Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

@Lex

#2040
doamne in ce hal au ajuns oamenii astia , sa faca icoane cu touch screen  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  asta e pentru fanaticii religiosi , poate se mai trezesc si ei si vad in ce hal a ajuns ''religia'' si credintele lor, nu ma mir ca pe viitor atunci cand omul se duce la spovedanie , sa o faca la un icon cu touch screen dotat cu microfon si boxe prin care sa raspunda ''al de sus'' in timpu' spovedaniei si sa vezi atunci iertare de pacate :lol: :lol: :lol: :lol:.pur si simplu PENIBIL   :evil: :evil:

Cautatorul

#2041
Poate nu v-ati prins dar trombon.ro e un site ce se tine de poante. Asa ca nu va mai sariti repede la beregata lui Daniel din cauza acestui asa zis motiv. (Sunt multe alte chestii care i se pot reprosa, incluziv constructia acestei catedrale cu care intr-adevar nu sunt de acord).

In schimb nu inteleg de ce toti se leaga de constructia Catedralei si nu se leaga nimeni de stadioanele noi construite la suprapret din Bucuresti si Cluj.  Adica avem nevoie de circ, batai, golaneala, alcoolici, drogati, dar n-avem nevoie de un gand bun, reculegere, de cladiri in care oamenii sa fie invatati sa nu fure, sa nu minta, etc.

Ca sa nu mai spun ca aceasta catedrala se va construi in cea mai mare parte din fondurile B.O.R. si nu cu bani de la buget. Si chiar de s-ar construi cu bani de la buget, tot n-ar fi nici o problema avand in vedere cate terenuri, paduri, are Biserica de primit inapoi de la statul roman care pe vremea comunistilor, statul a  nationalizat o gramada de proprietati, si a daramat atatea biserici. Ar fi o reparatie cu mult mai mica decat a primit-o regele Mihai care a primit atatea castele si zeci de mii de ha de paduri si munti, iar Bisericii i se refuza inapoierea a ceea ce a avut inainte de comunisti.

Rog moderatorii sa mute acea asa zis stire de pe trombon.ro la rubrica glume si nu la linkuri interesante.

angellla29

#2042
WAR!!!!!!!!!!!!!!!

Ambasada britanică de la Teheran va fi evacuată

http://www.adevarul.ro/international/iran-marea_britanie-atac-ambasada_0_600540139.html



După atacul de ieri, relaţiile Marii Britanii cu Iranul au ajuns la cel mai tensionat nivel din ultimele decenii. După 1979, când ambasada SUA de la Teheran a fost atacată şi zeci de americani luaţi ostatici, SUA au decis să nu mai redeschidă misiunea diplomatică.

Tot personalul reprezentanţei diplomatice britanice din Iran va fi trimis, temporar, în Emiratele Arabe Unite, ca măsură de precauţie după atacul de marţi al studenţilor islamişti, relatează "Le Figaro". Londra a luat miercuri decizia evacuării ambasadei, iar un prim grup de diplomaţi vor fi îmbarcaţi chiar în dimineaţa de miercuri cu destinaţia Dubai. Restul ar trebui să ajungă în cursul zilei de miercuri şi ei.

"Primul ministru şi ministrul de Externe au explicat clar că asigurarea securităţii personalului diplomatic şi a familiilor lor este prioritatea noastră imediată", a declarat purtătorul de cuvânt al diplomaţiei de la Londra.

Atacatorii - studenţi islamişti - au luat cu asalt ambada marţi, în semn de protest faţă de sancţiunile adoptate de Regatul Unit la adresa Iranului din cauza dosarului nuclear controversat al acestei ţări. Au năvălit în incintă, au spart geamuri, au aruncat documente pe fereastră, au dat jos drapelul britanic, i-au dat foc şi au arborat drapelul iranian. Poliţia a aşteptat jumătate de oră pentru a interveni şi a evacua studenţii şi a aresta câţiva turbulenţi. Scenele au semănat cu evenimentele din 1979, când ambasada SUA a fost atacată şi zeci de americani luaţi ostatici. De atunci şi până în prezent, Washingtonul nu a mai avut reprezentanţă diplomatică la Teheran.

Cu o zi înainte de atac, parlamentul iranian votase în favoarea expulzării ambasadorului britanic, Dominick Chilcott, în termen de două săptămâni.

Potrivit mărutiriilor publicate de agenţia de presă Irna (portavoce a guvernului), studenţii căutau informaţii asupra « rolului Marii Britanii în asasinarea fizicianului nuclear Majid Shahriar, care a fost asasinat în 2010, într-un atentat cu bombă.

Iranul vrea să fie avertizat dacă şi alte ţări se comportă ca Marea Britanie

Ministrul de Externe britanic, William Hague, s-a declarat "scandalizat" de această "intruziune inacceptabilă" şi a avertizat că Iranul, ca semnatar al tratatelor internaţionale, inclusiv al Convenţiei de la Viena, are obligaţia clară de a proteja diplomaţii şi ambasadele de pe teritoriul său. Ministrul i-a sfătuit pe toţi diplomaţii britanici să stea la domiciliu şi să nu atragă atenţia asupra lor. Franţa a condamnat şi ea stricăciunile care au fost comise, se arată într-un comunicat al şefului diplomaţiei, Alain Juppé. Consiliul de Securitate al ONU, precum şi Roma, Moscova şi Washingtonul s-au raliat poziţiei.

În schimb, Iranul, prin vocea ministrului de Externe, şi-a exprimat regretul pentru comportamentul inacceptabil al "unui număr mic de manifestanţi, în ciuda eforturilor poliţiei". Ministerul de Externe de la Teheran afirmă că a cerut autorităţilor să ia măsurile necesare pentru a pune capăt "ocupaţiei" ambasadei şi promite că incidentul va avea urmări judiciare.

Uniunea Europeană ia şi ea în considerare înăsprirea sancţiunilor la adresa Teheranului, într-o primă instanţă prin îngheţarea conturilor a circa 200 de persoane şi companii din Iran. Iranul, la rândul său, ameninţă că va extidne represaliile asupra altor state occidentale care i-ar impune sanţiuni unilaterale. Parlamentul iranian a cerut déjà Ministerului de Externe să îi prezinte un raport referitor la alte state care se "comportă" ca Marea Britanie."

Asa ca fratilor ....e grav!!! OARE sa fii fost cu adevarat....studenti islamisti???? Nu stiu...mie cam imi pute....a motiv...pentru razboi!!!!

Londra avertizează că atacul de la ambasada britanică din Teheran va avea consecinţe grave

Chiar dacă ministrul iranian de Externe a declarat că este dezolat în legătură cu ce s-a întâmplat şi că va lua măsuri, acest caz reprezintă o gravă eroare a Guvernului iranian", afirmă ministrul britanic de Externe, William Hague.
Londra l-a convocat pe însărcinatul cu afaceri iranian şi a organizat o reuniune de criză la sediul Guvernului, în prezenţa premierului David Cameron.

Zeci de manifestanţi au atacat şi au pătruns marţi în incinta ambasadei britanice şi într-o altă clădire diplomatică britanică din Teheran, pe fondul tensiunilor referitoare la dosarul nuclear iranian.

Manifestanţii islamişti au pătruns de două ori în sediul ambasadei britanice şi au ocupat câteva ore o fostă reşedinţă britanică situată în nordul capitalei iraniene.

Anterior, Ministerul britanic de Externe se declarase "scandalizat" în legătură cu pătrunderea inacceptabilă a manifestanţilor în sediul ambasadei britanice. Reacţii similare au avut Statele Unite, Franţa, Italia şi Rusia. Uniunea Europeană a condamnat "incursiunea inacceptabilă" în sediul ambasadei britanice. "Am fost extrem de preocupată când am auzit că în incinta ambasadei britanice au intrat manifestanţi. Condamn cu fermitate această incursiune inacceptabilă", a declarat Înaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton."

http://www.mediafax.ro/externe/londra-avertizeaza-ca-atacul-de-la-ambasada-britanica-din-teheran-va-avea-consecinte-grave-9016533

angellla29

Presedintele Rusiei, Medvedev, inaugureaza personal RADARUL ANTIRACHETA/ IRAN: studentii AU DEVASTAT AMBASADA MARII BRITANII/ Israel: ATAC CU RACHETE DIN LIBAN/ Siria: ONU constata crime impotriva umanitatii, Rusia se ofera sa intermedieze conflictul intern (stiri internationale)

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/11/29/presedintele-rusiei-medvedev-inaugureaza-personal-radarul-antiracheta-iran-studentii-au-devastat-ambasada-marii-britanii-explozie-puternica-la-o-uzina-nucleara-israel-atac-cu-rachete-din-liban/

kefren

   Apropo de una din intrebarile, pe care si le pun mare parte din colegii forumisti, in legatura cu unul din scopurile conducatorilor NWO,acela de a mai imputina din populatia lumii,am gasit o stire interesanta


    http://www.descopera.ro/dnews/9011672-a-fost-creata-cea-mai-nimicitoare-boala-din-istorie-ce-ar-putea-ucide-miliarde-de-oameni

