Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 21 Vizitatori vizualizează acest subiect.

horia2008

Citat din: calator astral din  23 August 2011, 12:13:27

Imagini foarte foarte clare ale unui disc incredibil,cum nu am mai vazut, filmat recent in Brazilia (Stiri TV Braziliana) :


Iulie, deja vizionat

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,3498.msg59914.html#msg59914

calator astral

Iti multumesc pt link horia. E o completare in acest caz,e o alta televiziune si trei noi filme personale ale unor martori prezenti. Interesant.

fratelelup

un tip l-a facut din leduri,o sa caut link-ul tot de la brazilieni....e un fake

horia2008

trecut si aici in revista, de fapt pe asta o cautasem
cred ca la asta te referi frate lup...

http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,550.msg59877.html#msg59877

calator astral

Da, e clar. Exact asta banuiam,va multumesc.


Siberia

Citat din: fratelelup din  23 August 2011, 19:07:50
http://www.lovendal.net/wp52/guvernul-mexican-va-dezvalui-secrete-de-stat-cutremuratoare-despre-calendarul-mayas-intr-un-nou-documentar-cu-privire-la-2012/

    Pacat ca d-nul Lovendal n-a precizat ca guvernul mexican a pus aceasta conditie majora ca documentarul sa fie lansat inainte de terminarea calendarului mayas.
    Sursa articolului sau  - pe care vad ca n-o precizeaza, este asta:

http://www.reuters.com/article/2011/08/17/idUS269735214920110817
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

SLEAH19

Citat din: Xanadron din  23 August 2011, 09:38:34
Fara comentarii: "Roubini socheaza din nou: Revoltele se vor extinde. Capitalismul se autodistruge."

http://www.wall-street.ro/articol/International/108157/Roubini-socheaza-din-nou-Revoltele-se-vor-extinde-Capitalismul-se-autodistruge.html

    Roubini s-a pus pe socat.
       Ce treaba are capitalismul si economia de piata cu revoltele din Orientul Mijlociu, nordul Africii si nemultumirile din China . Eu cred ca aia se revolta si au tensiuni tocmai gandindu-se ca la capul trebii , ajung si ei la capitalism si economie de piata si scapa de dictaturi.
   
           Capitalismul se autodistruge pentru ca nu niste mari smecheri nu i-au mai respectat regulile . Nu de revolte are nevoie ci de reforme.

     
   
O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

Siberia

Exista temeri ca Monumentul din Washington s-ar putea inclina din cauza cutremurului de 5,9 grade produs azi in Virginia.

http://foxnewsinsider.com/2011/08/23/d-c-police-officer-theres-concern-that-washington-monument-may-be-tilting-following-5-9-magnitude-earthquake/

http://www.washingtontimes.com/blog/watercooler/2011/aug/23/picket-fnc-reports-washington-monument-may-be-tilt/

-  Va mai amintiti serialul The Ev3nt si cutremurul care distrugea Monumentul din Washington ?  -
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

padme

http://www.descopera.ro/dnews/8634221-extraterestrii-ar-putea-distruge-omenirea-pentru-a-proteja-alte-civilizatii

O parere...oficiala sa zicem: pozitia anumitor cercetatori vizavi de reactia altor civilizatii la intalnirea cu Terra.

zana@M

România poate da în judecată Holywood-ul pentru extratereştrii copiaţi după Brâncuşi

http://www.realitatea.net/pogany-extraterestri_864303.html

Indiferent de filmul în care apar şi creatorul lor, alienii filmelor de la Hollywood, şi apoi reprezentările lor în pop cult, au un strămoş comun.

Chipul extratereştrilor din filmele americane sunt copiate după sculpturile lui Constantin Brâncuşi, crede avocatul Gheorghe Piperea


"Extraterestri din filmele americane arata ca dra Pogany, astfel cum a portretizat-o romanul Brincusi! Ba chiar, intr-un film cu o calatorie pe marte, avindu-l in rolul principal pe Gary Sinise (si intr-un rol secundar pe Tim Robbins), celebrul chip de pe marte, care se dovedeste in film a fi o nava spatiala, este exact chipul drei Pogany!", mai scrie avocatul.

Nu cred  sa ia masuri cineva din cei ce ne conduc....

,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

zana@M

Inca o stire care mi se pare destul de interesanta .

http://www.realitatea.net/nasa-a-descoperit-cele-mai-reci-stele-din-univers_864410.html


Oamenii de ştiinţă din misiunea WISE de la NASA au descoperit cea mai rece clasă de stele, cu temperaturi apropiate de cea a corpului uman.

Astronomii au vânat aceste stele decenii întregi, fără succes. Printr-un telescop normal, sunt aproape imposibil de văzut, însă telescopul WISE, cu infraroşii, a putut zări şase stele pitici Y, relativ aproape faţă de soarele nostru, la o distanţă de circa 40 de ani lumină.

Până acum , WISE a descoperit 100 de pitice maro noi, însă misiunea continuă. Din cele 100, şase sunt clasificate drept stele Y. Una dintre ele, denumită WISE 1828+2650, deţine recordul de temperatură pentru cea mai rece stea pitică maro - 25 de grade Celsius.


,,TU ESTI CAUZA IAR LUMEA ESTE EFECTUL ,SCHIMBA-TI IDEILE DESPRE LUME -SI LUMEA SE VA SCHIMBA,,

Cautatorul

#1557
"Barack Obama, băiat de cartier sau francmason? Ritual uluitor al preşedintelui SUA - VIDEO

Pentru preşedintele SUA nu există sintagma "o simplă strângere de mână". Obama are un ritual cu totul neobişnuit când vine vorba de asta.


Şeful de la Casa Albă a stârnit uimirea a milioane de utilizatori de internet, care l-au văzut într-o situaţie mai puţin obişnuită.

La o întâlnire mai puţin protocolară, Barack Obama a întâlnit, se pare, o mai veche cunoştinţă iar ritualul lor de strângere a mâinilor a fost de-a dreptul uluitor. Nu puţini au fost cei care au apreciat că de fapt este vorba de un ritual francmasonic."

http://www.realitatea.net/barack-obama-baiat-de-cartier-sau-francmason-ritual-uluitor-al-presedintelui-sua-video_864493.html



Obama Shakes Hands - Fresh Prince Style


Stirea imi aduce aminte de:

Obama - Yes We Can = Thank You Satan


Siberia

Progress cargo spaceship falls in eastern Russia

Cargoul spatial rusesc Progress M-12M s-a prabusit in Estul Rusiei. Epava navei spaţiale a fost găsita în regiunea Altai din sudul Siberiei, nava fiind rupta în trei bucati, conform relatarilor..

The Russian cargo spaceship Progress M-12M has crashed to Earth in eastern Russia. The spacecraft's wreckage was found in the Altai Region in southern Siberia, the ship having reportedly broken into three parts.

http://rt.com/news/progress-space-lost-russia-045/

Daca nu ma insel, este al 4-lea incident de acest gen in decurs de o luna (Rusia,Sua, China, Rusia)
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti