Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Xanadron

Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Siberia

Oamenii de stiinta de la NASA vor urmari asteoidul 2005 YU55 cu ajutorul antenelor retelei Deep Space ale agentiei in timp ce roca spatiala va trece in siguranta in 8 Noiembrie la o distanta ceva mai mica decat distanta Lunii fata de Pamant.

NASA scientists will be tracking asteroid 2005 YU55 with antennas of the agency's Deep Space Network at Goldstone, Calif., as the space rock safely flies past Earth slightly closer than the moon's orbit on Nov. 8. Scientists are treating the flyby of the 1,300-foot-wide (400-meter) asteroid as a science target of opportunity – allowing instruments on "spacecraft Earth" to scan it during the close pass.
Tracking of the aircraft carrier-sized asteroid will begin at 9:30 a.m. local time (PDT) on Nov. 4, using the massive 70-meter (230-foot) Deep Space Network antenna, and last for about two hours. The asteroid will continue to be tracked by Goldstone for at least four hours each day from Nov. 6 through Nov. 10. Radar observations from the Arecibo Planetary Radar Facility in Puerto Rico will begin on Nov. 8, the same day the asteroid will make its closest approach to Earth at 3:28 p.m. PST.

http://www.nasa.gov/mission_pages/asteroids/news/yu55-20111025.html
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

horia2008

http://www.zf.ro/business-international/nasa-a-descoperit-o-crapatura-uriasa-in-calota-glaciara-din-antarctica-video-8932985
din text:
CitatUn avion NASA a descoperit o crăpătură uriaşă în calota glaciară din Antarctica, reuşind astfel pentru prima dată să surprindă desfăşurarea unui proces de separare majoră a unui gheţar, scrie Space.com

Operaţiunea NASA Ice Bridge este cea mai mare acţiune de studiere a suprageţei glaciare polare din aer desfăşurată vreodată, care ar trebui după cei şase ani în care se va realiza cartografierea să genereze o hartă tridimensională a zonei arctice de o acurateţe fără precedent.




angellla29

#1864
Citat din: horia2008 din  04 Noiembrie 2011, 15:53:36
Nu stiu daca interesanta sau asteptata...., poate mergea la Criza financiara globala
http://www.hotnews.ro/stiri-international-10606075-reuters-premierul-gerciei-acceptat-demisioneze.htm
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante-10608203-grecia-renuntat-referendum-finistrul-finante.htm
+
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-10608277-marea-britanie-pregateste-pentru-eventualitatea-disparitiei-euro.htm


"Prim ministrul grec George Papandreou a incheiat un acord cu ministrii cabinetului sau prin care el este de acord sa demisioneze si sa faca loc unui guvern de coalitie in cazul in care acestia il vor ajuta sa castige un vot de incredere vineri in Parlamentul grec, au declarat joi surse guvernamentale citate de agentia Reuters.

"I s-a spus ca trebuie sa renunte la functie calm, in scopul de a-si salva partidul (Pasok) ", a declarat o sursa sub acoperirea anonimatului. "A fost de acord sa demisioneze. A fost foarte civilizat, fara dusmanie...",a adaugat sursa citata."

DA....interesant....a "fost de acord"...(.MINCIUNI)....sa demisioneze....Nu cred ca a fost de acord...a fost amenintat!!! Devenise incomod pentru ei....

"I s-a spus".....nu....termenul corect este i s-a dictat...a fost amenintat....

Eh fratilor....cam este lumea in care traim....Un lagar.....

lylyt_ice

Cei care; ziua dorm si noaptea se odihnesc, cand oare mai au curiozitatea sa vada cum este sa fii trezit la "realitate" ?

Ganditorul

Da, fain articolul. Si daca-mi aduc bine aminte ... ministrul din 2007 al Sanatatii, dl Nicolaescu (parca), a pus botu' la acest proiect/program si a cheltuit vreo 30 mil/an de euro pt vacinarea copiilor/fetelor noastre (de la varsta de 1o ani ) cu vaccin "anti-cancer de col uterin". Era la un moment dat si o propunere de "vaccinare a baietilor"... ca in Rwuanda  :evil:
Acum acelasi ministru se da "fecioara" si se intreaba dandu-se hutza prin tembelizoare "Unde sunt banii din sanatate ?"

