Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Povesti cu zmei, zâne, OZN-uri si conspirații mioritice

Creat de fiulploii, 01 Septembrie 2016, 01:04:16

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

Citat din: Shadowman din  15 Iunie 2007, 11:28:03
VERDE IN FATA !

Uite un posibil subiect de topic  : "Fenomenul OZN din Romania : NOW,organizatiile vechi  de secole,reptilienii,balaurienii si legaturile dintre acestea -cercetari,precizari,clarificari,opinii personale...
Cine,ce si cum "conspira" in Romania...
Oare cine va deschide acest topic...?  :evil:

    Interesantă tematica subiectului propus si pacat ca inițiatorul nu a vrut sa deschidă el însuși subiectul dar ce sa-i faci, nimeni nu-i perfect , nu?

   Așadar , încercam ceva comentarii pe tema propusă?
    Dar mai 'nainte cred ca trebuie răspuns la niste întrebări de genu' : au activat sau acționat organizații vechi de secole pe teritoriul de azi al României ? Daca Cunoașteti că da, ce motive ar fi avut?
   Reptilieni pe la noi ? Mai degrabă balauri- un fel de big foot zmeesc . Și zmeii cu lumea lor de pe tărâmul celălalt . Ori Ghilda Pajurei ce asigura transportul intre lumi ca vectorbiologic . Vectorul mecanizat era "bușteanul ielelor" Ups, am ajuns si la iele , zâne si drăgaice iar fetele astea se pare ca s-au retras in nord, pe la urmașii dacilor liberi  :-o
  Cine conspira in Romania? Oricine are acces la net  :evil: Este un zgomot de fond ce poate acoperi eventuale acțiuni reale insa revin cu aceeași întrebare insa pe alt palier : de ce sau mai bine zis , ce sa conspiri  in Romania ?
  Părerea mea ...daca aveți alte impresii le citesc cu interes . Oricine e binevenit sa-si expună concluziile .

Grifon

Citat din: fiulploii din  01 Septembrie 2016, 01:04:16
  Cine conspira in Romania? Oricine are acces la net  :evil: Este un zgomot de fond ce poate acoperi eventuale acțiuni reale insa revin cu aceeași întrebare insa pe alt palier : de ce sau mai bine zis , ce sa conspiri  in Romania ?
  Părerea mea ...daca aveți alte impresii le citesc cu interes . Oricine e binevenit sa-si expună concluziile .

Hm, dacă acest exordium al domniei tale nu e retoric (nu e, nu ?) atunci aș avea si eu o curiozitate.
De regulă, cine e curios despre conspirațiile altora vrea să:
1) se alăture conspiratorilor, acționând impreună cu ei
2) se impotrivesacă conspiratorilor, acționând impotriva lor
3) afle conspirația, ptr. a vedea, ulterior, care din primele 2 variante e mai avantajoasă
4) afle conspirația, așa, doar să nu se zică cum c-a trăit fără să cunoască și el una...

Acum, n-aș vrea să te inoportunez, cam indiscret, intrebând care din motivațiile enumerate te-a "îmboldit" să ...intrebi, ci doar aș pofti să aflu...hm....crezi c-ar putea fi și un alt (cincelea) motiv ?

fiulploii

  Al cincilea motiv - si nu element  :lol: - e interzis a se expune din motive de corectitudine a politicii sau politica corectitudinii , cum o fi corect ?
  Trec direct la al șaselea motiv : eu m-am născut de curios  :lol: am vrut sa văd cum e viata pe aici fiindca lucrez la o teza privind sinuciderea civilizatiilor din zona asta de univers .

Acum serios , daca ai ceva de zis , spune ; daca nu , atunci taci .
In aceeași logica , care ar fi motivația din spatele răspunsului tău ?  :lol:

Vezi domnu' Grifon cum tăte pot fi interpretate? Si sa-ti fie Rușine ca ai citit " țâțe" in loc de " tăte" .
Hai ca te-am prins  :lol:

