Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Disclosure UFO

Creat de liviutatarus, 06 August 2023, 18:00:44

« precedentul - următorul »

snapisrl şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

liviutatarus

Hmmmmm...
De la o sursă bine informată care a văzut videoclipurile cu UAP încă reținute de @Departamentul de Război, accesibil pe serverele sale SIPRnet extrem de clasificate: ,,Printre multe altele, avem videoclipuri cu următoarele: «Am văzut personal acesta pe SIPR. Un videoclip de acum șase ani din Golful Persic, color, în timpul zilei, al unei sfere albe cu aură de plasmă în jurul ei, zburând din apă lângă un petrolier, pilotul devine apoi alb-încins și negru-încins, fără nicio încercare de identificare, apoi sfera zboară și aproximativ la jumătatea videoclipului de ~13 minute, o altă sferă albă zboară în zonă în timp ce pilotul a deviat pentru a urmări prima, iar a doua rămâne o vreme înainte de a decola din nou. Videoclipul se termină apoi după încă câteva minute în care pilotul elicopterului urmărește prima sferă. «Nu le-am văzut, dar mi-au fost descrise de cineva acum public care a fost în UAPTF: «1. Un videoclip al unui disc negru de trei ori mai mare decât o platformă petrolieră, care a fost surprins zburând sub apă lângă o platformă din Golful Mexic. ,,2. Un videoclip de la un B-52 în care un disc se apropie, încetinește pentru a ține pasul, apoi se îndepărtează la final, în tot acest timp NHI privind pe ferestre/câmpuri de forță/cum ar numi ei ferestre. ,,3. Acesta mi-a fost descris de o sursă de la ODNI. Un orb care se joacă de-a șoarecele și pisica cu o dronă Reaper la aproximativ 30000 de picioare înălțime. O forțează să evadeze, apoi ține pasul cu ea, o ocolește pe aripa dreaptă, apoi se îndepărtează. Toate acestea erau la rezoluție 4K sau mai bună, așa cum mi-a spus sursa mea, care este extrem de bine autorizată și cineva în care am încredere implicită." De asemenea, am vorbit cu mai multe persoane din interior autorizate de TS-SCI care au descris multe videoclipuri și imagini similare, irefutabil de anormale, care sunt încă reținute de Pentagon. Mi s-a spus că este extrem de puțin probabil ca aceste imagini să fie publicate oficial de AARO și că publicul este indus în eroare într-o strategie clară de dezinformare. Fie... @SecWar şi @POTUS sunt conștienți de această înșelăciune, este neclar. Să sperăm că nu se vor lăsa înșelați, nici pe ei înșiși, nici publicul.
https://x.com/rosscoulthart/status/2028221788229079184