Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

kandaon

http://www.miamiherald.com/2012/05/27/2819885/investigation-continues-into.html#moreb

http://www.huffingtonpost.com/2012/05/26/naked-man-eating-victims-face-killed-miami_n_1548359.html

Am dat din intamplare peste stirea asta, pe un alt site.

Probabil a fost vorba de cineva aflat rau de tot sub influenta drogurilor, dar scena intamplata pare desprinsa direct din filmele cu zombi.

Un barbat (in piele goala) a fost vazut in zona trotuarului unei autostrazi, deasupra altui om, mestecand la propriu fata aceluia (care ajunsese de nerecunoscut) :roll:.
Cineva a anuntat politia, iar un politist aflat in in zona a sosit imediat. Canibalul a ignorat cererile verbale ale celor din preajma, astfel incat politistul a fost nevoit sa il impuste.
Interesant e ca primul foc nu l-a oprit din mestecat, astfel incat politistul a fost nevoit sa traga cel putin sase focuri pana sa-l ucida.

Dupa cum se spune si in articole cel mai probabil atacatorul se afla intr-o psihoza provocata de droguri, dar scena a fost exact ca una horror din filmele de serie B cu zombi

Urban

http://www.descopera.ro/dnews/9677620-ipoteza-soc-la-marginea-sistemului-solar-se-afla-o-planeta-de-4-ori-cat-terra#

...O planeta de 4 ori mai mare decat Terra s-ar putea afla la marginea Sistemului nostru Solar, dincolo de Pluto, conform unor cercetari recente....

Xanadron

In fine, celebra "enigma" din Marea Baltica aflata la numai 80-90 m adincime (care-a facut furori pe net anul trecut) va fi "puricata" efectiv de-o echipa de cercetatori, incepind cu 1 iunie:

http://www.foxnews.com/scitech/2012/05/29/truth-is-out-there-about-ufo-in-baltic-sea-swedish-scientists-say/#ixzz1wPS1bjRU

Personal, ma indoiesc ca cine trebuie :evil: n-ar sti deja absolut totul despre respectiva formatiune (indiferent de ce-o fi ea).
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

zamotrak


fiulploii

Citat
Asociaţia Română pentru Cosmonautică si Aeronautică - ARCA va prezenta racheta orbitală Haas 2C, din cadrul Programului Spaţial al României, în Piaţa Victoriei din Bucuresti, începând cu data de 1 iunie 2012.

În martie 2012, ARCA a testat rezervorul avionului supersonic IAR-111 şi al raschetei orbitale HAAS 2; rezervorul este cel mai uşor construit vreodată de industria aerospaţială globală, pentru motoarele cu turbopompă.

http://www.jurnalul.ro/special/ozn-henri-coanda-aerodina-farfurie-zburatoare-614341.htm

kefren

    Cinci elevi romani au castigat marele premiu la concursul NASA Space Settlement ,bravo lor


   http://www.mondonews.ro/Cinci-elevi-romani-au-castigat-marele-premiu-la-concursul-NASA-Space-Settlement+id-46649.html

SLEAH19

#2391
"Cyborg-ul Geminoid", dezvoltat de cercetătorul Dr Hiroshi Ishiguro de la Universitatea din Osaka îşi mişcă corpul, dă din cap, clipeşte, zâmbeşte şi interacţionează cu cei din jurul său într-un mod absolut ireal, scrie gadgetreport.ro.

Robotul este capabil sa dezvolte peste 60 de expresii faciale si miscari ale corpului, corelate cu interactiunea cu oamenii din jur. Cyborg-ul dispune, de asemenea, de un sistem de tip Kinnect care ii permite sa recunoasca persoanele aflate in memorie prin intermediul camerelor video amplasate in ochi.

"Geminoid" este a patra generatie de cyborgi dezvoltata la Universitatea din Osaka. "Acesta este viitorul", spune celebrul savant. "In viitor vom avea roboti in toate domeniile, acasa sau la serviciu. Inclusiv in magazine, asa cum il vedeti aici", a mai spus Hiroshi Ishiguro.

http://www.jurnalul.ro/stiinta/geminoid-primul-manechin-robot-din-lume-614595.htm
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

acme

We're born alone, we live alone, we die alone.

dab270277

"The history of our race, and each individual`s experience, are sown thick with evidence that a truth is not hard to kill and that a lie told is immortal." Mark Twain

Arhanghelul

Citat din: dab270277 din  04 Iunie 2012, 20:51:41
http://www.yoda.ro/stiinta/americanilor-li-se-mareste-capul.html


Grey intervention? :))

Sa-mi fie cu iertare de la cei supraponderali ....dar daca (le) masor cu  ruleta conturul capului este mult mai mare decat atunci cand aveau cu cateva zeci de kilograme mai putin ... cu toate ca craniul este acelasi ... deci in "progresie" logica ... volumul creierului nu creste "automat" (defapt nu mai creste dupa ceva luni de la nastere ) ...  daca nu are mai multe circumvolutiuni ... si aici nu creste defapt volumul ... ci suprafata ... similar cu radiatoarele de racire la "semiconductoare" (creste viteza de comutare si/sau puterea ... ) ...

