Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 15 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Siberia

CitatRidicã-te ºi mergi, omule! Cãci degeaba þi-au promis alþii un corp nou... dacã þi-au halit sufletul în schimb.
Din pacate cred ca el n-a fost pe faza cand "prietenii" lui l-au lipit de scaun . Acum si daca ar rvea sa se mai ridice nu mai poate :D
"The end is the beginning of all things, Suppressed and hidden, Awaiting to be released through the rhythm Of pain and pleasure." - Jiddu Krishnamurti

Nox

#961
Sunteți rãutãcioși. Omul ºi-a zis pãrerea în funcție de competența sa. Problema e cu cei care-și dau cu pãrerea și chiar n-au nici o competențã.
Nu tot ce zboară şi este necunoscut este extraterestru.
All warfare is based on deception. -- Sun Tzu, 600 BC

All types of knowledge, ultimately mean self knowledge. -- Bruce Lee

abyss

Exact. Deci, cam care ar fi competenþa sa în materie de teologie? Nici una cred. Pe de altã parte la ce existenþã chinuitã a fost supus sã îndure ºi având aºa o inteligenþã uluitoare în dotare ar fi avut cele mai multe ºanse sã înþeleagã pe deplin viaþa.   


Cautatorul

Misterul ploii rosii din India conduce catre extraterestri

In anul 2001, in regiunea Kerala din sudul Indiei, locuitorii au fost ingroziti de o ploaie rosie, misterioasa, care a cazut constant timp de aproape doua luni. Intrigati, oamenii de stiinta, printre care si Godfrey Louis de la Universitatea de Stiinte din Cochin, au colectat mai multe mostre de lichid pe care au incercat sa il analizeze, in speranta ca vor dezlega tainele bizarului fenomen....

Si cu toate acestea, misterul s-a adancit atunci cand stropii de ploaie au fost analizati la microscop. Cercetatorii au descoperit ca apa este intesate cu globule rosii dar ceea ce era si mai ciudat, a fost faptul ca nu exista nicio urma de ADN in astfel de celule. Godfrey Louis si-a publicat rezultatul cercetarilor in revista Astrophysics and Space, in anul 2006, sugerand posibilitatea ca globulele, in fapt niste extremofile, sa fi trait initial pe o cometa care s-a dezintegrat in contact cu atmosfera Terrei, alimentand ipoteza panspermiei.



Noile studii au aratat apoi ca celulele in cauza reactioneaza la temperaturi ridicate si chiar se inmultesc la 121 de grade Celsius, comportament nemaintalnit in cazul speciilor terestre. " In aceste conditii extreme, celulele s-au inmultit, dar au ramas inerte la temperatura normala a camerei", suna un fragment din raportul oamenilor de stiinta. Atunci cand au fost expuse la o lumina puternica, celulele au capatat o fluorescenta bizara, un astfel de spectru fiind intalnit cu precadere in norii de gaz si praf din jurul unei stele indepartate din constelatia Licornul. Concluziile au intarziat sa apara pana in prezent, desi desi ipoteza vietii extraterestre pare sa prinda tot mai mult contur in rapoartele oamenilor de stiinta implicati in proiect.


http://www.descopera.ro/dnews/7098531-misterul-ploii-rosii-din-india-conduce-catre-extraterestri
http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2010/09/mystery-of-indias-red-rain-of-2001-points-to-extraterrestrial-origin.html

Xanadron

#965
Chinezii :-) au ajuns, se pare, destul de departe SI in domeniul teleportarii cuantice...

http://news.yahoo.com/s/time/08599201668700

De fapt doar titlul stirii e cu teleportarea, fiind vorba "doar" de o criptare cuantica a mesajelor, utilizind un laser cu radiatie vizibila (albastra si nu infrarosie - utilizata de sisteme similare americanesti -, pentru ca semnalul sa patrunda mai usor sub apa si sa permita comunicarea discreta cu submarinele in imersiune):

quantum encryption,  already used by a few banks and governments for highly sensitive information on a smaller scale. The Chinese scientists write in Nature Photonics that a quantum communication network could be "within reach of current technology on a global scale."
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Urban