Grifon

Citat din: fiulploii din  13 Noiembrie 2016, 16:21:56
Acum serios , daca ai ceva de zis , spune ; daca nu , atunci taci .
?!? !
Alteță ! Mi se pare mie (dar, nu, nu, sigur mi se pare!) că Înălțimea Voastră binevoiește a mă țistui !
Poate faci, totuși, un salt imaginativ, si-ți închipui că pot vorbi și fără a avea nimic de zis. Adicătelea...poate "pălăvrăgesc", cum ai mai găsit de cuviință a interpela si pe alții, in 7 august ("Pălăvrăgeala plăcuta in continuare !" - replică adresată către @abyss și @dharanis).
Făcând dumneata efortul ăsta, o să uit și eu nepoliticoasa...recomandare.
Privitor la:
Citat
In aceeași logica , care ar fi motivația din spatele răspunsului tău ?  :lol:
...e mai simplu. Curiozitatea mea era reactivă, avându-și legitimarea intr-a dumitale, destul de proactivă.

Dar, de vreme ce m-ai lămurit (cu impresionanata teză la care lucrezi) îți pot răspunde tranșant - desigur că se conspiră (și) in România. Nu in ocazii puține, nu de către puțini.
Singura deosebire e miza - asta deosebește o conspirație mai...serioasă, de "coteriile "...de anticameră (Victoria sau Cotroceni).

Include rogu-te și certitudinea mea in...teza dumitale (dar, atenție, nu lua prea in serios morala aia a sinuciderii, să nu-ți vină gânduri negre...).
Când termini totuși lucrarea, voi pofti și eu un exemplar, întru desfătare.
Sunt sigur că nu vei avea inima să mă refuzi...

Godak

@Grifon
CitatPoate faci, totuși, un salt imaginativ, si-ți închipui că pot vorbi și fără a avea nimic de zis.
In fapt nu-i trebuie nici un salt imaginativ. E realitatea, starea de fapt. Observ ca unii au si inceput sa se si laude cu asta. Extraordinar de trist.
"Pălăvrăgeala plăcuta in continuare!" - fiulploii a fost chiar politicos. De altfel, in topicul despre Vril, @abyss a asimilat discutiile de pe Forum cu intalnirile intre baieti, la un Cico. 

Cat despre "teza" mentionata in gluma probabil de fiulploii, ar fi o intreprindere foarte necesara. Eu i-as indica ca tematica cea mai puternica conspiratie din Romania, "Fratia incompetentilor". E, aceasta temuta forta din umbra, prin intermediul "retelelor de incompetenta" pe care le-a generat, a infestat absolut fiecare aspect al vietii din tara asta a noastra. Nu exista loc, domeniu, activitate, in care aceasta hidra veninoasa sa nu-si faca simtita prezenta.

De-asta tot spuneam ca masonii, illuminati, si restul bestiarului conspirationist este lipsit de relevanta. "Fratia incompetentilor" este deasupra tuturor. Oriunde si oricand. Iar ceilalti au devenit doar masa de manevra. elementele inutile din decorul in care FI isi face permanent simtita prezenta puturoasa. Deoarece asta e singura ei slabiciune. Oricate esente si arome si parfumuri ar folosi, izul ala persistent ii tradeaza metaforic prezenta. 

Link-ul asta e doar asa, o inviorare pt. ambitioasa teza: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-21381813-coruptie-sau-incompetenta.htm

Grifon

Bine, dle.@Godak. Când voi avea nevoie de un competent, te caut.
Până una-alta, descurcându-mă binișor și fără,  stay - out.

E o rimă bună,. Ia-o ca debutul unui poem pe care, când va trebui dedicată o odă competenței, ți-o voi dedica cu sinceră plăcere.
Momentan, aștept să-mi termin cico-ul cu dl.@abyss.

Godak

@Grifon

Dle., vad ca va specializati in a rastalșmaci vorbe si a pune in carca interlocutorului concluzii diferite fata de spusele sale. Nu v-am facut nici pe dvs. (asta cred ca ar trebui s-o stiti mai bine!), nici pe @abyss incompetenti, cum nici pe mine nu m-am definit drept mare competent. Ati folosit manevra asta de invaluire si in cazul Vril. E pacat.
CitatDe regulă, cine e curios despre conspirațiile altora vrea să:

In rest, devine din ce in ce mai distractiv. Cine si ce v-a tulburat atat de mult calmul. dle. @Grifon? Dvs, un cozeur desavarsit sa ajungeti sa va pretati la cioace de-astea ieftine? Daca-mi permiteti o parere, cred ca @fiulploii a fost prea focusat cu acel "Cine conspira in Romania?". "In Romania", asta cred ca v-a agitat putin apele. De ce sa ne ocupam de Romania cand avem subiecte worldwide. Procentual, acest Forum se ocupa firav de subiecte/ situatii/ cazuri din Romania. Probabil este o pura intamplare...  :-D


Ganditorul

#7
Intrebarea pusa : "de ce sau mai bine zis , ce sa conspiri  in Romania ? " are, zic eu, cel putin 2 paliere de detaliere a subiectului.