Siberia

Englezii ii dau afara pe diplomatii iranieni din Marea Britanie

Britain orders Iran's diplomats to leave UK
LONDON (AP) -- Britain ordered Iran on Wednesday to remove all its diplomats from the U.K. within 48 hours following attacks on its embassy and a residential compound in Tehran - one of the most significant diplomatic retaliations against Iran since the 1979 U.S. embassy crisis.
http://hosted.ap.org/dynamic/stories/I/IRAN_BRITAIN?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2011-11-30-13-13-02

Franta isi recheama ambasadorul din Iran

France recalls ambassador from Iran, pushes tougher sanctions
(Reuters) - France is recalling its ambassador from Iran for consultations a day after protesters stormed the British embassy in Tehran, and will push for tougher sanctions at an EU foreign ministers' meeting on Thursday.
http://www.reuters.com/article/2011/11/30/us-iran-france-idUSTRE7AT24Q20111130

Italienii iau in considerare inchiderea ambasadei din Teheran

Italy mulls closing Tehran embassy: foreign minister
(Reuters) - Italy is considering closing its embassy in Tehran and will summon the Iranian ambassador to ask for guarantees for the safety of the country's diplomats after the assault on the British embassy, Foreign Minister Giulio Terzi said on Wednesday.

http://www.reuters.com/article/2011/11/30/us-italy-iran-embassy-idUSTRE7AT1RF20111130

Germania isi recheama ambasadorul din Iran

Germany recalls ambassador from Iran: German media
(Reuters) - Germany has recalled its ambassador to Iran for consultation after the British diplomatic mission in Tehran was stormed on Tuesday, German media reported on Wednesday.

http://www.reuters.com/article/2011/11/30/us-germany-iran-ambassador-idUSTRE7AT1OT20111130

Noua statie radar din Kaliningrad - primul semnal ca Rusia este pregatita

Russia's radar to counter missile shield, says Medvedev
The launch of a new anti-missile radar station in the Russian Baltic Sea region of Kaliningrad should be treated by the West as the "first signal" of Russia's readiness to counter "threats" posed by NATO's missile defense plans, Russian President Dmitry Medvedev said on Tuesday.
The radar, which is capable of monitoring missile launches from the North Atlantic, as well as the United States' future European missile shield, was put into operation earlier during the day. A source in the Russian Defense Ministry earlier said that the radar will go on combat duty starting December 1.

http://en.rian.ru/mlitary_news/20111129/169142667.html

"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

kefren

#2046
Citat din: Siberia din  30 Noiembrie 2011, 23:28:10
Englezii ii dau afara pe diplomatii iranieni din Marea Britanie

Britain orders Iran's diplomats to leave UK
LONDON (AP) -- Britain ordered Iran on Wednesday to remove all its diplomats from the U.K. within 48 hours following attacks on its embassy and a residential compound in Tehran - one of the most significant diplomatic retaliations against Iran since the 1979 U.S. embassy crisis.
http://hosted.ap.org/dynamic/stories/I/IRAN_BRITAIN?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT&CTIME=2011-11-30-13-13-02





Franta isi recheama ambasadorul din Iran

France recalls ambassador from Iran, pushes tougher sanctions
(Reuters) - France is recalling its ambassador from Iran for consultations a day after protesters stormed the British embassy in Tehran, and will push for tougher sanctions at an EU foreign ministers' meeting on Thursday.
http://www.reuters.com/article/2011/11/30/us-iran-france-idUSTRE7AT24Q20111130

Italienii iau in considerare inchiderea ambasadei din Teheran

Italy mulls closing Tehran embassy: foreign minister
(Reuters) - Italy is considering closing its embassy in Tehran and will summon the Iranian ambassador to ask for guarantees for the safety of the country's diplomats after the assault on the British embassy, Foreign Minister Giulio Terzi said on Wednesday.

http://www.reuters.com/article/2011/11/30/us-italy-iran-embassy-idUSTRE7AT1RF20111130

Germania isi recheama ambasadorul din Iran

Germany recalls ambassador from Iran: German media
(Reuters) - Germany has recalled its ambassador to Iran for consultation after the British diplomatic mission in Tehran was stormed on Tuesday, German media reported on Wednesday.

