Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

Stupa - condensator si transmitator de energie?

Creat de abyss, 05 Iulie 2014, 01:38:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mm

#45
  @fiulploii, mai exista nu numai o ipoteza, cum zici tu ci mai multe si diferite. Aceasta fiind o chestie general valabila. Atata doar ca daca te axezi pe una risti sa le pierzi pe celelalte.

  Voi fi scurt pentru ca suntem cam offtopic. O logica elementara ne spune ca pe baza informatiei stiintifice ca reptilele au o vechime mai mare decat maimutele, putem extrapola si conchide (lejer) ca primele au avut timp (vreme de miliarde de ani) sa se perfectioneze, evolueze si chiar sa dobandeasca o cunoastere la care noi nici nu putem visa. Din documentatia indiana/sanscrita am aflat cu totii ca una din tehnicile militare de pe vremea vimanelor era de a crea ce imagine se dorea in locul unei nave, a unei fiinte, etc. Din basmele neaose romanesti (tehnic confirmate deja) aflam despre tehnici de aparitie/disparitie sau invizibilitate si chiar despre ... metamorfoze (se dadea de trei ori peste cap si devenea... altceva), despre vehicule denumite cai de foc care zburau peste munti si campii, etc. Deci putem bate campii si noi daca eludam acest gen de informatii si in mod cu totul special daca eludam realitatea existentei unor reptiloizi mult, mult mai avansati tehnic decat bietele maimute ganditoare. Daca eram la academie si nu pe rufon poate mergeam si eu pe varianta psihologica/ sau psihiatrica/ de explicare a inexplicabilului prin dubitarea subiectului observator. Insa, in acest fel putem demonta orice fel de evidentza. O dovada, care e contestata de regula aici pe forum, (pentru mine credibila) este informatia biblica a existentei diavolului in lumea noastra, care e identificat cu sarpele. In mod normal, logic, ar trebui ca lumea sa fie condusa de reptile acolo sus, la carme. E o ipoteza, nu am dovezi dar poate le au altii.
  Ipoteza simplificatoare ca unii ataca regalitatea (chiar nu le puteau gasi alta hiba windsorilor?) e totusi una simplista deoarece problema regalitatii (si a drepturilor conexe) este mult mai "larga", complexa si profunda in pricipialitatea ei. Daca vrei sa afli lucruri noi nu mergi pe cai batute de toata lumea, pe "locuri comune" iar ipoteza stiintifica e un inceput de drum nou, la indemana tuturor. Parerea mea.

  In alta ordine de idei, nu prea am inteles care este ideea ce vrei sa o comunici prin prezentarea obiectelor din muzeul din Edinburgh.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

fiulploii

#46
Iata cum coboara pe Pamant si dispare Kukulkan la echinoctiul de primavara
https://youtu.be/yeTgt9AVMhE

https://youtu.be/Br-RS_JE3xU

Aici o experienta cu ecou
https://youtu.be/AX0JktmN-zw

iar aici ma gandesc ca poate, forma ascunde un complex de unde , probabil sonore desi e posibil si de alta ''gama'' - vezi prima poza atasata


Si totul a pornit de la sunetele zis sacre adica transmise noua de la alta ..stiinta .
imaginea unui rege ''annunakian'' ce are in fatza lui o stea pe un piedestal insa aceeasi imagine este obtinuta prin cymatica .


https://youtu.be/wSX-xHE-CqU

https://youtu.be/dzPwxVENbM4

https://youtu.be/0retsqJzcEs

Toate cele trei parti le consider interesante .
Parerea mea..abyss

#47
Povestea cu ce a văzut prințesa  Diana e simpla. Ea a văzut acele lucruri după ce a fost drogata. Cel puțin așa am retinut din articolul respectiv.
  Descrierea respectiva reprezintă un tip de mesaj menit a deruta, a ancora atenția pe ținte false , perdele de fum adevărate fundaluri/decoruri folosite în scenografie.
   Dar la o analiză clara toată povestea e un talmes balmeş de simboluri prost utilizate. Chestie care denotă lipsa intelegerii lor, adică mai pe direct zis, sunt folosite de către niște impostori sau eventual de către unii care se vor doar cu numele a fi continuatorii unor linii de înțelegere străvechi. Se vor a fi Aceia... atât fizic (genetic) cât și energetic(spiritual-suflet). Dar din ce fac nu asta reiese. Confuzia lor este graitoare. Nu sunt Aceia fiindcă nu reușesc să înțeleagă simborurile. Cel puțin așa se vede din acea descriere referitoare la familia regala, reptile și SS (societăți secrete ).

