Ştiri:

Forumul RUFOn este din nou funcțional după ce a primit un upgrade important de software și rulează acum pe un server nou.

Main Menu

softuri pentru mesaje subliminale

Creat de hanzo, 06 Aprilie 2015, 16:15:59

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

hanzo

va salut,

explorand niste posibilitati, am ajuns si la reprogramarea mintii cu diversele ei aspecte prin mesaje subliminale.
mesajele subliminale despre care vorbesc sunt cele vizuale si aici ma refer la imagini proiectate cu viteza foarte mare, imagini care nu sunt percepute de ochi in modul constient. ele sunt insa citite de subconstient, si pot intra ca si "comenzi" executabile daca nu contravin flagrant cu credintele, morala, educatia omului.

ei aceste softurii pe care l-am gasit, proiecteaza pe ecranul calculatorului imagini cu fraze predefinite, benefice de tip " o sa te lasi de fumat, o sa slabesti, o sa etc" dar au si posibilitatea sa incarci fraze personalizate, plus imagini.
odata softul pornit ele afiseaza acele imagini, cel care priveste la calculator nu "vede" nimic, dar subconstientul citeste proiectiile.

nu ma pricep la frecvente, dar stiu ca monitorul lucreaza la 60 HZ, iar aceste mesaje trebuies proiectate la mai mult sau mai putin decat percepe ochiul uman.
ne poate lamuri cineva mai clar? pot functiona pe un calculator? dar pe un site? ( adica filmele online "free" ar fi..  :mrgreen:  )

adica va dati seama, orice pagina de internet poate avea un soft asa, orice film, orice program tv..   excludem reclamele care functioneaza pe acelasi principiu..

un exemplu de soft, dar la o cautare cu gogule mai sunt si altele..

http://www.mindofwinner.com/subliminal-messages/

:rainbow: