Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

♾ Axis Mundi

Creat de abyss, 16 Septembrie 2016, 10:46:15

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

abyss

Citat din: Xanadron din  04 Noiembrie 2012, 13:26:00
Recitesc acum topicul asta doar aparent "minor" si ma minunez cumva de cit de multe directii deschise-n postarile precedente (nu doar ale mele deci) n-au mai fost continuate.
..............
Pina si prin Pendulul lui Foucault al hiper-initiatului Umberto Eco se pomeneste de obsesiva triere a actelor/hirtiilor gasite asupra prizonierilor evrei de prin lagare, cu scopul gasirii unor indicatii tangente atit de putin atinsei teme "AXIS MUNDI" (mdea, iar ai dreptate c-ar fi un topic necesar si asta, compadre abyss, dar numai intr-o eventuala carte cred c-ar fi posibila o tratare cit de cit exhaustiva a subiectului, pornind de la expeditiile SS Ahnenerbe din anii '30 si chiar mai demult - dar si continuind cu presupusa baza principala a "Veghetorilor" nostri, care s-ar afla inca, dupa "dementul" John Lear si-ale sale surse, la 9 km adincime sub niste munti - germani si astia :lol:).

:-D

Topic nou.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Axis_mundi
There is the milky way, the big dipper, and the north star. They are all still there Dad, shining brightly throughout the night. You may be gone but you will never be forgotten. Shine bright Father, shine bright...

fiulploii

Axa Lumii sau Locul-unde-se-bat-muntii-in-capete . Acum ramane de stabilit care munti si de unde? De aici sau ... de dincolo?
Cu pretentii de axa a lumii sunt multi munti in lume, inclusiv pe teritoriul actual al Romaniei si atunci ce avem de fapt? O multime de axe sau numai una dar amintirea ei a fost adusa in noile locuri?
Sau poate ca a existat un fenomen unic vazut din diferite locuri de pe planeta iar pe directia observarii lui s-a "gasit" cate un munte.

Veghetorii de care amintea @Xanadron cred ca nu sunt veghetorii umanitatii sau ai vietii ci cu totul altceva ; impresie formata in urma unor lecturi si incercand sa pun lucrurile in ordine.


horia2008

#2
Cam subțire... :wink:
Așteptăm cu interes opinia avizată și comentariul pertinent al omniprezentului și omniscientului investigator erudit și multilateral dezvoltat, părerolog de clasă intergalactică și vânător neobosit de fii ai ploii :-P

horia2008

UP
Pentru a nu pierde și dilua printre atâtea comentarii libere...


Urban

Citat din: Guest din  10 Noiembrie 2020, 22:39:41
In partea superioara a crucii (T) poti observa si niste ramificatii in sus. Crucea din atasament este din satul Odaia, Calarasi (nu din zona in care am identificat coloana). De asemenea poti observa acelasi T si la situl arheologic de la Gobekli Tepe de exemplu. Fotografiile nu imi apartin.

...lipseste atasamentul