Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Veteranii adevărați se sting în uitare, ceilalți ”Veterani” o ard pe Rufon

Creat de Godak, 11 Iunie 2017, 17:56:05

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Godak

Doresc prin aceste rânduri să-mi exprim și să-mi explic scârba profundă pe care mi-o provoacă câțiva închipuiți, membri ai acestui Forum, care-și zic "Veterani".
Puștii ăștia cu caș la gură nu au fost, nu sunt și nu vor fi în viața lor, veterani... Chiar și pentru că nu cunosc pe cine trebuie, nu sunt racordați la fenomen și pur și simplu nu-i recunoaște nimeni în afara cercului lor restrâns...
Acum vreo jumătate de oră am aflat despre moartea lui Mihai Harry Danciu din Brașov. Cât a făcut acest om pentru cauza ozenisticii românești, unii știu. S-a stins în liniște și uitare, la fel ca și regretatul Peter Leb din Târgu Mureș. Ambii erau parte al colectivului RUFOR, de la care acest forum și-a derivat numele (în fals).

Veteranii mor uitați de semeni, "veteranii" o ard pe Internet ca mari cunoscători, fără să cunoască nimic! Dragii mei, puteți să fiți de 10 ori împărați în țara orbilor; noi vă știm valoarea și nu dăm 2 bani pe voi!

SLEAH19

Veteranii frumoşi şi deştepţi fac aceleaşi greşeli ca şi veteranii proşti şi urîţi !

Poate tu eşti un geniu dar nu ne pricepem noi la genii  ... până acum juma' de oră când ai aflat de moartea respectivului ( fie iertat, tot respectul) ,, voi ,,  ce aţi făcut pe forum pentru el de la-ţi lăsat să se stingă în linişte ? V-a împiedicat cineva ?  Câţi bani să dăm pe .. voi.. ?

  Marş mă .. aburitule !!

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !

alx

Citat din: Godak din  11 Iunie 2017, 17:56:05Doresc prin aceste rânduri să-mi exprim și să-mi explic scârba profundă pe care mi-o provoacă câțiva închipuiți, membri ai acestui Forum, care-și zic "Veterani".

În primul rând, rangul de Veteran este unul dat de nr. de postări...și este atribuit automat de forum. Cât despre scârba provocată de aceștia...o să-ți explic ce și cum până la sfârșitul acestui mesaj!


Citat din: Godak din  11 Iunie 2017, 17:56:05Puștii ăștia cu caș la gură nu au fost, nu sunt și nu vor fi în viața lor, veterani... Chiar și pentru că nu cunosc pe cine trebuie, nu sunt racordați la fenomen și pur și simplu nu-i recunoaște nimeni în afara cercului lor restrâns...

Îndrăznesc să afirm că în afară de câțiva...acoliți, pe care ai reușit să-i racolezi de aici, nu-i cunoști pe restul. Așa că aprecierea ta este TÂMPITĂ și FĂRĂ BAZE REALE!

Citat din: Godak din  11 Iunie 2017, 17:56:05Acum vreo jumătate de oră am aflat despre moartea lui Mihai Harry Danciu din Brașov. Cât a făcut acest om pentru cauza ozenisticii românești, unii știu. S-a stins în liniște și uitare, la fel ca și regretatul Peter Leb din Târgu Mureș.

Condoleanțe familiei! A fost unul dintre noi, mai mult decât vei fi tu vreodată! Și nu întina memoria lui Peter Leb...


Citat din: Godak din  11 Iunie 2017, 17:56:05 Ambii erau parte al colectivului RUFOR, de la care acest forum și-a derivat numele (în fals).

Îmi permiți să-ți spun că ești un manipulator de joasă speță? Pentru ca RUFOn înseamnă Romanian Ufo Network, afiliat la MUFOn...ai auzit de ei, sau trebuie sa-ți traduc?

Citat din: Godak din  11 Iunie 2017, 17:56:05Veteranii mor uitați de semeni, "veteranii" o ard pe Internet ca mari cunoscători, fără să cunoască nimic! Dragii mei, puteți să fiți de 10 ori împărați în țara orbilor; noi vă știm valoarea și nu dăm 2 bani pe voi!

Folosești pluralul NOI...nu vreți VOI să vă faceți veacul în altă parte, stimabile...licuriciu? Ce mai cauți pe acest forum? Ți-am banat odată IP-urile, și m-ai amenințat cu moartea...pe acel blog aproape...anonim. Căutai informații despre mine...și erai dispus să platești. Ai habar cum se cheamă asta și cam cu cât se pedepsește? Stii că plângerea contra ta este și în acest moment în așteptare, organele abilitate așteptând doar un semn de la mine ca sa-i dea drumul? Chiar vrei să mă cunoști? Eu zic să te retragi fain-frumos de aici, și să-ți vezi de drum. Și poate că nu îmi voi aminti mai multe lucruri...și toate vor rămâne cum au mai fost...
"O piatră nu cade din cer.Sau,daca se intamplă să cada,atunci nu mai e piatră,ci aerolit."