Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Legaturi catre stiri interesante!

Creat de jackie28t, 12 Iulie 2006, 01:12:37

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 13 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Cautatorul

"Japonia va construi o bazã pe Lunã pânã în 2020


Pânã în 2015, Agenþia Spaþialã japonezã (JAXA) va trimite pe Lunã roboþi umanoizi, în cadrul unui proiect de 2,2 miliarde de dolari, iar dacã totul va decurge conform planului, niponii vor avea, pânã cel târziu în 2020, o bazã selenarã care va deservi roboþi, nu astronauþi în carne ºi oase.

Roboþii japonezi care vor ajunge pe Lunã vor fi giganþi de 300 de kilograme, echipaþi cu ºenile, panouri solare, seismografe, camere video HD ºi o mulþime de alte echipamente ºtiinþifice. De asemenea, vor avea braþe similare cu cele ale oamenilor, pe care le vor folosi pentru a culege mostre de rocã, ce vor fi trimise pe Terra pentru analize. Roboþii vor fi controlaþi de operatori umani, însã vor fi dotaþi totodatã cu un anumit grad de autonomie, care le va permite sã ia decizii pe cont propriu.

Aceºti roboþi vor construi ulterior o bazã în apropere de Polul Sud al Lunii. Aceasta va fi dotatã cu panouri solare ºi va servi drept adãpost pentru viitorii roboþi-coloniºti."


http://www.realitatea.net/japonia-va-construi-o-baza-pe-luna-pana-in-2020_716046.html

abyss

Russian DNA Discoveries - MIND BLOWING!
http://www.aeonia.com/russian-dna-discoveries-mind-blowing


Adn-ul uman este un internet biologic superior in multe privinte celui artificial. Ultimile descoperiri rusesti explica direct si indirect fenomenele precum clarviziune, intuitie etc.


kitzkhan

#918


Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY

extrateresru_ro

Citat din: padme din  03 Iunie 2010, 16:12:43
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/copil-de-10-ani-cu-puteri-supranaturale-localnicii-e-diavolul.html
Doamne ,cica a intrat diavolul in copil.mare mai este prostia omeneasca,dar dupa cum interviu etse luat de cei de la protv,,cred ca le sare inima de bucurie'  ce ,nu te astepti la nimic bun din partea unui reporter ca nustie dacat sa ia interviuri nimic altceva.,sarmanu copil.uite asa ne intoarcem din nou la inchizitie.
am incrededere in fiecare OM,dar nu am incredere in diavolul din el.

alinutzu

http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=12716:reactie-la-rosia-montana&catid=37:mediu&Itemid=63
CitatUltimele 330 de tone de aur si 1680 de argint vor sa fie exploatate, pana la ultima roca de minereu, de compania Gold Corporation, careia i-a fost concesionata exploatarea.
can't stop the signal ...

Cautatorul

#923
"Teleportare cuanticã reuºitã pe o distanþã record de 16 kilometri"
"Oameni de ºtiinþã chinezi au publicat în jurnalul Nature Photonics rezultatele unei cercetãri care aratã cã teleportarea prin entanglement cuantic ar putea duce la dezvoltarea de computere cuantice ºi comunicaþii care nu pot fi interceptate.

Chinezii au reuºit sã transmitã ,,teleporteze" informaþii pe o distanþã de 16 kilometri. ,,Aceasta este cea mai mare distanțã raportatã pânã acum, de 20 de ori mai mult decât ultimul experiment", a declarat Cheng-Zhi Peng, unul dintre coautorii studiului ºi cercetãtor la University of Science and Technology of China ºi Tsinghua University din Beijing

...

Informaþia ajunge mai repede decât viteza luminii, dar pentru a o citi, oamenii de ºtiinþã au nevoie de cheie pentru a decoda informaþia, care va veni prin metode tradiþionale. Avantajul principal al acestei tehnologii ar fi faptul cã nu pot fi interceptate pentru cã nimic nu poate interveni între douã particule entanglate."

http://www.realitatea.net/teleportare-cuantica-reusita-pe-o-distanta-record-de-16-kilometri_717464.html


O alta stire interesanta:

"Constantele fizice variazã în Univers"

"Principiile fizicii trebuie sã funcþioneze la fel în tot universul observabil, acum însã au fost descoperite zone în spaþiu în care constantele nu sunt fixe"

http://www.realitatea.net/constantele-fizice-variaza-in-univers_717294.html

In cpncluzie tot ce vedem noi in spatiu si ne miram s-ar putea sa fie fals... pentru ca pana acum s-a considerat ca legile fizicii sunt aceleasi in tot universul inclusiv constantele universale.