Citat:

"nu degeaba se spune despre unii ca "au creierul neted de patineaza musca pe el""

http://kilkul.wordpress.com/2008/09/01/despre-creier/
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

elena78

Citat din: SLEAH19 din  17 Aprilie 2012, 22:37:42
Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a confirmat oficial ca tara sa testeaza o arma care poate transforma oamenii in zombie, la propriu.

Este vorba de o arma psihotronica, bazata pe unde electromagnetice, care ataca sistemul nervos central. Proiectul ar putea fi gata in cativa ani si arma va fi folosita impotriva dusmanilor tarii, dar si a dizidentilor. Prin urmare, va fi menita si atingerii unor scopuri politice si strategice.


http://prosistemhaha.wordpress.com/2012/04/06/rusia-testeaza-arma-care-transforma-oamenii-in-zombie/

Oameni buni ,exista aceasta  arma  psihotronica   bazata pe  unde electromagnetice  care  ataca sistemul nervos central ,este vorba de HAARP ,ea pe langa faptul ca poate crea cutremure ,inundatii , tsunami ,ea poate crea si aurore boreale ,  insa lucru cel mai grav este ca  aceasta tehnologie   este creata si  pentru a ataca sistemul nervos central ....gasisem pe net  un link  insa nu prea sunt de acord ca exista zombii doar acolo in acel loc  din link ,zombii exista  si vor fi din ce in ce mai multi  din pacate .....acesta este planul guvernului ocult  sa transforme intreaga planeta in adevarati zombii ,cred ca a venit momentul sa ne trezim  la realitate .....

http://www.thedailybeast.com/articles/2012/05/31/map-signs-of-the-zombie-apocalypse.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+thedailybeast%2Farticles+%28The+Daily+Beast+-+Latest+Articles%29

Fr0styan

Originea bolilor este în creier
Dr. Hamer a stabilit ca ,,orice boala este cauzata de un soc emotional (numit DHS) care surprinde individul total nepregatit".

Psihologic vorbind, DHS este un incident foarte personal, conditionat si determinat de experientele noastre trecute, de vulnerabilitati, de perceptiile personale, de valorile si credintele personale. Cu toate acestea, DHS nu este doar un conflict emotional, ci si biologic, care trebuie inteles in contextul evolutiei noastre personale.

Animalele experimenteaza aceste socuri biologice in urma pierderii bruste a cuibului sau teritoriului, a pierderii unui pui, a separarii de partener sau de grup, a unei amenintari nesteptate, a unei perioade de nemancare sau a unei amenintari de moarte.


http://www.financiarul.ro/2011/05/24/descoperiri-uluitoare-despre-adevaratele-cauze-ale-cancerului-corpul-se-vindeca-singur/

horia2008

A murit Ray Bradbury
R.I.P.
CitatScriitorul Ray Bradbury, un gigant al literaturii americane science fiction, a murit in noaptea de marti spre miercuri in locuinta sa din Los Angeles, la varsta de 91 de ani, dupa o lunga suferinta, anunta Reuters.
http://www.hotnews.ro/stiri-cultura-12451381-scriiitorul-ray-bradbury-gigantul-literaturii-americane-science-fiction-murit-91-ani.htm

kandaon

 Ce mai cred unii rusi despre romani (asta e cumva de bine, adica suntem foarte buni in domeniu)  :-D

http://www.jurnalul.ro/tehnica/fondatorul-kaspersky-crede-ca-romania-ar-putea-dezvolta-o-arma-cibernernetica-precum-virusul-flame-614868.htm

"Prezent la Tel Aviv pentru o conferinţă pe teme de securitate informatică, Eugene Kaspersky a aşezat România în rândul ţărilor care ar putea dezvolta un virus informatic precum Flame, considerat una dintre cele mai puternice unelte de spionaj cibernetic, create până în prezent.

Potrivit lui Eugene Kaspersky, SUA, Marea Britanie, Israel, China, Rusia şi posibil India, Japonia şi România sunt ţările care au posibilitatea de a dezvolta un astfel de malware."

Chiar selecta compania, si de viitor domeniul

tractorbeam

Citat din: kandaon din  07 Iunie 2012, 11:53:26
"Prezent la Tel Aviv pentru o conferinţă pe teme de securitate informatică, Eugene Kaspersky a aşezat România în rândul ţărilor care ar putea dezvolta un virus informatic precum Flame.....Chiar selecta compania, si de viitor domeniul

Trebuie sa fim tare mandri ca putem deveni tinte ale maniei ayatollahilor iranieni ? Flame a fost construit sa atace computerele folosite de iranieni in domeniul nuclear. La cati persani fundamentalisti sau altii ca ei misuna pe la noi parca n-ar trebui sa ne bucure prea tare,dar oricum darulasta e de la rusi, nea Kaspersky ne-abagat pe teava nu?