Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN-iști din toate tările, uniți-vă!

Creat de Godak, 11 Iulie 2017, 19:43:52

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Godak

În timp ce RUFON-iștii o ard la rece cu fel de fel de discutologii.... "..." lucrează și acționează!

Acum două săptămâni, 2D Farcaș și G. Cohal au intrat în posesia întregii arhive Călin N. Turcu. Însumând: întreaga bibliotecă + dosare dactilografiate și olografe, la alegere. Aparent, donația a fost făcută de soția răposatului Turcu, L. Turcu, către ASFAN, cu mențiunea (verbală) explicită de a fi puse la dispoziția publicului (fani OZN, cercetători, etc...). Săraca femeie, e naivă în ultimul hal!

Prin prezenta, mă adresez membrilor de rând ai Forumului RUFON. Să nu se supere "gradații" (ș.a.) Lor le-am trimis multiple mesaje private, însă opacitatea lor mentală, doctrinară și de ce gen o mai fi  ea, îi împiedică să judece aplicat și limpede.... Să doarmă pe coadă în continuare (mă rog, fracția care nu e șantajată pe sistem coloane, antene, germani, ș.a. Nu insistăm!) 

Rufoniști... Lăsați îngerii malak, hermeneuticile de filme hollywoodiene și mai toată oferta derutantă de pe acest Forum. În timp ce voi o frecați degeaba pe subiecte fără nici o miză reală, "băieții" pun sub cheie orice mai contează pe subiect în România. Sub ochii voști închiși și sub nasul votru amorțit!

Cine dorește să mai facă ceva util pe subiect, cât mai e timp, în puținul timp rămas, are la dispoziție mail-ul AlphaIndiaRomeo@protonmail.com   Restul, orice "societate" are nevoie de Tissot-ii ei...

PS. Câțiva de pe acest Forum nu înțelegeau de unde atâta vehemență în mesajele mele anterioare. Câțiva se vor găsi și acum să comenteze acid acest mesaj disperat. Sfatul meu: Băgați-i acolo unde merită!

prodcomb

Citat din: Godak din  11 Iulie 2017, 19:43:52
...
Acum două săptămâni, 2D Farcaș și G. Cohal au intrat în posesia întregii arhive Călin N. Turcu. Însumând: întreaga bibliotecă + dosare dactilografiate și olografe, la alegere. Aparent, donația a fost făcută de soția răposatului Turcu, L. Turcu, către ASFAN, cu mențiunea (verbală) explicită de a fi puse la dispoziția publicului (fani OZN, cercetători, etc...).
...

E bine; ,,săraca femeie" a scăpat de gunoi!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Godak

#2
CitatE bine; ,,săraca femeie" a scăpat de gunoi!

Ce gunoi visați, dle. @prodcomb? Insinuați cumva că dosarele lui Turcu, munca lui de o viață, ar fi "gunoi"? Că dacă am înțeles bine, ......
Iar formularea "săraca femeie" se referea la marea naivitate care o bântuie. Ea crede sincer că a pus acele materiale la dispoziția publicului. Că e (sau NU!) așa, vom vedea în viitorul apropiat. Văd că deja prin dvs. (dacă nu cumva sibilinic vă refereați la cu totul altceva) s-a început "munca" de devalorizare a persoanei și activității. Însă, dat fiind că Turcu e aproape unanim recunoscut ca "cel mai cel" investigator OZN pe care l-a avut România (mă refer la mediul civil), omuleții care sapă la temelia lui nu fac decât să se cufunde în ridicol și grotesc. E o mare probabilitate să continuați cu aceste combinații... Sunteți invitatul meu!

Lăsându-l pe @prodcomb în închipuirile lui gunoiarde, problema ridicată rămâne: unii sunt tranchilizați cu subiecte care nu duc nicăieri, hipnotizați de micile "evenimente" forumistice, alții le trag preșul de sub picioare, ....

