Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Ocean

Creat de cristi, 12 Iunie 2006, 16:01:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristi

Nu stiam unde sa intreb asa ca am facut un topic special.. poate nu sunt eu destul de documentat.. dar exista vreo agentie cunoscuta care cauta semne de viata inteligente in oceanele lumii? din moment ce unele locuri sunt considerate abisuri sa inteleg ca nu au fost cercetate.. dupa mine cel mai  bun loc pentru o baza secreta in afara de antartica este sub apa.. tocmai am dat un google cu cuvantul ocean si nu am gasit nimic.. ciao!  :-D

xennon_2000

Sub apa mishuna mii de submarine (americane, rusesti, chineze, japoneze, europene)....si se spioneaza unul pe altul...asa ca....no way

pri3st3ss

MAI AVEM UN OCEAN

Un seismolog american, Michael Wysession, si un fost student de-al sau, Jesse Lawrence, au descoperit inca un ocean in straturile adanci ale planetei noastre, de marimea Oceanului Arctic, sub partea de est a continentului asiatic. Analizand peste 600.000 de seismograme din toata lumea, Wysession a poreclit descoperirea "anomalia Beijingului", deoarece a constatat ca undele seismice provocate de miscarile placilor tectonice sunt incetinite in zona din strafundurile Pamantului ce corespunde zonei de la suprafata, unde se afla capitala chineza. Or, se stie ca atenuarea undelor seismice se datoreaza actiunii apei, care actioneaza ca un lubrifiant in miscarea placilor tectonice, explica specialistii. O monografie completa a acestei descoperiri va fi data in curand publicitatii de catre American Geophysical Union.


http://www.ziarulcn.com/article/mai-avem-un-ocean-46369.html
Ii invat si ei se indeparteaza,
Ascult si ei se se apropie....
Puterea mea, este tacerea mea.

calinahanna

CitatScientists scanning the deep interior of Earth have found evidence of a vast water reservoir beneath eastern Asia that is at least the volume of the Arctic Ocean.

The discovery marks the first time such a large body of water has found in the planet's deep mantle.


Sau asta, de fapt...
Si sursa pe care am gasit-o eu este urmatoarea:http://www.livescience.com/environment/070228_beijing_anomoly.html.