Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Al șaselea scenariu de risc pentru Matrix

Creat de fiulploii, 06 Septembrie 2015, 20:47:41

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

fiulploii

    Un distins coleg publica cinci scenarii mai speciale , acestea fiind de fapt cazuri particulare dupa părerea mea.
     Iată ca se profilează un al șaselea scenariu de risc pt omenirea 1.0 si pentru rețeaua Matrix. Fără ca "spaiderii si craulerii " sa indexeze in plus cred ca putem discuta despre tentativa de sfâșiere matricială sau de un punct de inflexiune in istoria acestei omenirii.
    Poate fi el evitat? Se urmărește o anume tensionare a continuumului spațio-temporal pt a crea un eveniment de un anumit gen?
   

Tyanu

Strict din punctul meu de vedere... se doreste pastrarea acestei linii temporale cu tot ceea ce tine de profetiile aferente. Urmarind sirul evenimentelor, avem scenariul deja intiparit in mentalul colectiv. Egregorul este format, ramane sa dam drumul la dulau. E de ajuns sa urmarim declaratiile din ultimele zile ca sa vedem ca parca in fata noastra stau clone si nu aceiasi lideri din ultimele luni.

N-am fost niciodata un optimist insa in ultimul timp mi s-a intarit convingerea ca tot ceea ce am citit si spus ( a se citit "aberat") in ultimul timp este cat se poate de real. Nu se doreste nici o evolutie. Ba mai rau, se pare ca am ajuns intr-un punct in care trebuie sa dam inapoi. Cel putin noi astia, "muritorii de rand". Papusarii vor domni in continuare, in viata asta sau in cea viitoare aleasa pe spranceana de catre "zeii" lor.

Mai fac o presupunere... probabil umanitatea era in pragul de a atinge "masa critica" despre care se tot vorbeste. Tot mai multi observa manipularea dar mai mult ca sigur ca e prea tarziu.
Unii vorbesc pentru că au ceva de spus, alții doar pentru a spune ceva ...

http://conspiratiisimistere.wordpress.com/

mm

#2
  Sintetica exprimare - Nu se doreste nici o evolutie. !

  Nici vorba de evolutie, in mod tot mai "vizibil" noua, exista o banda orizontala de cunoastere (precum benzile de frecvente) specifica fiecarei lumi, intre limitele careia i se permite lumii respective sa evolueze si pe verticala cunoasterii (adica atata cat incape in latimea benzii; timp pe orizontala, cunoastre pe verticala). La marginea inferioara se poate aluneca mai jos, intr-o alta lume, de banda inferioara, iar la marginea superioara (ajunsa cunoasterea) se interzice depasirea ei. Depasirea marginii superioare a benzii ar insemna tocmai evadarea din matrix, ca tot vorbim de el, care depasire nu este permisa (in stare "vie"// decat cu exceptiile rarisime cunoscute noua).
  In cazul lumii noastre, Puscaria Terra (apropo, Terra vine de la Terror?), se pare ca limita superioara de cunoastere e de genul "electro-mecanica" si atat. Arme "clasice", ochiul si timpanul, bata, zborul in jurul casei, etc. Intr-o lume mai evoluata, se permite comunicarea telepatica si, prin urmare, minciuna nu are ce cauta acolo, cunoasterea este exponentiala functie de numarul de creiere conectate, etc.

  Mai fac o presupunere... probabil umanitatea era in pragul de a atinge "masa critica" despre care se tot vorbeste.
  Observatie foarte fireasca. Ea vine in acord si cu teoria "Nivelelor Critice" din biologie (pe care cred ca am mai prezentat-o aici pe forum). La atingerea unui nivel critic se poate produce un schimb calitativ. Daca luam in considerare baza de plecare numarul de indivizi de 144.000 si constanta 15,15 (ee), atunci vom avea urmatoarele nivele critice: 2,18 mil; 33,05 mil; 500,73 mil; 7,58 mld. Am obtinut aceste nivele critice succesive prin inmultirea repetata a bazei cu constanta 15,15, la a treia inmultire s-a ajuns la cifra de sapte miliarde si jumatate (de care se apropie omenirea de azi). Deci e o cifra la care nu trebuie sa se ajunga. E posibil ca la pragul/nivelul critic/ de 500 milioane populatie, adica o juma' de miliard (la cat se doreste sa se ajunga, dupa datele vehiculate pe net) sa se faca un salt spectaculos inapoi pe scara evolutiei si a cunoasterii (si eventual sa se inceapa o noua civilizatie, cam de la zero). In fine, nu garantez ci doar fac o legatura cu cartea lui Jirmunskii, un biolog cvasinecunoscut majoritatii cititorilor. Aceste date calculate aici, cu constanta descoperita de acad. Jirmunskii, coincid cu cifrele pescuite de mine de pe net si sunt convins ca nu a facut cineva acest calcul apriori, mai ales din pricina sistematicei neglijari (intentionate) a autorilor "estici" de catre atotstiutorii autori "vestici".
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

