Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

OZN Bucuresti 3.11.2015

Creat de maurice, 03 Noiembrie 2015, 06:44:47

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

maurice

Azi dimineata, ora 5:07, Venus avea in dreapta ei, la aproximativ 10-15 grade, o sora geamana dar putin mai galbuie. initial am crezut ca este Venus, dar era mai jos si mai in dreapta decat era normal si lipseau Jupiter si Marte. apoi cand mi s-a deschis perspectiva am vazut gupul Venus, Marte  si Jupiter ceea ce m-a bulversat. am tras concluzia ca este Mercur, urmand sa verific lucrul acesta pe Stelarium. Dar, stupoare: steluta a inceput sa se micsoreze foarte, foarte incet. in decurs de un minut a ajuns de la marimea lui Venus la cea a lui Jupiter. dupa alt minut a inceput sa se deplaseze dinspre est spre vest, Glina - Bucuresti. peste alt minut a pornit si o lumina de semnalizare ca la avioanele comerciale. cand a trecut deasupra mea am putut remarca si o dara de condens. concluzie: a stationat cateva minute, avea o lumina puternica, cu siguranta nu era elicopter. oare un avion secret al armatei?

maurice

Dimineata un dispozitiv zburator ciudat, seara 25 000 de oameni in strada. doar o coincidenta? la cat de puternica era stralucurea luminii, oare avea si alte calitati? se cunosc destule dispozitive de influentat comportamentul oamenilor.

maurice

cam asa era cu aproximatie. puteai sa juri ca este o stea.

jean

Era aproape de rasaritul soarelui. A fost o reflexie a lumini solare de pe corpul unui avion sau avea un far ceva. Am vazut destul de des asemenea reflexii. Legat de faptul ca statea pe loc, este o iluzie din cauza unghiului sub care este privit avionul, si eu am avut impresia de multe ori ca sta pe loc. Chiar am fugit dupa aparatul foto dar cind am venit cu el am constat ca a inceput sa se miste lent.
Adevarul este dincolo de noi

maurice

era ora 5.05, soarele rasare la 6.50 deci sigur nu era o reflexie. nu neg ca era un avion, dar avea un far foarte puternic. sigur stationa. de obicei, cand se apropie o lumina de tine, incepe sa se mareasca. ori lumina era foarte puternica, apoi s-a micsorat stralucirea si a inceput sa se apropie spre locatia mea. am vazut elicoptere cu proiector, dar zburau destul de  jos si faceau zgomot. acum nu se auzea nimic. la un moment dat si-a pornit luminile de semnalizare. deci ce avion secret din arsenalul NATO era?

prodcomb

Sunt multe programe în rețea cu ajutorul cărora putem identifica aeronavele în zbor, ce le avem deasupra orizontului locului de observare.
Dar trebuie folosite!
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Ganditorul

poti da cateva exemple de programe ? multumesc.

prodcomb

distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit

Ganditorul

Multumesc mult. dar cu programele astea n-o sa vad niciodata un OZN. Nici macar avioanele care brazdeaza cerul in fiecare dimineata pe directia indicata de colegul @maurice.

prodcomb

O.Z.N. - ul este mai misterios ca un avion (cu sau fără urmă și sunet)!

Care este locația ta @maurice ?
distanța dintre a observa și a descoperi este cuprinsă între zero și infinit