1. La palierul 1 ii gasim conspirand pe toti aceia care vor profit maxim pentru afacerea lor - si asta e perfect normal. Anormal e sa nu ai mecanisme de combatere... Orice afacerist cauta, la noi sau in lumea larga, sa-si maximizeze profitul, fie evitand taxele la limita legii fie mituind, speculand, manipuland, amenintand factori/functionari ai statului tinta, pentru a pune mana pe sursele de venit.
Ca o paranteza : Doar nu credeti ca in perioada "geologului" zonele cu resursele subsolului Romaniei au ajuns la diferite firme transnationale duse de porumbei calatori care apoi au initiat mega-afaceri gen RMG. Nu, acolo s-a manipulat, amenintat, spaguit si conspirat pentru jumulirea resurselor Romaniei.

2. Daca vb de conspiratii pe subiecte UFO-logice eu zic ca sunt si din acelea . Ex. = numai ascunderea scheletelor de "uriasi" descoperite pe teritoriul Romaniei, ascundere facuta cu o viteza si competenta demna de invidiat intr-o perioada (comunista) cand era greu sa "nu transpire ceva" arata ca exista conspiratii si pe la noi. Ascunderea sau bagatelizarea unei parti ciudate a istoriei de pe aceste meleaguri tot ca si conspiratie poate fi privit - ca-i conspiratia incompetentei sau de alta natura vom vedea mai tarziu...poate niciodata.
- Ascunderea evenimentelor de intalnire de gradul 1, 2 sau 3 a fost si la noi la fel ca la altii, s-a tinut capacul pe aceste evenimente atat cat s-a putut. Iar pasionati care sa scoata subiectele de acest gen la suprafata facand analize pe teren au fost si la noi. Calin Turcu, Ion Hobana, si existenta primului cerc de pasionati investigatori se produce in Romania prin 1971 (desi observatiile/discutiile se fac auzite din 1968 - Emil Barnea, padurea Hoia-Baciu ) mai multe in "Istoria investigatiilor OZN in Romania" - [url]http://www.asfan.ro/ultima_ora.htm]http://www.asfan.ro/ultima_ora.htm] [url]http://www.asfan.ro/ultima_ora.htm[/url]

Xanadron

Hai sa vin si eu la masa voastra c-un Brifcor :-D (si mai naspa ca Cico - prietenii de leatu' meu stiu de ce). Clar ca fara vreo intentie "sa am dreptate", desi aceiasi prieteni stiu ca-s ultra-competent in orice domeniu si am intotdeauna. Dreptate, evident. :lol:

Topicu-n sine zic deci ca-i mult prea "generalist" si pretabil la ipoteze non-substantiabile din start, cum de altfel e orice daravela conexa conspiratiilor (sorry fiulaploii, dar asta-i perspectiva mea - gresita poate, clar). ...E nevoie sa mai repet insa maximele cu iz de truism gen "O conspiratie decriptata/demontata-n toate aspectele ei nu-i de fapt o conspiratie." ?!

Nici aglutinarea auto-protectiva a prostilor nu-i de fapt... conspirativa, cel mult demonstrind verde-n fatza gradul si mai mare de prostovanie a "spectatorilor" ei. Care NU-s doar mioritici (stiu oricum ca, nefiind inclusi in media statistic ponderata a IQ-ului carpatin jalnic, n-o sa va simtiti totusi vexati, stimabili coforumisti.)
Hmm, nu cumva insa IQ-ul unora ca "dabya" Bush (de cca. 90) confirma  chiar... inferioritatea unor Turme vestice, oricit de mare ar fi procentul "analfabetilor functionali" de la noi?!?

In fine, trecind peste Vanghelioni si alte oratanii cu tupeu in exces compensind IQ-ul lipsa, "ipotetizez" ontopic concluzia logica ref. la primul "strat" conspirativ (sa-i zicem S1) - si anume cel al inteligentzelor reale aflate-n spatele idiotilor si/sau sfertodoctilor oportunisti impinsi in prim-plan din motive subintelese (un prost care-i si rapace devine treptat mai controlabil/santajabil etc. etc.)

Ghidonatorii S1 au implicit in vizor si mentinerea la infinit intr-o groapa de potential a "spectatorilor" nu doar TV-hipnotizati  - si, in ciuda unor mesaje linistitor strecurate si p-acilea, nu pierd din vedere nicio sursa suspecta de capabilitati "trezitoare" cum e si RUFOn, asa nesemnificativ cum pare el cu "doar" 15-16.000 vizionari de pagini pe zi (din care, ce-i drept, jumate-s "citite" de bots, insa ramin destule intelese si prin... ochi - nu intotdeauna albastri, 8-) evident.)

Ma opresc totusi aici, ca daca trec la S2 / 3 m-apuca noaptea. I'll be back insa si cu ele...
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Godak

Din seria "Conspiratia se intampla chiar acum"...

CitatNu-i vorbă, prelucrarea populației pentru acceptarea schimbării de macaz se întâmplă chiar în timp ce vorbim. Dacă se uită în jur, politicienii noștri învață că reorientarea geostrategică trebuie să fie făcută de jos în sus, cerută de poporul suveran, validată prin vot. Pentru asta trebuie umblat puțin la rotițele care alcătuiesc mentalul colectiv.

- În primul rând, trebuie sădită o stare continuă de neîncredere în instituțiile statului, în special în cele de rit nou, aduse de americani. De pildă în DNA, organism represiv, netradițional, antiromânesc.

- În al doilea rând, trebuie creată nostalgia: un trecut de aur, românii demni și mândri, o reîntoarcere la vechile datini.

- În al treilea rând, trebuie creat conflictul: vechi și nou, familia tradițională și uniunile curcubeu, est și vest.

- În cele din urmă, vine salvarea. Nu mai sunăm la 112, ci direct la Moscova, că e mai aproape.

Probabil că acest scenariu reducționist nu există scris undeva la ambasada Rusiei la București. Probabil că lucrurile sunt mai sofisticate în epoca tehnologiei. Sau nu. E suficient să deschideți televizorul.

Deocamdată idioții utili își etalează puzderia de site-uri, bloguri, televiziuni apocaliptice, conspiraționiste, naționaliste fără un plan prestabilit, ca să prindă în năvoade bancuri de oameni manevrabili. În haosul creat, cresc însă germenii neîncrederii, ai confuziei, ai lipsei de repere și de valori. O populație dezorientată, sătulă de promisiunile Vestului, sărăcită de tranziția eternă este masa perfectă de votanți care să valideze democratic orice aberație.

Scuze pentru acest citat extensiv, insa este pe subiect 100%. Desigur, nu este despre reptilieni, asgardieni, ET, s.a. insa explica succint cui si la ce folosesc aceste subiecte, mai ales in cheia in care sunt rulate in nestire.  (https://republica.ro/cat-mai-rezista-romania-cati-sunt-cu-estul-si-cati-suntem-restul)

In forma originala, materialul trebuie citit cu prudenta, deoarece contine si soparle. Insa in mare surprinde bine situatia. In mare si partial.

Xanadron

Colega @Godak, io cre'ca una din putinele conspiratii "pe bune" se desfasoara chiar aici, sub ochii nostri - adica pe prezentul topic.
Mai exact: cred ca-ncerci sa ne asasinezi prin provocarea unor accese de râs incontrolabile. :lol: :-D

Nu mai intru-n amanunte, ca politichia-i câh in regulamentul forumului, da' cu evaluarea ta finala "In mare si partial" sint totusi de acord, din simplul motiv ca partea... partiala lick-cur-ici-zata  8-) de Negrutiu asta e iegzact aia de l-a finantzat nu doar prin burse perverse de 15 ani incoace (nomina odiosa, da-n orice caz se termina, ca si Ciol(an)-os, tot in "os".) :evil:
DE ROS, evident... :x
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

Grifon

Aoleu...nu mai poooot ! Dle @Xanadron, bine zis-ai !! Cumva, suntem vizați a fi uciși, printr-o ilaritate crâncenă !! Eu cred că voi fi prima victimă !!!!