Poate are cineva norocul, dintre noi, sa-l intalneasca face to face pe acest ministru si sa-l scape de "podoaba dintre picioare" cu care gandeste viitorul copiilor nostrii. Facem astfel si o fapta crestineascaa ajutand natura sa nu mai perpetueze astfel de specimene...

angellla29

#1867
Citat din: lylyt_ice din  05 Noiembrie 2011, 04:34:20
Parca pana acum tema asta facea parte din "teoria conspiratiei", acum se discuta pe posturi tv.?

http://www.antena3.ro/externe/bill-gates-tine-mortis-sa-ne-imputineze-vrea-sa-reduca-populatia-pamantului-prin-vaccinare-142596.html

Pai hai sa incepem cu el....sa vedem daca e bun vaccinul....Il folosim pe el pe post de cobai....daca crapa....e bun si apoi urmeaza restul...Cu cine incepem? Eu zic sa incepem cu Obama si Sarkozy...un pitic si un cioroi....sa vedem ce actiune are asupra lor....Apoi Papa...sa vedem daca i se inegreste parul  la loc....ca prea a albit odata...brusc....

angellla29

http://www.businessmagazin.ro/actualitate/ce-se-intampla-daca-tarile-piigs-devin-insolvente-pe-cine-face-roubini-vulpe-greceasca-mincinoasa-8941865

Ce se întâmplă dacă ţările PIIGS devin insolvente. Pe cine face Roubini "vulpe grecească mincinoasă"


"Economistul american Nouriel Roubini susţine că politica Germaniei şi a Băncii Centrale Europene de a cere austeritate pe toată linia şi a nu umbla la ratele dobânzilor de teama inflaţiei riscă să ducă la insolvenţă toate ţările de la periferia zonei euro, adică Grecia, Italia, Irlanda, Portugalia, Spania, dar şi Ciprul.

El sugerează că dacă ţările menţionate vor intra în insolvenţă, atunci următoarele pe listă care ar trebui să se pregătească de aceeaşi soartă sunt Franţa, Marea Britanie, Germania şi SUA.

"Recesiunea din zona euro se adânceşte rapid, făcând ca toate planurile de salvare să fie născute moarte, fiindcă PIB-ul în cădere liberă face nesustenabile ponderile în PIB ale datoriei", scrie Roubini pe Twitter, afirmând că e nevoie de reîntoarcerea la creştere economică şi de politici de stimulare a creşterii şi a competitivităţii pentru ca ţările cu probleme să-şi poată reduce datoria."

angellla29

http://www.ziaruldeiasi.ro/national-extern/presedintele-israelului-invita-la-razboi~ni7r3s



Presedintele Israelului invita la razboi?

Shimon Peres: Programul nuclear al Iranului trebuie oprit cu orice pret.
Presedintele Israelului, Shimon Peres, cunoscut pina in prezent drept un lider pacifist, a afirmat ca o solutie militara luata de comunitatea internationala la adresa programului nuclear al Iranului este mai probabila decat una diplomatica, potrivit Associated Press. Remarcile lui Peres au fost formulate in timpul unui interviu pentru o televiziune din Israel, la doar citeva zile dupa aparitia mai multe informatii potrivit carora premierul Benjamin Netanyahu ar cauta sprijiniul ministrilor pentru o lovitura contra Iranului. Peres spune ca liderii mondiali trebuie sa isi "indeplineasca promisiunile" pentru a opri Iranul, "cu orice pret". "Exista o lista lunga cu ceea ce se poate face", a spus el, fara insa a da explicatii suplimentare. (sursa: Hotnews)

Ganditorul

Spuneam cu alta ocazie ca reteta "democratizarii" din nordul Africii se bazeaza pe iesirea in strada a 1000 de nemultumiti alaturi de 100 de anarhisti care fac orice ca sa creeze haos, violenta. Iata ca ancheta ziaristica a celor de la PRIMA TV Focus confirma aceasta reteta pt Siria . Imaginile cu declaratiile cutremuratoare a unor oameni care ucid demonstranti pt bani vorbesc de la sine ...

http://www.primatv.ro/stiri-focus/teroristi-in-siria.html

Au ucis pentru bani şi de multe ori plătiţi de grupări teroriste. Aceasta este replica spusă la unison de cei câţiva terorişti capturaţi în Syria. După 7 luni de proteste autorităţile de la Damasc încă nu deţin controlul asupra mai multor oraşe unde aproape că nu trece zi fără un atentat şi câţiva oameni omorâţi. Civilii spun că armata este responsabilă în timp ce forţele de securitate arată cu degetul spre marile puterii ale lumii, în special spre Statele Unite şi Israel.

sursa Focus Prima TV

Xanadron

Interesanta stirea - desi exclusiv pentru cei "hipnotizati" de tembeliziune :-D si restul canalelor media "mainstream".
Ma indoiesc deci ca doar colegul romulus de pilda ar fi stiut deja de clasicele infiltrari diversioniste din inima unor pseudorevolte la fel de putin spontane ca interventiile provocatorilor de haos din Siria - si nu numai.