PS. Ca să nu existe interpretări. Când am folosit în postul anterior termenul de "gradați", m-am referit la ierarhia de Forum. Nu la apartenențe improbabile în cazul lui arondalx și imposibile în cazul dlui. (......) E o oră înaintată și vorbesc prostii...  :-D :-D :-o :-o

prodcomb

Citat din: Godak din  11 Iulie 2017, 23:29:01
...
unii sunt tranchilizați cu subiecte care nu duc nicăieri
...

Aici ai dreptate. ,,Gunoiul" în cauză nu a dus și nu va duce la nimic și nicăieri.

În rest ,,de mortuis nil nisi bene".
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

mr

Ce ne-am face fara dumneata, domnule Godak!?
Le stii cu Contrainformatiile, le stii cu UFO-logia, le stii cu multe... dar le tii numai pentru matale, chiar daca mai arunci asa cate o ciosvarta la amarasteni sa le arati ce esti. Halal!

Un tampit  :rainbow:
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

abyss

Le stie....destul.
Dar ce dorești să facem dle Godak, sa descindem peste asfan?

Xanadron

#6
Dacă tot sîntem la ora sincerității, un alt tîmpit :-D adaugă o minusculă tentă serioasă constatărilor tale-n mare valabile, prietene @mr. Fiindcă... variabil-stimabilul coleg @Godak posedă realmente cunoștințe vaste-n domeniul ufo-conspiraționist, dar și capacitatea circumscrierii lor în peisajul evo- sau mai precis in-voluției jalnicei paradigme globale actuale.

Mă risc să presupun totuși că NU ăsta-i scopul prezenței lui aici, chiar dacă ar fi real-onestă dorința lui de-a optimiza/înviora cumva forumul prin îndemnuri-sugestii de aplecare și spre laturi practice ale cercetării enigmelor nu doar ozenistice. A nu se crede totuși c-aș fi convins de primirea vreunui ordin de servici 8-) ca să debunkerizeze mai tot ce emitem p-aciulea - direct sau doar prin verdicte apropo de inutilitatea unor topicuri (temă la care o să revin oricum pe larg luna aviatoare, că-i importantă.)

Înclin deci să cred că-i implicat un simplu exces de orgoliu - greu, dar nu imposibil de vindecat. :lol: D-aia aștept (fără bășcălie) mai multe contribuții constructive și din partea ta (unele le-ai avut deja), abilule dar și rigurosule coleg @Godak - pe care promit că n-o să te mai contrez deloc, chiar și-n domenii mai limpezi ca aqua chiara.
Gen alea tulburate de tine (din convingere, sînt convins) prin afirmații la fel strîmbe ca premizele statisticilor ălora cu presa mainstream de ex., în care se investește la greu (normal, doar confirma și mega-jurnalistul ăla neamț de la FAZ decedat mortal de curînd cît mălai a băgat în el siaiei ca să mintă cu aplomb decenii la rînd... chestie valabilă evident și pentru ...ăilalți, gen Russia Today etc.) și cît de ușor/ieftin poate fi ea compromisă cică de niște pârliți.

În rest, despre regretatul C. Turcu numai de bine - mai boșorog fiind ca voi l-am cunoscut și personal deși n-am fost chiar prieteni la toartă. Confirm deci că bănuia supravegherea lui... centralizată de către DSS-ul de-atunci - chestie afirmată și de colegul @Godak, care ne face să deducem că știe ceva mai multe ca noi ȘI pe tema cercetărilor ufologice... non-civile actuale. Mă îndoiesc oricum de vreo transparentizare a lor viitoare, fie și doar din motivul teoriilor aberante, gen invazii ET lansate-n diverse cărțulii de unii generalissimi presupuși a fi in the know. :-)

P.S. Deocamdată repet doar cu toată răspunderea că thread-uri precum Detectivi din spatele tastaturii depășesc cu mult - deși doar pe felie abstract-ideatică, doar RUFOn n-are capabilități operative - nivelul analizelor unor experți în descuscutarea ghemelor de date cunoscute ori doar deduse-n cei 26 de ani trecuți. Vorbesc nu de JE însă, fiindcă alți colegi au dovedit poate și mai multă ingeniozitate-n deducții, fie ele aparent fantezist ramificate.
Oi veni deci și cu argumente - solide, evident, chiar cu riscul de-a fi (din nou) bănuit că postezi nu doar sie.și, :-D redutabilule coleg @Grifon (n.b. - te-am propus și pt. cooptarea-n Dep. Zero, chiar dacă și asta-i doar o altă aiureală simbolică, cu utilitatea ei totuși - măcar pentru gimnastica neuronală, care-s convins în continuare că trebuie să rămînă scopul esențial al oricărui FORUM.)

Mai amîn deci o țîră cam lunga contribuție promisă-n cazul I.P. Culianu - conexă cu mai deloc cunoscuta ex-gașcă ocult-oficială pt studiul... demono-ufologic :evil: The Collins Elite & Nick Redfern, Ray Boeche etc., dar și re-conexă cu Jacques Vallee & Co. = de la Philip K. Dick la Aleister Crowley.
Și va fi interesantă, vă asigur, chiar dacă la fel de inutilă ca altele. :-D
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godak

CitatP.S. Deocamdată repet doar cu toată răspunderea că thread-uri precum Detectivi din spatele tastaturii depășesc cu mult - deși doar pe felie abstract-ideatică, doar RUFOn n-are capabilități operative - nivelul analizelor unor experți în descuscutarea ghemelor de date cunoscute ori doar deduse-n cei 26 de ani trecuți.

@Xanadron, îmi permit să te contrazic, făcând apel la ceea ce-am aflat la o miză mai mare, pe propria piele. Una dintre cele mai mari erori analitice este generarea de scenarii în lipsa unor date suficiente. Este o cale a eșecului garantat. În încercarea de a explica rapid o situație care părea sărită de pe fix, și eu, și oameni mult mai bine pregătiți decât mine, am elaborat n scenarii, unele având tendința să capete niște proporții așa, babane. Din fericire, timpul le-a invalidat pe toate iar cauza, aflată cu subiect și predicat între timp, a fost dezarmantă: un prost făcuse o prostie, care i-a lăsat mască și pe superiorii lui (unui oficial chiar i-a plesnit de nervi o venă-n cap). O chestie care a născut complicații și putea dezvolta rapid complicații și mai mari nu avea la bază cine știe ce combinații operative, ci un incompetent care vroia să iasă în evidență și-și alesese o țintă greșită. Însă nimeni nu a bănuit măcar această posibilitate.

O să explic puțin și pentru @prodcomb la ce sunt bune arhivele alea, "gunoiul" cum zice el. În primul rând nimeni nu publică chiar totul. Ba din contră, caimacul îl păstrează. Apoi cercetătorii veritabili nu publică jumătăți de investigații. Multe căutări de gen, aproape finalizate, erau "la cheie" acolo. Mai mult, astfel de arhive personale ajută la lămurirea unor aspecte încurcate, imposibil de descâlcit altfel. Un exemplu care are pe departe legătură cu @Xanadron: un mare ufolog român, branduit ca civil încă dinainte de 89 deținea rapoarte ale radarului de la Florești (Cluj; în apropierea pădurii minunate). Trebuie să fii plecat de acasă să crezi că pe vremea Împușcatului un civil putea deține așa ceva, de la principalul radar care asigura zona de Vest a țării. În mod evident, în cărțile lui nu apar astfel de amănunte care schimbă fundamental datele problemei. le găsești însă în "gunoi".

Ar mai fi și altele. Exemplu: vestitul Departament Zero nu a existat. Însă exista altceva, să le zicem "celule de lucru". Azi vorbeam cu o persoană și din vorbă în vorbă, a ajuns să-mi relateze geneza unei astfel de celule. Oricui i-ar fi părut incredibil și l-ar fi trimis în gând la plimbare. Doar că el (fără să știe) relata traseul unor documente-program pe care eu le dețineam în original. Așa că am putut verifica și confirma punct cu punct spusele Domniei-sale. Hârtiile pe care le aveam tot din "gunoi" proveneau. Așa că stimate coleg @prodcomb, cu tot respectul, cântă prostiile astea cu "gunoiul"&Co. pe la alte mese...

@mr
Citatdar le tii numai pentru matale, chiar daca mai arunci asa cate o ciosvarta la amarasteni sa le arati ce esti. Halal!

Colega@mr, vorbești într-o profundă necunoștință de cauză. Din contră, sunt printre puținii care au făcut publice date inaccesibile altfel. Ciudat, nu le găsești pe Forum nici măcar amintite, că tot vorbea @Xanadron de orgolii, cum că pe mine m-ar încerca. Nu ți se pare curios un anumit gen de embargo, pus pe niște teme aduse și pe aici în discuție, lămurite la virgulă între timp, dar despre care se păstrează o tăcere de mormânt? Nu mă îmbăt însă cu apă rece - miza nu este persoana mea. E alta: ceea ce fac eu ar putea da, la o adică, idei și altora. Care dacă ar începe să-și publice cercetările, ar lăsa pe mulți în aer și ar strica multora ploile. Și vorba aia, ar fi păcat....

@abyss
CitatDar ce dorești să facem dle Godak, sa descindem peste asfan?

Nici pomeneală. Doar că în ultimele luni, prin intermediul asfan, arhivele F. Gheorghiță și Turcu au ajuns pe mâna unor persoane particulare, de la care n-o să afle nimeni nimic important, în vecii vecilor. Oricum erau "gunoi" (sic!). Goana după alte astfel de depozite continuă. Și când totul v-a fi pus bine pe rafturile metalice ale băieților veseli, o să fie timp gârlă de discutat de flotile stelare, Culianu și alte gogorițe. Am uitat să adaug un cuvânt esențial, "doar". Formularea exactă este: DOAR despre flotile stelare, Culianu și alte gogorițe. Cam atât despre mult așteptata Disclosure.  :-o :-o :-o :-o


prodcomb

În atâția zeci de ani a ieșit vreun ,,diamant" din ,,gunoi"?
Poți să mă convingi cu ceva concret?
Eu am formație reală, nu sunt profesor de sport.
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Godak

@prodcomb
CitatÎn atâția zeci de ani a ieșit vreun ,,diamant" din ,,gunoi"? Poți să mă convingi cu ceva concret? Eu am formație reală, nu sunt profesor de sport.

Colega@prodcomb, depinde de ce înțelege fiecare prin "diamant". Cunoașteți cazul Tezaurului de la Pietroasa? După descoperire, piesele au fost făcute bucăți, pentru a înlesni vânzarea. Din procesul mecanic au rezultat și niște bucățele de sticlă colorată - copii țăranilor au jucat moara cu ele. Ulterior (dar parțial) au fost recuperate de autorități. Erau pietrele prețioase care ornau tezaurul...

Am să vă dau doar două exemple de "piese" care pentru mine sunt diamante.

1. Două cicluri de cazuri OZN, grupând întâlniri de gradele I-III. Publicate doar parțial. Din "gunoi" am descoperit ceva îngrijorător: a. că declarațiile originale au fost trunchiate (editate) ca să se potrivească cu opinia "investigatorilor"; b. au fost tăiate "vârfurile", care ridicau mari semne de întrebare și cel puțin într-un caz aruncau martorul în aer... La măgăria asta s-au pretat conștient și voluntar nume mari de tot și odată prezentată în detaliu, va ridica suspiciuni firești și asupra celorlalte cazuri "investigate" de ei. Mai mult chiar, după ce am identificat una dintre familii (ambii martori oculari sunt morți în prezent) am aflat că au fost la rândul lor vizitați de "recuperatorul de serviciu", mereu același.   

2. Un artefact foarte ciudat, descoperit în România anilor 70 și folosit pentru a proba vizite ET, paleoastronautică, ș.a. (nu este vorba despre piesa de la Aiud, ci despre altceva). Din ceea ce s-a publicat, pare un caz  beton. Din "gunoi" am aflat (parțial) că este foarte probabil ca întreaga afacere să fie o făcătură. Nimic deosebit până aici, doar că la făcătura asta au contribuit activ autoritățile de epocă. Am bănuielile mele asupra motivelor, însă nici eu nu sunt "profesor de sport". În curând lucrările vor fi finalizate, și veți avea ocazia să aflați și dvs. cum stă treaba (desigur, nu de pe Forum; vezi comentariul precedent).

Vedeți dvs, un "diamant" nu trebuie neapărat să arate ceva ce este, ci poate foarte bine să arate și ce nu este ceva considerat îndeobște a fi. Iar când am zis despre Turcu că este "cel mai cel", nu însemna neapărat că omul era formidabil, ci că ceilalți sunt mult sub el (repet, mă refer la mediul civil). Era să zic și ceva de Domnul 2D Fărcaș, dar mi-e că nu se încadrează în categoria enunțată. Dacă sunteți membru asfan poate știți întâmplarea despre farsa cu hainele din cuier, "luate" de extratereștrii, în fapt dosite de 2 colegi glumeți. Despre genul ăsta de oameni vorbim...

mr

Citat din: Godak din  12 Iulie 2017, 21:42:00
Colega@mr, vorbești într-o profundă necunoștință de cauză. Din contră, sunt printre puținii care au făcut publice date inaccesibile altfel. Ciudat, nu le găsești pe Forum nici măcar amintite, că tot vorbea @Xanadron de orgolii, cum că pe mine m-ar încerca. Nu ți se pare curios un anumit gen de embargo, pus pe niște teme aduse și pe aici în discuție, lămurite la virgulă între timp, dar despre care se păstrează o tăcere de mormânt? Nu mă îmbăt însă cu apă rece - miza nu este persoana mea. E alta: ceea ce fac eu ar putea da, la o adică, idei și altora. Care dacă ar începe să-și publice cercetările, ar lăsa pe mulți în aer și ar strica multora ploile. Și vorba aia, ar fi păcat....

Ma refer strict la modul cum ai inteles tu sa imparti ceea ce stii cu ceilalti membri ai acestui forum, de cand ai devenit membru. Mai mult ai atacat si ai tratat cu dispret pe cine ai considerat tu, pe mai toata lumea, mai exact. In plus, nu te cunosc cine esti si ce si cum ai publicat. Deci, nu-i chiar asa de profunda necunostinta mea de cauza...

Forumul asta nu prea-l vad de siguranta nationala, astfel incat un posibil embargo sau mentinerea unei taceri pe anumite subiecte sa determine o asa mare chestie. Cu atat mai mult sa dezvolte o asa incrancenare in a-l folosi, mai ales ca are un caracter public si o structura care permite dezvoltarea unei plaje largi de subiecte conexe celui de baza. Faptul ca se discuta despre Culianu sau altele te deranjeaza asa de tare? N-ar trebui...

Inca o data repet, ai intrat pe un forum public, daca ai ceva info de impartit, fa-o! Vino tu, din marinimia ta, cu ceva veritabil si fa un efort sa luminezi pe cei care au ferestrele mai putin opace. Daca astepti ceva in schimb, ai cel putin o problema...
"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein

Godak

@mr. M-ai distrat cu IP Culianu.
Prietene, majoritatea care leagă moartea lui de niște cauze oculte fac trimitere la aplicații ale "De vinculis". E treaba voastră cum vă petreceți vremea și ce himere masticați, însă eu aștept măcar să vă prindeți într-un final că "Despre legături" a fost publicat destul de recent și în limba română, să-l citiți (vai! blasfemie) și să avem elemente comune de cunoaștere și de discuție.

Ziceai de împărtășit informații? Uite că ți-am dat pontul cu această lucrare. Ce faci cu el? Fix nimic. În primul rând e greu să cumperi o carte când ai în creieri doar linkuri garbage, și mai greu s-o citești, infinit mai greu s-o înțelegi. Ca să înțelegi ceva din "De vinculis" ar trebui să mai fi citit în prealabil o bibliotecă despre magia Renașterii, hermetism și multe alte discipline conexe. Scuză-mi obraznicia, dar după vocabular și bagajul ideatic, nu pare a fi cazul tău. Îmi amintești de cineva care găsise, în închipuirile lui, greșeli majore în "Călătoriile..." lui Culianu. I-am arătat cu cartea-n față că nici măcar nu înțelesese sensul unor fraze banale. Omul afirmă deschis oricui stă să-l asculte că el nu prea are cultură generală, în schimb mustește de păreri dintre cele mai trăznite. Măcar are o doză de sinceritate. Alții în schimb...

prodcomb

Citat din: Godak din  12 Iulie 2017, 23:36:29
...
Colega@prodcomb, depinde de ce înțelege fiecare prin "diamant".
...

Prin ,,diamant" eu înțeleg un caz rezolvat, clarificat, ...
De exemplu piesa din aluminu de la o piuă ,,mecanicizată" găsită la Aiud.

Cei ,,trecuți" sau cei ,,prezenți" au conștientizat vreun ,,diamant"? Sau au prezentat doar ,,zarzavatul"?
Răsfoind revistele sau cărțile ozenistice este imposibil să nu poți rezolva vreun caz; numai revistele menționate sunt pline de cazuri ce se por rezolva elementar și corect, real, sunt situații care deja s-au mai repetat, sunt deci tipare ale prostiei omenești. Prostie de care nu scapă nimeni, nici măcar eu; dar din când în când eu o conștientizez.
8-)


distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Arhanghelul

#13
Citat din: Godak din  12 Iulie 2017, 21:42:00

O să explic puțin și pentru @prodcomb la ce sunt bune arhivele alea, "gunoiul" cum zice el. În primul rând nimeni nu publică chiar totul. Ba din contră, caimacul îl păstrează. Apoi cercetătorii veritabili nu publică jumătăți de investigații. Multe căutări de gen, aproape finalizate, erau "la cheie" acolo. Mai mult, astfel de arhive personale ajută la lămurirea unor aspecte încurcate, imposibil de descâlcit altfel. Un exemplu care are pe departe legătură cu @Xanadron: un mare ufolog român, branduit ca civil încă dinainte de 89 deținea rapoarte ale radarului de la Florești (Cluj; în apropierea pădurii minunate). Trebuie să fii plecat de acasă să crezi că pe vremea Împușcatului un civil putea deține așa ceva, de la principalul radar care asigura zona de Vest a țării. În mod evident, în cărțile lui nu apar astfel de amănunte care schimbă fundamental datele problemei. le găsești însă în "gunoi".


""Una dintre cauzele cresterii numarului de observatii a fost cu siguranta, sporirea gradului de constientizare a fenomenului OZN, în întreaga tara, precum si activitatea de culegere a cazurilor, efectuata de un numar de ufologi, mai ales de: Ion Hobana, Calin Turcu si Florin Gheorghita.

Calin Turcu a aflat astfel de un incident survenit, în septembrie sau octombrie 1967, la o unitate de artilerie antiaeriana din localitatea Floresti, aflata la numai 6 km de municipiul Cluj-Napoca. Unul dintre martorii cazului (care a cerut ca numele sau sa nu fie facut public) i-a relatat, în scris, urmatoarele: ,,Ne holbam la servanti cum manevreaza tunurile în toate directiile. Deodata, un caporal care era seful grupei, uitându-se cu luneta tunului în sus ne-a atentionat: «Mai, vedeti obiectul ala acolo sus, ce dracu' o fi?» Toti câti am fost acolo, oameni pentru sase baterii, în jur de vreo 40 de militari tunari si subofiteri, ne-am uitat în sus. Am vazut un obiect interesant, de culoarea aluminiului, stând cam la 800 metri deasupra noastra, nemiscat. Treceau peste el nori calatori, dar dupa ce se însenina iarasi, era tot în acelasi loc. Era dupa amiaza, cam pe la cinci fara un sfert. Stiu asta, pentru ca toti ofiterii din cazarma erau adunati la poarta sa urce în autobuzul lor (de la ora 5) sa-i duca la Cluj.""

http://www.revistamagazin.ro/content/view/13114/4/


Brigada Diverse ... asteapta si arhiva lui Barnea ... si inchide astfel cercul ... vor ramane pe dinafara doar molii si gâze la felinar ...

""In ziua in care OZN -ul a aparut deasupra Baciului, radarele unitatii din Floresti si din Someseni ( aeroportul Cluj ) l-au inregistrat si s-a dat alarma. Era in plina zi, dupa-masa. Ofiterii si subofiterii din Floresti s-au urcat pe una din cladirile unitatii si timp de 30 de minute s-au uitat la acel obiect. Diametrul era de cca 10 m si era metalic.
MApN -ul are un dosar cu toate rapoartele ofiterilor de serviciu din Floresti si Someseni care a fost secretizat imediat si nu a mai fost desecretizat de atunci, cu toate ca s-au depus cereri de desecretizare.
Obiectul a plecat cu o viteza uriasa, disparand aproape instantaneu. La vremea respectiva ca sa linisteasca spiritele s-au facut speculatii cum ca ar fi fost un aparat de spionaj american.""

... mai bine il intrebi dumneata pe domn(nea) general al amenintarilor asimetric alcohol-ice ... ca el "" are "" dosarul asta ... si mai este si membru fondator ASFAN ... nu vad de ce este o problema k cartea nepublica""ta de nea' Turcu ... o ... publica nea' Farcas & CO ... generalisimul oricum are zeci de carti publicate ...
Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamânt, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci înainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu.   Evrei 11:05

mr

#14
Eminenta, Godak, vorbesti de valente intelectuale superioare, cand tu nu esti capabil (sau nu vrei, conform agendei) sa raspunzi la niste intrebari simple ce tin de activarea pe un forum public? Sau ti-au murit laudatorii si cauti altii pe aici?

Amice, aberezi cu gratie aparent intelectuala facand tot felul de supozitii legat de subiecte pe care le consideri aratura, implicit de cei care posteaza pe acolo, neuitand niciodata sa ataci persoana, atentie!. Si ai si pretentii sa fii crezut...
Nu cunosti interlocutorii, cu atat mai mult ce si cat a studiat fiecare. Si, mai ales, felul cum foloseste fiecare o informatie. Uiti (deliberat sau nu) unde te afli. Daca vrei discutii elevate, fa eforturi! Daca stii ceva si crezi ca-i de importanta capitala, da-i drumul si lumineaza prostimea, altfel te ingropi odata cu ea. Sau poate ai un plan B, pentru "elite"...

Insa matale te cam hranesti din astfel de intrigi, atent cultivate, ca prost nu esti. Si modul repetat in care o faci ma duce cu gandul in alta parte, mai specializata. Daca lamuresti problema asta simpla, putem discuta si de altele.

"Mintea intuitiva este un dar sfant si mintea rationala este servitorul fidel. Noi am creat o societate care onoreraza pe servitor si care a uitat darul." Albert Einstein