Deci...hahahahahaha ! (scuze, incerc să mă opresc, dar acum l-am citit si eu pe Negruțiu ăsta, si "arma insidioasă"  imi zdruncină din greu diafragma !) Cică....hahahaha:

[...]"Printr-o modernizare accelerată, România este astăzi într-unul dintre cele mai bune momente ale existenței sale: țară membră UE și NATO și cel mai stabil avanpost proamerican [...]

Ne-am scos ! Modernizare accelerată....hahahaha..."cel mai bun moment al existenței noastre"!...hahahahahaha !

"Este rândul noilor elite - cele pornite de data asta de jos, de la asfaltul piețelor și bulevardelor marilor orașe - să tragă România în direcția valorilor și libertăților occidentale"


Hahahaha ! Elite de asfalt....de bulevard....hahahahahahahah !! Ajutați-mă, dragi colegi, că nu mă pot opri....hahahahaha ! Mă doare deja....hahahaha !

"România rezistă dacă noua clasă de corporatiști, neinteresată de politică, va face legătura dintre drumul spre job și alegeri"

Moooor ! Hahahahahahaha ! Chiar nu mă ajută nimeni, măi oameni buni ? Mă lăsați așa, să hohotesc până imi dau duhul ?! Hahahahahaha ! "Corporatiștii" salvează România ! Hahahahahahahah ! Nu mai poooot ! "Corporatiștii"...cea mai spălată pe creier și obedientă specie din România ! Care ar pupa si pantofii lui CEO, numa' să-i bage in seamă ! Hahahahahahaha ! Hahahahahahaha ! Până și pseudo-intelectualii abia pomeniți de dl @abyss, sunt mai valorosi decât paiațele corporatiste ! Hahahahahahahahan!!

Iartă-mă, dle @Godak, căci prea mă pedepsești cu Nevruțiu ăsta ! Hahahahahah ! Ar trebui să-i ceară patronu' leafa inapoi, sau măcar să-l pună să se scuze ptr.imbecilitate ! Să zică...I'm Sorryos, i'm very-very sorryos....hahahahahaha !

Nu cred cã mai apuc dimineața ! Voi muri râzând, tăvălindu-mă pe podea ! Hahahaha ! "Elitele de bulevard"...."corporatiștii".....hahahahahahaha ! "Salvatoriii"! ! Hahahahahahahahaha !

Godak

Respect @Xanadron.
@Grifon
Respect un baiat care nu stie ce și de ce face (primul), al doilea (tu?) stie ce face, dar nu e baiat!

M-as putea umfla in pene, dar e degeaba! Las la latitudinea cui trebuie sa stie; sa stie ce si cum! Diferenta dintre cei care fac si cei care o zgandare  (la rece!) este atat de mare incat nici nu este de discutat pe Forum! In final, atunci cand se trage linia, e vorba de baietii care fac si restul care discuta!

Domnilor hahaiti, ni se rupe de gangureala dvs. Noi performam constant. (Si nu putini de pe Forumul asta stiu despre ce e vorba). Voi ce plm performati? Nimic? Si atunci de ce plm va comparati cu noi si va hahaiti tamp la pln?


10% warn pentru limbaj (Ar mai trebui 90% pentru atitudine,dar asta nu este prevazuta in regulament!)
alx

Aseneth

Unde sunt zanele? Ce ati facut cu zanele?  :-(

SLEAH19

#14
Citat din: Aseneth din  16 Noiembrie 2016, 08:36:49
Unde sunt zanele? Ce ati facut cu zanele?  :-(

   Zânele, mai deunăzi când am făcut aluzia că ar putea fi uşor diagnosticate care e treaba lor pe forum,  erau fete mari şi s-au plâns la moderatori de limbaj ...acu' s-au transformat în Zânu şi le-a dat caracteru' în clocot!

O lume normală este aceea în care diavolul este în iad, nu mai există religii iar Iisus este la Guvernare!

Cercetează totul şi reţine doar ce e de trebuinţă !