La fel de... neinteresanta 8-) de fapt e, de pilda, o alta asa-zisa "stire-bomba" privitoare la recunoasterea oficiala a monitorizarii minutioase a Facebook, Twitter etc de catre CIA, FBI, NSA si alte servicii din trei litere.

http://abcnews.go.com/Politics/wireStory/ap-exclusive-cia-twitter-facebook-14878904#.TrPD5exD2uI
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Cautatorul

"Casa Albă: Nu avem dovezi privind existenţa extratereştrilor

Administraţia prezidenţială americană este suspectată că ştie ceva despre omuleţii verzi de pe alte planete. Casa Albă spune că nu ştie nimic.

Casa Albă a răspuns oficial cererii publicului privitoare la existenţa extratereştrilor, spunând că nu are nicio dovadă că extratereştrii există sau că ar fi încercat vreodată să intre în contact cu oamenii notează NewsIn.

Două petiţii pe această temă au fost postate pe site-ul "Noi, poporul" (iniţiativă pentru a se permite americanilor să-şi prezinte îngrijorările preşedintelui şi administraţiei). Ambele au primit 17.000 de semnături.
"Administraţia nu are nicio dovadă că ar exista viaţă în afara planetei noastre sau că vreo prezenţă extraterestră ar fi contactat vreun membru al rasei umane", a spus un oficial, Phil Larson. "În plus, nu există informaţii credibile care să sugereze că vreo dovadă este ascunsă de public", a subliniat el.

Larson a spus totuşi că posibilitatea vieţii extrarerestre este discutată şi explorată, inclusiv prin unele proiecte NASA, şi nu a exclus existenţa ei. "Mulţi oameni de ştiinţă au ajuns la concluzia că, probabil, printre stelele din univers, există o planetă alta decât a noastră care găzduieşte viaţă", a subliniat el."

http://www.realitatea.net/casa-alba-nu-avem-dovezi-privind-existenta-extraterestrilor_885002.html

Xanadron

#1873
Citat din: Cautatorul din  08 Noiembrie 2011, 13:08:08
"Casa Albă: Nu avem dovezi privind existenţa extratereştrilor

Administraţia prezidenţială americană este suspectată că ştie ceva despre omuleţii verzi de pe alte planete. Casa Albă spune că nu ştie nimic.

Casa Albă a răspuns oficial cererii publicului privitoare la existenţa extratereştrilor, spunând că nu are nicio dovadă că extratereştrii există sau că ar fi încercat vreodată să intre în contact cu oamenii notează NewsIn.

Două petiţii pe această temă au fost postate pe site-ul "Noi, poporul" (iniţiativă pentru a se permite americanilor să-şi prezinte îngrijorările preşedintelui şi administraţiei). Ambele au primit 17.000 de semnături.
"Administraţia nu are nicio dovadă că ar exista viaţă în afara planetei noastre sau că vreo prezenţă extraterestră ar fi contactat vreun membru al rasei umane", a spus un oficial, Phil Larson. "În plus, nu există informaţii credibile care să sugereze că vreo dovadă este ascunsă de public", a subliniat el.

Larson a spus totuşi că posibilitatea vieţii extrarerestre este discutată şi explorată, inclusiv prin unele proiecte NASA, şi nu a exclus existenţa ei. "Mulţi oameni de ştiinţă au ajuns la concluzia că, probabil, printre stelele din univers, există o planetă alta decât a noastră care găzduieşte viaţă", a subliniat el."

http://www.realitatea.net/casa-alba-nu-avem-dovezi-privind-existenta-extraterestrilor_885002.html

La comunicate d-astea evident mincinoase :x s-ar putea raspunde eficient doar prin adoptarea unei legi privitoare la sanctionarea penala a sperjurului politic.
Care presupun c-ar duce insa la golirea brusca :-D a Parlamentelor si Guvernelor de pe toate meridianele.

Dincolo de "revolte virtuale" insa, chiar exista asemenea proiecte complexe de schimbare a paradigmei globale actuale, inclusiv legislative (similare cumva ideii "Ligii Ultimilor Romani"). Pentru cine are rabdare, recomand amplul studiu "The Venus Project":

http://www.thevenusproject.com/en/the-venus-project
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

mr

Sursa nociva a crizei din 2008 este departe de a fi eliminata. Nici nu prea se fac eforturi pentru asta. Nici nu prea sunt semne ca se vrea!

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/afirmatie-soc-urmatorul-faliment-va-fi-al-bancii-goldman-sachs-156054.html
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein