperire incredibilă: Cercetătorii cred că este vorba despre ruinele Atlantidei!

Cercetătorii Paul Weinzweig şi Pauline Zalitzki au descoperit mai multe piramide pe fundul Oceanului Atlantic, în apele teritoriale ale Cubei. Ruinele au fost găsite la o adâncime de aproximativ 1.600 de metri adâncime, iar experţii cred că este vorba chiar despre oraşul scufundat Atlantida, scrie utaot.com.

Cei doi oameni de ştiinţă au folosit submarine. Structurile antice, realizate din piatră, cântăresc sute de tone şi amintesc de piramidele din Giza (Egipt). Iar asta nu este tot. Cei doi cercetători au mai găsit un sfinx, mai mulţi monoliţi aranjaţi ca la Stonehenge, dar şi gravuri într-o altă limbă, realizate pe pietre.

Întrebându-se de ce aceste ruine nu au fost găsite mai devreme, jurnaliştii Utaot.com scriu că situl arheologic a fost descoperit de americani în timpul crizei nucleare din Cuba, din anii '60, dar locul a fost secretizat pentru a nu fi găsit şi de ruşi...

http://www.jurnalul.ro/stiinta/descoperire-incredibila-ruinele-atlantidei-624559.htm

kefren

    Un extraterestru descoperit într-o peșteră din Caraș Severin. Are duritatea diamantului și a stat 60 milioane de ani ascuns sub nasul nostru

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/Un-extraterestru-descoperit-ntr-o-peter-din-Cara-Severin-1002395.html