LE - pe de alta parte și simbolurile egiptene sunt doar aparent confuzatoare.
Horus sta pe ceafa faraonilor fiindcă el printre altele simbolizeaza mmintea cconștientă . Normal ca are aripi . Normal ca este fiul/produsul forței eterice Isis după ce se alcătuiesc în ovulul fecundat toate părțile trupului. Nu așa se spune ca la nu știu câte luni sufletul se intrupeaza ? Și creierul fatului înregistrează activitate?
  Dar și cărăbușul are aripi și simbolizeaza printre altele particula ANU conștientă.
   Și soarele are aripi.
    Cat despre personajul cu cap de pasare sunt multe de spus. Voi încerca să fiu mai documentat în prezentare când voi avea acces la calculatorul meu. Acum scriu de pe telefon.

mm

#48
  Intrucat constat ca ma straduiesc sa argumentez (pe puncte) o ipoteza (de studiu) dar nu am succes caci preopinentii mei au niste pareri (opuse) gata formate, bazate pe ca le stie toata lumea deci nu mai trebuiesc a fi argumentate, nu voi mai continua analiza acestei idei. Totusi, ma simt dator sa spun ca nici eu nu cred ca Diana era de felul ei mincinoasa sau drogata sau imorala in vreun fel ci din contra, a lasat tuturor oamenilor impresia unei persoane de f. buna calitate, inteligenta, cu suflet, simtitoare. E drept ca avea in ascendenta sa un reptilian.... (Altfel nici nu ar fi putut naste reptilieni.)
  Articolul citat de mine e unul oarecare (cunoastem cu totii  "calitatea" ziaristilor), eu unul m-am bazat pe informatii anterioare ce au aparut in presa, mass media, etc. Si care au facut destula valva la timpul respectiv.
  In plus, intrucat lumea asta e o lume in care domina minciuna, ceea ce face trimitere directa la cei ce o conduc, e clar ca ei asta si vor (minciuna, diversiune, forta brutala a conducerii, etc.). Puterea face ce vrea ea nu face malaiul ce-l viseaza pasarea (dupa binecunoscuta formulare populara, pasarea malai viteazul). Intrucat se vede cu ochiul liber si din avion ca in lumea asta, istoric vorbind si pana azi, tirania e la ea acasa, permanenta (chiar daca se numeste democrata), este firesc sa intelegi/accepti ce spune Biblia - ca diavolul/sarpele conduce lumea. Chiar daca n-o fi seful suprem, e seful nostru direct (de regula). Mie mi se pare normal ca el/ei sa aiba capacitatea de metamorfoza si sa fie prezent/zi mereu in casele regale/ sau neregale, conducatoare/ "in carne si oase". Ma opresc aici.

  E destul de greu de dovedit ca "regele annunakian" (de acu 7-8000 de ani) stia ceva de cymatica noastra. Simbolul cu patru colturi e frecvent in istorie iar cel cu opt de asemeni are mare pret si acum la asiatici. Am avut rabdare sa urmaresc acele linkuri dar nu am aflat pana la urma nici macar informatia strict tehnica, ce valoare are frecventa aia. Poate am adormit in timpul derularii video-ului.
  In schimb mi-a placut asocierea turlelor cu niste trenuri de unde. E posibil ca acele inele succesive sa vibreze/rezonant chiar cu niste frecvente (diferite) ale unor emisii din subsol si eventual sa le amplifice apoi sa le emita in jur (un sunet compus). E greu insa sa faci un studiu pe cele trei exemple deoarece nu se stie cand au fost construite, forma lor nu este identica, "poluarea creativa" a constructorilor de-a lungul timpului putand afecta forma initiala.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

Revin cu o nota scurta , o idee vizualizată ca urmare a postarii unui desen de către colegul @mm.

- Stupa in intregime reprezintă canalul interior al ANU , într o formulă specializată de structuri cavitare așezate pe o baza piramidala cu rol de captare , acumulare , reglare a presiunii și densității fluxului aetheric după tiparul chakrelor corpului uman , cu rol de a forma în jurul sau o anvelopa aetherică.
  - Acest edificiu-ax al clepsidrei vorticiale are ca rol scoaterea din pământ a fluxului levogir de particule sub forma unei fântâni . După formarea pălăriei de curbura fibonaci , fluxul dextrogir menținea activa curgerea.
- în esență Stupa poate fi astfel asemuita cu un mic pol magnetic artificial al pământului.

mm

  Parerile tale abyss sunt interesante mai mereu dar ultimele ipoteze (remarcabile!) ce le-ai exprimat in postarea de mai sus iti apartin in intregime. Eu incerc doar sa discern din proiectul de stupa (prezentat de fiulploii) daca exista ceva relatii matematice (speciale) intre cotele respectivului desen/ ale stupei respective/. Deoarece desenul originar e la scara 1:50 am putut masura cotele nementionate pe desen si le-am trecut pe doua schite pe care le atasez. Cotele puse de mine nu sunt reale dar rapoartele dintre ele se pastreaza intacte, proportiile fiind aceleasi ca si la stupa reala. Prin urmare, oricine doreste poate sa caute rapoartele privilegiate ce - e de presupus ca - apar in aceasta constructie. Eu am gasit doar cateva si le voi prezenta.

  O observatie importanta este numarul (cinci al) volumelor inchise (s.v.) cat si faptul in sine al existentei acestora. Intrebarea: "Care e scopul acestor cinci spatii inchise?", persista si deocamdata putem sublinia coinciderea lor cu cele cinci "ventre" figurate (si pozate) la schema dublei spirale a unui ANU (prezentata pe alt topic). Sau mai exact, de ce sunt inchise (sigilate, sugereaza l.e.)? Cautarea unui raspuns poate materializa si o directie de studiu (eventual) pentru efectul de forma.
  De aceea, acordandu-le importanta cuvenita, am desenat separat cele cinci spatii inchise si am cotat mai atent pozitiile lor relative.

  Nu am reusit sa gasesc decat cateva rapoarte/relatii:
*  Inaltimea totala/ lungimea djeddului - 168/64= 2,625~= A2; A - nr. de aur.
*  Raportul dat (tot) de fiulploii, de 2/3h, respectiv, 168x2/3= 112 =~111; cota de la baza "mithrei";
*  Idem, 168x1/3= 56; inaltimea camerei de baza;
*  Avansez ipoteza unei asocieri cu notele muzicale, raportandu-ma la cotele centrelor volumelor inchise, gasind o "distanta" de 10,25 intre 92,5 si 102,75 [si considerate de mine drept MI-FA (semiton)], 10,25 fiind cam jumate comparativ cu celelalte "distante" - de 18,45; 19 si usor ajutata de mine 17,5, "distante" "asociabile" cu tonurile. Nu mai insist deoarece cvinta lui Pitagora poate fi asociata firesc dat fiind numarul cinci (al volumelor voids).

  Ramane de asemenea un semn de intrebare privitor la pozitia Djeddului, care incepe doar de la a patra camera in sus, pe cand in alte poze am constatat un stalp pe toata axa constructiei.

  Sper ca si voi ceilalti, eventual interesati, sa gasiti si alte rapoarte interesante. Eu cred ca alte constructii de stupe, mai vechi, ar putea avea dimensiuni constructive diferite de cele la care ne-am referit pana acum, respectiv rapoarte dimensionale diferite (in special in sensul armoniei perfecte initiatice ce o cautam prin intermediul acestor rapoarte).
.
 
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

#51
5 spații închise.
La corpul uman sunt 5 ceakre specializate care au câte 2 vortexuri (fata-spate teprezentate perpendicular pe corp vizavi de axul central ) si 2 de intrare-iesire din toroid respectiv sus și jos. La fel ca la Anu sau balonase.
  E logic sa presupunem că s-a dorit prin crearea celor 5 incinte închise plus 2 (baza piramidala și vârful specializat ) o instalație care sa reproducă tonalitățile aetherice specifice corpului uman.
  Totul pleacă de la efectul de piramida  (captare) si cel al axului de tip Djed (transmitere) fiindcă Djedul are în vârf aceleași discuri cu rol de a crea o anvelopa -umbrela mulți strat unde discurile creează straturile  de unde "wireless", la fel cum pe aaura/anvelopa corpului sunt mai multe straturi numite în fel și chip.

Mai revin pe idee. 

mm

Citat din: abyss din  25 Decembrie 2015, 10:28:23
- Stupa in intregime reprezintă canalul interior al ANU , într o formulă specializată de structuri cavitare așezate pe o baza piramidala cu rol de captare , acumulare , reglare a presiunii și densității fluxului aetheric după tiparul chakrelor corpului uman , cu rol de a forma în jurul sau o anvelopa aetherică.
  - Acest edificiu-ax al clepsidrei vorticiale are ca rol scoaterea din pământ a fluxului levogir de particule sub forma unei fântâni . După formarea pălăriei de curbura fibonaci , fluxul dextrogir menținea activa curgerea.
- în esență Stupa poate fi astfel asemuita cu un mic pol magnetic artificial al pământului.
Daca este adevarat ceea ce spui in citat (si o spui exceptional de frumos), atunci si corpul omenesc reprezinta canalul interior al unui ANU. Prin urmare am lamurit cam totul. Ipoteza ta (ce este o stupa) se sprijina pe cateva idei interesante care dau raspuns la intrebarile de tip: "Ce este?" Pe mine ma intereseaza raspunsurile la intrebarile de tip: "Cum se face?. Sa enumar cateva:

*  Cum poate fi dovedit ca structurile cavitare au " rol de captare , acumulare , reglare a presiunii și densității fluxului aetheric "? Ca daca nu dovedim, atunci putem emite orice fel de alta ipoteza despre rolul Stupei. De ex. ca Stupa e o antena de comunicare cu Universul cvadridimensional (e un ex. simplu, mai pot fi formulate inca zece pe usor, fara a le dovedi).

*  Cum poate fi dovedit ca are ca " rol scoaterea din pământ a fluxului levogir de particule sub forma unei fântâni "? Sau, cum scoate? Si de ce flux levogir si nu unul dextrogir? Si ce fel de particule? Oare n-ar fi nevoie de niscaiva masuratori inainte de a emite ipoteze (indraznetze, laudabile altminteri)?

*  Cum ai stabilit ca e vorba de "curbura fibonacci" si nu un alt fel de curbura? In plus, la ce te referi cand zici curbura fibonacci?

  Ca observatie, am folosit sintagma structura cavitara (si este folosita si de altii) in asociere cu structurile cavitare Grebennikov, respectiv cu cavitati deschise, respectiv in legatura cu efectul de forma Grebennikov. Ori aici, la stupe, ne confruntam cu cavitati inchise. In mod evident nu e chiar acelasi lucru. Daca ai gasit ca sunt identice atunci ar fi necesara o precizare care sa explice aceasta identitate.

  Daca Stupa e un mic pol magnetic atunci ar trebui ca cineva sa fi facut masuratori magnetice (cu o busola in cel mai obisnuit caz) si ar fi bine, daca cunosti asemenea surse, sa le mentionezi.

  Tot asa de multe intrebari se nasc si din ultima ta postare, prietene abyss, [sper sa nu te superi daca te consider prieten]:

*  Asocierea unei stupe cu corpul omenesc (si cu ANU) este f. frumoasa. Dar din pdv tehnic apar intrebari si nedumeriri, precum care ar fi ceakrele stupei caci pana in prezent nu am auzit sa le fi vazut/pus in evidenta cineva/? Daca ma insel si ai cunostinta, te rog sa ma corectezi. Si nu e singura intrebare pentru ca:

*  Un atom fundamental ultim (UPA) are zece infasurari (bobine in bobine in bobine...etc.), pe cand o stupa nu are nici un fel de infasurari de acest gen, desi, in mod paradoxal, avem poza unui stalp Djed cu cinci "bobine" de sfori textile de culori diferite.

  Ma opresc aici cu observatiile mele care au un rol lamuritor (nu pentru noi cei implicati in analiza subiectului ci) pentru ceilalti cititori care ar putea intelege ca noi stim deja cu exactitate cum functioneaza o Stupa. Realitatea este ca inca nu am ajuns aici in faza unor astfel de concluzii din pricina ca analiza ce de-abia am inceput-o e departe de a se fi terminat.

  Legat de acelasi aspect (cum functioneaza), trebuie sa spun ca nu sunt de acord ca "... faptul ca germanii au vazut in Stupa doar un banal dispozitiv de produs/amplificat energie, care sa fie folosit pe post de propulsie ori ca si propulsor in sine mi se pare din nou lamentabil. " deoarece daca - in urma analizei/studiu ce o facem cu puterile noastre - reusim sa descifram cum functioneaza o stupa sau cum functioneaza un atom fundamental (ANU), atunci nu numai ca putem produce "energie mocca" ci putem avea acces la o intreaga paleta de aplicatii, de la vindecarea organismelor bolnave si pana la aplicatii s.s. Evident este ca pentru a ajunge la un asemenea obiectiv trebuie si ceva seriozitate, studiu tehnic, munca in genere (si cooperare). Eu nu cred ca pot descifra misterul tehnic de unul singur, asa ca am sperat in colaborarea si a altor useri interesati activ. Poate ca am fost prea optimist.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

#53
Probabil ca nu participa și alții fiindcă pot cosidera ideea prea fantezista. Apoi e mult de studiat , nu poți emite păreri despre ce este fără a avea o bază formata din observații pertinente. Nu poți spune chiar orice doar fiindcă ceva o componenta seamănă cu ceva.

  Voi încerca în funcție de timp sa răspund la toate întrebările/punctele de mai sus.
Cu stima.

mm

#54
@abyss,
Ideea este - asa precum bine ai zis - ca nu s-au adunat suficiente date constructive (exacte, antice de preferat) pe baza carora sa se poata concluziona, face predictii, emite ipoteze, etc.
  Banuiesc ca te-ai informat inainte de a concluziona ca stupa si corpul omenesc sunt "sinonime". Un link util in acest sens este:
http://danaela.ro/v2/reiki/simboluri/stupa/
  Ma simt si eu dator sa ma explic. Ideea de baza este legata de cuvantul principiu. Daca in principiu se reuseste a se descifra modul de functionare al unei stupe, [indiferent care mod sau cate moduri, ca-i posibil sa fie mai multe moduri asa cum sunt si mai multe feluri de eter deci mai multe curgeri/fluxuri eterice] atunci se deschide un orizont nou. Fata din link a experimentat cu propriul corp (aflat pe post de aparat de masura) niste efecte.
  Din pdv tehnic se poate face acelasi lucru, cu metodologie stiintifica obisnuita, folosind aparate de masura (exista puzderie la ora actuala) pornind de la simpla busola, electroscopul si alte aparate primitive pana la senzorii magnetici (magnetometrele cautatorilor de comori) dublati de calculator sau orice alt fel de senzori (biologici, bionici, eterici-mishinici, etc.) dublati de calculator (microprocesoare), oricat de sensibile in spetza. 
  Pentru a face masuratorile nu-i nevoie de o deplasare in Tibet ci e suficienta reproducerea unei stupe la scara din materialul gips, de ex. Sau alt dielectric. Din cate stiu ai tangenta cu materialele dielectrice. Eu, din motive obiective de incapacitati fiziologice, mai greu e sa ma apuc sa confectionez diverse. Ideea este ca mai multi nepriceputi in cooperare pot sa realizeze cat unul priceput, totusi.