abyss


Urban

Citat din: pri3st3ss din  11 Mai 2008, 18:55:59

In 1971, astronautii de pe Apollo 15 au fotografiat o forma eliptica ciudata, pe jumatate ingropata in solul lunar. I s-a dat indicativul AS15-P-9630. Cum specialistii si-au dat seama ca este o constructie metalica, a inceput investigarea asupra originii ei.
La acea data, numai sovieticii puteau fi intrebati daca­ nu cumva era un modul de-al­ lor...Nu era.
Cele doua agentii spatiale, americana si sovietica, au ingropat securea razboiului spatial pentru a elucida enigma.
Dupa mai multe simulari, in 1976 a plecat spre Luna, de la baza aeriana Vandenberg, California, misiunea Apollo 20, avandu-i la bord pe astronautii W. Rutledge si Leona Snyder, amandoi de la Bell Laboratories, angajati ai USAF, dar care nu faceau parte din corpul astronautilor, si cosmonautul Alexei Leonov, recunoscut ca primul om care a facut o iesire individuala in spatiu.
Misiunea, socotita de specialistii NASA­ imposibila, pentru ca pilotii lor nu aveau decat un antrenament sumar de astronauti,
era condusa de experimentatul Leonov, care fusese si capitanul misiunii Apollo-Soyuz din 1975, cea care a fixat coordonatele epavei extraterestre.

Rutledge a declarat ca modulul Apollo 20 a aselenizat in apropierea navei si ca el si Leonov au intrat in epava, care parea a fi extrem de veche, "antica" dupa cum li s-a parut cercetand tehnica de la bord.
Era imensa, o nava-mama, avand locuri de andocare pentru mai multe vehicule spatiale, care lipseau.
Nava se prabusise, la bord fiind descoperit trupul unei umanoide foarte bine conservat intr-un sarcofag ce amintea de paturile criogenice din filmele S.F....Bineinteles ca marturia lui Rutledge nu a fost confirmata de oficiali de la NASA, care au declarat ca n-au avut niciun astronaut cu acest nume....Rutledge­ a pus la dispozitie filmul de cateva ore inregistrat in timpul misiunii spatiale.
Jurnalistul italian l-a trimis unor specialisti care l-au analizat si au eliberat certificat ca este autentic.
Marturia lui Rutledge nu este chiar singulara.

Ingo Swann, un specialist in fotografie, a scris o carte ("Penetration"), despre cum a fost recrutat sa lucreze pentru NASA la un set de fotografii luate de misiunea Apollo- Soyuz din 1975....Swann a auzit ca aselenizarile fusesera interzise din 1971 tocmai pentru ca toti astronautii au raportat activitatile unor entitati necunoscute pe Luna, ultimele misiuni fiind chiar defectate de catre acestea.

Pentru cine e interesat sa rasfoiasca cartea, o aveti mai jos in format pdf.

padme

Merci pt carte!
http://www.rufon.org/forum/index.php/topic,2664.0.html

Aici sunt fimele sau presupusele filme postate pe youtube, inclusiv emisiunea in care am auzit vorbindu-se de aceasta misiune?!


Ronin

Am postat stirea si pe "semper" :

Afghanistan: Geologii americani au descoperit rezerve minerale in valoare de aproape 1.000 miliarde dolari


Geologii americani au descoperit rezerve minerale in valoare de aproape 1.000 de miliarde de dolari in Afghanistan, inclusiv vaste depozite de cupru, litiu, fier, aur si cobalt, care pot face din aceasta tara unul dintre cei mai mari exportatori mondiali, anunta New York Times, preluat de AFP.

Rezervele de litiu sunt mai mari decat cele detinute de Bolivia, tara considerata in prezent primul exportator mondial. Litiul este un element chimic esential pentru industria electronica, fiind folosit in domenii extrem de largi, de la baterii de telefoane mobile pana la laptopuri si masini electrice.

Rezervele Afghanistanului sunt atat de mari incat ar putea deveni "Arabia Saudita a litiului", potrivit unui memorandum intern al Pentagonului, citat de ziaristii americani.

Depozitele de cupru si de fier sunt suficient de mari pentru a face din aceasta tara unul dintre cei mai mari producatori mondiali.

"Este un potential uluitor aici", a declarat generalul David Petraeus.

Echipa de geologi americani si de oficiali ai Pentagonului a descoperit rezervele minerale cu ajutorul hartilor si datelor culese de expertii rusi in timpul ocupatiei sovietice din anii '80.

Presedintele Hamid Karzai a fost informat recent despre aceste descoperiri, au precizat oficialii americani.
LINK   http://www.hotnews.ro/stiri-international-7419791-afghanistan-geologii-americani-descoperit-rezerve-minerale-valoare-aproape-1-000-miliarde-dolari.htm
http://ordinulnegru.blogspot.com/
În timp ce toti oamenii accepta realitatea obiectelor, care sunt perceptibile simturilor lor, Socrate are o atitudine dispretuitoare fata de oamenii, care cred ca pentru a deveni reale lucrurile trebuie sa fie palpabile.

Shadowman

" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."

                                                                                        JOHN F. KENNEDY