Xanadron

Ca tot s-au aniversat de curind 9 ani de la asa-zisul atac terorist al fantomei lui Bin Laden 8-) asupra Turnurilor Gemene, merita citit-vazut un studiu aprofundat si f. documentat al dr. Judy Woods asupra extrem de probabilei utilizari a armelor scalare si/sau explozivilor deloc clasici in scopul prabusirii "ireal de rapide"  - si oricum imposibile, dupa calculele unor ingineri seriosi - a zgirie-norilor, dar si a celebrei "Building 7" - pravalita si ea fara vreun motiv aparent (in afara de cel ascuns al distrugerii unor arhive CIA "incomode").
In orice caz, topirea a circa 1400 de masini de linga Twin Towers (unele la distantze apreciabile), fara aprinderea hirtiilor din zona macar, NU poate avea o alta explicatie.

http://www.drjudywood.com/articles/DEW/StarWarsBeam5.html
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/200014/VIDEO-Doi-magicieni-frati-gemeni-au-levitat-3-ore.html

Eu nu cred ca respectivii au levitat! Nu poti sta cu picioarele asa atata timp, zic eu, da impresia ca se sprijina pe ceva, o fi energia?! :))))))))))
David Blaine care o face pt cateva secunde, poate, desi si aici am dubii, dar fratii gemeni, nu, parerea mea!

Xanadron

#970
:D Nici io nu cred c-au levitat "pe bune", padme! - asta nu inseamna insa ca gravitatia Matrixului nu poate fi "pacalita" de adevaratii initiati (care niciodata nu vor sa se dea insa-n spectacol), si nu doar prin hipnoza-n massa sau alte smecherii.
As fi vrut oricum sa vad faza "urcarii pe pozitie" a gemenilor chilieni. Si-a coboririi, evident.  :wink:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

padme

#971
Citat din: Xanadron din  15 Septembrie 2010, 11:14:44
As fi vrut oricum sa vad faza "urcarii pe pozitie" a gemenilor chilieni. Si-a coboririi, evident.  :wink:

Pai aia ma asteptam sa vad si eu, normal, da'  cumva, pt un motiv necunoscut,  autorul filmarii incepe pe la sfarsit si chiar dupa ce se termina timpul ei nu coboara! Or fi asteptat sa plece lumea?! :))))))))))
Eee, aici nu e vorba de initiati - l-am vazut si eu pe unul care a facut o demonstratie, nu de levitatie, altceva, cu public si a facut totul pe fata!
Ce au facut chilienii astia imi aduce aminte de... iluzionistul ala al nostru, nu mai stiu cum il cheama, care a venit intr-o emisiune ProTv parca, sa miste el niste pixuri in aer. Astia de la Cronica au fost mai jmecheri cu 2 secunde, au facut rost de o filmare de foarte aproape, unde se vedeau ele, pixurile alea, cum levitau legate cu guta! So... iluzionismu' asta... e chiar o iluzie, sa nu uitam! :))))))

DeReLiCt

#972
Viata pe acest pamant, tocmai s-a schimbat: Curentul Nord-Atlantic a disparut.

http://www.infiniteunknown.net/2010/09/14/life-on-this-earth-just-changed-the-north-atlantic-current-is-gone/#more-24753

Aceasta stire/speculatie ma face sa ma gandesc involuntar la "The day after tomorrow". Stiti cum e... ultimul stinge lumina :)  :crescentmoon:
A studia ºi a nu gândi este o risipã. A gândi ºi a nu studia este periculos.

Xanadron

Citat din: Urban din  09 Septembrie 2010, 19:59:58
Recomand:

http://www.ioncoja.ro/2010/08/decalogul-junelui-na%c8%9bionalist-5/

Pe pariu ca stimabilul si curajosul profesor Coja e serios expus unor accidente de circulatie, chiar daca n-o avea permis de conducere?! :-D
Serios acum, Urban - interesant link, chiar daca se ignora acolo foarte probabilul razboi cu Iranul ca factor accelerator al pregatirii (si, evident, mai intai pustiirii relative) a "teritoriului de rezerva" numit Romania.

Ca sa fiu insa si ontopic, recomand si io un link:

http://www.youtube.com/watch?v=N7l4jD-EZ3k&feature=player_embedded

(Obamel si premierul britanic Cameron discutind... oficial :-o cazul hackerului US-Stellar Navy Gary McKinnon)
Hmmm... teme OZN-istice dezbatute oficial, la cel mai inalt nivel?!  :roll:
Mi se pare o premiera absoluta - si implicit un semn...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Xanadron

#974
Asta chiar ca-i tare - s-a descoperit (cica) gena prostiei !!!  :-D

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/200644/S-a-descoperit-Gena-Prostiei.html

Ocazie cu care mi-am pus si eu o semnatura "ontopic" in profil :lol:
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/