  In linkul urmator apar cam toate elementele discutate si de noi in topic, de la stupuri la stupe si pana la ANU-uri. Mi-a atras atentia cuibul de albine (desenat) format din cinci etaje cu o intrare pe mijloc (in dreptul ceakrei de care vorbeai anterior). Evident, trebuie si urdinis la un stup. Dar e numai o ceakra nu cinci.
https://www.google.ro/search?q=desene+de+stupa&biw=960&bih=633&tbm=isch&imgil=ln1h9Ua4WC3oHM%253A%253BuLY20beoR6x_YM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fdanaela.ro%25252Fv2%25252Freiki%25252Fsimboluri%25252Fstupa%25252F&source=iu&pf=m&fir=ln1h9Ua4WC3oHM%253A%252CuLY20beoR6x_YM%252C_&usg=__lj0RLfoyY-DTzuthi_F8AgFlxmw%3D&dpr=1.33&ved=0ahUKEwiFioWzucfKAhXJ6nIKHWLrDb8QyjcIRw&ei=eWKnVsXpOcnVywPi1rf4Cw#imgrc=ln1h9Ua4WC3oHM%3A
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

abyss

#55
Eu zic ca avem toate datele, deci si principiul in principiu ... dar hai sa muncesc all over again....

Da...e o intrare pe mijloc dar aia nu e ceakra!! e facuta pentru a crea un FASCICUL (Dacă facem o gaură într -un material, pereţii acestuia vor începe să "radieze"direct unul către celălalt, sau sub diferite unghiuri. Dacă poate fi găsit unghiul corectpentru o asemenea gaură, undele radiate se vor însuma şi va apărea un câmp de o anumită putere într-un anumit punct din spaţiu. (câmpantinodic).) directionat pe maimutzica adusa la intzeleptzare...

Ceakra inseamna "vartej" sau vortex, miscare rotativa, care poate fi asemeni unei mici palnii de genul unei tornade. Ea miscarea rotativa poate fi libera (externa/neconstransa/in exterioarul unui sistem fizic) sau interna, continuta intr-o structura cavitara.

Pun aici ceva legat de ceakra de pe wiki:
Etymology[edit]
The word Chakra (चक्र) derives from the Sanskrit word meaning "wheel," as well as "circle" and "cycle".[1] It's described by many as a spinning wheel of light. Of the many chakras within the human body, seven have been identified as major.

M. N. Roy's review of tantric history says that the word chakra is used to mean several different things in the Sanskrit sources:[2]

"Circle," used in a variety of senses, symbolising endless rotation of shakti.
A circle of people. In rituals, there are different cakrasādhanās in which adherents assemble and perform rites. According to the Niruttaratantra, chakras in the sense of assemblies are of 5 types.
The term chakra is also used to denote yantras (mystic diagram)s, variously known as trikoṇa-cakra, aṣṭakoṇa-cakra, etc.
Different nerve plexuses within the body.
In Buddhism, the Sanskrit term cakra (Pali cakka) is used in a different sense of "circle," referring to the conception of rebirth consisting of six states in which beings may be reborn.[3]

History[edit]
Breath channels (nāḍi) of yogic practices are already mentioned in the classical Upanishads,[4][5] but hierarchies of chakras are introduced in the eighth-century Buddhist Hevajra Tantra and Caryāgiti.[4][6]

Characteristics[edit]
The texts and teachings present different numbers of chakras. Also, different physical structures are considered chakras. David Gordon White thus emphasizes:

"In fact, there is no "standard" system of the chakras. Every school, sometimes every teacher within each school, has had his own chakra system."[7]

The following features are common:

They form part of the body, along with the breath channels (nadi), and the winds (vayu).
They are located along the central channel (sushumna/avadhūtī).
Two side channels cross the center channel at the location of the chakras.
They possess a number of 'petals' or 'spokes'.
They are generally associated with a mantra seed-syllable, and often with a variety of colours and deities.
There are believed to be 7 major chakras.

Dar hai sa incerc un raspuns la intrebarile dvs fiindca trec zilele precum vantul.

Ati pus o prima intrebare:
*  Cum poate fi dovedit ca structurile cavitare au " rol de captare , acumulare , reglare a presiunii și densității fluxului aetheric "?


Iata un posibil raspuns:
= http://ro.scribd.com/doc/51477774/Platforma-anti-gravitationala#scribd:
Dacă va fi inventat un dispozitiv care să fie capabil să schimbe direcţia leptonilor după
necesitate (să creeze vânt eteric), problema noastră va fi rezolvată. Noi avem deja acest
dispozitiv – acesta este format din celulele noastre. O celulă conică (sau cuneiformă) ia unflux de leptoni din direcţie orizontală (aceasta va deveni evident după ce citi  munca lui
Wilhelm Reich, ataşată la sfârşit) şi îlredirecţionează în plan vertical: o mică parte din
flux merge într-o direcţie, în timp ce aproapeîntreg fluxul merge în alta. Desigur, doar dacă axa celulelor este plasată vertical ca în platforma lui Grebennikov.

Ipoteza leptonică a lui B.I. Isakov. Extrase.
Consecinţa 5. În conformitate cu formulele,rezultă oportunitatea ca valori mari a
gradientului obiectelor care compun campulfizic leptonic, poate fi observant în zonele opuse
ale unghiurilor ascuţite ale corpurilor solide,pietrelor, în marginile plăcilor tectonice, învârfurile pietrelor, pe piscurile munţilor şi apiramidelor, etc, în special este posibilă ca materia să curgă sub formă de lepton şi alte particule elementare.
    Descoperirea emisiilor de electroni înzonele de ruptură ale plăcilor geologice (USSR, 1984) este o manifestare particular a unei legimult mai generale. Un obiect plasat în faţa unghiului ascuţit al altui corp sau piatră, poate fiiradiat cu leptoni.
    Din contră, corpurile plasate in interiorul corpurilor goale ale altor solide, de exemplu, în
interiorul ţevilor, a cilindrilor şi conurilor, sau cele plasate într-un poliedru sau un unghitridimensional poate experimenta o "extragere"a microleptonilor.

(Si aici partea care ne INTERESEAZA in directa legatura cu una din destinatiile posibile ale dispozitivului STUPA):
Corpurile biologice cu câmpuri microbiologice slăbite pot fi încărcate cu energie leptonică pe vârfurile munţilor sau pe piramide. Din contră, corpurile biologice excitate excesiv, se calmează repede dacă suntplasate în cavităţi interne convexe de materiesolidă, sau într-un colţ, o cutie etc, cu un dezechilibru geometric al materiei, care este echivalent cu o curbă negativă (posibil obişnuinţa multor naţiuni de a calma copii superenergici prin punerea acestora la colţ, săaibă un sens.)

Viktor Stephanivich Grebennikov - Efectul de Structură Cavitară
Viktor Stephanivich Grebennikov - Efectul de Structură Cavitară


http://ro.scribd.com/doc/51477774/Platforma-anti-gravitationala#scribd
pag 10
New Energie Technologies #3 (22) 2005http://www.faraday.ru 14 mai 2010
CopyLeft SaDAng
10
Micro-reţelele sunt lipite pe partea superioară a lamelelor. Pe de o parte, plăcilemetalice nu afectează funcţionarea micros-reţelelor , deorece efectul de structurăcavitară nu poate fi ecranat de acestea, iar pe de altăparte protejează micro-structurile de efectele mecanice ale aterizării (influenţa ierbii, a pietrelor...). Găurile care se pot vedea în plăcisunt doar pentru a uşura greutatea totală a platformei. Se poate vedea din poză cat de greu ii este lui Grebennikov să manevreze platforma.Efectul anti-gravitaţional (creat datorită efectului structurilor cavitare) este produs de celule, dar acestea au nevoie de "carburant"pentru a lucra la eficienţă maximă.În general vorbind, efectul de structurăcavitară lucrează în modul următor: orice material este compus din particule care vibreaza cu o frecvenţă proprie (citiţi cosmologia luiTesla, munca lui John Worrel Keely, Thomas Henry Moray, Wilhelm Reich şi altii).  Datorităacestei vibraţii atomice, apare o undă staţionarăîn jurul fiecărui obiect (şi mai departe, reflexii"discrete" sau un maximum al acestei unde.) Astfel
, fiecărui material ii este asociată ofrecvenţă şi o lungime de undă specifice (după
Grebennikov, acestea sunt o "reflexie a undelor
de Broglie"). Dacă facem o gaură într -un material, pereţii acestuia vor începe să "radieze"direct unul către celălalt, sau sub diferite unghiuri. Dacă poate fi găsit unghiul corectpentru o asemenea gaură, undele radiate se vor însuma şi va apărea un câmp de o anumită putere într-un anumit punct din spaţiu. (câmpantinodic).
Deci, să tragem concluziile. Prima dată, este nevoie de cât mai multe suprafeţepentru fiecare celulă (poate pare straniu, darpoligonul cu cele mai multe laturi care poateumple o suprafaţă plană fără să rămână goluri, sau întreruperi este hexagonul). A doua, cu cât este mai mică fiecare celulă, cu atât sunt maimulte suprafeţe în unitatea de volum. Mai multe celule, şi respectiv mai multe suprafeţe,înseamnă implicit un efect de structură cavitarămai puternic. Să mai remarcăm că mărimea unei celule nu este arbitrară, ci este multiplu al undei "reflectate" (poziţia maximă), care la rândul eidepinde de materialul utilizat.

Undele "reflectate" pot fi mai departatesau mai apropiate de suprafaţă. Cele maiapropiate au puterea cea mai mare. Deci, avem o grilă foarte fină. Stabilindo anumită geometrie a celulelor acesteia (mărimea şi forma planurilor, unghiurile întreplanuri), putem concentra câmpul STATIC (radiaţia materialului) într-un anumit punct din spaţiu. Oricum, noi suntem interesaţi înainte detoate, de gradientul forţei. Câmpul staticmenţionat nu produce lucru, şi confirmă legea conservarii energiei. Nu există anti-gravitaţieîncă. Apoi utilizam teoria leptonilor a lui Isakov (reţineţi că leptonul, eterul şi orgonul sunt acelaşi lucru). Trebuie stabilită o asemenea formă a celulelor, care va permite apariţia diferitelor câmpuri de forţă: de la foarte slabe la foarte tari. Cu cat este mai mică distanţa întrecâmp şi suprafaţa materialului, cu atât sunt mai puternice undele "reflectate". Putem trage o simplă şi logică concluzie, că o faţă a unei celule trebuie să fie mai mică decât cealaltă.Dacă o celulă iniţială este cilindrică, va trebui să avem un con; daca este triunghiulară sau pătratăva trebui sa avem o piramidă cu baza triunghiulară sau pătrată . Dacă iniţial avem un hexagon, atunci piramida rezultantă va fi hexagonală.
    Este necesar să discutăm despre rolul leptonilor în explicarea efectului gravitaţional.Aceştia zboară haotic, în toate direcţiile în tot spaţiul. Aceştia traversează prin toate corpurile,dar transmit o parte (foarte mică) din viteza lor acestor corpuri. Acum imaginaţivă două sfere.Un flux de leptoni zboară către aceste sfere,trece prin prima sferă, frânează şi "iradiază" adoua sferă mai putin decât pe prima (a douasferă este în "umbra leptonică" a primei sfere).La fel şi invers. Astfel presiunea dintre celedouă sfere va fi uşor mai mică decât presiunea din exteriorul lor, ceea ce va conduce la atracţieîntre două corpuri. Acest efect se numeştegravitaţie.  Deci, noi avem nevoie de anti-gravitaţie.Există leptoni sau eter peste tot în univers

abyss

Stupa are ingropate la baza ei o gramada (mii) de vase mici de lut poleite cu aur (cu foita de aur aplicata pe forma). Acestea pot capta si amplifica semnalul care vine din pamant.

Cavitatile superioare ale edificiului sun placate cu foi de cupru. !!

Stalpul central din lemn este poleit cu aur. Stalpul are in partea de jos o terminatie cu "gheare". Acea terminatie se numeste DORJE sau ... FULGER. Deci Dorje acesta ar putea fi un fel de SPARK-Gap? Sau macar sa indice simbolic semnalind astfel CURENTI MAGNETICI ROTATIVI condensati?

abyss

 Stupa și platforma antigravitationala  au același principiu de funcționare. Ambele au structuri cavitare așezate la baza.
Ambele folosesc același tip de energie.
Nu mai e de mirare cum de au reușit germanii sa construiască Stupa Antigravitationala.

Dar nu despre antiantigravitatie este vorba când umanitatea traversa lunga perioada de întuneric. Ci despre un izvor de energie care oferea "lumina și viață " oamenilor. Maimuțele însă visau la farfurii zburătoare sși arme de distrugere  totala... lamentabil deci.

mm

  Hai sa incerc si eu un raspuns. Constat cu bucurie ca ai raspuns mult mai atent la criticile mele recente decat la laudele mele anterioare si ai mers pe directia analizei tehnice si in special a efectului de forma prin culegerea de date de la sadang. Autorul traducerilor mentionate de tine, fiind preocupat de levitatie, ef. Grebennikov s.a., a analizat deja materialele tehnice (elaborate de amatori) legate de subiect. Prin urmare ai facut bine ca le-ai prezentat aici. Poate era bine sa le dai ca citate (cu ghilimele, italice, etc.) pentru a fi mai usor deosebite de aprecierile tale personale.
  In general, este o metoda mult mai stiintifica parcurgerea datelor adunate de altii decat emiterea de ipoteze proprii.

  Cu toate aceste eforturi (notabile) pe care le-ai depus, nu ai reusit sa dai un raspuns "cat de cat" la intrebarea mentionata chiar de tine: " Cum poate fi dovedit ca structurile cavitare au " rol de captare , acumulare , reglare a presiunii și densității fluxului aetheric "? " Sunt patru: captarea, acumularea, presiunea, densitatea - cum?
  Esti sigur, pe de alta parte, ca leptoni inseamna eter? Ma refer la extrem de categorica ta afirmatie: " (reţineţi că leptonul, eterul şi orgonul sunt acelaşi lucru) " De unde ai scos-o? Deocamdata, pana acum, noi nu am stabilit nici macar semnificatia cuvantului aether (ca are vreo cateva zeci) sau la care dintre aceste semnificatii ne referim. Daca asta e propunerea ta, sa o analizam, sa vedem pe ce baza sta ea si daca e corecta (o verificare se impune oricum).

  Constat de asemenea, cam de multe postari incoace, ca ai o f. buna pregatire generala. Fara sa aiba neaparat legatura cu tine (care esti un fel de scriitor / e de bine, continua, pari sa ai ceva talent), la modul general, pregatirea generala f. buna, deoarece e una "pe orizontala", e si f. superficiala comparativ cu o pregatire de specialitate buna (care e "in adancime" - volens-nolens - adica perpendiculara pe planul orizontal de care amintii mai 'nainte). In munca de cercetare, ca si la minerit, directia de lucru e "in profunzime", galeriile (orizontale) fiind doar "ajutatoare". Fac aceste trimiteri si alegatii deoarece noi, aici la subiectul acesta, ne caznim sa facem un fel de cercetare (chiar daca, poate, tu te caznesti sa faci altceva).
  Nu as fi intrat in astfel de amanunte - de organizare a gandirii - daca activitatea de cercetare (stiintifica) nu ar face parte (intrinsec) din activitatea noastra profesionala, indiferent de profesie doar ca de regula nu suntem constienti de acest lucru. Cercetarea (care inseamna dobandirea de cunoastere /prin mijloace proprii/), dupa cum am mai spus si in alte dati, este cam interzisa la "ferma noastra" (puscaria noastra), care e un truism, dupa cum bine ai mai zis-o de curand.

  In afara de citatele (insuficient marcate) pe care le-ai dat, de buna calitate ele, faci o serie de afirmatii - multe indescifrabile, ciudate, fara sens, confuzioniste, ...in fine, e alegerea ta. In felul acesta, pe directia aceasta, ne afundam in nicaieriul lipsei de logica sau a insuficientei logice. Cred ca voi sublinia cateva "zise" pentru exemplificarea superficialului (involuntar).

  " Nu mai e de mirare cum de au reușit germanii sa construiască Stupa Antigravitationala.  " Cum? Esti sigur ca asa au reusit?

  " Ceakra inseamna "vartej" sau vortex, miscare rotativa " Cred ca stim semnificatia cuvantului ceakra. Avem si noi internet. Care-i legatura logica a ceakrei si cu ce anume? Stupa nu prea are asa ceva ...sau cum vrei sa demonstrezi ca are?

  FASCICUL, antinodic, maimutzica, etc. Esti sigur ca te simti bine? Am mai spus si in alte dati, aiureli oricat de multe poate oricine sa debiteze, combinand la intamplare cuvinte copiate de la altii. Mai greu este sa fii logic, sa dovedesti fiecare propozitie/afirmatie pe care o faci.
  Off topic: Faralogica. Ma gandesc ca ar fi un nume de user valabil pentru autorii de postari aleatoare. Sau faraidee. La fel de bun. Pentru unii amatori eu as propune clonaneinspirata (Fara legatura cu tine, de cand mi-ai facut cadou icoana dintr-un lemn te respect f. mult).
.
Cand te afli la frontierele cunoasterii trebuie sa privesti dincolo de gard.

Xanadron

Mai bag si eu o geana cam "faralogica" p-aici :-D (glumesc, normal - adevaru-i ca aprofundarea studiului astuia focusat pe stupa necesita nu doar imaginatie deductiva ci si documentare = timp, nu gluma, pe care din pacate nu-l am pe moment.)
Capitolul documentarii e oricum rezolvat treptat de-un trio nu doar curios, ci si f. minutios (mm, abyss @ fiulploii ...uneori), asa ca-i f. comod sa comentam/ez post-factum, mai ales asa generalizant cum fac eu.

Fiindca inclin sa cred - fara dovezi tangibile - ca studiul subtil-energetic al stupei ar fi doar un subcapitol al analizei intregii pleiade de structuri atit de diverse ridicate in plan fizic pe toate meridianele de catre grupari antic-initziate, urmarind efecte-n plan... hai sa-i zicem simplist non-fizic (asta pare clar si din pdv experimental, pina la un anumit punct cel putin daca ne referim la milivoltii/amperii etc. "clasic" masurati.)

Observind asadar diversitatea design-urilor urmarind (repet, se pare) aceleasi scopuri - stupe, piramide terasate sau nu, cupole bisericoase, "circuite bazale" tip Angkhor-Wat etc. - s-ar putea trage concluzii la fel de diverse:

1. Niciunul din grupurile citate (formate religiocentric) nu detine/a "solutia completa" intru...
2. ...presupusa modelare integrala (?!) a energiilor subtile circulante-n noi-umanii prin ceakre, duh "inimos" s.a.m.d....
3 ...Sau fiecare grup urmarea/urmareste de fapt ALTCEVA ??... :roll:
4. Si implicit scopurile lor-grupurilor erau/sint mult (sau doar putin?) diferite...
5. ...Dar stai, :lol: care-s de fapt scopurile alea? (ignor aici formal "n" ipoteze credibile-n diverse procente, gen TVM-Programul Terra)

Deocamdata niciun raspuns nu-i clar la niciuna din supozitiile de mai sus - si implicit, la fel ca-n cazul fizicii [ca stiintza] zic eu ca pina la ghicirea unei "teorii unificate a geometriilor sacre", :star: studiul separat al numitelor structuri poate aduce oarece lumina pe ici-pe colea, dar NU in totalitate.

Aiurelile emise de JE nu inseamna insa ca n-ar fi sanse sa ajungeti "undeva" fie si doar cu studiul stupei/stupilor/structurilor cavitare etc. - un "undeva" complex, dar poate ca si neasteptat de simplu simultan.

Ex. aleatoriu - si la fel de aiuristico-SF-nesubstantiabil: fiecare grup de Veghetori / Hibridizatori / Reeducatori sau ce-or mai fi EI :-) (ca-s mai multe caprarii active p-aici aparent) are "programul" lui cu structuri dedicate de fragezire-optimizare-transfer-reciclare-etc., dar "produsele lor finite" ajung intr-un final in acelasi dispecerat matrixo-inevitabil (saturno-selenar? :moon: :planet:) si-n care, vorba fratelui SLEAH, degeaba incercam noi sa gasim "gauri".
...Mai ales cind le cautam p-aici "gindind cu voce tare" :lol: - si asta-i insa o tema noua de atacat in celalalt mega-topic (cum deloc rau incepe sa devina si asta.)
Trăim pe-o planetă nebună - opriţi-o să mă cobor !!!
http://povestoteca.wordpress.com/