http://www.reuters.com/article/2011/11/30/us-germany-iran-ambassador-idUSTRE7AT1OT20111130

Noua statie radar din Kaliningrad - primul semnal ca Rusia este pregatita

Russia's radar to counter missile shield, says Medvedev
The launch of a new anti-missile radar station in the Russian Baltic Sea region of Kaliningrad should be treated by the West as the "first signal" of Russia's readiness to counter "threats" posed by NATO's missile defense plans, Russian President Dmitry Medvedev said on Tuesday.
The radar, which is capable of monitoring missile launches from the North Atlantic, as well as the United States' future European missile shield, was put into operation earlier during the day. A source in the Russian Defense Ministry earlier said that the radar will go on combat duty starting December 1.

http://en.rian.ru/mlitary_news/20111129/169142667.html




         In curand incepe "distraxia",cu ce urmari pt.noi toti ramane de vazut,totusi nu pot sa nu ma gandesc ca urmeaza 2012 cu ale sale sumbre previziuni.

liviu86

#2047
Citat din: kefren din  30 Noiembrie 2011, 23:43:11



         In curand incepe "distraxia",cu ce urmari pt.noi toti ramane de vazut,totusi nu pot sa nu ma gandesc ca urmeaza 2012 cu ale sale sumbre previziuni.

Iti imaginezi ce repercursiuni poate avea acest lucru asupra planetei?
Totusi un lucru este destul de ciudat, pare totul a fi un scenariu.

Arhanghelul

#2048
Citat din: liviu86 din  01 Decembrie 2011, 00:39:41
Iti imaginezi ce repercursiuni poate avea acest lucru asupra planetei?
Totusi un lucru este destul de ciudat, pare totul a fi un scenariu.

http://www.parsec.ro/2011/11/x-37b-isi-continua-misiunea/

Care misiune ?

Inceputa pe 05.11.2011 - in curs ...

... X-37B oare ce "cara" ... vector de transport ptr. ce? ce mai fac " oameni de pe ISS" ... sa schimbat garnitura  de "echipaj"?

http://jurnal.md/ro/news/un-satelit-rusesc-pierdut-descoperit-de-americani-pe-orbita-gresita-209500/
http://www.ziuaveche.ro/stiinta-it/stiinta/esa-a-reusit-sa-comunice-cu-phobos-grunt-61929.html

... X-37B arma anti satelit ,arma anti vector ,arma supra numita anti-ogiva ... aham... ipoteza

http://www.ziuaveche.ro/stiinta-it/stiinta/rusii-dau-vina-pe-americani-in-cazul-phobos-grunt-62097.html
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

Arhanghelul

Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

padme


@Lex

am inteles ca pana la urma era vorba de o bucata de otel dar ei sunt mai curiosi de la ce provenea ceea ce e prostesc, daca e otel CE MAI CONTEAZA de la ce e,daca nu s-a prabusit/picat/bubuit ceva din cer si nu s-a raportat pe nicaieri  :evil: :roll:

Arhanghelul

Citat din: @Lex din  02 Decembrie 2011, 18:39:02
am inteles ca pana la urma era vorba de o bucata de otel dar ei sunt mai curiosi de la ce provenea ceea ce e prostesc, daca e otel CE MAI CONTEAZA de la ce e,daca nu s-a prabusit/picat/bubuit ceva din cer si nu s-a raportat pe nicaieri  :evil: :roll:
Daca erau de alta "originalitate " ziceau ... da-i Doamne .... cu inca 1000 ...sa avem ... ce da de mancare la "purcelushi" ... mancaiash ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

@Lex

    USA Will Attack Pakistan & Starting of WW3 - Russia News                                                                                    http://www.youtube.com/watch?v=vQoFWdeynm4&feature=player_embedded#!

mm

  Am mai vorbit aici pe forum despre teoria sistemelor, structura piramidala a lumii vii, ranguri de decizie, etc., in legatura cu cercetarile biologilor. Lucrurile, studiile, sunt insa mult mai avansate decat ce am prezentat eu si avem stire despre acestea in linkul:
http://www.jurnalul.ro/special/romanul-care-ar-putea-conduce-lumea-albert-laszlo-barabasi-dezvaluie-pentru-jurnalul-national-ca-in-scurt-timp-toate-lucrurile-vor-putea-fi-controlate-598293.htm
  Daca unii s-au gandit sa conduca lumea, acum dispun si de instrumentul necesar, fundamentat teoretic!
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.