Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure UFO

Creat de liviutatarus, 06 August 2023, 18:00:44

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss


fiulploii

Citat din: abyss din  28 Mai 2024, 22:36:13... e posibil sa fie un alt eveniment mult mai important de la care ne este abătută atenția cu subiectul asta de tipul ''pătură king size'': UFO/alegeri/filistina/putin/china/AI Reset/green deal/4th IR/etc. Posibil altceva. Am prins un fir slab, dar straniu fiindcă se conturează cu mult înainte de eveniment. Voi aduna mai multe fire si discutam separat pe un alt topic curând.

Astept cu interes.

fiulploii

Au fost reabilitați Dr. James McDonald, colonelul Philip J. Corso sau Travis Walton și nu am aflat? Și mulți alții ca ei?

De ce s-a schimbat denumirea din UFO in UAP iar din EBE in NHI? Ce înseamnă asta?

De ce nu se spune in clar, ca parte din dezvaluire, care tehnologii de azi sunt de fapt retro-inginerii?

De aceea eu susțin că dezvăluirea este de fapt o mare învăluire. Stie cineva vreun guvern care a dezvaluit ceva important cu adevărat? Dați - mi voie să râd!

liviutatarus

"Stie cineva vreun guvern care a dezvaluit ceva important cu adevărat?"
Canada - https://www.ctvnews.ca/sci-tech/canadian-government-s-top-science-advisor-provides-update-on-official-ufo-study-1.6791393
Franta - https://www.newscientist.com/article/dn11443-france-opens-up-its-ufo-files/
Marea Britanie - https://www.gov.uk/government/publications/ufo-reports-in-the-uk
Japonia - https://www.reuters.com/article/idUST370172/
si mai sunt tari, dar mai putin importante.
SUA - prin audierile din Congres

"De ce nu se spune in clar, ca parte din dezvaluire, care tehnologii de azi sunt de fapt retro-inginerii?"
Kevlarul, fibra optica, microprocesorul, circuitele integrate.

fiulploii

 Sa fie cu iertare colega @liviutatarus dar nu pot lua in considerare asemenea prezentari de "pauar point" , imi par doar a pregati terenul pentru ultima din serie daca iti mai aduci aminte de cei patru cavaleri ai apocalipsei dinaintea resetarii si anume: criza financiara, pandemie, razboi si alieni. Ca o fi invazie, ca o fi altceva inca nu s-au hotarat "babajetii".
  Nu e nimic oficial cu subiect si predicat spus clar despre ufo si conexe, nici macar arhivele partiale publicate si cosmetizate inainte. Parerea mea, evident.
  Cat despre kevlar, fibra optica, si altele e doar barfe pe la colturi, io-s mai pretentios , vreau ceva oficial, is satul de susoteli. Cum spuneau altii , " the show must go on"