Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Suprapopulatia Mondiala

Creat de Interesent, 03 Iunie 2006, 00:15:48

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

xennon_2000

mey!....u tii dieta sa mannci sanatos sau sa slabesti?!

calinahanna

@xenon_2000
Mey...
Eu nu tin dieta.
Eu nu mai manac ce mancam acum cativa ani... (la hrana ma refer :-D).
Era normal sa se vada ceva, din moment ce numarul caloriilor a scazut :wink:
La asta ma refeream.
Sunt 3 variante. Ori reactionez eu urat (adica nu reactionez, de fapt), ori indiferent ce mananc, tot cam aia e... :evil:, ori nu a trecut inca destul timp ca sa se vada ceva...

udar

Citat din: xennon_2000 din  22 Decembrie 2006, 08:52:05
Suna cam dramatic calinahanna!dar cred ca ai dreptate.Exista un studiu in medicina ca oamenii secolului 21 s-au obisnuit deja cu mancarurile gatie (prajite), care sunt considerate cancerigene!omul ca si toate regnurile din natura se poate adapta treptat la toate conditiile grele de mediu sau antropice!Dar nu toti se adapteaza la fel!

Ce inseamna , de fapt, "s-au adaptat"? E clar ca organismul omului modern s-a obisnuit cu toate mizeriile pe care le bagam in noi zi de zi. Probabil ca daca i-ai baga pe gat un litru de ceva suc carbogazos unui om care nu a baut niciodata chestie din aceea, acela va muri pe loc. Dar aceasta adaptare nu inseamna imunitate! In timp substantele nocive se acumuleaza. Eu cred ca tocmai aceasta adaptare este extrem de periculoasa, pentru ca multi beau Coca Cola sa zicem, si nu au nici o neplacere de pe urma ei, plus ca au impresia ca nu le face rau. Daca s-ar simti rau dupa ce ar bea chestia aia, va asigur eu ca s-ar opri di consumat...

P.S.: Dau exemplu cu Coca Cola pentru ca mi-e la indemana sa-l scriu. Toate sucurile carbogazoase sunt toxice, insa... fara exceptie!
Magic is any sufficiently advanced technology. (Arthur C. Clarke)

xennon_2000

Hai ca am cam deviat de la subiect!Ce parrere aveti de cresterea longevitatii umane prin mod. adn-ului ....daca am ajunge la 150 de ani fiecare, ne vom inmulti prea mult?!sa punem oare legi in acest sens..ca la chinezi?sa nu facem mai mult de 2 copii