#3
Subscriu la ideea ca tot ce se petrece-n ultima vreme aduce a disonantza cognitiva - ca sa nu-i zic film prost cu scenariu scris parca de niste mahmuri, daca nu betzi critza (mai ales de putere.) :evil:
Haosu-i insa doar aparent zic io, miscarile globale fiind bine orchestrate in directia unei schimbari de macaz radicale - corect banuite de antepostatori. Miscari care includ evident si valul invaziei musulmane ale carei mecanisme incep sa fie "mirosite" de citiva (prea putini din pacate) oameni cu mintea la purtator - macar pina la un anume nivel al deciziilor, ca aia din virful ultim al piramidei :-( ramin ca-ntotdeauna ascunsi.
Ete doar un exemplu de gandire logica - repet, cu unele limitari, da-n orice caz preferabil aburelilor MSM:
http://www.stiripesurse.ro/ipoteza-incendiara-criza-refugiatilor-e-de-fapt-o-invazie-musulmana-organizata_965460.html

Merita tradusa si-o parodie de "clarificare" a cauzelor numitei invazii:
http://stopwar.org.uk/news/obama-and-cameron-clear-up-any-confusion-about-why-they-are-bombing-iraq-and-syria

Ca sa nu mai fiti nelamuriti de ce bombardam Irakul si Siria, iata citeva precizari.
Sprijinim guvernul irakian in lupta lui contra ISIS fiindca nu ne place ISIS, care-a fost insa sprijinit de Arabia Saudita - pe care se stie c-o placem si care ne ajuta acum in cafteala cu ISIS..
Presedintele sirian Assad nu ne place insa deloc, asa ca sprijinim pe oricine lupta pentru detronarea lui, dar nu si pe ISIS.
Nici iranienii nu-s prietenii nostri, dar fiindca-i sprijina pe irakieni contra ISIS ne-am impacat cu ei.
Deci unii din prietenii nostril ii ajuta pe dusmanii nostrii si unii dintre inamici ne sint aliati, iar unii dusmani lupta contra altor inamici care am vrea sa piarda, insa nu vrem ca dusmanii nostri sa castige contra inamicilor nostri.
De ce? Simplu - daca gorobetii pe care vrem sa-I invingem vor fi invinsi, ar putea fi inlocuiti de altii si mai nasparlii.
Si, ca sa va fie si mai clar, toata daravela asta a inceput odata ce-am invadat Irakul ca sa-i alungam pe teroristii care nu se aflau p-acolo pina-n momentul cind am ajuns noi in zona ca sa-i gonim.
Speram ca totul va e clar cum, da?! :-D


P.S. Mult mai multe s-au intimlplat si continua sa se-ntimple chiar in timp ce comentam noi p-acilea (inutil oricum) - o a treia mega-explozie-n China ori inceperea implicarii directe a rusilor in Siria fiind doar alti doi baloti de paie aruncati in focul prevestitor de rezbel din pacate - chiar daca nu un WW, da' unul regional aproape sigur, in care pentru prima oara-n istorie nu vom sti (noi astia mici si fraieri, normal) nici macar cine cu cine se-ncontreaza.
 
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

kandaon

#4
Teoria cu numerele alea, expusa de colegul "mm", poate fi apropiata de realitate, desi eu o vad si din alta perspectiva (fiind influentat de teoria lui TVM, recunosc).

Si anume depasirea unui numar nu era dorit pentru ca facea "turma" sau "recolta" tot mai greu de controlat si mentinut in niste standarde.
Secolul XIX a fost cel in care s-a depasit numarul ala si s-a ajuns la 1 miliard. Iar azi omenirea s-a dezvoltat exploziv intr-un timp extrem de scurt, in maxim 2 secole s-a ajuns de la 1 miliard la 7 miliarde, dupa ce multe milenii a oscilat intre numere mult mai mici si a urcat greoi spre 1 miliard, timp de multe secole.
In secolul XIX s-au dezvoltat si teoriile malthusiene cum ca odata ajunsa la 1 miliard omenirea va suferi de foamete si razboaie cauzate de nr prea mare, nesustenabil, si tot atunci au aparut teoriile eugenice, despre rasele inferioare (sau chiar indivizii inferiori, uneori chiar saracii din Anglia sau SUA erau considerati o rasa separata, inferioara si degenerata).
In sec XIX-XX au avut loc si cele mai mari incercari de reducere artificiala a nr. populatiei, uneori in combinatie cu fenomene teoretic naturale, climatice (asta daca nu si-a bagat cineva coada si le-a provocat si pe alea, gen secete prelungite sau musoni, fenomenul El Nino sau La Nina, ceva de genu).
In India, China, Africa si chiar America de Sud au avut loc fenomene de foamete in masa (provocate si de politicile colonialiste ale Britaniei ori de afacerile bancilor Rothschild) in urma carora au murit multe milioane de oameni.
Au urmat doua razboaie mondiale, pandemia de gripa spaniola (despre care nu se stie cum si unde a inceput) care a cuprins toata planeta (si in mod ciudat a afectat in special tinerii si adultii, nu copii sau batranii), plus o serie intreaga de genociduri in Europa, Asia (mai ales) si Africa.

Asta e perioada in care omenirea trecea de la 1 miliard la 2 miliarde de oameni, si se pare ca totul a fost in zadar, s-a dezvoltat in continuare si mai mult, a explodat practic in a doua jumatate a sec XX. Si atunci au fost niste evenimente care erau sa duca la razboi nuclear dar s-au evitat la mustata (uneori prin actiunile individuale ale unor persoane de rang secund).

Ce se intampla azi (cu bulversarea, diluarea, schimbarea si amestecul de rase, religii, societati, culturi) imi aminteste insa de ceva ce citisem la Eliade despre ciclurile istorice (daca imi amintesc eu bine). El spunea ca in traditiile vechi evolutia avea un ciclu, cu nastere, dezvoltare, apogeu, decadere, haos si disolutie, urmate de o renastere a unei noi civilizatii care pornea pe acelasi drum.

Aici se potriveste si cu ce zicea TVM si cu ce ziceau unii colegi mai sus. Dezvoltarea se permitea pana la un anumit nivel (benefic probabil pentru cresterea si sanatatea "recoltei") dar nu se accepta sa se treaca un prag in urma caruia sa iasa de sub control ori sa se dezvolte independent. Iar in momentul in care omenirea de la acea data devenea fie depasita fie prea "stricata" fie depasea pragul si evolua necontrolat (adica iesea cumva de sub controlul nu stiu cui) se trecea la eliminarea ei si "sadirea" alteia noi, si un nou ciclu incepea de la zero.

Eliade zicea ca ultima etapa inainte de disolutia si eliminarea finala era cea de haos si amestec, si ea se sarbatorea simbolic in multe culturi la sfarsitul anului. Erau cateva zile de sarbatoare chiar inainte de sfarsitul anului in care totul se dadea peste cap, barbatii jucau rolul femeilor, femeile rolul barbatilor, sclavii rolul stapanilor si stapanii rolul sclavilor, apareau grupuri diverse purtand tot felul de masti, erau betii, orgii, carnavaluri etc. In multe traditii se spunea si ca atunci se deschideau si portile catre celelalte lumi, se putea trece de colo colo, cine sau ce vroia sa faca asta etc.
Apoi incepea noul an ca un nou inceput.

Asta se intampla la scara simbolica pregatind sufleteste oamenii (chiar facandu-i sa se indrepte spre asta inconstient poate, ori la nivel de mental colectiv) pentru momentul de la scara istorica, cand se intampla pe bune finalul de ciclu.

Treaba e ca de atunci zic eu ca s-au cam schimbat niste lucruri (posibil niste alte forte au influentat si ele curgerea "obisnuita" a istoriei planetare) si Matrixul si cei ce-l controleaza incearca sa ruleze scenariile obisnuite dar cu diverse variante, updateuri si aplicatii noi hehe, pentru ca nu mai merge cum mergea. Ramane de vazut daca si ce o sa iasa, si ce intelegem noi de fapt la nivelul nostru.
Oricum asta pare momentul in care portile Matrixului sunt mai larg deschise si cine e in stare sau stie cum (deci probabil extrem de putini) ar putea iesi din el ori ar putea vedea si invata niste lucruri pentru viitor (asta daca va ajuta cu ceva in viitorul ciclu in caz ca ramane prins de voie sau de nevoie pe aici hehe, ori cine stie, daca va mai fi un ciclu ca inainte).

Ori poate chiar sa-l viruseze din interior ori sa preia controlul pe ici pe colo prin programele lui, sau macar sa se foloseasca de unele hehe (sunt sigur ca are si asta niste back-doors si vulnerabilitati)



Xanadron

#5
Saturnalia :planet: redivivus deci? Posibil si asta.
Ramine de vazut doar daca programul eugenic al depopularii spre 0,5 miliarde, sapat in chetroaiele masonice (?!) - Georgia Guidestones, finantzate pare-se de Ted Turner - va fi derulat printr-un rezbel global, evident pritocit in coniventza de catre toti "actorii" planetari doar aparent antagonici dupa mine. (later edit - gurile rele zic ca Obama s-ar fi intilnit cu omologii ruso-chinezi aflati si ei in Alaska zilele trecute - v. mega-manevre navale ruso-chineze -, ca sa puna la punct taman WW-III, sub pretextul botezarii unui munte d-acolo pare-mi-se - chestie pe care putea s-o faca din Washington D.C.)

China are de ex. un "excedent" de 200 milioane barbati (tineri) si nici arabetzii nu se simt prea bine la capitolul asta. Oricum, si astea-s doar motivatii "la vedere", substratul miscarilor browniene din ultima vreme fiind altul/altele mai profunde, pe linia ipotezelor lui Eliade - care nici ele nu ating insa miezul cepei manipularii noastre De-Mai-Sus, amusinate (repet, partial zic io) de inventivul, dar cam prea exclusiv-tehnicistul TVM.

P.S. Apropo de tsunami-ul musulman care nu pare s-o afecteze deloc pe Merkeloaia (acuzata de unii c-ar vrea de fapt noi sclavi pt. Germania - alta presupunere falsa, zic io), reciteam ieri niste sifonareli mai vechi ale "dementului" John Lear despre presupusul cartier general al annunako-reptoizilor :martiansad: incuscriti cu A.I. si diverse caprarii de bio-servanti mici-gri, baza straveche aflata la 9 km adincime sub niste munti... germani, 8-) de unde ar fi fost sforariti mai toti oculto-illuminato-rozicrucienii, chiar inainte de Adam Weishaupt & Co.
Poveste prea lunga totusi ca s-o puric acu', dar care merita o revenire cindva.
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/

fiulploii

   Nu stiu care e motivulpentru care punctul de roire al omenirii actuale este situat in zona cuprinsă între Afganistanul actual si Persia antica însă se pare ca exista niste cicluri "naturale" deși unii sunt convinși ca actuala mișcare ar fi una stimulata artificial daca ne uitam la istoria recenta .
   Din atitudinea unor lideri considerați clone  :-D dupa unii sau zombificati dupa alții, se pare ca exista un plan cu scopuri mult mai "înalte" decât putem discerne noi acum .
   Rămâne sa mai disecam subiectul, cert e ca unii de prin zona mea se gândesc sa se mute peste marea băltoaca  :-o

kandaon

Citat din: Xanadron din  07 Septembrie 2015, 11:08:24
Saturnalia :planet: redivivus deci? Posibil si asta.
Ramine de vazut doar daca programul eugenic al depopularii spre 0,5 miliarde, sapat in chetroaiele masonice (?!) - Georgia Guidestones, finantzate pare-se de Ted Turner - va fi derulat printr-un rezbel global, evident pritocit in coniventza de catre toti "actorii" planetari doar aparent antagonici dupa mine. (later edit - gurile rele zic ca Obama s-ar fi intilnit cu omologii ruso-chinezi aflati si ei in Alaska zilele trecute - v. mega-manevre navale ruso-chineze -, ca sa puna la punct taman WW-III, sub pretextul botezarii unui munte d-acolo pare-mi-se - chestie pe care putea s-o faca din Washington D.C.)

China are de ex. un "excedent" de 200 milioane barbati (tineri) si nici arabetzii nu se simt prea bine la capitolul asta. Oricum, si astea-s doar motivatii "la vedere", substratul miscarilor browniene din ultima vreme fiind altul/altele mai profunde, pe linia ipotezelor lui Eliade - care nici ele nu ating insa miezul cepei manipularii noastre De-Mai-Sus, amusinate (repet, partial zic io) de inventivul, dar cam prea exclusiv-tehnicistul TVM.

P.S. Apropo de tsunami-ul musulman care nu pare s-o afecteze deloc pe Merkeloaia (acuzata de unii c-ar vrea de fapt noi sclavi pt. Germania - alta presupunere falsa, zic io), reciteam ieri niste sifonareli mai vechi ale "dementului" John Lear despre presupusul cartier general al annunako-reptoizilor :martiansad: incuscriti cu A.I. si diverse caprarii de bio-servanti mici-gri, baza straveche aflata la 9 km adincime sub niste munti... germani, 8-) de unde ar fi fost sforariti mai toti oculto-illuminato-rozicrucienii, chiar inainte de Adam Weishaupt & Co.
Poveste prea lunga totusi ca s-o puric acu', dar care merita o revenire cindva.

Cam asa, o Saturnalie la nivel global
Nici eu nu sunt total de acord cu teoriile lui TVM, desi imi par cele mai apropiate de "miezul" problemei. Mai ales daca le combini si cu zicea Eliade care a cercetat problema din pozitia si cu cunostintele lui. Ma intreb daca nu cumva elevul lui, Culianu, nu a invatat una alta de la maestru si nu a prins apoi vreun fir (sau mai multe) spre ceva ce trebuia sa ramana ascuns, de unde sa i se fi tras si moartea prematura (si violenta).
Oricum azi, la cate se arunca spre public si la cum sunt conditionati oamenii probabil e greu de influentat ceva chiar daca se spun niste adevaruri ascunse. Sunt de fapt greu de gasit acele informatii adevarate (si greu de stiut care sunt ele de fapt) in noianul de informatii si teorii mai mult sau mai putin conspirationiste care au inundat lumea.

Cum vad eu lucrurile, imi pare insa ca ceva (sau cineva) incurca de ceva vreme desfasurarea lor "normala" (normala dpdv al "veghetorilor" sau sefilor Matrixului) si acum se ruleaza tot felul de scenarii alternative sau se incearca solutii deviate din "soft-ul original" si care sa ocoleasca "problema" aparuta.

Altfel cred ca am fi avut deja demult Apocalipsa aia de ne tot ameninta unii si altii de secole deja hehe. Eu zic ca e un semn bun, daca si aia s-a blocat. Ma rog, acum probabil o dau si eu in SF-uri

kandaon

#8
Citat din: fiulploii din  08 Septembrie 2015, 11:08:41
   Nu stiu care e motivulpentru care punctul de roire al omenirii actuale este situat in zona cuprinsă între Afganistanul actual si Persia antica însă se pare ca exista niste cicluri "naturale" deși unii sunt convinși ca actuala mișcare ar fi una stimulata artificial daca ne uitam la istoria recenta .
   Din atitudinea unor lideri considerați clone  :-D dupa unii sau zombificati dupa alții, se pare ca exista un plan cu scopuri mult mai "înalte" decât putem discerne noi acum .
   Rămâne sa mai disecam subiectul, cert e ca unii de prin zona mea se gândesc sa se mute peste marea băltoaca  :-o

Nu atat zona cat genul de oameni e de urmarit. Adica majoritatea sunt musulmani, si au un anume "ADN spiritual" daca pot sa-i zic asa (nu mai stiu cum ii zicea TVM , energetic-informational sau ceva de genu).
Un ADN spiritual mult mai conservator si bine pastrat in standardele lui (oamenii astia respecta mult mai mult invataturile primite de la cine le-or fi dat lor incepand cu Mohamed ala al lor).
Adica si-au pastrat profilul mult mai bine si posibil sunt inca o "recolta" mult mai buna pentru "veghetori-cultivatori".
Asa ca ori incearca sa substituie incet incet "recolta" compromisa din alte parti, aducand un soi care s-a pastrat mai standardizat, ori macar sa aduca o infuzie din soiul ala care sa mai "insanatoseasca" soiurile alealalte care au inceput sa se "strice" din pct asta de vedere.

Ori pur si simplu (datorita faptului ca nu mai pot, din cine stie ce motive, sa declanseze apocalipsa "clasica") provoaca un amestec intre "soiuri" (unele incompatibile intre ele daca devin prea radicalizate) care sa duca in cele din urma la acel haos si disolutie din interior.

Iar din mocirla rezultata va rasari o "rasa noua" la care probabil deja exista prototipurile, cel putin fizice, la cat se discuta public despre inginerii si modificari genetice, organisme himera, transumanism etc. Ce nu se discuta public si se tine la secret probabil am zice ca e de domeniu SF daca am afla cu adevarat.

Ramane de vazut ce o sa iasa, dupa cum am zis mie imi pare ca mai sunt si alte forte care ii cam faulteaza pe astia si le strica ploile cum se zice

P.S. - peste marea baltoaca, pe domeniile lui Barack Hussein Obama hehe? Pai si pe acolo am inteles ca exista pe ici pe colo niste ciudatenii si chestii "corect politice" de sta mata-n coada cand aude. Adica sa nu scape de dracu si sa dea de tatane-su